PANHUIS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PANHUIS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 600.918.364

Publication

16/03/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

12-03-2015

Griffie

*15304487*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0600918364

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

Panhuis

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Raf LENAERTS, geassocieerd notaris te Halen, vennoot van de burgerlijke vennootschap met rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Verelst & Lenaerts, geassocieerde notarissen met zetel te 3545 Halen, Raubrandplein 3 op 11 maart 2015 dat:

Mevrouw NYS Anke Leen, geboren te Diest op vijfentwintig juni negentienhonderd zesentachtig, nationaal nummer 86.06.25-376.43, wonende te 3380 Glabbeek, Tiensesteenweg 166 een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid hebben opgericht als volgt: NAAM

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid starter. Haar naam luidt  PANHUIS .

ZETEL

De zetel is gevestigd te 3380 Glabbeek, Tiensesteenweg 166.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel het verlenen van alle vormen van dienstprestaties inzake interieurarchitectuur en binnenhuisinrichting, voor eigen rekening als voor rekening van derden, inclusief het waarnemen van mandaten als bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en/of besturen van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin.

Deze activiteiten betreffen onder meer:

- Het ontwerp, de productie alsook de verkoop van meubelen, raamdecoratie, decoratie in het algemeen, verlichting, deurbeslag, tapijten, gadgets, kunst en alle andere zaken in het kader van totaalinrichting van zowel private als bedrijfsgebouwen.

- Het verlenen van adviezen inzake interieurarchitectuur en inzake coördinatie, renovatie en sanering gebouwen, inrichting van woningen en bedrijfsgebouwen, kleuradvies, het opstellen van virtuele 3D presentaties en fotoreportages en alle andere mogelijke adviezen binnen het kader van een interieurarchitect.

- Fotografie in het algemeen, grafiek en reclame.

- Het verlenen van alle dienstprestaties en het uitvoeren van alle opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, expertises, technische handelingen en raadgevingen of andere op eender welk vlak binnen het maatschappelijk doel.

- Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies in andere vennootschappen.

- Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

- Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval

Onderwerp akte :

Tiensesteenweg 166 3380 Glabbeek

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Starter

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties te verrichten, behalve diegene die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

- Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

- Het uitvoeren van studies en marktonderzoek.

- Het verzamelen, aanmaken, ter beschikking stellen, beheren en onderhouden van allerhande informatie en databanken; het samenstellen en uitgeven van alle informatie op alle beschikbare dragers.

- Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa.

- Het ontwikkelen, organiseren en uitvoeren van opleidingen, seminaries, business meetings, handelsmissies, professionele contacten, zowel in binnen- als buitenland en alles wat daarmede verband houdt.

- Groot- en kleinhandel in allerhande meubelen, decoratie- en designartikelen, kunstwerken, zowel nieuw als antiek.

- De uitbating van een consultancybureau op het gebied van inrichting van gebouwen zowel interieur als exterieur in de ruimste zin van het woord, omvattende onder meer studie en onderzoek, organisatie, bijstand en adviesverlening op het vlak van inrichting van gebouwen van welke aard ook in het algemeen, zowel de binnenhuisinrichting waaronder zowel de woninginrichting als het interieur van winkels en beroepsruimten (inclusief etalages), als het exterieur van woningen en

bedrijfspanden, alsook op vlak van design, ontwerpen, stijl, vormgeving, kleuren, evenals het ontwikkelen, ontwerpen en concipiëren van meubilair, designvoorwerpen, zowel siervoorwerpen als gebruiksvoorwerpen, alsook van nieuwe vormen en stijlen, nieuwe objecten en producten.

- Het uitvoeren van studies en het verlenen van advies in verband met stedenbouwkundige planning, landschapsarchitectuur en architectuur.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen alsook de activiteit als interieurarchitect te bevorderen (zoals onder andere het inrichten van een kijkwoning of voorbeeld-inrichtingen in zowel andere als eigen onroerende goederen), alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen doen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Voormelde opsomming is niet op beperkende wijze aangegeven zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Indien bepaalde activiteiten van de vennootschap wettelijk gereglementeerd zijn, dan zal de vennootschap die activiteiten slechts mogen uitoefenen voor zover voldaan is aan de voorschriften ter zake, zoals onder meer en bijvoorbeeld het ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn van technische- en/of andere kennis, bewezen door een of meerdere activiteitsattesten.

De vennootschap kan haar doel verwezenlijken op de wijze die haar het meest geschikt lijkt, zowel in België als in het buitenland.

DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

OPRICHTERS

De oprichter verklaart en erkent dat het kapitaal van duizend euro (¬ 1.000,00) volledig geplaatst is en verdeeld in honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal is gestort ten belope van duizend euro (¬ 1.000,00).

Alle aandelen zijn door mevrouw NYS Anke, voornoemde oprichter ingeschreven a pari in speciën, zodat zij bijgevolg titularis is van alle uitgegeven aandelen.

Totaal: honderd (100) aandelen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

De oprichter verklaart en erkent dat elk der aandelen volledig volstort is.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van duizend euro (¬ 1.000,00).

Het geheel van de inbreng in speciën werd gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer

BE57 0689 0212 9935, geopend namens de vennootschap in oprichting bij Belfius Bank.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt duizend euro (¬ 1.000,00). Het is

verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk

één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

BESTUUR - VERTEGENWOORDIGING

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke

personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten,

zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de

uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem

toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting

door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen

optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van

de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering

voorbehouden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als

verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

ALGEMENE VERGADERING - BOEKJAAR

De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste vrijdag van de maand mei om negentien uur

(19:00).

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de

eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Eerste boekjaar

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de

rechtspersoonlijkheid verkrijgt en eindigt het op eenendertig december 2015.

Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in mei tweeduizend zestien, overeenkomstig de statuten.

VERDELING

De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste één/vierde (1/4de) of vijfentwintig

procent (25%) afgenomen voor de vorming van een reservefonds. Voormelde verplichting geldt

totdat de reserve en het maatschappelijk kapitaal samen 18.550 euro bedragen. De reserve kan

omgezet worden in kapitaal volgens de regels die gelden voor een kapitaalsverhoging.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij

meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

VERKLARINGEN EN TIJDELIJKE BEPALINGEN

het aantal niet-statutaire zaakvoerders vast te stellen op één

mevrouw NYS Anke, oprichter en voornoemd, die verklaart te aanvaarden en bevestigt dat zij niet

getroffen is door een besluit dat zich daartegen verzet of enig beroepsverbod;

het mandaat van zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur;

het mandaat van zaakvoerder door mevrouw NYS Anke, voornoemd, is onbezoldigd, tenzij de

algemene vergadering hier anders over beslist.

VOLMACHT

De comparant stelt daarop aan als bijzondere gevolmachtigde met macht van indeplaatsstelling, het

boekhoudkantoor onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid FISKAPLUS, met zetel te 3473 Kortenaken, Halensebaan 111, aan wie de macht

verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen inzake inschrijving, wijziging of stopzetting,

van de vennootschap, bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank der Ondernemingen alsmede

bij de Administratie voor de Belastingen over de Toegevoegde Waarde (B.T.W.), de sociale kas, het

sociaal secretariaat en andere overheidsdiensten. Alle verplichtingen te vervullen bij het Ministerie

van Financiën, de Administratie van de Directe en Indirecte Belastingen, Registratie en Domeinen,

en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en

formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel.

OVERNAME VAN VERBINTENISSEN

De comparant verklaart te weten dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal bezitten en dat

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

de vennootschap slechts tot stand zal komen van zodra een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van koophandel zal gedeponeerd zijn.

De comparant verklaart dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan binnen de twee maanden voor het verlijden van onderhavige akte. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van onderhavige oprichtingsakte en de deponering ervan ter griffie, dienen overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen te worden bekrachtigd door de vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte.

Getekend: Raf LENAERTS, geassocieerd notaris te Halen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
PANHUIS

Adresse
TIENSESTEENWEG 166 3380 GLABBEEK(ZUURBEMDE)

Code postal : 3380
Localité : GLABBEEK
Commune : GLABBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande