PEPPER & MINT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PEPPER & MINT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 475.671.370

Publication

31/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.12.2012, NGL 28.05.2013 13135-0539-009
24/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.12.2011, NGL 21.08.2012 12429-0504-010
24/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 31.12.2010, NGL 21.06.2011 11188-0590-010
04/05/2011
ÿþ

Les in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

beh Riia0sa0 Neergelegd ter griffie der

aa 11 Rechtbank ven Koophandel

8e te Leuven, de 2 1 APR, 2011

Sta: DE GRIFFIER,

Griffie





Benaming

(voiuit) : PEPPER & MINT

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Leuvensesteenweg 280 te 3070 Kortenberg

Ondernemingsnr : 0475.671.370

Voorwerp akte : Buitengewone Algemene Vergadering - in vereffeningstelling

Er blijkt uit een proces-verbaal verleden voor Notaris Bruno Mariens geassocieerd notaris te Kortenberg op

dertig maart tweeduizend en elf, Geregistreerd vier bladen geen renvooien te Leuven, 2de kantoor der

Registratie op zeven april tweeduizend en elf, boek 1361 blad 17 vak 17 Ontvangen : vijfentwintig euro (25 EUR). De Ontvanger (getekend) DE CLERCQ G.", dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Pepper & Mint ", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 3070 Kortenberg, Leuvensesteenweg 280, volgende beslissingen heeft genomen :

Eerste agendapunt: principieel besluit tot ontbinding en vereffening - verslag van de zaakvoerder- verslag van de bedrijfsrevisor

a) De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag van de zaakvoerders de dato vier maart tweeduizend en elf, met bijgevoegde staat van activa en passiva de dato éénendertig december tweeduizend en tien. Alle aanwezigen verklaren er genoegzaam kennis van te hebben.

b) Over deze staat werd door een bedrijfsrevisor, een verslag uitgebracht op datum van negenentwintig maart tweeduizend en elf.

Hierin wordt inzonderheid vermeld of de staat de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze weergeeft. Zijn besluiten luiden letterlijk als volgt: `BESLUIT: In het kader van de procedure van vereffening voorzien door het wetboek van vennootschappen hebben de zaakvoerders van de BVBA PEPER &MINT, een boekhoudkundige staat, afgesloten op 31 december 2010 opgesteld, die een balanstotaal opgeeft van ¬ 136.695,44 en een netto-passief van ¬ 82.575,55. Vervolgens werden extra-comptabele aanpassingen aan de balans doorgevoerd, ten einde te komen tot een waardering aan liquidatiewaarde. Dit heeft geleid tot een staat van activa en passiva die rekening houdt met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap en die een balanstotaal opgeeft van ¬ 210.576,82 en een netto-paasief van ¬ 10.694,17.

Aangezien de waarde van het onroerend goed van de vennootschap werd bepaald op 10 december 2008 is het huidig verslag opgesteld onder voorbehoud van de correctheid van deze waarde als waarde van het onroerend goed op 31 december 2010.

Naast wat vermeld is in het verslag van de zaakvoerders wens ik hier ook uitdrukkelijk te vermelden dat de vennootschap een negatief eigen vermogen heeft. Hierdoor kan de vereffening alleen afgesloten worden indien de vennoten bij deze vereffening het netto-passief van de vennootschap met inbegrip van de kosten van de vereffening ten laste nemen.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd in overeenstemming met de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerders met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar.

Kortenberg, 29 maart 2011 Michel Wera, Bedrijfsrevisor"

De aandeelhouders erkennen volledige kennis te hebben van zowel gezegde verslagen als van de staat door er voordien een kopie van te hebben gekregen. Een exemplaar van deze verslagen zal worden neergelegd samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

c) Na onderzoek bevestigt ondergetekende notaris het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten tot deze ontbinding en in vereffening-stelling.

d) De buitengewone algemene vergadering besluit vervolgens met eenparigheid van stemmen om de

vennootschap vervroegd te ontbinden en in vereffening te stellen vanaf heden.

Stemming: dit besluit wordt genomen met éénparigheid van stemmen.

Tweede agendapunt: ontslag zaakvoerder & kwijtingen  benoeming vereffenaar

a) De vergadering verleent, met ingang op heden, ontslag aan de zaakvoerders, namelijk aan de heer

NESSIRA, voornoemd, alsook aan mevrouw VAN dER HAEGEN voornoemd;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-bbhoude

aan het

Belgisch Staatsblad Luik B - Vervolg

Hen wordt kwijting verleend voor hun beheer.

b) Met algemeenheid van stemmen wordt beslist om aan te stellen tot vereffenaar: de heer VANSTIPELEN

Karl, advocaat te 3400 Landen, Stationsstraat 108A/26, die schriftelijk bevestigd heeft deze opdracht te

aanvaarden.

In verband met de vergoeding van de vereffenaar beslist de vergadering dat hij zijn mandaat bezoldigd zal

uitoefenen volgens een bezoldiging, naar analogie met het Koninklijk Besluit van 10 augustus 1998.

Stemming: dit besluit wordt genomen met éénparigheid van stemmen.

Derde agendapunt: bevoegdheid vereffenaar

a) De vereffenaar heeft de meest uitgebreide bevoegdheid bij het uitoefenen van zijn mandaat, meer bepaald kan hij alle rechtshandelingen stellen zonder enige machtiging van de algemene vergadering in de gevallen die door artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen voorzien worden.

De vereffenaar heeft de bevoegdheid om de baten van de vennootschap te gelde te maken, om daartoe alle roerende en onroerende goederen openbaar of uit de hand te verkopen, de verkoopprijzen te ontvangen en er kwijting van te geven, termijnen voor betaling toe te staan, alle uitstel en rentevoet te bepalen, aan alle zakelijke rechten te verzaken, met of zonder betaling opheffing te verlenen van alle inschrijvingen van bevel of beslag, de hypotheekbewaarder te ontslaan van de verplichting om welke reden ook ambtshalve inschrijving te nemen, over te gaan tot de herveiling wegens rouwkoop, of beslag bij niet-betaling vanwege om het even welke schuldenaar, voor alle rechtbanken te dagvaarden en in rechte te verschijnen, alle vonnissen en arresten uit te voeren en te doen uitvoeren, lopende werken voort te zetten en te voltooien, woonplaats te kiezen.

De vereffenaar zal alle derden-lasthebbers mogen aanstellen en hun de macht toekennen die naar haar oordeel past voor bijzondere en bepaalde doeleinden.

-Alle akten van de vennootschap in vereffening, zullen geldig ondertekend worden door de vereffenaar die tegenover derden zijn machten niet zal moeten verantwoorden.

-De vereffenaar wordt ervan ontslagen inventaris op te maken, en mag zich beroepen op de boeken en bescheiden van de vennootschap.

-Alle stukken uitgaande van een ontbonden vennootschap vermelden dat zij in vereffening is.

-Iedere wijziging van de naam van de vennootschap in vereffening is verboden.

-Een beslissing tot verplaatsing van de zetel van zulk een vennootschap kan niet worden uitgevoerd dan na homologatie door de bevoegde rechtbank van koophandel.

b) De ondergetekende notaris deelt mee dat de vereffenaar pas in functie treedt nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van haar benoeming.

-De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dal de vereffenaar alle waarborgen van rechtschapenheid biedt.

-De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld zou hebben tussen haar benoeming door huidige algemene vergadering en de bevestiging ervan.

-Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

c) Onderhavige ontbinding en in vereffeningstelling zal worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek der Vennootschappen, samen met een afschrift van de beslissing tot homologatie door de rechtbank van koophandel.

d) De vereffenaar is aansprakelijk voor de fouten in het kader van zijn opdracht volgens artikel 192 van het

Wetboek der Vennootschappen. Hij kan hiervoor een aansprakelijkheidsverzekering aangaan.

Stemming: dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

Vierde agendapunt: VOLMACHTEN

Teneinde de nodige formaliteiten voor de ontbinding te vervullen bij onder meer de Kruispuntbank der

ondernemingen, en de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, wordt volmacht gegeven aan:

Boekhoudkantoor EV CONSULT B.V.ovvBVBA, Steenokkerzeel-straat, 66 te 1930 Zaventem en haar

vertegenwoordigers, inbegrepen de vennoten en personeelsleden, elk met individuele bevoegdheid;

Teneinde het verzoekschrift tot homologatie in te dienen bij de bevoegde rechtbank wordt volmacht verleend

aan de vereffenaar.

Stemming: dit besluit wordt genomen met éénparigheid van stemmen.

Voor ontledend uittreksel,

Chantal De Booseré, geassocieerd notaris te Kortenberg

Gelijktijdig neergelegd : uitgifte van het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering en afschrift van de beschikking, houdende homologatie van de benoeming van de vereffenaar.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/10/2010 : LEA020933
28/09/2010 : LEA020933
06/08/2010 : LEA020933
01/10/2009 : LEA020933
25/07/2008 : LEA020933
28/01/2008 : LEA020933
10/08/2007 : LEA020933
01/08/2005 : LEA020933
01/10/2004 : LEA020933
03/09/2003 : LEA020933
25/08/2015
ÿþ Mad Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

--- 1 4 Atia 2015

Griffie Reçhtbátjxvan Koophandel teirefisn.

uuiiiWiu~~uhi

+15122 6

r

Y

Ondernemingsar : 0475.671.370

Benaming

(voluit) : PEPPER & MINT

(verkort)

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : LEUVENSESTEENWEG 280 3070 KORTENBERG

(volledig adres)

Onderwerp akte : AFSLUITING VEREFFENING EN DECHARGE VEREFFENAAR

In buitengewone algemene vergadering in datum van 08 augustus 2014 werden navolgende beslissingen genomen:

Het verslag van de verrefenaar omtrent de vereffeningsverrichtingen wordt goedgekeurd;

De rekeningen worden goedgekeurd welke afgesloten zijn op 12/06/2014 middels vonnis van de rechtbank

van koophandel te Leuven evenals de bestemming van de daarin vermelde vereffeningsdividenden;

De vergadering verleent volledige en onbeperkte décharge aan de vereffenaar voor zijn mandaar;

De vergadering verklaart dat de vereffening afgesloten is en vennootschap derhalve definitief opgehouden

heeft te bestaan;

De vereffenaar

Karl Vanstipelen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op'de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid vande instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
PEPPER & MINT

Adresse
LEUVENSESTEENWEG 280 3070 KORTENBERG

Code postal : 3070
Localité : KORTENBERG
Commune : KORTENBERG
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande