OVERNESS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : OVERNESS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 565.998.859

Publication

30/10/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

- Het verrichten van werkzaamheden en het leveren van diensten op het gebied van consultancy en (interim)management;

- Immobiliën: het aanwerven, beheren, verhuren en ter beschikking stellen van vastgoed in binnen-en buitenland.

- Wereldwijd inkopen, stockeren en verkopen van diverse goederen (onder andere maar niet uitsluitend wijn)

- de in- en export, de aan- en verkoop, het huren en verhuren, het transport, het houden, het onderhouden en fokken van paarden, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden. Handelsbemiddeling in paarden. Het uitbaten van een handelsstal in paarden. Het geven van rijlessen en participeren in wedstrijden nationaal en internationaal. De in- en export, de groot- en kleinhandel, de handelsbemiddeling, het vervaardigen of laten vervaardigen en het vervoeren van alle producten, materialen en materieel, welke met de voormelde activiteiten verband houden zoals onder meer maar niet uitsluitend voeders, onderhoudsproducten, harnachement, ruiterkleding, evenals alle materialen, materieel en benodigdheden nodig voor het berijden, houden, verzorgen en bewaren van deze dieren

- De verzorging van (ex)werknemers van de vennootschap en/of met haar verbonden vennootschappen bij invaliditeit en ouderdom en de verzorging van de echtgenoot/echtgenote of de samenlevingspartner en van minderjarige kinderen en eventuele (pleeg)kinderen van bedoelde (ex)werknemers, een en ander door middel van pensioen, al dan niet in eigen beheer, alsmede het bemiddelen bij het (doen) sluiten en verzorgen van pensioen-, lijfrente-, levens-, en andere verzekeringen;

- Het verstrekken en aangaan van geldleningen, het (doen) exploiteren, administreren, het verkrijgen, vervreemden, bezwaren, huren en verhuren van roerende en onroerende zaken met alles hetgeen daartoe behoort, het stellen van zekerheden, ook voor schulden van anderen zowel in binnen- als buitenland;

- het financieren van ondernemingen en vennootschappen;

- het lenen, uitlenen en bijeenbrengen van gelden daaronder begrepen, het uitgeven van obligaties, schuldbrieven of andere waardepapieren, alsmede het aangaan van daarmee samenhangende overeenkomsten;

- Het verrichten van al hetgeen met het vorenstaande verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn, alles in ruimste zin. De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende verhandelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen. Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen, zij kan tevens borg stellen voor derden, bestuurders en vennoten, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

Het stellen van eender welke handeling, voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden, rechtstreeks of onrechtstreeks, die betrekking hebben op het oordeelkundig verwerven, vervreemden en beheren van onroerend en roerend actief, die rechtstreeks of onrechtstreeks tot de ontwikkeling en groei van de vennootschap kunnen bijdragen. Zij mag belangen en participaties in andere ondernemingen en vennootschappen nemen en beheren. De vennootschap kan haar beschikbare middelen beleggen en investeren in roerende goederen en onroerende goederen of zakelijke rechten daarop, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, al binnen de door de wet en de reglementen bepaalde grenzen, goederen huren en verhuren en verbintenissen aangaan.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle roerende , onroerende en financiële verrichtingen kan uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel of welke van aard zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken. De vennootschap mag tevens roerende en onroerende goederen louter als investering verwerven, zelfs als deze rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

ARTIKEL 4 - DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid. TITEL TWEE - KAPITAAL

ARTIKEL 5 - KAPITAAL

Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00¬ ).

Het is vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van een nominale waarde.

Wij laten weg ...

 TITEL DRIE - BESTUUR EN CONTROLE

ARTIKEL 9 - BESTUUR - BEZOLDIGING

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen, vennoten of niet.

Het mandaat van de zaakvoerder(s) is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beschikt. In dit geval kent de algemene vergadering, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een vaste bezoldiging toe waarvan het bedrag door de algemene vergadering wordt vastgesteld en dat ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

ARTIKEL 10 - BEVOEGDHEDEN

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Hij kan de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij het college der zaakvoerders. Dit college kan slechts geldig beraadslagen indien de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is. De beslissingen worden genomen met de meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, en bij onthouding van één of meerdere onder hen met de meerderheid van de andere zaakvoerders. Bij staking van stemmen, wordt het voorstel verworpen. Iedere zaakvoerder mag volmacht geven aan een andere zaakvoerder om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen op een vergadering van dit college.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering. Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder. De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

ARTIKEL 11 - CONTROLE

Elke vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, zolang de vennootschap niet gehouden is een commissaris te benoemen overeenkomstig de wet. TITEL VIER - ALGEMENE VERGADERING

ARTIKEL 12 - ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op éénentwintig september om achttien in de zetel van de vennootschap.

De zaakvoerder(s) mag (mogen) de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping.

Vermits alle aandelen op naam zijn, kan met oproeping bij aangetekende brief, bevattende de dagorde, worden volstaan. Deze brieven worden, minstens vijftien dagen voor de algemene vergadering, aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, gezonden.

Samen met de oproepingsbrief wordt aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, een afschrift toegezonden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten worden ter beschikking gesteld.

De vennoot, zaakvoerder of commissaris die aan de vergadering deelneemt of aldaar geldig vertegenwoordigd is, wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd.

ARTIKEL 13 - AANTAL STEMMEN

a) Indien er meerdere vennoten zijn, kan ieder vennoot zelf of bij volmachtdrager, die al dan niet vennoot is, stemmen.

Een stem kan tevens schriftelijk uitgebracht worden. Elk aandeel geeft recht op één stem. De aandeelhouder die meerdere aandelen heeft, beschikt over hetzelfde aantal stemmen als zijn aantal

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

aandelen.

b) Indien er slechts één vennoot is, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend en hij kan ze niet overdragen.

Wij laten weg ...

 TITEL VIJF - BOEKJAAR - VERDELING

ARTIKEL 16 - BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één april en eindigt op éénendertig maart.

De maatschappelijke bescheiden worden opgemaakt en gepubliceerd conform de van kracht zijnde wettelijke bepalingen.

ARTIKEL 17 - VERDELING

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

TITEL ZES - ONTBINDING - VEREFFENING

ARTIKEL 18 - ONTBINDING

Buiten de wettelijke bepalingen inzake ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij besluit door de algemene vergadering die beraadslaagt zoals bij een wijziging der statuten. In geval van vereffening wordt deze gedaan door de zaakvoerder(s) in functie op dat ogenblik, of door de zorgen van één of meerdere vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering, en dit tengevolge van een besluit van de algemene vergadering.

De vereffenaar(s) beschikt (beschikken) te dien einde over de meest uitgebreide bevoegdheden, zoals bepaald in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering bepaalt, indien nodig, de vergoedingen die toekomen aan de vereffenaar(s).

Wij laten weg ...

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op achtentwintig oktober tweeduizend veertien en eindigt op éénendertig maart tweeduizend en vijftien.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend en vijftien, overeenkomstig de statuten. De comparant(en) verklaart(en) te weten dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal bezitten en dat de vennootschap slechts tot stand zal komen van zodra een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van koophandel zal gedeponeerd zijn.

De comparant(en) verklaart(en) dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan binnen de twee jaar voor het verlijden van onderhavige akte. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van onderhavige oprichtingsakte en de deponering ervan ter griffie, dienen overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen te worden bekrachtigd door de vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

De algemene vergadering benoemd als zaakvoerder van de vennootschap, de Heer VERBERNE Orm, voornoemd.

De opdracht, die niet bezoldigd is, geldt voor onbepaalde duur, zonder evenwel statutair te zijn en neemt een aanvang op de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft.

Volmacht

Overeenkomstig de hem door de statuten toegekende bevoegdheden, verleent de Heer VERBERNE Orm, voornoemde zaakvoerder, bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling, aan MAQIS CONSULT bv bvba te 1700 Dilbeek, Personaathoflaan 17, geldig vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de Heer PADIS Koen, om alle formaliteiten te vervullen bij de bevoegde diensten zoals de belasting over de toegevoegde waarde, de kruispuntbank van ondernemingen en alle andere nodige formaliteiten met betrekking tot de huidige oprichtingsakte.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL, notaris Charles DE RUYDTS, te Vilvoorde. Tezelfdertijd neergelegd : uitgifte van de akte.

05/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 21.09.2015, NGL 29.09.2015 15621-0138-008

Coordonnées
OVERNESS

Adresse
KATTESTRAAT 7 1750 SINT-MARTENS-LENNIK

Code postal : 1750
Localité : Sint-Martens-Lennik
Commune : LENNIK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande