PAJOT PARTNERS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PAJOT PARTNERS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 505.963.381

Publication

09/12/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Boekjaar

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Reserves

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Bestuur  vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Doel

De vennootschap heeft als doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, aannemer of onderaannemer:

- optreden als tussenpersoon in bank- of beleggingsdiensten

- optreden als tussenpersoon voor verzekeringen

- optreden als tussenpersoon voor kredieten

- het verlenen van advies en diensten, begeleiding, bijstand en leiding van vennootschappen, ondernemingen, instellingen en privépersonen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van het algemeen beleid, het marketingbeleid, de productie, logistiek en ontwikkelingsbeleid, het technisch beleid, het promotie- en het verkoopbeleid, het financieel, administratief en personeelsbeleid, het verrichten van studiewerk ter zake en het verlenen van alle diensten

- de rekrutering, vorming, plaatsing en ter beschikkingstelling van (gespecialiseerd) personeel, de (re)organisatie van vennootschappen/ondernemingen en het verlenen van alle advies en diensten met betrekking tot de verhoudingen, (in en extern) binnen ondernemingen en vennootschappen. - het besturen van vennootschappen en ondernemingen in ruimste zin.

- het beheer van een patrimonium, samengesteld uit roerende en onroerende goederen, het valoriseren en in stand houden van dit patrimonium vooral door beheersdaden. Beheer wordt in deze zin verstaan dat aankoop en verkoop van onroerende en roerende goederen, evenals alle rechten daarop, toegelaten zijn in zoverre zij nuttig zijn of noodzakelijk zijn of bijdragen tot een meer gunstige samenstelling van het patrimonium van de vennootschap.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Jaarvergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste maandag van de maand juni om veertien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in de gemeente van de zetel van de vennootschap.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

De algemene vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De ­ bijzondere of buitengewone vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

Elk aandeel geeft recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke en statutaire bepalingen. OVERGANGSBEPALINGEN

BENOEMING VAN EEN NIETSTATUTAIR ZAAKVOERDER.

Wordt tot zaakvoerder benoemd :

De heer Dany Dasseleer voornoemd, die zijn mandaat aanvaardt.

Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. OVERNEMING VAN DE VERBINTENISSEN NAMENS DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING De oprichters verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan en dit vanaf 1 november 2014. Deze overname van verbintenissen kan ook geschieden bij besluit van de zaakvoerder binnen de twee maand na haar oprichting.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op éénendertig december tweeduizend en vijftien.

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend zestien.

VOLMACHTEN

Onder voorbehoud van het verwerven van de rechtspersoonlijkheid door neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel te Brussel, wordt hierbij benoemd als bijzondere volmachtdrager van de vennootschap :

Cvba Moore Stephens Accountancy te 9500 Geraardsbergen, Kaai 13, vertegenwoordigd door de heer Johan Stevens, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, voor het vervullen van administratieve formaliteiten inzake BTW en ondernemingsloket.

Voor beknopt en beredeneerd uittreksel.

Notaris Nathalie Stadsbader

Tegelijk neergelegd : expeditie van de akte en een aanvraagformulier I.

Neergelegd ter griffie van de Recht

Er blijkt uit een akte, verleden voor Meester Nathalie Stadsbader, notaris te Galmaarden op 3

december 2014, neergelegd ter publicatie, vóór registratie, dat er een besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid werd opgericht met als naam "DASSELEER" met zetel en eerste adres te

1547 Bever, Plaats 50.

identiteit oprichters

De heer DASSELEER Dany Michel, geboren te Lessen op 12 april 1971, ongehuwd, wonende te

1547 Bever, Kamstraat 1.

Nationaal nummer 710412 241-45

Identiteitskaartnummer 591-739427-40

Rechtsvorm - naam

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "DASSELEER".

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1547 Bever, Plaats 50

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het

bestuursorgaan, mits inachtneming van de taalwetgeving.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve

zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

Kapitaal (bedrag  samenstelling  volstorting)

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt twintigduizend euro (¬ 20.000,00) en is verdeeld in

tweehonderd (200) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Het kapitaal van de vennootschap is gestort ten belope van twintigduizend tweehonderd euro (¬

20.000,00).

De oprichters verklaren en erkennen dat alle aandelen door hen werden onderschreven en dat het

kapitaal gestort werd ten belope van twintigduizend euro (20.000,00 eur).

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap werd, overeenkomstig artikel 224 van het

Wetboek van Vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening op naam van de

vennootschap in oprichting, nummer 652-8394556-64, bij Record Bank, zoals blijkt uit het bewijs van

deponering, afgegeven door deze bank op 21 november 2014, hetwelk in het dossier van

ondergetekende notaris zal bewaard blijven.

De vennootschap beschikt bijgevolg bij de oprichting over een bedrag van twintigduizend euro (¬

20.000,00).

Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur te rekenen vanaf heden.

De vennootschap mag vervroegd ontbonden worden door beslissing van de algemene vergadering,

beraadslagende zoals bepaald voor statutenwijziging. Ingeval van vrijwillige ontbinding wordt

gehandeld naar de voorschriften van artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen.

Boekjaar

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Reserves

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor

de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke

reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het

saldo van de nettowinst.

Bestuur  vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al

dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten,

zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te

duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor

rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde

regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou

vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van

het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de

algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en

verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere

volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere

zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap

jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere

volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Doel

De vennootschap heeft als doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor

rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, aannemer of

onderaannemer:

- optreden als tussenpersoon in bank- of beleggingsdiensten

- optreden als tussenpersoon voor verzekeringen

- optreden als tussenpersoon voor kredieten

- het verlenen van advies en diensten, begeleiding, bijstand en leiding van vennootschappen,

ondernemingen, instellingen en privépersonen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van het

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

algemeen beleid, het marketingbeleid, de productie, logistiek en ontwikkelingsbeleid, het technisch beleid, het promotie- en het verkoopbeleid, het financieel, administratief en personeelsbeleid, het verrichten van studiewerk ter zake en het verlenen van alle diensten

- de rekrutering, vorming, plaatsing en ter beschikkingstelling van (gespecialiseerd) personeel, de (re)organisatie van vennootschappen/ondernemingen en het verlenen van alle advies en diensten met betrekking tot de verhoudingen, (in en extern) binnen ondernemingen en vennootschappen. - het besturen van vennootschappen en ondernemingen in ruimste zin.

- het beheer van een patrimonium, samengesteld uit roerende en onroerende goederen, het valoriseren en in stand houden van dit patrimonium vooral door beheersdaden. Beheer wordt in deze zin verstaan dat aankoop en verkoop van onroerende en roerende goederen, evenals alle rechten daarop, toegelaten zijn in zoverre zij nuttig zijn of noodzakelijk zijn of bijdragen tot een meer gunstige samenstelling van het patrimonium van de vennootschap.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Jaarvergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste maandag van de maand juni om veertien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in de gemeente van de zetel van de vennootschap.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

De algemene vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De ­ bijzondere of buitengewone vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

Elk aandeel geeft recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke en statutaire bepalingen. OVERGANGSBEPALINGEN

BENOEMING VAN EEN NIETSTATUTAIR ZAAKVOERDER.

Wordt tot zaakvoerder benoemd :

De heer Dany Dasseleer voornoemd, die zijn mandaat aanvaardt.

Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. OVERNEMING VAN DE VERBINTENISSEN NAMENS DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING De oprichters verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan en dit vanaf 1 november 2014. Deze overname van verbintenissen kan ook geschieden bij besluit van de zaakvoerder binnen de twee maand na haar oprichting.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op éénendertig december tweeduizend en vijftien.

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend zestien.

VOLMACHTEN

Onder voorbehoud van het verwerven van de rechtspersoonlijkheid door neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel te Brussel, wordt hierbij benoemd als bijzondere volmachtdrager van de vennootschap :

Cvba Moore Stephens Accountancy te 9500 Geraardsbergen, Kaai 13, vertegenwoordigd door de heer Johan Stevens, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, voor het vervullen van administratieve formaliteiten inzake BTW en ondernemingsloket.

Voor beknopt en beredeneerd uittreksel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Voorbehouden

Mod PDF 11.1

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Notaris Nathalie Stadsbader

Tegelijk neergelegd : expeditie van de akte en een aanvraagformulier I.

Neergelegd ter griffie van de Recht

Er blijkt uit een akte, verleden voor Meester Nathalie Stadsbader, notaris te Galmaarden op 3

december 2014, neergelegd ter publicatie, vóór registratie, dat er een besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid werd opgericht met als naam "DASSELEER" met zetel en eerste adres te

1547 Bever, Plaats 50.

identiteit oprichters

De heer DASSELEER Dany Michel, geboren te Lessen op 12 april 1971, ongehuwd, wonende te

1547 Bever, Kamstraat 1.

Nationaal nummer 710412 241-45

Identiteitskaartnummer 591-739427-40

Rechtsvorm - naam

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "DASSELEER".

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1547 Bever, Plaats 50

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het

bestuursorgaan, mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve

zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

Kapitaal (bedrag  samenstelling  volstorting)

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt twintigduizend euro (¬ 20.000,00) en is verdeeld in

tweehonderd (200) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Het kapitaal van de vennootschap is gestort ten belope van twintigduizend tweehonderd euro (¬

20.000,00).

De oprichters verklaren en erkennen dat alle aandelen door hen werden onderschreven en dat het

kapitaal gestort werd ten belope van twintigduizend euro (20.000,00 eur).

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap werd, overeenkomstig artikel 224 van het

Wetboek van Vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening op naam van de

vennootschap in oprichting, nummer 652-8394556-64, bij Record Bank, zoals blijkt uit het bewijs van

deponering, afgegeven door deze bank op 21 november 2014, hetwelk in het dossier van

ondergetekende notaris zal bewaard blijven.

De vennootschap beschikt bijgevolg bij de oprichting over een bedrag van twintigduizend euro (¬

20.000,00).

Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur te rekenen vanaf heden.

De vennootschap mag vervroegd ontbonden worden door beslissing van de algemene vergadering,

beraadslagende zoals bepaald voor statutenwijziging. Ingeval van vrijwillige ontbinding wordt

gehandeld naar de voorschriften van artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen.

Boekjaar

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Reserves

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor

de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke

reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het

saldo van de nettowinst.

Bestuur  vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al

dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten,

zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te

duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor

rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde

regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou

vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van

het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Doel

De vennootschap heeft als doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, aannemer of onderaannemer:

- optreden als tussenpersoon in bank- of beleggingsdiensten

- optreden als tussenpersoon voor verzekeringen

- optreden als tussenpersoon voor kredieten

- het verlenen van advies en diensten, begeleiding, bijstand en leiding van vennootschappen, ondernemingen, instellingen en privépersonen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van het algemeen beleid, het marketingbeleid, de productie, logistiek en ontwikkelingsbeleid, het technisch beleid, het promotie- en het verkoopbeleid, het financieel, administratief en personeelsbeleid, het verrichten van studiewerk ter zake en het verlenen van alle diensten

- de rekrutering, vorming, plaatsing en ter beschikkingstelling van (gespecialiseerd) personeel, de (re)organisatie van vennootschappen/ondernemingen en het verlenen van alle advies en diensten met betrekking tot de verhoudingen, (in en extern) binnen ondernemingen en vennootschappen. - het besturen van vennootschappen en ondernemingen in ruimste zin.

- het beheer van een patrimonium, samengesteld uit roerende en onroerende goederen, het valoriseren en in stand houden van dit patrimonium vooral door beheersdaden. Beheer wordt in deze zin verstaan dat aankoop en verkoop van onroerende en roerende goederen, evenals alle rechten daarop, toegelaten zijn in zoverre zij nuttig zijn of noodzakelijk zijn of bijdragen tot een meer gunstige samenstelling van het patrimonium van de vennootschap.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Jaarvergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste maandag van de maand juni om veertien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in de gemeente van de zetel van de vennootschap.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

De algemene vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De ­ bijzondere of buitengewone vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

Elk aandeel geeft recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke en statutaire bepalingen. OVERGANGSBEPALINGEN

BENOEMING VAN EEN NIETSTATUTAIR ZAAKVOERDER.

Wordt tot zaakvoerder benoemd :

De heer Dany Dasseleer voornoemd, die zijn mandaat aanvaardt.

Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. OVERNEMING VAN DE VERBINTENISSEN NAMENS DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING De oprichters verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en in naam van de vennootschap

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

in oprichting zijn aangegaan en dit vanaf 1 november 2014. Deze overname van verbintenissen kan

ook geschieden bij besluit van de zaakvoerder binnen de twee maand na haar oprichting.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op

éénendertig december tweeduizend en vijftien.

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend zestien.

VOLMACHTEN

Onder voorbehoud van het verwerven van de rechtspersoonlijkheid door neerlegging van de

oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel te Brussel, wordt hierbij benoemd als

bijzondere volmachtdrager van de vennootschap :

Cvba Moore Stephens Accountancy te 9500 Geraardsbergen, Kaai 13, vertegenwoordigd door de

heer Johan Stevens, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, voor het vervullen van administratieve

formaliteiten inzake BTW en ondernemingsloket.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor beknopt en beredeneerd uittreksel.

Notaris Nathalie Stadsbader

Tegelijk neergelegd : expeditie van de akte en een aanvraagformulier I.

Neergelegd ter griffie van de Recht

Er blijkt uit een akte, verleden voor Meester Nathalie Stadsbader, notaris te Galmaarden op 3

december 2014, neergelegd ter publicatie, vóór registratie, dat er een besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid werd opgericht met als naam "DASSELEER" met zetel en eerste adres te

1547 Bever, Plaats 50.

identiteit oprichters

De heer DASSELEER Dany Michel, geboren te Lessen op 12 april 1971, ongehuwd, wonende te

1547 Bever, Kamstraat 1.

Nationaal nummer 710412 241-45

Identiteitskaartnummer 591-739427-40

Rechtsvorm - naam

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "DASSELEER".

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1547 Bever, Plaats 50

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het

bestuursorgaan, mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve

zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

Kapitaal (bedrag  samenstelling  volstorting)

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt twintigduizend euro (¬ 20.000,00) en is verdeeld in

tweehonderd (200) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Het kapitaal van de vennootschap is gestort ten belope van twintigduizend tweehonderd euro (¬

20.000,00).

De oprichters verklaren en erkennen dat alle aandelen door hen werden onderschreven en dat het

kapitaal gestort werd ten belope van twintigduizend euro (20.000,00 eur).

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap werd, overeenkomstig artikel 224 van het

Wetboek van Vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening op naam van de

vennootschap in oprichting, nummer 652-8394556-64, bij Record Bank, zoals blijkt uit het bewijs van

deponering, afgegeven door deze bank op 21 november 2014, hetwelk in het dossier van

ondergetekende notaris zal bewaard blijven.

De vennootschap beschikt bijgevolg bij de oprichting over een bedrag van twintigduizend euro (¬

20.000,00).

Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur te rekenen vanaf heden.

De vennootschap mag vervroegd ontbonden worden door beslissing van de algemene vergadering,

beraadslagende zoals bepaald voor statutenwijziging. Ingeval van vrijwillige ontbinding wordt

gehandeld naar de voorschriften van artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Boekjaar

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Reserves

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Bestuur  vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Doel

De vennootschap heeft als doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, aannemer of onderaannemer:

- optreden als tussenpersoon in bank- of beleggingsdiensten

- optreden als tussenpersoon voor verzekeringen

- optreden als tussenpersoon voor kredieten

- het verlenen van advies en diensten, begeleiding, bijstand en leiding van vennootschappen, ondernemingen, instellingen en privépersonen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van het algemeen beleid, het marketingbeleid, de productie, logistiek en ontwikkelingsbeleid, het technisch beleid, het promotie- en het verkoopbeleid, het financieel, administratief en personeelsbeleid, het verrichten van studiewerk ter zake en het verlenen van alle diensten

- de rekrutering, vorming, plaatsing en ter beschikkingstelling van (gespecialiseerd) personeel, de (re)organisatie van vennootschappen/ondernemingen en het verlenen van alle advies en diensten met betrekking tot de verhoudingen, (in en extern) binnen ondernemingen en vennootschappen. - het besturen van vennootschappen en ondernemingen in ruimste zin.

- het beheer van een patrimonium, samengesteld uit roerende en onroerende goederen, het valoriseren en in stand houden van dit patrimonium vooral door beheersdaden. Beheer wordt in deze zin verstaan dat aankoop en verkoop van onroerende en roerende goederen, evenals alle rechten daarop, toegelaten zijn in zoverre zij nuttig zijn of noodzakelijk zijn of bijdragen tot een meer gunstige samenstelling van het patrimonium van de vennootschap.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Jaarvergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste maandag van de maand juni om veertien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in de gemeente van de zetel van de vennootschap.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

De algemene vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De ­ bijzondere of buitengewone vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

Elk aandeel geeft recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke en statutaire bepalingen. OVERGANGSBEPALINGEN

BENOEMING VAN EEN NIETSTATUTAIR ZAAKVOERDER.

Wordt tot zaakvoerder benoemd :

De heer Dany Dasseleer voornoemd, die zijn mandaat aanvaardt.

Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. OVERNEMING VAN DE VERBINTENISSEN NAMENS DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING De oprichters verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan en dit vanaf 1 november 2014. Deze overname van verbintenissen kan ook geschieden bij besluit van de zaakvoerder binnen de twee maand na haar oprichting.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op éénendertig december tweeduizend en vijftien.

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend zestien.

VOLMACHTEN

Onder voorbehoud van het verwerven van de rechtspersoonlijkheid door neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel te Brussel, wordt hierbij benoemd als bijzondere volmachtdrager van de vennootschap :

Cvba Moore Stephens Accountancy te 9500 Geraardsbergen, Kaai 13, vertegenwoordigd door de heer Johan Stevens, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, voor het vervullen van administratieve formaliteiten inzake BTW en ondernemingsloket.

Voor beknopt en beredeneerd uittreksel.

Notaris Nathalie Stadsbader

Tegelijk neergelegd : expeditie van de akte en een aanvraagformulier I.

Neergelegd ter griffie van de Recht

Er blijkt uit een akte, verleden voor Meester Nathalie Stadsbader, notaris te Galmaarden op 3

december 2014, neergelegd ter publicatie, vóór registratie, dat er een besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid werd opgericht met als naam "DASSELEER" met zetel en eerste adres te

1547 Bever, Plaats 50.

identiteit oprichters

De heer DASSELEER Dany Michel, geboren te Lessen op 12 april 1971, ongehuwd, wonende te

1547 Bever, Kamstraat 1.

Nationaal nummer 710412 241-45

Identiteitskaartnummer 591-739427-40

Rechtsvorm - naam

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "DASSELEER".

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1547 Bever, Plaats 50

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het

bestuursorgaan, mits inachtneming van de taalwetgeving.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve

zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

Kapitaal (bedrag  samenstelling  volstorting)

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt twintigduizend euro (¬ 20.000,00) en is verdeeld in

tweehonderd (200) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Het kapitaal van de vennootschap is gestort ten belope van twintigduizend tweehonderd euro (¬

20.000,00).

De oprichters verklaren en erkennen dat alle aandelen door hen werden onderschreven en dat het

kapitaal gestort werd ten belope van twintigduizend euro (20.000,00 eur).

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap werd, overeenkomstig artikel 224 van het

Wetboek van Vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening op naam van de

vennootschap in oprichting, nummer 652-8394556-64, bij Record Bank, zoals blijkt uit het bewijs van

deponering, afgegeven door deze bank op 21 november 2014, hetwelk in het dossier van

ondergetekende notaris zal bewaard blijven.

De vennootschap beschikt bijgevolg bij de oprichting over een bedrag van twintigduizend euro (¬

20.000,00).

Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur te rekenen vanaf heden.

De vennootschap mag vervroegd ontbonden worden door beslissing van de algemene vergadering,

beraadslagende zoals bepaald voor statutenwijziging. Ingeval van vrijwillige ontbinding wordt

gehandeld naar de voorschriften van artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen.

Boekjaar

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Reserves

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor

de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke

reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het

saldo van de nettowinst.

Bestuur  vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al

dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten,

zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te

duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor

rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde

regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou

vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van

het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de

algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en

verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere

volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere

zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap

jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere

volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Doel

De vennootschap heeft als doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor

rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, aannemer of

onderaannemer:

- optreden als tussenpersoon in bank- of beleggingsdiensten

- optreden als tussenpersoon voor verzekeringen

- optreden als tussenpersoon voor kredieten

- het verlenen van advies en diensten, begeleiding, bijstand en leiding van vennootschappen,

ondernemingen, instellingen en privépersonen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van het

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

algemeen beleid, het marketingbeleid, de productie, logistiek en ontwikkelingsbeleid, het technisch beleid, het promotie- en het verkoopbeleid, het financieel, administratief en personeelsbeleid, het verrichten van studiewerk ter zake en het verlenen van alle diensten

- de rekrutering, vorming, plaatsing en ter beschikkingstelling van (gespecialiseerd) personeel, de (re)organisatie van vennootschappen/ondernemingen en het verlenen van alle advies en diensten met betrekking tot de verhoudingen, (in en extern) binnen ondernemingen en vennootschappen. - het besturen van vennootschappen en ondernemingen in ruimste zin.

- het beheer van een patrimonium, samengesteld uit roerende en onroerende goederen, het valoriseren en in stand houden van dit patrimonium vooral door beheersdaden. Beheer wordt in deze zin verstaan dat aankoop en verkoop van onroerende en roerende goederen, evenals alle rechten daarop, toegelaten zijn in zoverre zij nuttig zijn of noodzakelijk zijn of bijdragen tot een meer gunstige samenstelling van het patrimonium van de vennootschap.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Jaarvergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste maandag van de maand juni om veertien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in de gemeente van de zetel van de vennootschap.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

De algemene vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De ­ bijzondere of buitengewone vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

Elk aandeel geeft recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke en statutaire bepalingen. OVERGANGSBEPALINGEN

BENOEMING VAN EEN NIETSTATUTAIR ZAAKVOERDER.

Wordt tot zaakvoerder benoemd :

De heer Dany Dasseleer voornoemd, die zijn mandaat aanvaardt.

Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. OVERNEMING VAN DE VERBINTENISSEN NAMENS DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING De oprichters verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan en dit vanaf 1 november 2014. Deze overname van verbintenissen kan ook geschieden bij besluit van de zaakvoerder binnen de twee maand na haar oprichting.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op éénendertig december tweeduizend en vijftien.

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend zestien.

VOLMACHTEN

Onder voorbehoud van het verwerven van de rechtspersoonlijkheid door neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel te Brussel, wordt hierbij benoemd als bijzondere volmachtdrager van de vennootschap :

Cvba Moore Stephens Accountancy te 9500 Geraardsbergen, Kaai 13, vertegenwoordigd door de heer Johan Stevens, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, voor het vervullen van administratieve formaliteiten inzake BTW en ondernemingsloket.

Voor beknopt en beredeneerd uittreksel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Voorbehouden

Mod PDF 11.1

aan het Belgisch

Staatsblad

Notaris Nathalie Stadsbader

Tegelijk neergelegd : expeditie van de akte en een aanvraagformulier I.

Neergelegd ter griffie van de Recht

01/04/2015
ÿþMarlPOF1t.1

In de bijlagen bij het Belgiscii~ k~~lagpnwan

el end te maken kopie

na neerlegging ter gri#fiti-van e eg ogen op

Ai u



2 0 kIAARr 2015

ter griffie v~1-1 de Nederiandstaiige

eanEe9ntS vi5r3 Prusse]

en;Fí:

;":. t" : ~ " ," r ï ^trtG :

[I,,,I Pr-

t-.:.rr, vc" r,1l

_,--" ~~:~

r;,-.., ,. _:cirt" ~,

f~ y'e`rt:

0505.963.381

Dasseleer

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Plaats 50 - 1547 Bever

Neerlegging Quasi-Inbreng

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01104/2015 -Annexes du Moniteur belge

t ^ksi

Neerlegging mbt Quasi-Inbreng

Tegelijk neergelegd

- verslag bedrijfsrevisor

- bijzonder verslag zaakvoerder

Dany DASSELEER

Zaakvoerder

í3,l,i." i. - " I . ni .1c :l1S_1Wilc,lií'frrp14." r,l :r, h~ízrr Of, ,; - per:: 01»111(t.11)

? ,-37.ri rte r- " r_iir ;I.,_ r;aO,l 33nid" gR +" 1" l ch-n" " )r1

f.f h:.nCl, L.L.-`1 nl

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 06.06.2016, NGL 30.08.2016 16546-0105-011

Coordonnées
PAJOT PARTNERS

Adresse
PLAATS 50 1547 BEVER

Code postal : 1547
Localité : BIÉVÈNE
Commune : BIÉVÈNE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande