PEETERSKO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PEETERSKO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 475.010.582

Publication

29/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.12.2012, NGL 23.07.2013 13342-0417-011
11/03/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste biz, van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

r ~

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

«tenu

Griffie 2 8 FEV 2013

Uit een proces-verbaal opgesteld op zeventien december twee duizend en twaalf, door Meester Guy SOINNE, Notaris, burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, genaamd "Guy SOINNE, Notaris", met maatschappelijke zetel gevestigd te 1130 Brussel, Haachtsesteenweg 1788 bus 3, ondernemingsnummer 861-405-629, dragende de volgende registratiemelding "Geregistreerd vier bladen, zonder renvooi, op het Eerste Registratiekantoor van Vorst, op zeven januari tweeduizend dertien, boek 91, blad 46, vak 20. Ontvangen vijfentwintig euro (25 ¬ ), Voor de Ontvanger (getekend) VAN MELKEBEKE", blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PEETERSKO", ingeschreven in het rechtspersonen register onder het nummer 0475010582 en bij de Belasting op de Toegevoegde Waarde onder het nummer 475010582, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1830 Machelen, Diegemstraat, 63, de vennootschap werd opgericht ingevolge akte verleden voor Meester Guy SOINNE, Notaris te Brussel, op vijf juni twee duizend en een, gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, van achtentwintig juni daarna onder het nummer 20010628-90, de statuten werden tot op heden niet gewijzigd, de zetel werd overgebracht naar 1830 Machelen, Diegemstraat, 63, ingevolge proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van een september twee duizend en elf, gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, van twintig september twee duizend en elf, onder het nummer 2011/09/20-141460, de volgende beslissingen genomen heeft

EERSTE EN TWEEDE BESLUITEN :

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgesteld door de zaakvoerder, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap, en van het verslag opgemaakt door voornoemde bedrijfsrevisoren, overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen.

Bij het verslag van de zaakvoerder is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per 31.10.2012,

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en staat van activa en passiva, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen.

De verslagen van de zaakvoerder en van de bedrijfsrevisor zullen tezamen met een uitgifte van deze akte neergelegd worden ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Er wordt akte genomen dat de conclusies van het verslag opgemaakt op 23.11.2012, overeenkomstig artikel 181 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen door de bedrijfsrevisoren, Moore Stephens Verscheiden, Bedrijfsrevisoren, Burg. CVBA vertegenwoordigd door de heer Jacques Van den Abeele, luiden als volgt :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

1111111iwi~~m~w~q~n~

13 9 175*

m

111)

0475010582

PEETERSKO

BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID 1830 MACHELEN, Diegemstraat, 63

ONTBINDING - BENOEMING VAN EEN VEREFFENAAR .

Ondernemingsnr

Benaming

(voluit) ; (verkort)

Rechtsvorm

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

n r A

« Bestuit

De Burg. CVBA "Moore Stephens Verscheiden, bedrijfsrevisoren" met zetel te 1020 Brussel, Esplanade 1 bus 96, vertegenwoordigd door de heer Jacques Van den Abeele, bedrijfsrevisor, verklaart dat in het kader van de procedure tot ontbinding, voorzien door het Wetboek van vennootschappen, het bestuursorgaan van de BVBA PEETERSKO, onder hun verantwoordelijkheid, een boekhoudkundige staat afgesloten op 31 oktober 2012 heeft opgesteld die, rekening houdend met de vooruitzichten van de ontbinding van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van ¬ 146.417,33 en een netto actief van ¬ 115.354,73.

De staat werd, gelet op het voorstel tot ontbinding en de stopzetting van de activiteiten, opgesteld met inachtname van artikel 28§2 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van vennootschappen. Het bestuursorgaan heeft getracht de realisatiewaarde van de activa, alsook de kosten en voorzieningen naar aanleiding van de ontbinding te voorzien, doch aan deze waarderingen komt steeds een marge van onzekerheid toe. Er werd geen rekening gehouden werd met eventuele belastingslatenties ais gevolg van nog uit te voeren fiscale controles door de Administratie.

Voor wat betreft de getrouwheid en de volledigheid van de betreffende staat van activa en passiva afgesloten op 31 oktober 2012 maakt ondergetekende een voorbehoud met betrekking tot een mogelijke herziening inzake de vennootschapsbelasting, de belasting over de toegevoegde waarde en de bedrijfsvoorheffing voor wat betreft de nog niet definitief afgesloten controleboekjaren zijnde de boekjaren die nog niet door de bevoegde instanties definitief werden gecontroleerd.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen en rekening houdende met bovenvermelde, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gerealiseerd zullen worden.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomst art. 181 Wetboek van vennootschappen in het kadervan de ontbinding van deze vennootschap en mag derhalve niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Brussel, 23 november 2012.

Moore Stephens Verscheiden, Bedrijfsrevisoren, Burg. CVBA

vertegenwoordigd door

Jacques Van den Abeele,

Bedrijfsrevisor",

DERDE BESLUIT

De vergadering beslist één vereffenaar te benoemen. Zij benoemt ais vereffenaar

De heer PEETERS Alphonse, Jacques (nationaal nummer : 32021704732), geboren te Vilvoorde, op zeventien februari negentienhonderd tweeëndertig, wonende te 1830 Machelen, Diegemstraat, 63, bus 1.

Conform artikel 184 W.B, van venn. zal deze benoeming verwezenlijkt worden onder bevestiging of homologatie van de rechtbank van koophandel.

ViERDE BESLUIT

De vergadering stelt de machten van de vereffenaar als volgt vast :

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

G a y.yk

Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder dat hiervoor een voorafgaandelijke beslissing van de algemene vergadering nodig is.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen, met of zonder betaling, van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, eik verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen door de vereffenaar_

De vereffenaar zal zich dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 189 bis van het Wetboek van vennootschappen en bijgevolg in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening moeten overzenden aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel. Deze omstandige staat dient onder andere de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen te vermelden en dient aan te geven wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening dient deze omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden te worden,

De vereffenaar zal zich eveneens dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 190 Wetboek van vennootschappen en bijgevolg vooraleer de vereffening af te sluiten aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord moeten voorleggen.

Hij vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden.

Het mandaat van de vereffenaar is onbezoldigd,

VIJFDE BESLUIT :

De heer PEETERS Alphonse, Jacques (nationaal nummer r 32021704732), geboren te Vilvoorde, op zeventien februari negentienhonderd tweeëndertig, wonende te 1830 Machelen, Diegemstraat, 63, bus 1, is als mandataris ad hoc benoemd en dit om de bevestiging ! homologatie van de benoeming van de vereffenaar te verzoeken door de rechtbank van koophandel.

Al de beslissingen die voorafgaan werden genomen met unanimiteit van stemmen.

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL.

GUY SOINNE  NOTARIS.

Een expeditie, het verslag van de zaakvoerder, het verslag van de revisor, en de beslissing van de griffie van het Rechtbank van Koophandel tegelijk hiermede neergelegd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

t' Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

06/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 31.08.2012 12515-0109-014
20/09/2011 : BL653956
16/09/2011 : BL653956
06/09/2011 : BL653956
17/06/2010 : BL653956
03/12/2009 : BL653956
25/06/2009 : BL653956
10/03/2009 : BL653956
27/07/2007 : BL653956
15/03/2007 : BL653956
30/06/2006 : BL653956
13/07/2005 : BL653956
01/07/2005 : BL653956
29/10/2004 : BL653956
01/08/2003 : BL653956
28/06/2001 : BLA114639
13/10/2017 : AMBTSHALVE DOORHALING KBO NR.

Coordonnées
PEETERSKO

Adresse
DIEGEMSTRAAT 63 1830 MACHELEN(BT)

Code postal : 1830
Localité : MACHELEN
Commune : MACHELEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande