PEETERS & CO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PEETERS & CO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 411.513.095

Publication

16/05/2011
ÿþMori 2.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0411.513.095

Benaming

(voluit) : PEETERS & Co

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in vereffening

Zetel : 3212 Lubbeek (Pellenberg), Rozenweg 29 A

Onderwerp akte : Sluiting Vereffening

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING DD 22/04/2011

De vergadering aanhoort het verslag van de vereffenaar met betrekking tot de vereffeningsrekeningen.

De vergadering sluit zich aan bij de conclusies van voornoemd verslag en keurt de vereffeningsverrichtingen goed, met name de overdracht per 22/04/2011 van het vereffeningssaldo ten bedrage van 848.218,53 euro aan de vennoten in verhouding tot hun participatie in het kapitaal en dit zoals voorgesteld in het verslag van de vereffenaar.

Voornoemd verslag van de vereffenaar, inclusief het verdelingsplan, werd goedgekeurd ingevolge vonnis van de rechtbank van koophandel te Leuven dd. 11/04/2011.

De vergadering besluit aan de gewezen zaakvoerder algehele kwijting te verlenen voor de uitoefening van haar mandaat, en dit zonder enig voorbehoud.

De vergadering besluit tevens aan de vereffenaar algehele kwijting te verlenen voor de uitoefening van haar mandaat, onder voorbehoud van effectieve uitkering aan de vennoten van de sommen en waarden die hun toekomen ingevolge de sluiting van de vereffening.

De algemene vergadering verklaart de vereffening als definitief beëindigd, spreekt de sluiting van de vereffening uit en stelt vast dat de vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan.

Zij besluit dat de boeken en documenten van de ontbonden en vereffende vennootschap gedurende de door de wet vereiste termijn zullen bewaard worden op het adres van de vereffenaar van de vennootschap, die zich met de bewaring ervan gelast.

De vergadering stelt vast dat alle gelden en waarden van de vennootschap verdeeld werden zodat er niets dient gedeponeerd te worden in de Deposito- en Consignatiekas.

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de vereffenaar tot uitvoering van de genomen besluiten en stelt de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte. die woonstkeuze doen op het kantoor te 3001 Leuven, Philipssite 5 bus 7:

" Mejuffrouw Nora Desie;

" Mejuffrouw Ilse Engelen;

" Mejuffrouw Jolien Van Aerschot.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

IOS CONSULTING BVBA

Vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger

François Peeters

Vereffenaar

110

Luik In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



JHhIHIJI HhlIJUhIllO 1H11 uJ

" 11073370"

bel a:

Sta

iw

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuvers, de CI 4 MEI 2011 DE GRIFFIER,

Griffie

28/01/2011
ÿþ Mad 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel 2 ,ji

te Leuven, de

i~ GRIFFIER.

Griffie

*11015593

V beh sa Be Sta:

Ondernemingsnr : 0411.513.095

Benaming

(voluit) : Peeters & C°

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3212 Lubbeek (Pellenberg), Rozenweg 29 A

Onderwerp akte : Ontbinding - invereffeningstelling - benoeming vereffenaar - machten

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Tom Wilsens, te Leuven op vier november tweeduizend en tien, dat op de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap "Peeters & Co , met maatschappelijke zetel te 3212 Lubbeek (Pellenberg), Rozenweg 29A, Geregistreerd drie bladen geen renvooien te Leuven 2de kantoor der Registratie op 09 NOV. 2010 boek 1356 blad 36 vak 01. Ontvangen: vijfentwintig euro (25 EUR), de volgende beslissingen werden genomen:

EERSTE BESLUIT  WIJZIGING BOEKJAAR  JAARVERGADERING

De vergadering besluit in het kader van de vereffening van de vennootschap het lopende boekjaar uitzonderlijk te verlengen tot dertig september tweeduizend en elf. De jaarvergadering over het lopende boekjaar zat gehouden worden op de laatste werkdag, exclusief zaterdag, van de maand februari tweeduizend en twaalf om zeventien uur.

Voor zover de vereffening niet kan gesloten warden v66r dertig september tweeduizend en elf, zullen de daaropvolgende boekjaren telkens lopen van één oktober van ieder jaar tot en met dertig september van het daarop volgende jaar en zal de jaarvergadering plaatsvinden op de laatste werkdag, exclusief zaterdag, van de maand februari van elk jaar om zeventien uur.

TWEEDE BESLUIT  ONTBINDING

a) voorafgaande verklaring

De vergadering verklaart dat de verslagen en de staat van activa en passiva van de vennootschap, zoals bepaald hierna, werden opgesteld overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen:

- verslag van de zaakvoerder;

- verslag van een bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BBBB Bedrijfsrevisoren", met zetel te 3020 Herent, Half Dagmael 11 bus 001, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0867.710.728, en met BTW-nummer BE 0867.710.728, gerechtelijk arrondissement Leuven, vertegenwoordigd door mevrouw Inge Beernaert, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 3020 Herent, Half Dagmael 11 bus 001;

- staat van activa en passiva, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld, met name per tien september tweeduizend en tien.

b) bevestiging externe wettigheid

De optredende notaris bevestigt, na onderzoek, het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen gehouden is.

c) besluit

Na kennisname van de voornoemde verslagen, besluit de vergadering de vennootschap te ontbinden en dit met ingang van heden, met het oog op haar invereffeningstelling.

De besluiten van het verslag van de aangestelde bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BB&B Bedrijfsrevisoren", voornoemd en vertegenwoordigd als voormeld, luiden als volgt:

"Uit de controlewerkzaamheden die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke normen met betrekking tot de staat van activa en passiva afgesloten op 10 september 2010, opgesteld door het bestuursorgaan in het kader van de procedure tot vroegtijdige ontbinding en invereffeningstelling van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Peeters & Co", verklaart ondergetekende mevrouw Inge Beernaert, bedrijfsrevisor, optredend als permanent vertegenwoordiger van het bedrijfsrevisorenkantoor "BB&B Bedrijfsrevisoren", met maatschappelijke zetel te B-3020 Herent, Residentie Edelweiss, Half Daghmael 11 bus 1, dat:

- De staat van activa en passiva per 10 september 2010, op basis waarvan de ontbinding wordt voorgesteld, en die een balanstotaal opgeeft van 777.694,62 EUR en afsluit met een positief eigen vermogen van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2011- Annexes du Moniteur belge

"

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

763.738,68 EUR, de toestand van de vennootschap op volledige en getrouwe en juiste wijze weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerders gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar, met voorbehoud voor de rubriek "geldbeleggingen" die ondergewaardeerd is ten bedrage van 65.205,91 EUR.

- In deze staat geen rekening wordt gehouden met de latente verplichtingen inzake fiscale en sociale wetgeving (bv. Eventuele navorderingen ingevolge controle BTW, RSZ, vennootschapsbelastingen, e.d.). Bijgevolg dienen wij voor deze elementen een voorbehoud te maken.

- Deze staat is opgesteld conform de waarderingsregels vastgesteld ter uitvoering van de wet van 17 juli 1975 met betrekking tot de boekhouding en de jaarrekening van de onderneming, inzonderheid wat betreft het biet verder zetten van de activiteit van de onderneming zoals verder omschreven in artikel 28, §2 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van Vennootschappen."

DERDE BESLUIT  BENOEMING VEREFFENAAR

De vergadering benoemt als vereffenaar, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "IOS Consulting", voornoemd, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer François Peeters, voornoemd, die aanvaardt.

De vereffenaar is bevoegd om zelfstandig en zonder machtiging van de algemene vergadering alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de vereffening van de vennootschap, met inbegrip van, maar niet beperkt tot de handelingen bedoeld in de artikelen 186, 187, 188 en 190 van het Wetboek van vennootschappen.

Het mandaat van vereffenaar zal onbezoldigd uitgeoefend worden.

VIERDE BESLUIT  MACHTIGING BEVESTIGING BENOEMING

De vergadering machtigt de vereffenaar om bij de bevoegde rechtbank van koophandel een verzoekschrift in te dienen tot bevestiging van de benoeming tot vereffenaar.

VIJFDE BESLUIT BEËINDIGING MANDAAT EN KWIJTING ZAAKVOERDER

Ingevolge de ontbinding van de vennootschap wordt een einde gesteld aan het mandaat van de huidige statutaire zaakvoerder.

De vergadering besluit om over de kwijting van de zaakvoerder te beraadslagen en te besluiten ter gelegenheid van de eerstvolgende jaarvergadering die zal samengeroepen worden door de vereffenaar of bij de sluiting van de vereffening.

ZESDE BESLUIT  AANPASSING STATUTEN

Als gevolg van voorgaande besluiten besluit de vergadering de statuten aan te passen als volgt:

-In artikel twaalf wordt de subtitel 'statutaire zaakvoerder' geschrapt tesamen met de twee laatste paragrafen van dit artikel.

-Artikel achttien, eerste zin wordt vervangen door: "De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op de laatste werkdag, exclusief zaterdag, van de maand februari om vijftien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag, exclusief zaterdag, gehouden."

-Artikel tweeëntwintig wordt vervangen door: "Het boekjaar begint ieder jaar op één oktober en wordt op dertig september van het daarop volgende jaar afgesloten."

ZEVENDE BESLUIT  VOLMACHTEN

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de vereffenaar tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten. De vereffenaar stelt de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte. die woonstkeuze doen op het kantoor te Leuven, Philipssite 5 bus 7:

1/ lise Engelen.

2/ Jolien Van Aersc hot.

3/ Nora Desie.

Voor eensluidens uittreksel,

Notaris Tom Wilsens,

Tevens mee neergelegd: uitgifte van de akte, verslag van de zaakvoerders en de bedrijfsrevisor, beschikking aanstelling vereffenaar.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/05/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 20.04.2010, NGL 19.05.2010 10123-0142-008
27/05/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 20.04.2009, NGL 19.05.2009 09154-0130-007
26/05/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 20.04.2008, NGL 19.05.2008 08147-0146-007
16/05/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 20.04.2007, NGL 09.05.2007 07139-0271-008
25/01/2007 : BL045794
28/09/2006 : BL045794
29/06/2006 : BL045794
01/07/2005 : ME045794
18/06/2004 : ME045794
27/02/2004 : ME045794
20/09/2002 : ME045794
26/01/1999 : ME045794
26/01/1999 : ME045794
26/01/1999 : ME045794
26/01/1999 : ME045794
26/01/1999 : ME045794
26/01/1999 : ME045794
26/01/1999 : ME045794
26/01/1999 : ME045794
26/01/1999 : ME045794
26/01/1999 : ME045794
26/01/1999 : ME045794

Coordonnées
PEETERS & CO

Adresse
ROZENWEG 29A 3210 LUBBEEK

Code postal : 3210
Localité : LUBBEEK
Commune : LUBBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande