PEGASUS POLYMERS BENELUX, INC.

Divers


Dénomination : PEGASUS POLYMERS BENELUX, INC.
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 453.267.241

Publication

29/08/2011
ÿþ i~~ Mod 2.1

.~ ...: In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

c.., _ .

~

~~

Al3ken

i iiiiiiii iii U III II lU III

`11131339*

Vo beha aan Belg

Staat:

Ondernemingsnr : 0453.267.241

Benaming

(voluit) : Pegasus Polymers Benelux, Inc.

Rechtsvorm : Buitenlandse onderneming

Zetel : Loockerman Square 32 Suite 1100 - 19807 Wilmington - Delaware

Onderwerp akte : Sluiting Belgisch bijkantoor

. Uittreksel uit de Handeling van de Aandeelhouders bij éénparige instemming zonder vergadering dd. 1 juni; ' 2011.

1. Er wordt besloten dat de volgende natuurlijke personen, die op 1 april 2009 door de enige Aandeelhouder tot Bestuurders van de Vennootschap benoemd werden, de hen verleende functie zullen blijven uitoefenen tot de eerstkomende jaarvergadering of tot hun opvolgers naar behoren zulten aangeduid en verkozen zijn:

David J. Der Hagopian

Ronald J. Nardozzi

John Provost

2. Er wordt besloten dat de volgende natuurlijke personen, die op 1 april 2009 door de Raad van Bestuur bij' éénparig besluit tot mandatarissen van de Vennootschap werden aangesteld, de hen verleende functie zullen blijven uitoefefen tot de eerstkomende jaarvergadering of tot hun opvolgers naar behoren zullen aangeduid en' verkozen zijn:

Voorzitter: David J. Der Hagopian

Ondervoorzitter en Penningmeester: Ronald J. Nardozzi

Secretaris: John E. Provost

Adjunct-Secretaris: Mark J. Appelbaum

3. Er wordt besloten dat het Belgische bijkantoor van de Vennootschap (het "Belgische Bijkantoor"), geopend op 1 juli 1994 bij besluit van 21 juni 1994 en gevestigd te 1930 Zaventem, Excelsiorlaan 4A, zijn; activiteiten heeft gestaakt. Het Belgische Bijkantoor zal nu opgeheven worden met ingang van de datum van' publicatie van dit Besluit in het Belgisch Staatsblad (de "Datum van inwerkingtreding"). Alle eventueel nog lopende contracten en bindende overeenkomsten zullen door de Vennootschap voortgezet worden.

4. Er wordt besloten dat de voor het Belgisch bijkantoor aangestelde directeur, de heer Jaime Jimenez, wonende te 1950 Kraainem, Eekhoomtjeslaan 18, vanaf de Datum van inwerkingtreding van zijn functie wordt' ontheven. Aan de heer Jaime Jimenez wordt volledige kwijting verleend voor zijn functie en verplichtingen en alle volmachten en bevoegdheden die hem in de mogelijkheid stelden op te treden, worden vanaf nu, ingetrokken en herroepen.

5. Er wordt besloten dat de Vennootschap hiermee volmacht verleent aan de VOF Speck (0456.228.414), met vennootschapszetel gevestigd in België, Dorpsplein 1, 1700 Dilbeek, vertegenwoordigd door Jan Speck, om alle daden te stellen of te laten stellen die nodig, passend of wenselijk zouden zijn om alle vereiste. formaliteiten te vervullen en alle bekendmakingen te doen in verband met het opheffen van het Belgische-Bijkantoor.

De heer J. Jimenez

directeur

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/08/2011- Annexes du Moniteur belge

09/09/1994 : BL585876

Coordonnées
PEGASUS POLYMERS BENELUX, INC.

Adresse
EXCELSIORLAAN 4, BUS A 1930 ZAVENTEM

Code postal : 1930
Localité : ZAVENTEM
Commune : ZAVENTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande