PERLIMMO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PERLIMMO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 515.997.141

Publication

15/10/2014
ÿþHad Word 11.1

LI ln de bijlagen bij het Bèrgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter grifflè.vanelebeegwor,f

. " IL Vangen Op

e-9.ilePreelli 41P 4 à russe! têt' àriftl@ tel Ei@ letieriendsta fige.

OS nr, 2014 "

111111111*10 1111418 7111111

Ondernemingsnr : 0515.997.141

Benaming

(voluit) Perlimmo

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootsohap met Beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 1755 Gooik, Thibautstraat 19

(volledig adres)

Onderwerp akte Statutenwijziging

Er blijkt uit een akte verleden op 26 september 2014, voor mij, Dirk Van Den Haute, notaris te Sint-Kwintens-Lennik, dat is gehouden de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Besloten Vennoot-ischap met Beperkte Aansprakelijkheid "PERLIMMO", met maatschappelijke zetel te 1755 0001K, Thibaustraat 19, ingeschreven in de Kruispuntbank voor ondernemingen onder het ondememingsnummer 0515997141.

Na beraadslaging worden de volgende besluiten genomen.

1. Wijziging van het maatschappelijk doel

A/ Verslag

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag van de zaakvoerder dat opgesteld werd overeenkomstig artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen en waarvan de leden verklaren sedert meer dan vijftien dagen kennis te hebben genomen.

In bijlage bij het verslag van de zaakvoerder is een staat van het actief en het passief van de vennootschap afgesloten op dertig juni tweeduizend veertien gevoegd.

Dit verslag zal neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel, samen met een afschrift van deze notulen,

B/ Wijziging ven het maatschappelijk doel

De vergadering beslist om het maatschappelijk doel te wijzigen als volgt:

"Artikel 3.- DOEL

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening ais voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon : Alle immobiliaire operaties of ermee verband houdende verrichtingen, met name aankoop, verkoop, ruiling, verhuring, expertise, beheer, onroerende promotie, omvorming of ombouwing en valorisatie van eigen onroerende goederen van aile aard, zo gronden als gebouwen in voorkomend geval bij middel van verkaveling, nieuwbouw, heropbouw of verbouwing.

- Het beheer van eigen een onroerend of roerend vermogen en de huurfinanciering of ter beschikking stelling van onroerende goederen aan derden.

- binnenhuisinrichting en inrichting van industriële gebouwen.

- Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privépersonen en instellingen voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, verzorging van lichaam en geest, productie en ontwikkeling, automatisering, processing, en het besturen van vennootschappen dit alles in de meest ruime zin, de organisatie van en deelname aan congressen of beurzen.

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon aile hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap,

- Aile activiteiten en handelingen welke rechtstreeks of onrechtstreeks te maken hebben met de hippische sector in de meest ruime zin van het woord. Dit kan onder meer, doch niet beperkend, zijn:

o de handel in paarden, de verkoop van hoeveproducten en aanverwanten;

o de deelname aan wedstrijden;

o het organiseren en geven van paardrijlessen, paardenkampen, stages, wedstrijden zoals jumpings en andere hippische spektakels, wandelingen en andere evenementen:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

e.

Voorbehouden , aan het .1, Belgisch Staatsblad

o fokkerij, stoeterij, ruitershop;

o de verhuring van paarden, koetsen en karren, alsook allerhande zaken die verband houden met de paardensport;

o het uitbaten van een manege;

o het africhten en trainen van paarden;

o de verhuring van boxen en stallen, al dan niet samen met het onderhouden van in pension geplaatste paarden;

o allerhande handelingen ter promotie van de paardensport.

- De groothandel en detailhandel in sport- en kampeerartikelen, de verhuur en lease van sport en

recreatieartikelen,

- De exploitatie van fitnesscentra.

- De verhuur van pleziervaartuigen niet bemanning, voor personenvervoer over zee- en kustwateren.

De vennootschap zal alle commerciële, administratieve, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk zijn, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend.

Zij kan tevens rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in alle bestaande of op te richten vennootschappen, ondernemingen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen. Zij kan optreden als zaakvoerder, bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

Zij kan aan derden, zaakvoerders en vennoten leningen, voorschotten en kredieten toestaan.

Zij kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak

Ingevolge de wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap zal artikel 3 van de statuten bevattende omschrijving van het doel integraal worden vervangen door deze nieuwe doelomschrijving.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Dirk Van Den Haute

Notaris

Tegelijk neergelgd: uitgiften, uittreksel, formulieren, coördinatie van statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

20/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 15.12.2014, NGL 13.01.2015 15010-0240-015
27/02/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*13301282*

Neergelegd

25-02-2013



Griffie

Ondernemingsnr : 0515997141

Benaming (voluit): Perlimmo

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1755 Gooik, Thibautstraat 19

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden op 25 februari 2013, voor mij, Nathalie STADSBADER, geassocieerd Notaris te Sint-Kwintens-Lennik, dat een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht:

1. De vennootschap bekleedt de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid. Haar naam luidt : "PERLIMMO"

2. De zetel is gevestigd te 1755 Gooik, Thibautstraat 19

3. De vennootschap werd voor een onbepaalde duur aangegaan vanaf neerlegging van de oprichtingsakte.

4. Oprichters

De heer PAULUSSEN, Gerardus, geboren te Nederland op vijfentwintig oktober duizend

negenhonderdzevenenvijftig, van Belgische nationaliteit, met woonplaats te 1755 Gooik,

Thibautstraat 13.

Nationaal nummer : 57.10.25-259.64

Mevrouw ROSÉ, Liliane, geboren te Essen op zeven oktober duizend negenhonderdzestig,

van Belgische nationaliteit, met woonplaats te 1755 Gooik, Thibautstraat 13

Nationaal nummer : 60.10.07-368.73

5. Het kapitaal werd vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro, vertegenwoordigd door tweehonderd (200) aandelen zonder nominale waarde, en is volgestort ten belope van één/derde.

6. Op het kapitaal wordt in geld ingeschreven. De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE96 7340 3609 3305 bij KBC BANK zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 11 januari 2013 afgeleverd bankattest

7. Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van ieder jaar.

8. Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf procent (5%) afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

9. a) BESTUURSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee (2) zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie (3) of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso :Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid b) VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger

10. Het toezicht van de vennootschap wordt opgedragen aan één of meer commissarissen-revisor, doch dit slechts voor zover de wet het vereist.

11. De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, zowel voor

eigen rekening als voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon :

- Alle immobiliaire operaties of ermee verband houdende verrichtingen, met name aankoop,

verkoop, ruiling, verhuring, expertise, beheer, onroerende promotie, omvorming of ombouwing en valorisatie van eigen onroerende goederen van alle aard, zo gronden als gebouwen in voorkomend geval bij middel van verkaveling, nieuwbouw, heropbouw of verbouwing.

- Het beheer van eigen een onroerend of roerend vermogen en de huurfinanciering of ter

beschikking stelling van onroerende goederen aan derden.

- Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privépersonen en instellingen

voornamelijk op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing, dit alles in de meest ruime zin, de organisatie van en deelname aan congressen of beurzen.

- Alle activiteiten en handelingen welke rechtstreeks of onrechtstreeks te maken hebben met

de hippische sector in de meest ruime zin van het woord. Dit kan onder meer, doch niet beperkend, zijn:

o de handel in paarden, de verkoop van hoeveproducten en aanverwanten;

o de deelname aan wedstrijden;

o het organiseren en geven van paardrijlessen, paardenkampen, stages, wedstrijden zoals jumpings en andere hippische spektakels, wandelingen en andere evenementen:

o fokkerij, stoeterij, ruitershop;

o de verhuring van paarden, koetsen en karren, alsook allerhande zaken die verband houden met de paardensport;

o het uitbaten van een manege;

o het africhten en trainen van paarden;

o de verhuring van boxen en stallen, al dan niet samen met het onderhouden van in pension geplaatste paarden;

o allerhande handelingen ter promotie van de paardensport.

- De groothandel en detailhandel in sport- en kampeerartikelen, de verhuur en lease van

sport en recreatieartikelen.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk zijn, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend.

Zij kan tevens rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in alle bestaande of op te richten vennootschappen, ondernemingen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

Zij kan optreden als zaakvoerder, bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

Luik B - Vervolg

Zij kan aan derden, zaakvoerders en vennoten leningen, voorschotten en kredieten toestaan.

Zij kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak

12. De jaarvergadering zal gehouden worden op de vijftiende van de maand december, om vijftien uur.

Indien deze dag een zaterdag, een zondag of een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

SLOT EN OVERGANGSBEPALINGEN

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op dertig juni tweeduizend veertien (30/06/2014)

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2014

BENOEMING VAN EEN NIET-STATUTAIR ZAAKVOERDER.

Wordt tot zaakvoerder benoemd :

De heer PAULUSSEN, Gerardus, voornoemd, met woonplaats te 1755 Gooik, Thibautstraat 13.

Zijn mandaat is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

OVERNAME VAN VERBINTENISSEN

De verrichtingen die werden gesteld door de oprichters vóór de oprichting en de verrichtingen die sinds de oprichting zullen worden gesteld tot de neerlegging van het uittreksel van deze akte op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel, en worden aangegaan voor rekening van de vennootschap in oprichting en de verbintenissen die eruit voortvloeien, worden geacht van het begin af te zijn aangegaan door de vennootschap die bij deze werd opgericht.

Alle verbintenissen en alle verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten sinds 1 december 2012 ondernomen door de comparanten in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting, worden overgenomen door de bij deze akte opgerichte vennootschap bij beslissing van de zaakvoerder(s) die uitwerking zal hebben vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Notaris Nathalie Stadsbader

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
PERLIMMO

Adresse
THIBAUTSTRAAT 19 1755 GOOIK

Code postal : 1755
Localité : GOOIK
Commune : GOOIK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande