PARTY AND FUN EVENTS TEAM, AFGEKORT : PAFET

Association sans but lucratif


Dénomination : PARTY AND FUN EVENTS TEAM, AFGEKORT : PAFET
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 536.957.950

Publication

06/08/2013
ÿþOndernemingsnr s p"

0-510

Benaming

(voluit) : Party And Fun Events Team Vereniging Zonder Winstoogmerk

(verkort) : PAFET VZW

Rechtsvorm : Verniging Zonder Winstoogmerk

Zetel : Leuvensebaan 350, 3040 Sint-Agatha-Rode

Onderwerp akte : Oprichting, aanstelling bestuurders

Uittreksel uit de oprichtingsakte van "PAFET VZW" d.d. 04.07.2013:

De ondergetekenden,

I.De heer Jeroen Verheyden, geboren te Leuven op 25 mei 1978, gedomicilieerd te 3040 Sint-Agatha-Rode, Leuvensebaan 350, met het rijksregisternummer 78052541523;

2.De heer Manuel Francis R. Verheyden geboren te Brussel op 21 november 1984, gedomicilieerd te 3090 Overijse, Bollestraat 5A met het rijksregisternummer 84112133503;

3.De heer Frank Emiel E. Boogers, geboren te Oudenaarde op 18 oktober 1978, gedomicilieerd te 3040 Sint-Agatha-Rode, Leuvensebaan 294, met het rijksregisternummer 78101833557;

4.De heer Patrice Pfeiffer, geboren te Brussel op 28 maart 1978, gedomicilieerd te 3040 Sint-Agatha-Rode, Leuvensebaan 298, met het rijksregisternummer 78032838546;

Verklaren middels onderhavige akte een Vereniging Zonder Winstoogmerk overeenkomstig de Wet van 27 juni 1921 op te richten, waarvan de statuten zijn samengesteld als volgt:

TITEL I  BENAMING  MAATSCHAPPELIJKE ZETEL -- DOEL  DUUR

ARTIKEL 1 BENAMING

1.1,De vereniging wordt genoemd "Party And Fun Events Team Vereniging Zonder Winstoogmerk', afgekort

tot "PAFET VZW",

ARTIKEL 2 MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

2.1.De maatschappelijke zetel van de vereniging is gevestigd te 3040 Sint-Agatha-Rode, Leuvensebaan

350, gerechtelijk arrondissement Leuven.

2.2.De Raad van Bestuur is bevoegd om het adres van de maatschappelijke zetel te wijzigen en om hiertoe de nodige publicaties te verrichten.

ARTIKEL 3 DOEL

3.1De vereniging heeft tot doel, met uitsluiting van enig winstoogmerk, de materiële, communicatieve, logistieke en organisatorische ondersteuning te verzorgen van activiteiten van culturele en recreatieve aard in het algemeen ter bevordering van het sociaal-maatschappelijk leven en tot bevordering van de sociale samenhang.

Onder deze doelstelling dient begrepen te worden, zonder dat deze opsomming op enigerlei wijze beperkend is:

-Het organiseren van allerlei manifestaties, incentives, wedstrijden, publieke evenementen, vertoningen, feesten en party's, lezingen, shows, concerten, recepties, happenings, dansgelegenheden, congressen,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso L Naam en handtekening.

MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

IVWIWN~I~IIVI9I~WIV

*13123390*

INA Fg\

yrlf'{i0 riz?" ;ÇoQjaiTaàr7del

de fi Jiu 2(113

DE GRIF-FIER,

Griffie



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

tentoonstellingen en uitstappen, al dan niet vergezeld van maaltijden en/of logies, en het ter beschikking stellen van alle ruimtes, personeel en materiaal daarvoor.

3.2.De vereniging mag alle handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met de verwezenlijking van haar maatschappelijk deel te maken hebben. De vereniging kan ter uitvoering van haar doel onder meer alle eigendommen of zakelijke rechten verwerven, in huur nemen, verhuren, personeel aanwerven, rechtsgeldige overeenkomsten sluiten, fondsen inzamelen, kortom alle activiteiten uitoefenen of laten uitoefenen die haar doel rechtvaardigt In het kader van het realiseren van haar maatschappelijk doel kan de vereniging ook, doch slechts op bijkomende wijze, handelsdaden stellen, enkel voor zover de opbrengst hiervan uitsluitend wordt besteed aan het doel waarvoor zij werd opgericht.

ARTIKEL 4 DUUR

4.1.De vereniging heeft een onbepaalde duur.

TITEL li  LEDEN

ARTIKEL 5 AANTAL LEDEN

5.1.De vereniging telt werkende leden en toegetreden leden.

5.2.De volheid van het lidmaatschap, met inbegrip van het stemrecht op de Algemene Vergadering, komt uitsluitend toe aan de werkende leden, die minstens vier in aantal zijn.

5.3.Op de zetel van de vereniging wordt door de Raad van Bestuur een register van de leden bijgehouden. Dit register vermeldt de naam, voornamen en woonplaats van de leden, Alle beslissingen betreffende de toetreding, uittreding of uitsluiting van leden moeten door de Raad van Bestuur in het register worden ingeschreven binnen de acht dagen, te rekenen vanaf de datum van de beslissing. Alle leden kunnen het register raadplegen.

ARTIKEL 6 TOETREDING

6.1.Enkel een natuurlijk persoon of rechtspersoon wiens kandidatuur wordt ondersteund door minstens 3

oprichters kan als lid van de vereniging toetreden,

6.2.Een verzoek tot kandidaatstelling dient schriftelijk gericht te worden aan de Raad van Bestuur, waarbij de bewijsstukken, waaruit blijkt dat de voorwaarden zoals omschreven in artikel 6,1. voldaan zijn, gevoegd worden.

6.3.De leden, die hierom verzoeken en die door de Raad van Bestuur als zodanig worden aanvaard, verkrijgen de hoedanigheid van werkende leden. Tevens hebben de oprichters, zoals voormeld, de hoedanigheid van werkend lid.

ARTIKEL 7 UITTREDING

7.1.EIk lid kan ten allen tijde ontslag nemen uit de vereniging door middel van een aangetekend schrijven

aan de Raad van Bestuur.

7.2.Elk lid kan enkel uitgesloten worden door een beslissing van de Algemene Vergadering, genomen met een meerderheid van twee derden van de stemmen.

7.3.Een ontslagnemend of uitgesloten lid heeft geen aanspraak op het vermogen van de vereniging en/of kan nooit de teruggave eisen van de reeds gestorte bijdragen of gedane inbrengen.

ARTIKEL 8 BIJDRAGE

8.1.De werkende leden leveren jaarlijks een lidgeld, zoals vastgesteld door de Algemene Vergadering en die

niet meer kan bedragen dan maximum 500,00 EUR,

8.2.Elk lid dat de verschuldigde bijdragen niet betaalt, wordt onweerlegbaar geacht ontslag te nemen uit de vereniging.

TITEL III  ALGEMENE VERGADERING

ARTIKEL 9 SAMENSTELLING

9,1.1De Algemene Vergadering is samengesteld uit alle werkende leden, en wordt voorgezeten door de

voorzitter van de Raad van Bestuur, of door de oudste van de aanwezige bestuurders.

9.2.Elk werkend lid beschikt over één stem op de Algemene Vergadering, Niettemin kan elk werkend lid zich op de Algemene Vergadering laten vertegenwoordigen door een ander werkend lid. Hiertoe dient het door de

4

MOD 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

vereniging voorziene volmachtformulier te worden ondertekend en ten laatste op de Algemene Vergadering neergelegd. Elk werkend [id kan evenwel slechts één ander actief lid bij volmacht vertegenwoordigen.

ARTIKEL 10 BEVOEGDHEID

10.1.De Algemene Vergadering is uitsluitend bevoegd voor:

-de wijziging van de statuten;

-de benoeming en de afzetting van de bestuurders;

-de benoeming en de afzetting van de commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging ingeval een

bezoldiging wordt toegekend;

-de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen;

-de goedkeuring van de begroting en van de rekening;

-de ontbinding van de vereniging;

-de uitsluiting van een lid;

-de omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk;

ARTIKEL 11 OPROEPING & AGENDA

11.1.De Algemene Vergadering wordt bijeengeroepen door de Raad van Bestuur, op eigen initiatief dan wel wanneer één vijfde van de werkende leden erom vraagt. De Algemene Vergadering moet minstens één maal per jaar worden bijeengeroepen voor het goedkeuren van de rekeningen van het afgelopen jaar en de begrotingen van het volgende jaar, op een door de Raad van Bestuur te bepalen datum doch niet later dan 6 maanden na het afsluiten van het boekjaar,

11.2.Alle werkende leden van de vereniging worden minstens veertien dagen vôôr de Algemene Vergadering opgeroepen bij gewone brief, per e-mail of per fax. Deze oproepingsbrief vermeldt dag, plaats en uur van de vergadering en bevat de agenda.

11.3.De Raad van Bestuur legt de agenda vast, Elk voorstel, dat ondertekend is door een aantal werkende loden, gelijk aan één twintigste van het totaal aantal werkende leden volgens de laatste officiële ledenlijst, moet op de agenda worden gebracht. De Algemene Vergadering mag bij het nemen van besluiten niet van de agenda afwijken.

ARTIKEL 12 STEMRECHT & QUORA

12.1.Enkel de werkende leden hebben stemrecht op de Algemene Vergadering. Zij hebben bovendien een gelijk stemrecht. De besluiten worden genomen bij meerderheid der stemmen van de aanwezige en vertegenwoordigde werkende leden, behalve ingeval van andersluidende statutaire en/of wettelijke bepalingen.

12.2.Over een wijziging van de statuten kan enkel geldig beraadslaagd worden wanneer de oproepingsbrief uitdrukkelijk het voorwerp van de wijziging vermeldt, en wanneer twee derden van de werkende leden op de Algemene Vergadering aanwezig zijn. Over deze statutenwijziging kan enkel geldig besloten worden met een meerderheid van twee derden van de stemmen. Betreft het een wijziging van het doel waarvoor de vereniging werd opgericht, dan kan deze enkel goedgekeurd worden met een meerderheid van vier vijfden van de stemmen.

ARTIKEL 13 NOTULEN

13.1.Van elke Algemene Vergadering worden notulen opgemaakt, die ondertekend worden door de secretaris of een bestuurder, en ze worden opgenomen in een bijzonder register dat gehouden wordt op de maatschappelijke zetel. Uittreksels daarvan worden ondertekend door de secretaris of een bestuurder.

13.2.Alle leden, alsook derden die van een belang doen blijken, hebben het recht om inzage en/of afschrift van de notulen te vragen.

TITEL IV  RAAD VAN BESTUUR

ARTIKEL 14 BENOEMING EN ONTSLAG

14.1. De vereniging wordt bestuurd door een Raad van Bestuur van ten minste drie bestuurders, allen werkend lid van de vereniging. Indien er echter slechts drie personen lid zijn van de vereniging, zal de Raad van Bestuur slechts uit twee personen bestaan.

14.2.De kandidaturen voor de Raad van Bestuur dienen binnen een termijn van één week, te rekenen vanaf de verzending van de oproeping, schriftelijk bij gewone brief, e-mail of fax meegedeeld te worden aan de Raad van Bestuur. De bestuurders worden bij geheime stemming benoemd door de Algemene Vergadering en zijn te allen tijde, tevens door de Algemene Vergadering, afzetbaar. Zij worden benoemd voor een maximale termijn van zes jaren en zijn herkiesbaar. Benoeming, ontslag, aftreden en afzetting van een bestuurder worden overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake bekendgemaakt.

4

MOD2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

14.3.Indien door ontslag, verstrijken van termijn of afzetting het aantal bestuurders is teruggevallen onder het wettelijke minimum, dan blijven de bestuurders in functie totdat op regelmatige wijze in hun vervanging is voorzien,

ARTIKEL 15 SAMENSTELLING EN WERKING

15.1.De Raad van Bestuur kiest uit zijn leden een voorzitter, een secretaris en een penningmeester. Deze drie zijn afzonderlijk gemachtigd om poststukken, postassignaties, per post aangetekende brieven en dergelijke, gericht aan de vereniging, in ontvangst te nemen. De voorzitter of de secretaris roepen de Raad bijeen per gewone brief, fax of e-mail minstens acht dagen voor de vergadering, De oproeping vermeldt de dag, plaats, uur en agenda van de vergadering. De voorzitter, of bij zijn afwezigheid, de oudste van de aanwezige bestuurders, zit de vergaderingen voor.

15.2.De Raad kan slechts geldig beslissen indien ten minste de helft van de bestuurders aanwezig is. Indien het aanwezigheidsquorum niet bereikt wordt, dient een nieuwe vergadering van de Raad van Bestuur opgeroepen te worden, overeenkomstig het bepaalde in artikel 15.1, De beslissingen genomen tijdens de nieuwe vergadering zullen geldig zijn, ongeacht het aantal aanwezige leden.

15.3.0e beslissingen van de Raad worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

15.4,Van elke vergadering worden notulen opgemaakt, die ondertekend worden door de secretaris en ingeschreven in een daartoe bestemd register. De notulen liggen ter inzage op de maatschappelijke zetel. De uittreksels en al de andere akten worden geldig ondertekend door de Voorzitter of een bestuurder.

ARTIKEL 16 BEVOEGDHEID

16.1. De Raad van Bestuur leidt de zaken van de vereniging en vertegenwoordigt deze in en buiten rechte. De Raad is bevoegd voor alle aangelegenheden, behoudens deze die door de Wet uitdrukkelijk aan de Algemene Vergadering zijn voorbehouden. De Raad kan aile daden van beschikking stellen met inbegrip van onder meer het vervreemden, zelfs om niet, van roerende of onroerende goederen, het hypothekeren, het opheffen van hypotheken, het lenen en uitlenen, alle handels- en bankverrichtingen,...

16.2.Tegenover derden is de vereniging slechts geldig verbonden door de handtekening van de Voorzitter of de secretaris of de penningmeester of, bij gebreke hieraan, de gezamenlijke handtekening van twee bestuurders. De Voorzitter of de bestuurders die namens de Raad van Bestuur optreden, moeten tegenover derden niet doen blijken van enig besluit of enige machtiging.

16.3.De Raad van Bestuur kan voor bepaalde handelingen en taken, en voor daden van dagelijks bestuur, haar bevoegdheid of verantwoordelijkheid overdragen aan een Dagelijks Bestuur, aan één of meerdere bestuurders of zelfs aan een andere persoon, al dan niet lid van de vereniging.

16.4.De Raad kan een huishoudelijk reglement uitvaardigen zo zij dit nodig acht. Dit reglement kan door de Raad te allen tijde gewijzigd worden. Het reglement en alle wijzigingen eraan worden aan de leden ter kennis gebracht.

TITEL V  BEGROTINGEN EN REKENINGEN

ARTIKEL 17

17.1. De Raad van Bestuur bereidt de rekeningen en begrotingen voor en legt ze ter goedkeuring voor aan

de Algemene Vergadering.

17.2.Er wordt jaarlijks, behoudens andersluidende wettelijke reglementeringen een inkomsten- en kostenstaat en een begroting opgemaakt. Deze wordt minstens éénmaal per jaar ter goedkeuring aan de Algemene Vergadering voorgelegd. Op dat moment beslist de Algemene Vergadering ook over de décharges van de bestuurders.

17.3.Het boekjaar van de vereniging loopt van 1 januari tot 31 december.

TITEL VI -- ONTBINDING EN VEREFFENING

ARTIKEL 18

18.1.Behalve in geval van de gerechtelijke ontbinding en van ontbinding van rechtswege, kan enkel de Algemene Vergadering tot ontbinding besluiten op de wijze zoals bepaald in de Wet van 27 juni 1921 en/of elke latere wijzigende wet,

18.2.1n geval van vrijwillige ontbinding benoemt de Algemene Vergadering, of bij gebreke daarvan de rechtbank, één of meer vereffenaars. Zij bepaalt tevens hun bevoegdheid, alsmede de vereffeningsvoorwaarden.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

18.3.lndien de vereniging wordt ontbonden, zullen de activa, na aanzuivering van de schulden en lasten, overgedragen worden aan een project voor een goed of gelijkaardig doel en dat aangeduid wordt door de Algemene Vergadering.

18.4.Deze beslissingen zullen gepubliceerd worden overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake. TITEL VII  SLOTBEPALING

ARTIKEL 19

19.1.Voor alles wat in deze statuten niet uitdrukkelijk is geregeld, zijn de Wet van 27 juni 1921 en/of elke latere wijzigende wet, alsook de algemene wettelijke bepalingen, het huishoudelijk reglement en de gebruiken ter zake van toepassing.

Aldus geredigeerd in vier exemplaren en aangenomen met unanimiteit der stemmen op de oprichtende algemene vergadering gehouden te Sint-Agatha-Rode op 04.07,2013. De vergadering machtigt Mr. Dries , Goyens, advocaat te Leuven, om te voorzien in de wettelijke kennisgevings- en publicatieverplichtingen en om daartoe de nodige publicatieformulieren te ondertekenen en neer te leggen ter griffie, en de wijzigingen door voeren in de Kruispuntbank.

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van "PAFET VZW" d.d, 04.07.2013:

1.Benoeming van bestuurders

De vergadering beslist als bestuurders te benoemen, dewelke aanvaarden:

l7De heer Manuel Francis R. Verheyden geboren te Brussel op 21 november 1984, gedomicilieerd te 3090 Overijse, Bollestraat 5A met het rijksregisternummer 84112133503; Penningmeester

EDe heer Frank Emiel E. Boogers, geboren te Oudenaarde op 18 oktober 1978, gedomicilieerd te 3040 Sint-Agatha-Rode, Leuvensebaan 294, met het rijksregisternummer 78101833557; Secretaris

tiDe heer Jeroen Verheyden, geboren te Leuven op 25 mei 1978, gedomicilieerd te 3040 Sint-Agatha-Rode, Leuvensebaan 350, met het rijksregisternummer 78052541523; Voorzitter

Het mandaat van voormelde bestuurders gaat in op heden en wordt toegekend voor bepaalde duur, met name zes jaar. Het mandaat van de zopas benoemde bestuurders is onbezoldigd.

De vergadering machtigt Mr. Dries Goyens, advocaat te Leuven, om te voorzien in de wettelijke kennisgevings en publicatieverplichtingen en om daartoe de nodige publicatieformulieren te ondertekenen en neer te leggen ter griffie, en de wijzigingen door voeren in de Kruispuntbank.

Dit besluit wordt aangenomen met unanimiteit van de stemmen.

Dries Goyens

Advocaat-lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
PARTY AND FUN EVENTS TEAM, AFGEKORT : PAFET

Adresse
LEUVENSEBAAN 350 3040 SINT-AGATHA-RODE

Code postal : 3040
Localité : Sint-Agatha-Rode
Commune : HULDENBERG
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande