PDFINVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PDFINVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 632.526.508

Publication

19/06/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

17-06-2015

Griffie

*15310167*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0632526508

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

PDFInvest

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte houdende oprichting van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid  PDFInvest , met zetel te 1540 Herne, Barakkenbergstraat 4, verleden voor Meester An-Katrien VAN LAER, notaris met standplaats te Herne op datum van 15 juni 2015, blijkt via uittreksel hetgeen volgt :

Oprichter:

1. De heer PAUWELS Roland Joseph, geboren te Beersel op 13 maart 1951, En zijn echtgenote,

2. Mevrouw DESCHUYFFELEER Godelieve, geboren te Herfelingen op 20 mei 1951, wonende en gedomicilieerd te 1570 Galmaarden, Zwaanstraat 2.

3. Mevrouw PAUWELS Isabelle, geboren te Geraardsbergen op 12 februari 1976, echtgescheiden, wonende en gedomicilieerd te 1755 Gooik, Edingsesteenweg 62 bus A.

4. De heer PAUWELS Filip, geboren te Geraardsbergen op 22 december 1980, ongehuwd en verklarende een verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd voor de bevoegde ambtenaar van de burgerlijke stand van de gemeente Galmaarden op 4 maart 2011, wonende en gedomicilieerd te 1570 Galmaarden, Zwaanstraat 6.

Naam: De vennootschap heeft de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid en draagt de naam  PDFInvest .

Maatschappelijke zetel: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1540 Herne, Barakkenbergstraat 4

Doel: De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening;

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook zoals de aan- en verkoop, de huur- en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, deelbewijzen, warrants, certificaten, schuldvorderingen, obligaties, staatsfondsen en gelden.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar

Onderwerp akte :

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Barakkenbergstraat(HF) 4 1540 Herne

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Maatschappelijk kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt één miljoen vijfhonderd duizend euro (1.500.000,00 ¬ ).

Het wordt vertegenwoordigd door drieduizend (3.000) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/3000ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Aandelen: Een register van aandelen wordt op de zetel gehouden.

In het register van aandelen wordt aangetekend: 1. de nauwkeurige gegevens van betreffende van de persoon van elke vennoot alsmede het aantal van de hen toebehorende aandelen; 2. de gedane stortingen; 3. de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder levenden en door de zaakvoerder en de rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

De eigendom van de effecten wordt bewezen door de inschrijving in het register van aandelen. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van de effecten.

De overdrachten en de overgangen van aandelen gebeuren ten aanzien van de vennootschap en van derden eerst vanaf de datum van inschrijving in het register van aandelen.

Algemene vergadering: De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste zaterdag van de maand maart om 15 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap dit vereist.

De vennoten en de zaakvoerders worden per elektronisch bericht, vijftien dagen vóór de vergadering, uitgenodigd. De e-mail vermeldt de agenda.

De vennoten en de zaakvoerders die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of per e-mail volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen

Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda, tenzij in de vergadering alle aandelen aanwezig zijn en daartoe met eenparigheid van stemmen wordt besloten.

De algemene vergadering van vennoten kan geldig beraadslagen, onverschillig welk het aantal aanwezige en vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist.

Behalve in de bij wet bepaalde gevallen worden de beslissingen, ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen. Een onthouding wordt als een negatieve stem beschouwd.

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Wordt tot statutair zaakvoerder benoemd: Godelieve Deschuyffeleer wonende te 1570 Galmaarden, Zwaanstraat 2

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Vertegenwoordiging: Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Toezicht: De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2o van het Wetboek van Vennootschappen, heeft iedere vennoot conform artikel 166 van het Wetboek van Vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Boekjaar: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar. Winstverdeling: Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Ontbinding vereffening: In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de zaakvoerders, handelend in de hoedanigheid van een vereffeningscomité. Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op.

Overgangsbepalingen

Artikel één: eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar gaat in vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingakte ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel en loopt tot en met 31 december 2015.

Artikel twee: eerste algemene vergadering.

De eerste algemene vergadering zal plaats hebben in 2016.

Artikel drie: commissaris.

Zich baserend op schattingen te goeder trouw gemaakt, hebben verschijners besloten geen commissaris te benoemen.

Artikel vier: artikel 60 Wetboek van Vennootschappen

De verbintenissen die comparanten aangaan voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting vanaf heden tot de vennootschap de rechtspersoonlijkheid heeft, zijn onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen en dienen, eens de vennootschap de rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen vanaf 1 maart 2015 worden thans door de vennootschap uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Neergelegd : uitgifte van de akte

Getekend door Meester An-Katrien Van Laer

Coordonnées
PDFINVEST

Adresse
BARAKKENBERGSTRAAT 4 1540 HERNE

Code postal : 1540
Localité : HERNE
Commune : HERNE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande