PARAGON BUSINESS SOLUTIONS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PARAGON BUSINESS SOLUTIONS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 525.987.547

Publication

02/01/2015
ÿþ Mal Word 11.1

[P-1,111,<_ I ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-behoude aan het Beigisct Staatsbit



NEERGELEGD

1 9 UEC, 2014

Griffie Rechtbank vaieFetandel te Leuven.

11111111111,111

Ondernerningsnr : 0525.987.547

Benaming

(voluit) : PARAGON BUSINESS SOLUTIONS

(verkort) :

Rechtsvorm : B.V.B.A.

Zetel : Veelsebaan 33, 3201 Wolfsdonk

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

De zaakvoerder heeft beslist de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar volgend adres :

Testeltsebaan 38, 3272 Messelbroek

De zetelverplaatsing gaat in op 4 december 2014

Voor éénsluidend verklaard uittreksel,

Manuëla Hendrickx

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

24/04/2013
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behoude aan het Belgiscl

Staatsbh

iu

i

+1306420

Neerceler,-.,lc ter griffe dei APR. 2013 l~echtba':i

cie~ l~t R.

te Leuven, ~ '

©EG <i~ieFl~.~ ~~

Ondernemingsnr: S Z$. C3 $F. St!}

Benaming (voluit) : PARAGON BUSINESS SOLUTIONS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Veelsebaan 33

3201 Aarschot (Langdorp)

Onderwerp akte :Oprichting BVBA Paragon Business Solutions

1. mevrouw HENDRICKX Manuëla (NN. 75.08.21-088.40), geboren te Leuven op 21 augustus 1975, !! ongehuwd, wonend te 3270 Scherpenheuvel-Zichem, Plasbos 14B.

2. mevrouw HENDRICKX Marisa (NN. 72.05.25-214.01), geboren te Leuven op 25 mei 1972, ongehuwd, wonend te 3272 Scherpenheuvel-Zichem (Messelbroek), Testeltsebaan 38.

benaming : PARAGON BUSINESS SOLUTIONS

-zetel: 3201 Aarschot (Langdorp), Veelsebaan 33

-duur: onbepaald

-kapitaal achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00) volledig in geld geplaatst en tent, !: belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) in geld gestort, verdeeld in 100 aandelen op naam zonder vernielde waarde, waarop is ingeschreven door voornoemde mevrouw Hendrickxi Manuëla, die stortte ten belope van zesduizend honderd achtendertig euro (¬ 6.138,00), waarvoor!! haar negenennegentig (99) ten belope van 6.200/18.550 gestorte aandelen worden toegekend en0 docr voornoemde Hendrickx Maris, die stortte ten belope van tweeënzestig euro (¬ 62,00), waarvoor haar één (1) ten belope van 6.200/18.550 gestort aandeel wordt toegekend.

i Deze gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening nummer BE34 0688 9689 7490 op 1: naam van de vennootschap in oprichting, bij BELFIUS Bank.

Het bewijs van deponering werd door voornoemde bank afgeleverd op 8 maart 2013.

-boeklaar, : van 1 januari tot 31 december van ieder jaar (het eerste boekjaar loopt vanaf het;: bekomen van rechtspersoonlijkheid tot 31 december 2014).

;l

-doel :

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, rechtstreeks of alsi tussenpersoon alle verrichtingen te realiseren die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebbeni op het advies, ontwikkelen en implementeren van software evenals de verhandeling of de distributie!; van software oplossingen.

1 De vennootschap kan haar maatschappelijk doel verwezenlijken in de ruimste zin van het woord, zet! mag alle commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen stellen die rechtstreeks of'. onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel of de verwezenlijking ervan.

Zo mag zij door middel van inbreng, fusie, inschrijving of om het even op welke wijze deelnemen elke onderneming en vennootschap zonder dat het maatschappelijk doel identiek, analoog ofi; gelijksoortig dient te zijn. Zij kan eveneens alle beheersopdrachten waarnemen evenals mandaten.; en functies uitoefenen in andere vennootschappen. De vennootschap mag borg staan voor derden;; en bestuurder zijn in andere vennootschappen.

Zij kan eveneens elke andere onderneming bijstaan met advies.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Kurt Geysels te Aarschot op 9 april 2013,1; geregistreerd te Aarschot op 10 april daarna, boek 583 blad 07 vak 3, dat een besloten;! vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door:

ih

mod 11.1

De vennootschap is gerechtigd alle industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks bij het doel aansluiten of er de verwezenlijking van kunnen bevorderen.

De vennootschap mag dcor middel van inbreng, fusie, inschrijving of om het even op welke wijze, deelnemen aan alle ondernemingen en vennootschappen, die een gelijkaardig of verwant doel nastreven.

-taarvergadering : eerste woensdag van de maand juni om 14 uur, of, als dit geen werkdag is, op de eerstvolgende werkdag, in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats en op het uur, in de uitnodiging bepaald (de eerste jaarvergadering heeft plaats in 2015)

-bestuur en vertegenwoordiging :

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvcerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige reden geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten van statutenwijziging.

Tot statutaire zaakvoerder wordt benoemd voor onbepaalde duur, vcornoemde HENDRICKX Manuëla, wonend te 3270 Scherpenheuvel-Zichem, Plasbos 14B, die de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigt. De benoemde aanvaardt zijn opdracht onder de bevestiging niet getroffen te zijn door een maatregel die zich hiertegen verzet.

Er zal geen andere zaakvoerder mogen worden aangesteld zonder toestemming van de statutaire zaakvoerder.

Wanneer zij voer de vennootschap handelen, zullen de zaakvoerders steeds hun handtekening moeten laten voorafgaan of volgen door de vermelding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij handelen en voor welke vennootschap zij optreden, tenzij dit duidelijk blijkt uit het stuk dat zij ondertekenen.

Elke zaakvoerder kan de vennootschap afzonderlijk verbinden en vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en als verweerder.

De zaakvcerders kunnen bij volmacht welbepaalde delen van hun bevoegdheid toevertrouwen aan elke persoon die zij daartoe geschikt achten. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

Tot statutair zaakvoerder wordt benoemd voor onbepaalde duur, mevrouw HENDRICKX Manuëla, wonend te 3270 Scherpenheuvel-Zichem, Plasbos 14B.

-commissaris : geen bencemd;

- bestemming van de winst  reserve:

Het saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de lasten, de algemene onkosten en de noodzakelijke afschrijvingen, waardeverminderingen en voorzieningen vormt het resultaat van het boekjaar.

Van het positief resultaat van het boekjaar na aanrekening van eventueel overgedragen verliezen, wordt jaarlijks tenminste vijf procent afgehouden voor het aanleggen van een wettelijke reserve. i Deze afhouding is echter niet meer vereist wanneer de wettelijke reserve één/tiende van het kapitaal bereikt heeft.

Het overschot staat in beginsel ter beschikking van de algemene vergadering. Zij zal het onder de vennoten kunnen verdelen, of het geheel of gedeeltelijk aanwenden voor het aanleggen van een reservefonds, het gebruiken om speciale diensten te vergoeden of om op het nieuwe boekjaar over te dragen.

Geen uitkering zal evenwel mogen geschieden, indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar, het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen, beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de-'ÿtatuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld te worden naar het voorschrift van artikel 320 Wetboek van vennootschappen.

-vereffening -- verdelinca:

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk tijdstip ook, heeft de , algemene vergadering de meest uitgebreide bevoegdheid om de vereffenaars te benoemen, hun : machten en vergoedingen vast te stellen en de wijze van vereffening te bepalen.

De vereffenaar zal pas in functie treden na bevestiging docr de rechtbank van koophandel van de benoeming van de vereffenaar door de algemene vergadering,

Bij gebrek aan dergelijke aanstelling wordt de vereffening uitgevoerd door de op dat ogenblik in! functie zijnde zaakvoerder of zaakvoerders.

Na vereffening van gans het passief zal het batig saldo tussen de vennoten verdeeld worden volgens het aantal aandelen in hun bezit, nadat deze gebeurlijk op dezelfde vereffeningsvoet zullen

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

!oor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

food 11.1

gebracht zijn, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 01.06.2016, NGL 31.08.2016 16569-0272-013

Coordonnées
PARAGON BUSINESS SOLUTIONS

Adresse
VOLKENSVOORTSTRAAT 31 3201 LANGDORP

Code postal : 3201
Localité : Langdorp
Commune : AARSCHOT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande