PECOR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PECOR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 542.541.388

Publication

02/12/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13307257*

Neergelegd

28-11-2013

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0542541388

Benaming (voluit): PECOR

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3190 Boortmeerbeek, Industrieweg 9

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Hilde KNOPS, te Brussel, op zevenentwintig november tweeduizend dertien, registratie lopende op het derde Registratiekantoor van Brussel, blijkt het dat er een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid gesticht is onder de benaming van "PECOR", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 3190 Boortmeerbeek, Industrieweg 9, tussen:

1/ De Heer PEEMANS Rudi François Alain Jozef geboren te Anderlecht op achtentwintig april negentienhonderd éénenzestig, nationaal nummer 610428-425-44, echtgenoot van Mevrouw CORBEELS Elisabeth Francine, gedomicilieerd te 3071 Kortenberg, Balkenstraat 60.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel bij gebreke aan een huwelijkscontract, stelsel ongewijzigd op heden, alzo verklaard.

2/ Mevrouw CORBEELS Elisabeth Francine, geboren te Berg (Brab.), op zestien juli negentienhonderd éénenzestig, nationaal nummer 610716-394-68, echtgenote van de Heer PEEMANS Rudi François Alain Jozef, gedomicilieerd te 3071 Kortenberg, Balkenstraat 60.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel bij gebreke aan een huwelijkscontract, stelsel ongewijzigd op heden, alzo verklaard.

STATUTEN

Er wordt tussen de verschijners een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht.

De vennootschap neemt de benaming aan van  PECOR".

De zetel wordt gevestigd te 3190 Boortmeerbeek, Industrieweg 9.

Hij mag worden overgeplaatst naar het tweetalig gebied Brussel-Hoofdstad of naar het Nederlandse taalgebied door eenvoudige beslissing van het bestuur.

Elke wijziging van de maatschappelijke zetel zal door het bestuur bekendgemaakt worden in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, door eenvoudige beslissing van het bestuur, administratieve zetels, bijkantoren, uitbatingzetels, opslagplaatsen, vertegenwoordigingen of agentschappen oprichten in België of in het buitenland.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of voor deelname van dezen:

a) Het beheren van domeinnamen;

b) Het plaatsen, beheren en onderhouden van servers en aanverwante elektronische apparatuur;

c) Het plaatsen, beheren en onderhouden van fotovoltaïsche panelen en zonneboilers en de aanverwante randapparatuur;

d) Het organiseren van trainingen en educatieve opleiding, conferenties, cursussen of sessies, intern of extern, in het buitenland, voor groepen en individuen;

e) Ontwerpen, optimaliseren, modelleren, valideren, controleren, of auditeren van schema s, systemen, producten of processen;

f) Raadgeving in bedrijfskundige beslissingen, overleg organiseren, werkzaamheden uitvoeren die de opdrachtgever helpen om zijn doelen en activiteiten te verwezenlijken en productiebeslissingen te kunnen nemen;

g) Groot- en kleinhandel in elektrische en elektronische apparaten voor eender welke doeleinden, grond- en hulpstoffen;

h) Import en export van elektrische en elektronische apparaten voor eender welke doeleinden, grond- en hulpstoffen;

i) Het verlenen van ondersteunende diensten op het vlak van administratie, beheer en logistiek;

j) het kopen, verkopen, afstaan, ruilen en het beheer van alle roerende waarden, aandelen, maatschappelijke aandelen, obligaties, staatsfondsen van alle roerende en onroerende goederen en rechten; het nemen van participaties onder welke vorm ook in alle vennootschappen en ondernemingen, bestaande of op te richten,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

in de nijverheid, de handel, de financies, de onroerende verrichtingen, de landbouw en andere, alsook alle investeringen en financiële verrichtingen, met uitzondering van deze bij de wet voorbehouden aan de depositobanken en aan de private spaarkassen;

k) leningen en kredietopeningen toestaan, evenals aan derden alle persoonlijke of zakelijke waarborgen toestaan, zelfs voor zaken die buiten de opgesomde doelen liggen;

l) De aankoop, de verkoop, het bouwen, het verbouwen, de verhuring en onderverhuring, de leasing, de ruiling, de rechtstreekse uitbating of in regie, de verkaveling van onroerende goederen en rechten en in het algemeen alle operaties die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op de verhandeling of op het productief maken, voor zichzelf of voor anderen van alle bebouwde of onbebouwde onroerende eigendommen en rechten alsmede alle studiën en operaties welke daaruit voortvloeien. Voorgaande opsomming is exemplarisch en geenszins beperkend;

m) Een patrimonium bestaande uit eigen roerende en onroerende goederen te verwerven, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden;.

n) Het optreden als tussenpersoon, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, bij onroerende en commerciële activiteiten.

De vennootschap mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijvingen of anderszins in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag zich onledig houden met alle operaties van commerciële aard, alsmede verrichtingen op commissieloon, welke hetzij direct hetzij indirect verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap. Het betreft o.a. het verstrekken van diensten door op te treden als bemiddelaar jegens natuurlijke of rechtspersonen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borgstellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden overal en op gelijk welke manier alle financiële, commerciële, industriële en onroerende verrichtingen doen rechtstreeks of onrechtstreeks in verband met haar maatschappelijk doel of geschikt om bij te dragen tot de verwezenlijking ervan.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen- als in het buitenland, op alle wijzen die zij het meest geschikt zal achten. In het algemeen zal zij alle maatregelen treffen tot vrijwaring van haar rechten en zal alle, om het even welke verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten bij of bijdragen tot de bevordering van haar doel.

Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan. Dit alles in de meest ruime zin.

Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en moet verstaan worden in de uitgebreidste zin.

Algemene bepaling

In de mate dat voor de vermelde activiteiten bijzondere erkenningen, machtigingen en/of vergunningen vereist

zijn of opgelegd zijn door de bevoegde overheid, kunnen deze door de vennootschap slechts uitgeoefend

worden van zodra deze erkenningen, machtigingen en/of vergunningen werden bekomen.

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op een bedrag van honderd achttienduizend euro (118.000,00

EUR), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder aanduiding van de nominale waarde, met een

fractiewaarde van ieder één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal.

De honderd (100) maatschappelijke aandelen worden volledig ingeschreven als volgt:

1) De Heer PEEMANS Rudy, voornoemd, voor vijftig (50) aandelen of

negenenvijftig duizend euro (59.000 EUR) 59.000,00 EUR

2) Mevrouw CORBEELS Elisabeth, voornoemd, voor vijftig (50) aandelen of

negenenvijftig duizend euro (59.000,00 EUR) 59.000,00 EUR

Totaal: HONDERD (100) AANDELEN 118.000,00 EUR

Overeenkomstig artikel 216 van het Wetboek van Vennootschappen werd het volledig kapitaal geplaatst.

Overeenkomstig de artikelen 223 en 224 van het Wetboek van Vennootschappen werd honderd achttien duizend euro (118.000,00 EUR) gestort en werd op elk aandeel waarop in geld werd ingeschreven ten minste één/vijfde (1/5de) volstort, hetzij een bedrag van honderd achttien duizend euro (118.000,00 EUR) dat voor de oprichting van de vennootschap gedeponeerd werd bij storting op een bijzondere rekening op naam van de

vennootschap in oprichting, geopend bij KBC BANK, onder nummer BE92 7310 3564 2623, zoals blijkt uit een bewijs van deponering, in datum van zesentwintig november tweeduizend dertien, welk werd overhandigd aan ondergetekende notaris Hilde KNOPS.

De bijzondere rekening wordt uitsluitend ter beschikking van de vennootschap gehouden. Over die rekening kan alleen worden beschikt door personen die bevoegd zijn om de vennootschap te verbinden, en na neerlegging van de statuten op de griffie van de rechtbank van Koophandel.

De zaakvoerder zal de fondsen invorderen op de aandelen waarop in geld ingeschreven werd, naargelang van de behoeften van de vennootschap en op de tijdstippen die hem passend voorkomen. Hij mag ook de vervroegde afbetaling van de aandelen toelaten. Vervroegde afbetalingen worden niet beschouwd als voorschotten aan de vennootschap.

De vennoot die in gebreke blijft de op zijn aandelen ingevorderde stortingen te doen na een aanmaning vijftien (15) dagen te voren bij aangetekend schrijven betekend door de zaakvoerder, zal een intrest berekend aan tien

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

procent's (10%) jaars, ten bate van de vennootschap moeten betalen vanaf de dag van de eisbaarheid van de stortingen.

De aandelen zijn op naam, zij zullen nooit kunnen vertegenwoordigd worden door verhandelbare titels, de titel van ieder vennoot zal enkel voortspruiten uit het register van aandelen, bijgehouden op de zetel die de aanduiding van ieder vennoot zal bevatten evenals het aantal aandelen dat hem toebehoort, en de bewijsschriften van deelneming in naam der vennoten, uittreksels van dit register worden getekend door de zaakvoerders.

Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

Naar aanleiding van de inschrijving in het register wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd.

Elk aandeel is onverdeelbaar ten opzichte van de vennootschap; de onverdeelde mede-eigenaars van een aandeel zijn gehouden zich te doen vertegenwoordigen bij de vennootschap door één enkele onder hen of door een vennootgevolmachtigde eigenaar geacht ten opzichte van de vennootschap, bij gebreke waarvan de uitoefening van de rechten behorend tot gezegde aandelen, zal geschorst worden tot de totstandkoming van dergelijke vertegenwoordiging.

De vennootschap zal bestuurd worden door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, benoemd door de Algemene Vergadering, voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder en/of zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerder heeft alle macht tot optreden in naam van de vennootschap, welke ook de aard of het belang van de verrichtingen weze, op voorwaarde dat zij binnen de perken van het maatschappelijk doel vallen. Dientengevolge beschikt hij over alle machten niet alleen van het bestuur maar ook van beschikking.

Hij mag alleen alle akten die de vennootschap aanbelangen ondertekenen. De handtekening van de zaakvoerder is steeds vereist. Indien er meerdere zaakvoerders zijn mag elk van de zaakvoerders afzonderlijk handelen, met uitzondering van de aan-en verkoop die de vijftig duizend euro (50.000,00 EUR) overschrijdt en het aangaan van kredieten, waarvoor de handtekening van alle zaakvoerders noodzakelijk is.

Onder zijn verantwoordelijkheid kan hij, aan bepaalde personen volgens zijn goeddunken bepaalde machten overdragen voor wel bepaalde doeleinden binnen de grenzen hiervoor bepaald.

De handtekening van de zaakvoerder zal in alle akten, die de verantwoordelijkheid van de vennootschap verbinden, moeten voorafgegaan of onmiddellijk gevolgd zijn van de melding van zijn hoedanigheid van zaakvoerder.

Het mandaat van zaakvoerder is kosteloos behoudens tegenstrijdige beslissing van de algemene vergadering. De algemene aandeelhoudersvergadering beslist vrij al of niet een commissaris te benoemen in de gevallen waar dit in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen niet verplicht is. Op verzoek van één of meer aandeelhouders, dient de zaakvoerder een algemene vergadering bijeen te roepen om te beraadslagen over de benoeming van een commissaris.

Staan de verrichtingen van de vennootschap onder toezicht van één of meer commissarissen dan worden deze voor een hernieuwbare periode van drie (3) jaar benoemd door de algemene aandeelhoudersvergadering uit de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De algemene aandeelhoudersvergadering bepaalt tevens het aantal commissarissen en hun vergoeding.

Indien geen commissaris wordt benoemd, heeft iedere aandeelhouder een individueel onderzoeks- en controlerecht, waarbij hij zich door een accountant mag laten bijstaan.

De gewone algemene vergadering komt rechtens bijeen op de zetel van de vennootschap op de eerste zaterdag van de maand maart om elf uur.

Indien deze een wettelijke feestdag is, zal de vergadering de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden worden.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Elk jaar maakt de zaakvoerder de balans en de winst- en verliesrekening op welke zij voorlegt aan de beslissingen van de vennoten op de gewone vergadering.

De vergadering spreekt zich door een bijzondere stemming uit over de aanneming van de balans, de waarde van ieder aandeel en de aan de zaakvoerder en eventuele commissarissen te geven ontlasting.

Op de netto winsten, na afrekening van de algemene kosten, de lasten en noodzakelijke afschrijvingen, wordt er één/twintigste (1/20ste) voorafgenomen om het wettelijk reservefonds te vormen. Deze voorafneming houdt op verplichtend te zijn van zodra het reserve fonds één/tiende (1/10de) van het maatschappelijk kapitaal zal bereiken.

Luik B - Vervolg

De winst, die na deze voorafnemingen overblijft, zal verdeeld worden onder de vennoten in evenredigheid met het aantal van hun aandelen.

De algemene vergadering zal evenwel steeds kunnen beslissen bij eenvoudige meerderheid van stemmen, dat het geheel of een gedeelte van de winsten als reserve zal behouden worden, bestemd tot afschrijvingen of als saldo overgebracht.

OVERGANGSBEPALINGEN

En onmiddellijk komen de oprichters bijeen met het oog op de benoeming van de zaakvoerders, de vaststelling van de vergoeding van de zaakvoerders, de vaststelling van het begin en het einde van het eerste maatschappelijke boekjaar, en de datum van de eerste gewone algemene vergadering.

Eenparig worden benoemd tot zaakvoerders van de vennootschap en dit voor de duur van de vennootschap De Heer PEEMANS Rudy , welke aanvaardt.

Het mandaat van zaakvoerder is niet bezoldigd.

Het eerste boekjaar begint vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel en zal afgesloten worden op éénendertig december tweeduizend veertien.

De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in tweeduizend vijftien.

Ondergetekende notaris vestigt de aandacht van de verschijners op het feit dat de vennootschap pas rechtspersoonlijkheid verkrijgt vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel. De oprichters verklaren mij, notaris, dat uit te goeder trouw verrichte schattingen blijkt dat de vennootschap voor het eerste boekjaar niet valt onder de voorwaarden waaronder de aanstelling van een of meerdere commissarissen verplicht wordt en dat de vergadering geen commissaris wenst te benoemen, zodat de vennootschap niet beschikt over een afzonderlijk orgaan van controle.

VOLMACHT BTW / HANDELSREGISTERFORMALITEITEN

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid B-docs met maatschappelijke zetel te 1000 Brussel, Willem De Zwijgerstraat, 27, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de diensten van het KBO en aan de naamloze vennootschap Etugest & Partners met maatschappelijke zetel te 3070 Kortenberg, Leuvensesteenweg 149 voor wat betreft de aanvraag van een BTW-nummer.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

Gelijktijdige neerlegging van: uitgifte.

Hilde KNOPS, Notaris.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
PECOR

Adresse
INDUSTRIEWEG 9 3190 BOORTMEERBEEK

Code postal : 3190
Localité : BOORTMEERBEEK
Commune : BOORTMEERBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande