PEPERMANS FRANCIS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PEPERMANS FRANCIS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 524.981.024

Publication

10/04/2013
ÿþ Mod Word 11.1

17;54 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111111.11,01 z9

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

BRUSS EL.

MAR. 2013k

Griffie

ondernemingsnr: 5a(.4,

Benaming

(voluit) : PEPERMANS FRANCIS

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1830 Machelen, Pierre Raedemaekersstraat 74

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor mij, Meester Pierre PAEPS, notaris te Machelen, op zevenentwintig maart

tweeduizend dertien "Geregistreerd te Vilvoorde dd. achtentwintig maart 2013, vier blad(en), nul

verzending(en), boek 185, blad 15, vak 19. Ontvangen: vijfentwintig euro (25¬ ) De Eerstaanwezend Inspecteur (getekend) W. Van Rossen" dat:

de Heer PEPERMANS Francis Julien, kinesist, geboren te Etterbeek, op 3 mei 1961, echtgenoot van Mevrouw SEVENANTS Vera Cecile, wonende te 1830 Machelen, Pierre Raedemaekersstraat 74, een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht met benaming "PEPERMANS FRANCIS", met zetel te 1830 Machelen, Pierre Raedemaekersstraat, 74, met een kapitaal van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderdzesentachtig aandelen (186) aandelen met een gelijke fractiewaarde, volledig volstort.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

De vennootschap kan worden ontbonden krachtens een besluit van de algemene vergadering der vennoten, beraadslagend zoals voorgeschreven voor statutenwijziging.

De zetel bevindt zich te 1830 Machelen, Pierre Raedemaekersstraat, 74, en met als tweede exploitatiezetel te 1130 Brussel (Haren), Verdunstraat, 471.

Bij besluit van de zaakvoerder(s), kan de zetel verplaatst worden. Deze zetelverplaatsing wordt door de zaakvoerder(s) bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap heeft tot doel in België, de Europese Unie en het buitenland, het beoefenen van alle activiteiten, voor eigen rekening of voor rekening van derden, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het uitbaten van een kinesisten praktijk. Dit kan onder meer omvatten :

- de uitoefening van kinesitherapie onder al haar vormen;

-de uitoefening van elektrotherapie, manuele therapie, osteopathie, krachttraining, conditietraining en alle aanverwante werkzaamheden die verenigbaar zijn met dit beroep.

-de groot- en kleinhandel, in- en uitvoer, ontwikkeling, productie, onderhoud, herstelling, commercialisering, huur en verhuur van alle orthopedische apparaten, hulpmiddelen en ander medisch materiaal;

-de groot- en kleinhandel, in- en uitvoer van gezondheids- en natuurvoedingswaren, voedingssupplementen en dieetartikelen, producten en artikelen voor persoonsverzorging en hygiene.

Het voorgaande moet opgevat worden in de meest brede zin van de woorden.

-Het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteiten;

-De aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur, om de activiteit uit te oefenen;

-Het scheppen van mogelijkheden om de werkende kinesisten toe te laten zich verder te bekwamen in de kinesitherapie, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkbeoefening mcgelijk te maken.

Deze opsomming kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten die kinesisten niet mogen afsluiten met andere beroepsbeoefenaars of derden, zullen ook niet door de vennootschap mogen afgesloten worden. De professionele aansprakelijkheid van elke kinesist-vennoot is onbeperkt.

Te dien einde mag zij alle financiële activiteiten en alle onroerende en roerende verrichtingen stellen welke rechtstreeks verband houden met de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel of welke van aard zijn de

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, doch erover wakend dat het hoofddoel en het burgerlijk karakter van de vennootschap behouden blijft.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, die indien er meer dan een zaakvoerder is, individueel de bevoegdheid hebben alle handelingen te verrichten, die nuttig of noodzakelijk zijn tot het bereiken van het doel der vennootschap onder voorbehoud der bevoegdheden die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

De vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd tegenover derden op elk van de volgende wijzen

a. door haar zaakvoerder(s), die indien er méér dan een zaakvoerder is individueel bevoegd zijn de vennootschap te verbinden,

b. door een volmachtdrager op voorwaarde dat deze houder is van een geschreven volmacht, het document aan de derde contractant vertoont en dat deze volmacht beperkt is in de tijd en/of bepaald wat betreft het voorwerp ervan.

Evenwel zal de vennootschap geldig verbonden zijn door de handtekening van een volmachtdrager handelende binnen de grenzen van zijn volmacht, onverminderd de aansprakelijkheid van de zaakvoerder tegenover de vennootschap in geval van overdreven volmacht.

Zolang de vennootschap wettelijk niet verplicht is het toezicht aan een commissaris toe te vertrouwen heeft elke vennoot de rechten van onderzoek en toezicht die de wet aan de commissaris toekent.

Het mandaat van de zaakvoerder is bezoldigd behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering,

Elke zaakvoerder kan zelf zijn ontslag aanbieden en dit ontslag dient om rechtswerking te krijgen niet aanvaard te worden door de algemene vergadering.

Zaakvoerder van de vennootschap is de heer PEPERMANS Francis voornoemd.

Jaarlijks wordt een algemene vergadering gehouden in de zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de tweede vrijdag van de maand juni om 19 uur.

Bovendien kunnen bijkomende algemene vergaderingen worden gehouden telkens wanneer één der vennoten erom verzoekt. Deze vennoot zorgt zelf voor de convocatie der andere vennoten en deelt in deze convocatie de agenda mee.

Het boekjaar loopt van één januari tot en met éénendertig december van elk kalenderjaar. Het eerste boekjaar loopt tot en met 31 december 2013.

Van de netto-winst wordt jaarlijks minstens een twintigste gereserveerd ter aanleg van een wettelijk voorgeschreven reserve. Deze verplichting houdt op zodra deze reserve minstens een tiende van het kapitaal bedraagt.

Over de aanwending van het saldo beslist de algemene vergadering. Zij kan beslissen deze winst geheel of gedeeltelijk uit te keren, te reserveren, of het resultaat over te dragen.

In geval van ontbinding der vennootschap om welke reden ook zijn de zaakvoerders" van rechtswege vereffenaars, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering, beraadslagend bij gewone meerderheid.

De vereffenaars hebben de ruimste bevoegdheden.

Indien er meer dan een vereffenaar is, oefenen zij hun bevoegdheden individueel uit.

De vennootschap in vereffening kan slechts rechtsgeldig vertegenwoordigd worden door haar vereffenaars individueel of door een volmachtdrager op voorwaarde dat deze houder is van een geschreven stuk dat aan de derde-contractant wordt vertoond en dat de volmacht slechts geldt voor een beperkte tijd of een bepaald voorwerp.

Volmacht

De zaakvoerder geeft volmacht aan BVBA Robert Van Cauwenberg, met zetel te Vilvoorde, Gevaertstraat 25 bus 1,1, met recht van indeplaatsstelling, teneinde alle nodige formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen bij de kruispuntbank van ondernemingen en/of bij alle administratieve autoriteiten. Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

VOOR ANALYTISCH UITCREKSELL,

Pierre PAEPS, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de oprichtingakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
PEPERMANS FRANCIS

Adresse
PIERRE RAEDEMAEKERSSTRAAT 74 1830 MACHELEN(BT)

Code postal : 1830
Localité : MACHELEN
Commune : MACHELEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande