PEOPLE4YOU

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PEOPLE4YOU
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.983.621

Publication

30/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 08.05.2013, NGL 26.07.2013 13347-0125-013
01/08/2012
ÿþ Mod Word 11.t

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

11111111111sv~uu~u~uui~i~

" laissa e*

bel

at

Be Sta

Griffie

Ondememingsnr: 0834.983.621

Benaming :

(voluit) : PEOPLE4YOU

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hippodroomlaan, 155 -1933 Sterrebeek

Onderwerp akte : MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De buitegewone algemene vergadering van 10/072012 heeft de volgende beslissing genomen:

De zetel van de vennootschap word verplaatst van Hippodroomlaan, 155 te 1933 Sterrebeek naar, Kolvenrodestraat 13 te 3080 Tervuren.

Die beslissing gaat met ingang vanaf vandaag.

Isabelle Van Pelt

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

23 pli,

Op de laatste biz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening..

12/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 09.05.2012, NGL 08.06.2012 12153-0468-013
11/04/2011
ÿþ MOA 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



~~ ~~~~

1~O

riffie

t IIl 11111 11111 I I li liuI III fl11! II II!

*1105383]*

V beha aai Bel Stora

Ondernemingsnr: 03 C~

(,t /,L4

Benaming l

(voluit): people4you

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 1933 Sterrebeek, Hippodroomlaan 155

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMING

Ingevolge een akte verleden voor Geassocieerd Notaris Renaud Verstraete, te Oudergem op

28 maart 2011 te registreren, heeft Mevrouw VAN PELT Isabelle Nadine Anna Katharina, geboren te Ukkel; op 15 april 1979, echtgenote van de heer Tiétard Charles, wonende te 1933 Sterrebeek, Hippodroomlaan 155,: een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, genaamd "people4you" opgericht.

De statuten van "people4you" werden, zoals hieronder vermeld, opgesteld :

ARTIKEL EEN

OPRICHTING - BENAMING

Er wordt bij huidige akte een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid gevormd onder de benaming van "people4you".

In alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders (websites en andere stukken, al dan niet in elektronische vorm,) uitgaande van de vennootschap moeten de woorden « besloten vennootschap: met beperkte aansprakelijkheid » of de afkorting « BVBA », leesbaar geschreven zijn onmiddellijk voor of na de naam van de vennootschap. De benaming moet ook telkens worden vergezeld met de nauwkeurige aanduiding} van de zetel van de vennootschap, van het ondernemingsnummer en van het woord « rechtspersonenregister»; of de afkorting « RPR », gevolgd door de vermelding van de zetel van de rechtbank van het rechtsgebied: waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

ARTIKEL TWEE

MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1933 Sterrebeek, Hippodroomlaan, 155.

Hij mag overgebracht worden naar overal elders in België, door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, die zal moeten worden bekendgemaakt in het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap zal hierbijkomend, door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), agentschappen, administratieve zetels, opslagplaatsen en bijkantoren in België of in het buitenland kunnen vestigen.

De zaakvoerder(s) zal(zullen) rekening houden met de taalkundige wetgeving met betrekking tot de wijziging: van de maatschappelijke zetel en/of de exploitatiezetel, indien hij (zij) deze wenst (wensen) te verplaatsen naar: een ander taalgebied in België.

ARTIKEL DRIE

DOEL

De vennootschap heeft tot doel in de breedste zin, voor eigen rekening of voor rekening van derden:

-Het ontwikkelen en leveren van alle mogelijke diensten en producten inzake HR management, inclusief arbeids- en sociaatrechterlijke onderwerpen, zowel aan privaat- en publiekrechlerlijke ondememingen als aan, fysische personen, op nationaal en internationaal vlak.

- De bijstand aan ondernemingen of particulieren, bijstand in het beheer en management van projecten, steun aan de boekhoudkundige, financiële commerciële of research afdelingen.

- Het verkopen, het verhuren, het ter beschikking stellen van alle procedés en materieel met rechtstreekse of onrechtstreekse betrekking tot de hierboven vermelde activiteiten.

- Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk, doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het' besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

vergemakkelijken of uit te breiden.

- De uitbating van een evenementenbureau, het uitwerken, organiseren, begeleiden, coördineren en ondersteunen van diverse evenementen en manifestaties, feestelijkheden, attracties, divers amusement en ontspanning, alsook de verhuring en de terbeschikkingstelling van alle mogelijke materieel en benodigdheden; inclusief de verhuring van personenauto's met chauffeur;

- Het ontwikkelen en promoten van allemande incentives en beloningssystemen; het aantrekken van:

spons.oring_en middelen voor diverse. evenementen;.

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

- De uitbating, verhuring en terbeschikkingstelling van vergaderruimtes en zalen voor diverse doeleinden; zoals onder meer evenementenhallen, multifunctionele centra, discotheken en cafés;

- Het inrichten, organiseren en geven van allerhande opleidingen en trainingen bij middel van voordrachten, cursussen, seminaries, workshops, ontwikkelingsactiviteiten en publicaties en dergelijke meer;

- Het leveren van hostessen en promoboys in de ruimste zin van het woord.

- Advies- en dienstverlening inzake algemeen management, bedrijfsvoering en beheer, inzake commercieel, strategisch, financieel en administratief management; inzake tectmisch management, productmanágement, changemanagement, de begeleiding van de administratieve organisatie en de implementatie van bedrijfsprocessen, informatica en automatisering; managementsupport op algemeen vlak en op diverse deeldomeinen; management van diverse totaalprojecten; projectontwikkeling en totaalmanagement,

- Advies- en dienstverlening inzake public-relations en communicatie, marketing en publiciteit, reclamewezen in het algemeen,

- Diverse zakelijke dienstverlening;

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking lot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurtinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen evenals het voeren van projectontwikkeling en handel in onroerend goed voor eigen rekening.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen;

- Het ontwerpen en commercialiseren onder welke vorm ook van toepassingen inzake voormelde werkzaamheden;

Om haar maatschappelijk doel te verwezenlijken mag de vennootschap certificaten die betrekking hebben op aandelen uitgeven evenals een contract van lening aangaan in de vorm van uitgifte van obligaties (op naam) alsook alle vergelijkbare leningen uitgeven.

De vennootschap mag handelen voor haar eigen rekening, bij aanstelling, via tussenpersoon en bij vertegenwoordiging.

De vennootschap kan belangen nemen door associatie, inbreng, fusie, financiële tussenkomst, versmelting, inschrijving of aankoop van titels, of op gelijk welke andere wijze, in alle vennootschappen, verenigingen of ondernemingen, met een identiek, gelijklopend, samenhangend, of verwant doel met het hare, of van die aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen of een bron van afzetten te vormen of welke gewoon nuttig zijn tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel in België of in het buitenland.

Ze mag haar onroerende goederen hypothekeren, haar andere goederen in pand geven, inbegrepen haar handelsfonds, alsook haar toelating geven tot iedere lening of kredietopening, zolang zij daar voordeel bij heeft.

Ze mag alle lastgevingen van beheer of van administratie in iedere vennootschap of vereniging aanvaarden, alsook borg staan voor iemand.

De vennootschap zal alle roerende en onroerende verrichtingen mogen realiseren, alsmede alle industriële, commerciële en financiële verrichtingen, met inbegrip van de financiering, die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden of die tot gevolg hebben haar maatschappelijk doel te realiseren, te ontwikkelen of te vergemakkelijken, zoals onder andere verkopen of aankopen, huren, verhuren, uitwisselen, alsook fabriekmerken, octrooien en vergunningen nemen, verkrijgen, aanstaan, verwerven, of afstaan, zonder dat deze lijst beperkend is.

In geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handeling, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

ARTIKEL VIER

DUUR

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur met ingang vanaf vandaag.

Zij mag verbintenissen aangaan voor een termijn die haar eventuele ontbinding overtreft.

De vennootschap kan op elk ogenblik ontbonden worden door beslissing van de algemene vergadering, genomen zoals vereist bij wijziging der statuten.

Zij wordt niet ontbonden door het overlijden, de onbekwaamheid of het onvermogen van één of meerdere vennoten.

ARTIKEL VIJF

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

" Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op vijfentwintigduizend euro (25.000,00¬ ).

Het is vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder nominale waarde, maar met een fractiewaarde van één honderdste (11100ste) van het maatschappelijk kapitaal, in speciën op ingeschreven en is volledig volstort, hetzij vijfentwintigduizend euro (25.000,00 E).

Het maatschappelijk kapitaal kan verhoogd of verminderd worden bij besluit van de algemene vergadering die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging van de statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bij elké verhoging van het kapitaal stelt de vergadering de voorwaarden van, uitgifte van de

maatschappelijke aandelen vast.

Geen enkel deelbewijs mag onder pari uitgegeven worden.

De aandelen in geld te onderschrijven moeten eerst aangeboden worden aan de vennoten naar

evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

ARTIKEL ZES

AARD VAN DE AANDELEN

De aandelen zijn op naam. Zij dragen een volgnummer.

Ze zijn ingeschreven in het register van aandelen dat wordt bewaard op de maatschappelijke zetel van de

vennootschap. Dit register omvat de nauwkeurige aanwijzing van elke vennoot, het aantal aandelen die hem

toebehoren, alsook de gedane stortingen.

De overdracht of afstand van aandelen wordt ingeschreven in gezegd register, gedagtekend en getekend

door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder levenden, en door de zaakvoerder en de

verkrijger in geval van overgang bij overlijden.

De overdrachten en overgangen hebben slechts uitwerking ten aanzien van de vennootschap en de derden

vanaf hun inschrijving in het register der aandeelhouders. Aan de aandeel- en obligatiehouders worden

certificaten afgegeven van deze inschrijvingen.

Ieder vennoot of ieder derde belanghebbende mag kennis nemen van het bedoeld register.

ARTIKEL ZEVEN

ONDEELBAARHEID VAN DE AANDELEN

De aandelen zijn ondeelbaar ten aanzien van de vennootschap.

Indien een aandeel aan verscheidene eigenaars toebehoort, mag de vennootschap de uitoefening van de

eraan verbonden rechten schorsen, tot dat één enkele persoon tegenover haar als eigenaar van het aandeel is

aangewezen, of dat zij door een gezamenlijke volmachtdrager vertegenwoordigd zijn.

In geen geval mogen de schuldeisers of erfgenamen van een vennoot de verdeling of de veiling van de

goederen en waarden van de vennootschap vragen, noch zich in haar bestuur inmengen. Zij moeten zich voor

het uitoefenen van hun rechten, naar de inventarissen, jaarrekeningen en beraadslagingen van de algemene

vergadering gedragen.

Er wordt ten maatschappelijke zetel een vennotenregister gehouden dat de juiste aanduiding van elke

vennoot bevat, het aantal hem toebehorende aandelen, de vermelding van de gedane stortingen, de

overdrachten of overgangen.

Iedere vennoot of derde belanghebbende mag kennis nemen van dit register.

In geval van splitsing van het eigendomsrecht van een aandeel, worden de eraan verbonden rechten

uitgeoefend door de vruchtgebruiker, bij gebrek aan tegenstrijdige beslissing.

ARTIKEL ACHT

VERHOGING VAN HET KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal kan verhoogd worden bij besluit van de algemene vergadering die

beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging van de statuten.

Bij elke verhoging van het kapitaal stelt de vergadering de voorwaarden van uitgifte van de

maatschappelijke aandelen vast.

Geen enkel aandeel mag onder pari uitgegeven worden.

De vergadering mag aandelen zonder stemrecht uitgeven.

Indien een uitgiftepremie op nieuwe aandelen wordt gevraagd, moet het bedrag van deze premie volledig

worden gestort bij de inschrijving.

Bij kapitaalverhoging door inbreng in geld, worden de nieuwe aandelen het eerst aangeboden aan de

vennoten naar evenredigheid van het gedeelte van het kapitaal dat hun aandelen vertegenwoordigen.

Zij kunnen hun recht van voorkeur uitoefenen gedurende een termijn van ten minste vijftien dagen te

rekenen van de dag van de openstelling van de intekening.

De opening van de intekening met voorkeurrecht en het tijdvak waarin dat recht kan worden uitgeoefend,

worden bepaald door de algemene vergadering en worden ter kennis gebracht van de vennoten bij

aangetekend schrijven. Wordt dit recht niet geheel uitgeoefend, dan worden de overblijvende aandelen eerst

aangeboden aan de andere vennoten, die hun recht van voorkeur volledig hebben uitgeoefend, naar

evenredigheid van het deel van het kapitaal dat door hun aandelen wordt vertegenwoordigd.

Er wordt op dezelfde wijze te werk gegaan tot de kapitaalverhoging volledig is geplaatst of tot geen enkele

aandeelhouder nog van deze mogelijkheid gebruik maakt.

Op de aandelen waarop niet werd ingeschreven zoals hierboven bepaald, kan worden ingeschreven door

derden met instemming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drie vierden van het kapitaal

vertegenwoordigen.

De vennootschap mag niet inschrijven op haar eigen aandelen noch rechtstreeks, noch door een

dochtervennootschap, noch door een persoon die handelt in eigen naam maar voor rekening van de

vennootschap of de dochtervennootschap.

ARTIKEL NEGEN

KAPITAALVERMINDERING

Tot een vermindering van het maatschappelijk kapitaal kan slechts worden besloten door de algemene

vergadering op de wijze vereist voor de wijziging van de statuten, waarbij de vennoten die zich in gelijke

omstandigheden bevinden gelijk behandeld worden.

In de oproeping tot de algemene vergadering die over een vermindering van het kapitaal moet beslissen, wordt het doel van de vermindering en de voor de verwezenlijking ervan te volgen werkwijze, vermeld.

Wanneer de vermindering van het kapitaal geschiedt door een terugbetaling aan de vennoten of door gehele of gedeeltelijke vrijstelling van hun verplichting tot volstorting van hun inbreng, hebben de schuldeisers wier vordering ontstaan is vóór de bekendmaking, binnen twee maanden na de bekendmaking van het besluit tot kapitaalvermindering in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, het recht om, niettegenstaande enige andersluidende bepaling, een zekerheid te eisen voor de vorderingen die op het tijdstip van die bekendmaking nog niet zijn vervallen. De vennootschap kan deze vordering afweren door de schuldvordering te voldoen naar haar waarde, verminderd met het disconto.

ARTIKEL TIEN

OVERDRACHT EN OVERGANG VAN DE AANDELEN

A.Vrije overdraagbaarheid

De aandelen van een vennoot kunnen zonder goedkeuring worden overgedragen onder levenden of

overgaan door overlijden, aan een vennoot, aan de echtgenoot van de overdrager of de erflater, of aan ascedenten en descendenten in rechte lijn van vennoten.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt mag deze vrij beslissen tot overdracht van het geheel of een gedeelte van zijn aandelen, in voorkomend geval rekeninghoudend met de bepalingen van zijn huwelijksstelsel.

B.Overdracht onderworpen aan goedkeuring

Elke vennoot die zijn aandelen wil overdragen onder levenden aan een andere persoon dan deze die hierboven werden beschreven, moet, op straffe van nietigheid, de goedkeuring bekomen van ten minste de helft ('/) der vennoten in het bezit van minstens drie vierden e) van het kapitaal, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht wordt voorgesteld.

Daartoe, moet hij een verzoek tot de zaakvoerder(s) richten, bij aangetekende brief, met aanduiding van de naam, voornamen, beroep en woonplaats van de voorgestelde overnemer(s), van het aantal aandelen dat hij zinnens is af te staan, alsmede van de voor ieder aandeel geboden prijs.

e ARTIKEL ELF

ZAAKVOERING

De vennootschap wordt door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten, bestuurd.

Zij worden benoemd door de algemene vergadering, die ook hun aantal, de duur van hun opdracht en hun

e bezoldiging vaststelt; zij zijn ten allen tijde door haar herroepbaar.

De niet in de statuten aangeduid zaakvoerders zijn ad nutum herroepbaar, zonder dat de herroeping aanleiding geeft op vergoeding.

De algemene vergadering beslist of het mandaat van de zaakvoerder kosteloos zal uitgeoefend worden.

Indien het mandaat van zaakvoerder bezoldigd is bepaalt de algemene vergadering met de gewone meerderheid van stemmen of de bezoldiging van de zaakvoerders vast of proportioneel is. Deze bezoldiging zal in de algemene kosten geboekt worden, ongeacht de eventuele vertegenwoordigings-, reis- en verplaatsingskosten.

c Indien de zaakvoerder de enige vennoot is, en indien hij zich voor een belangenconflict tegenover de

vennootschapbevindt, zal hijde operatie mogen sluiten, op voorwaarde dat hijhier een speciaal rapport over uit

c P 9 P PP

co zal brengen in een document, dat samen met de jaarrekeningen dient neergelegd te worden. Hij zal gehouden zijn, zowel tegenover de vennootschap, als tegenover derden, de schade te vergoeden, die zou voorvloeien uit

een voordeel dat hij zich, onterecht en in het nadeel van de vennootschap, zou hebben toegeëigend.

Indien de zaakvoerder een rechtspersoon is, dient deze onder haar vennoten, bestuurders, zaakvoerders of et

werknemers een permanente vertegenwoordiger aan te duiden belast met de uitvoering van deze taak in naam van en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger is onderworpen aan dezelfde

et voorwaarden en riskeert dezelfde

et

ARTIKEL TWAALF

ss BEVOEGDHEDEN VAN DE ZAAKVOERDER

Indien maar één zaakvoerder benoemd werd door de algemene vergadering, dan beschikt hij over alle machten van bestuur en heeft hij de mogelijkheid om een deel van zijn bevoegdheden river te dragen aan een derde.

Indien meerdere zaakvoerders benoemd werden door de algemene vergadering en behalve in geval van collegiale uitoefening van de bevoegdheden van de zaakvoerders, kunnen ieder zaakvoerder afzonderlijk alle nuttige of noodzakelijke akten vervullen om het maatschappelijk doel te verwezenlijken, met uitzondering van de bevoegdheden door de wet of de statuten voorbehouden aan de algemene vergadering.

De zaakvoerders mogen zowel het dagelijks bestuur als enig ander bepaalde bijzondere bevoegdheid

overdragen aan elke andere persoon, al dan niet vennoot, onder zijn verantwoordelijkheid en voor wel bepaalde et

doeleinden.

pQ De handtekening van de zaakvoerder zal in alle akten, die de verantwoordelijkheid van de vennootschap verbinden, moeten voorafgegaan of onmiddellijk gevolgd worden met de melding van zijn hoedanigheid van zaakvoerder.

De zaakvoerder is evenwel niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de vennootschap in het kader van zijn bestuur, maar hij blijft aansprakelijk ten opzichte van de vennootschap voor de uitvoering van zijn mandaat en voor de opgelopen fouten in de uitoefening van zijn functies.

ARTIKEL DERTIEN

TOEZICHT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap onderwerpt zich aan wat opgelegd wordt door Titel VII van Boek IV van het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene aandeelhoudersvergadering beslist vrij al of niet een commissaris te benoemen in de gevallen waar dit in toepassing van het Wetboek van Vennootscahppen niet verplicht is.

Indien geen commissaris wordt benoemd, heeft iedere aandeelhouder een individueel onderzoeks- en controlerecht, waarbij hij zich door een accountant mag laten bijstaan. De vergoeding van deze laatste is ten laste van de vennootschap indien hij toegewezen werd met haar akkoord of indien de vergoeding ten hare laste werd gelegd bij rechtelijke beslissing.

ARTIKEL VEERTIEN

ALGEMENE VERGADERING

De vennoten komen in een algemene vergadering bijeen om te beraadslagen over alle zaken die de vennootschap aanbelangen.

Indien de vennootschap maar één. vennoot telt, dan oefent deze vennoot alleen alle bevoegdheden toegekend aan de algemene vergadering zonder mogelijkheid van delegatie van zijn bevoegdheden.

a) vergadering

Ieder jaar wordt ten maatschappelijke zetel of op enige andere plaats in de oproepingsbrief aangeduid door de raad van zaakvoering, een gewone algemene vergadering gehouden de tweede woensdag van de maand mei, om 18 uur.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

De zaakvoerders mogen bovendien de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

De bijeenroepingen van iedere algemene vergadering zullen gedaan worden per aangetekende zending bevattende de dagorde en gericht aan de vennoten ten minste acht dagen voor de vergadering.

b) Voorzitterschap en beraadslagingen

De vergadering wordt voorgezeten door de zaakvoerder of de oudste onder hen, moesten er meerdere zijn. Iedere vennoot mag persoonlijk aan de stemming deelnemen of zich laten vertegenwoordigen door een

lasthebber. De stemming mag ook schriftelijk gedaan worden. Elk aandeel geeft slechts recht op één stem.

De vennoot die in het bezit is van meerdere maatschappelijke aandelen beschikt over een aantal stemmen

gelijk aan het aantal van zijn aandelen.

c) Processen-verbaal

Er wordt ten maatschappelijke zetel een register van de processen-verbaal van de algemene vergaderingen

gehouden. Gezegde processen-verbaal worden door alle aanwezige vennoten ondertekend. Afschriften of

uittreksels dezer worden door de zaakvoerders ondertekend.

Telt de vennootschap slechts één vennoot dan kan deze de bevoegdheden die hij uitoefent namens de

algemene vergadering niet overdragen.

De beslissingen van de enige vennoot handelend als algemene vergadering, worden neergelegd in een

register bijgehouden ten maatschappelijke zetel.

De vennoten mogen binnen de grenzen door de wet voorzien, met eenparigheid van stemmen, schriftelijk

alle beslissingen nemen die tot de bevoegdheid horen van de algemene vergadering.

De vennoten mogen binnen de grenzen door de wet" voorzien, met eenparigheid van stemmen, schriftelijk

alle beslissingen nemen die tot de bevoegdheid horen van de algemene vergadering.

De vennoten mogen enkel beraadslagen op de voorstellen voorzien in de dagorde behalve indien alle op te

roepen personen, aanwezig of vertegenwoordigd zijn, en in dit laatste geval mits uitdrukkelijke vermelding in de

volmacht.

Behalve in de gevallen door de wet voorzien, beraadslaagt de algemene vergadering ongeacht het

vertegenwoordigd aandeel van het maatschappelijk kapitaal en met de absolute meerderheid.

ARTIKEL VIJFTIEN

MAATSCHAPPELIJK BOEKJAAR - INVENTARIS - REKENINGEN

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Elk jaar op éénendertig december zullen de rekeningen afgesloten worden en zullen de zaakvoerder of

zaakvoerders de inventaris en de jaarrekening vaststellen.

Gezegde jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening alsook de toelichting, en wordt aan de

goedkeuring van de algemene vergadering onderworpen, overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

De vergadering spreekt zich door een bijzondere stemming uit over de aanneming van de balans, de

waarde van ieder aandeel en de aan de zaakvoerder en eventuele commissarissen te geven ontlasting.

Deze ontlasting is enkel geldig als de balans geen uitlating of valse indicatie bevat, die de werkelijke situatie

van de vennootschap verschuilt.

De jaarrekeningen worden binnen de maand na hun goedkeuring bij de Nationale Bank van België

gedeponeerd.

ARTIKEL ZESTIEN

WINSTVERDELING

Het batig saldo van de balans, na aftrekking van alle lasten, algemene onkosten en afschrijvingen, vormt de

netto-winst van de vennootschap. Op deze winst wordt jaarlijks tenminste vijf ten honderd afgehouden voor de

vorming van een wettelijke reserve. Deze afhouding houdt op verplichtend te zijn vanaf het ogenblik dat deze

reserve tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal zal bedragen. Zij wordt opnieuw verplichtend

wanneer om voor het even welke reden de reserve aangetast wordt.

Voor-' Lshbud'en

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Het saldo staat ter beschikking ven de vergadering die over de bestemming ervan beslist.

De vergadering zou meer bepaald kunnen beslissen dat geheel of een gedeelte van dit saldo opnieuw zal

worden overgedragen of voor een buitengewone reserve zal worden aangewend: " . _

ARTIKEL ZEVENTIEN , ''"

ONTBINDING - VEREFFENING u

De vennootschap wordt ontbonden in alle gevallen door de wet vastgesteld. r

Zij mag ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering. : '.;r" ,~

In geval van ontbinding van de vennootschap, zal de vereffening doof. de`zaakvberderiof'zaakvoerders worden gedaan, tenzij de vergadering één of .meer vereffenaars benoemt; waarvan" zij:'de bevoegdheden en vergoedingen zal vaststellen-

De vereffenaars zullen over de meest uitgebreide machten beschikken. .

Na aanzuivering van het passief en de lasten, zal de netto opbrengst van de vereffening verdeeld worden

onder aile vennoten in evenredigheid met het aantal maatschappelijke aandelen, waarvan zij titularis zijn.

Indien alle maatschappelijke delen niet in gelijke delen volstort werden, zullen de vereffenaars op voorhand

de gelijkheid herstellen ofwel door fondsenoproepingen, ofwel door gedeeltelijke terugbetalingen.

Het batig saldo van de vereffening, na betaling van de schulden en lasten van de vennootschap, zal onder

de vennoten worden verdeeld naargelang het aantal van hun respektievelijke aandelen.

ARTIKEL ACHTTIEN

Iedere vennoot, zaakvoerder, vereffenaar, commissaris of drager van obligaties die in het buitenland woont,

zal in Belgie keuze van woonst moeten doen; bij gebreke zullen alle kennisgevingen, aanmaningen,

dagvaardingen hem geldig ten maatschappelijke zetel gedaan kunnen worden.

ARTIKEL NEGENTIEN

GEMEEN RECHT

Partijen verklaren zich uitdrukkelijk naar de voorschriften volgende van het Wetboek van Vennootschappen "

te schikken.

Dienvolgens worden de bedingen van huidige statuten die strijdig zijn met de dwingende bepalingen van ,

gezegde wetten, vermoed als niet geschreven te zijn.

ill.- OVERGANGSMAATREGELEN

De verschijners verklaren dat volgende beslissingen, die zij unaniem nemen, enkel effektief zullen worden

" vanaf de datum en onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van een uittreksel van de

oprichtingsakte bij de griffie van de Rechtbank van handel, tijdstip waarop de vennootschap de

rechtspersoonlijkheid zal verkrijgen :

EERSTE BESLISSING  eerst maatschappelijk boekjaar

Het eerst maatschappelijk boekjaar begint vandaag en wordt afgesloten op 31 december 2011.

TWEEDE BESLISSING  eerste algemene vergadering

De eerste algemene vergadering heeft plaats op de tweede woensdag van de maand mei, om 18 uur van

het jaar tweeduizend en twaalf.

DERDE BESLISSING  aanduiding van de zaakvoerder

De verschijner beslist het aantal zaakvoerders te bepalen op één, voor een onbeperkte duur, te weten :

Mevrouw VAN PELT Isabella, voornoemd, wonende te 1933 Sterrebeek, Hippodroomlaan 155, hier

aanwezig en aanvaardend;.

Zij beslist dat het mandaat niet bezoldigd is.

VIERDE BESLISSING  afwezigheid van aanduiding commissaris

De vennoten beslissen, overeenkomstig artikel 141 van het Wetboek van Vennootschappen, geen

commissaris aan te duiden, ieder der vennoten zijnde bekleed met deze funktie.

VIJFDE BESLISSING  overname van de aangegane verbintenissen

De verschijners beslissen unaniem dat alle verbintenissen alsmede de verplichtingen die eruit voortvloeien

en alle aktiviteiten aangegaan voor heden voor rekening van de vennootschap in oprichting door de

vennootschap hernomen worden.

De voorgaande beslissingen zullen slechts in werking treden op het ogenblik dat de vennootschap de

rechtspersoonlijkheid verwerft.

VOOR EENVORMIG VERKLAARD UITTREKSEL

De Geassocieerd Notaris Renaud Verstraete.

Neergelegd samen met dezer, een uitgifte van de akte

Opde laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, g hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
PEOPLE4YOU

Adresse
KOLVENRODESTRAAT 13 3080 TERVUREN

Code postal : 3080
Localité : TERVUREN
Commune : TERVUREN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande