PATRICK DAENINCK

Société en commandite simple


Dénomination : PATRICK DAENINCK
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 822.914.247

Publication

28/06/2011
ÿþMotl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 1 6 JUNI 2011

DFG 4 FIER,

1111.11.1,111 j11111a! 111

v

beh aa Be Sta:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0822;914.247

Benaming

(voluit) : PATRICK DAENINCK COMM.V.

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : VIJFSTRATEN 23, 3140 KEERBERGEN

Onderwerp akte : ONTBINDING VENNOOTSCHAP - BENOEMING VEREFFENAAR

Uit een uittreksel van de buitengewone algemene vergadering gehouden op de maatschappelijke zetel van

de vennootschap op 31 maart 2011 blijken volgende besluiten:

Eerste Besluit

De vergadering heeft kennis genomen van het verslag van het bestuursorgaan van 9 maart 2011, zoals

opgemaakt overeenkomstig artikel 181, §1 van het wetboek van vennootschappen.

De vergadering stelt vast dat er op dit verslag geen opmerking gemaakt wordt door de aandeelhouders. Zij besluiten zich aan te sluiten bij de bevindingen in dit verslag.

Tweede Besluit

De vergadering heeft kennis genomen van het verslag van de externe accountant Accost Accountancy BV ovv BVBA, vertegenwoordigt door de heer Wim Van Hove, kantoorhoudende te 2590 Berlear, Meistraat 40 waarin volgende conclusies vervat zijn:

"In het kader van de procedure van ontbinding en vereffening voorzien door het Wetboek van Vennootschappen, artikel 181, heeft de zaakvoerder van de gewone commanditaire vennootschap "Patrick Daeninck Comm.V." met maatschappelijke zetel te 3140 Keerbergen, Vijfstraten 23, een staat van activa en passiva opgesteld, van de toestand op 31 december 2010.

De controle op de staat van activa en passiva werd uitgevoerd in overeenstemming met de norm van het Instituut van Accountants en Belastingconsulenten.

De controle werd uitgevoerd onder de vorm van een volkomen controle. De controlewerkzaamheden werden beëindigd op 17 maart 2011.

De boekhoudkundige staat van activa en passiva op datum van 31 december 2010, die ons door de zaakvoerder werd overhandigd, was niet ouder dan drie maanden voor de datum van de geplande buitengewone algemene vergadering, die wordt bijeengeroepen om zich uit te spreken over de beslissing om de vennootschap al dan niet te ontbinden.

Rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening, vertoont deze boekhoudkundige staat van activa en passiva een balanstotaal van 28.754,42 EUR en een gecorrigeerd netto-actief van 21.588,83 EUR.

Deze staat werd opgesteld in discontinuiteit overeenkomstig § 2 van artikel 28 van het K.B. van 30 januari 2001.

Op grond van de controlewerkzaamheden die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, kunnen wij bevestigen dat deze boekhoudkundige staat volledig en getrouw op juiste wijze voortvloeit uit de boekhouding van de vennootschap.

Volgens onze bevindingen zullen de aandeelhouders het door hen bij de oprichting gestort kapitaal terugkrijgen, alsook hun proportioneel aandeel in de reserves.

Er zijn geen gebeurtenissen na de opstelling van de boekhoudkundige staat gemeld of er werden er geen waargenomen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op basis van voorgaande bevindingen en het volkomen nazicht dat wij uitvoerden op de staat van activa en passiva per 31/12/2010, van de gewone commanditaire vennootschap "Patrick Daeninck Comm.V." kunnen wij besluiten dat deze staat, op basis waarvan de ontbinding wordt voorgesteld, een volledige, getrouwe en juiste wijze weergave is van de vennootschap op die datum. Ondergetekende geeft een verklaring zonder voorbehoud op de staat van activa en passiva die voorgelegd werd door de zaakvoerder.

"

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Er zijn geen andere inlichtingen die ik onontbeerlijk acht om de buitengewone algemene vergadering voor te lichten en die niet in het verslag van de zaakvoerder of in dit besluit zijn opgenomen.

Opgemaakt te Berlaar op 17 maart 2011.

Wim Van Hove

Accountant-Belastingconsulent,

als zaakvoerder van

Accost Accountancy burg.BVBA"

Derde Besluit

De vergadering stelt vast dat de vennootschap niet meer actief is, en ook in de toekomst geen activiteiten meer zal hebben en beslist derhalve de vennootschap vervroegd te ontbinden en in vereffening te treden vanaf heden, evenwel onder de opschortende voorwaarde van homologatie van de hierna vernoemde vereffenaar door de Rechtbank van Koophandel te Leuven. Alle andere hierna volgende beslissingen bestaan tevens onder dezelfde opschortende voorwaarde.

De vennootschap bestaat van af heden enkel voor haar vereffening.

Vierde Besluit

De in functie zijn beherende vennoot, de heer Patrick Daeninck wordt eervol ontslagen met décharge

omtrent zijn mandaat.

Vijfde Besluit

Als vereffenaar wordt aangesteld onder de opschortende voorwaarde van bevestiging van deze aanstelling door de bevoegde rechtbank van Koophandel: De heer Daeninck Patrick, die verklaart dit mandaat te aanvaarden, onder gezegde opschortende voorwaarde. De heer Daeninck Patrick bevestigt niet getroffen te zijn door enig beroepsverbod en verklaart te aanvaarden.

De vereffenaar zal de meest uitgebreide machten hebben zoals voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. Hij zal de in de artikelen 187 en 190 van het Wetboek van Vennootschappen voorziene handelingen mogen stellen zonder machtiging van de algemene vergadering in te moeten roepen in de gevallen waar deze vereist is.

Behoudens bijzondere delegatie zullen alle akten en documenten, die de vennootschap in vereffening verbinden, rechtgeldig ondertekend kunnen worden door de vereffenaar.

Het mandaat van de vereffenaar is onbezoldigd.

Zesde Besluit

Bij deze wordt aan het accountantskantoor BVBA De Meirsman een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingsadministraties, waaronder de BTW , alsook tegenover de kruispuntbank voor ondernemingen en het ondernemingsloket , teneinde aldaar alle aanvragen , inschrijvingen , wijzigingen , doorhalingen , schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren. Alle voorgaande beslissingen worden genomen met eenparigheid van stemmen.

Niets meer op de agenda , wordt de vergadering opgeheven.

Daeninck Patrick

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/03/2015
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
PATRICK DAENINCK

Adresse
VIJFSTRATEN 23 3140 KEERBERGEN

Code postal : 3140
Localité : KEERBERGEN
Commune : KEERBERGEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande