PETER RAFFERTY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PETER RAFFERTY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 809.248.531

Publication

26/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 26.05.2014, NGL 23.06.2014 14203-0185-010
08/09/2014
ÿþmod11.1

- In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie jt de akte

Ibi lit itili 1I1 11111 1I 1111 11111 11 liii

*14166401*

Ondernemingsnr : 0809.248.531

Benaming (voluit) : PETER RAFFERTY

28 A118. 2014

Griffie Rechtbank van Koophandel te Leuven.

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Tildonksesteenweg 154A

3020 Herent

Onderwerp akte :Buitengewone algemene vergadering - Ontbinding - Sluiting van de vereffening

Uit het proces-verbaal verleden voor Christian VAN BELLE, geassocieerd notaris in de burgerlijke, ; vennootschap met de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE GROO, BLINDEMAN, VAN BELLE, PARMENTIER & VAN OOST, GEASSOCIEERDE NOTARISSEN", met zetel te 9000 Gent, Kouter 27, op vijftien juli tweeduizend veertien, te registreren, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten is bijeengekomen en volgende te publiceren beslissingen met eenparigheid van stemmen heeft genomen:

Verslag van de zaakvoerder betreffende de ontbinding

De voorzitter leest het verslag de dato 7 juli 2014 van de zaakvoerder voor. Dit verslag geeft een omstandige verantwoording van de voorgestelde ontbinding van de vennootschap,

Bij dit verslag is een staat van activa en passiva van de vennootschap gevoegd vastgesteld op 4 juli 2014, zijnde minder dan 3 maanden voor deze.

Verslag van de bedrijfsrevisor betreffende de ontbinding

De vergadering onderzoekt vervolgens het verslag de dato 10 juli 2014 van de bedrijfsrevisor over de staat van activa en passiva, gevoegd bij het voormeld verslag van de zaakvoerder.

Het besluit van dit verslag luidt als volgt:

, 48 Besluiten

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht heeft de zaakvoerder van ; ' de vennootschap BVBA PETER RAFFERTY een boekhoudkundige staat afgesloten op 4 juli 2014, opgesteld, ; die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 124.875,12 EUR en een netto-actief van 124.342,16 EUR, Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben ; uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van het college van ; zaakvoerders gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar.

' Aldus opgesteld en beëindigd te Oostende op 10 juli 2014,

BVEIA BEDRIJFSREVISOR JEROEN VERSLYPE

Vertegenwoordigd door Jeroen Verslype

; Bedrijfsrevisor - Vennoot"

Ontbinding van de vennootschap en sluiting van de vereffening in één akte

Na kennisname en bespreking van de voormelde verslagen, besluit de vergadering de vennootschap te, ontbinden en in vereffening te stellen,

; De vergadering verklaart vervolgens uitdrukkelijk te verzaken aan de formaliteiten en termijnen voorzien in artikel 194 van het W. Venn. en over te gaan tot de onmiddellijke sluiting van de vereffening van de vennootschap in toepassing van artikel 184 § 5 van het W. Venn. De voorwaarden zoals voorzien in artikel 184 ' § 5 van het W. Venn, luiden als volgt:

- Er wordt geen vereffenaar aangeduid;

- Aile schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd en desgevallend werd in het besluit van het voormeld verslag van de bedrijfsrevisor melding gemaakt van de terugbetalingen of consignaties betreffende deze schulden;

- Alle vennoten dienen op de vergadering aanwezig te zijn of geldig vertegenwoordigd te zijn en met eenparigheid van stemmen besluiten om de ontbinding en vereffening in één akte te doen;

- De terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.

De vergadering verklaart dat in dit kader aan aile voorwaarden van artikel 184 § 5 van het W. Venn. is voldaan, en beslist vervolgens dat onmiddellijk tot sluiting van de vereffening kan worden overgegaan.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Veor-Ixéhouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod11.1

Beëindiging mandaat vande zeale:raerdei. - kwijting

Ten gevolge van de ontbinding neemt de vergadering kennis van de van rechtswege beëindiging van het mandaat van de zaakvoerder, zijnde de heer RAFFERTY, Peter.

, De vergadering besluit om kwijting te verlenen voor de uitoefening van het mandaat dat gelopen heeft van 1 ; januari 2014 tot op heden.

Goedkeuring verdeling netto liquidatiesaido en terugname resterend actief

De vergadering besluit om op basis van de staat van actief en passief per 4 juli 2014, over te gaan tot de toebedeling aan en de terugname door de vennoot van alle nog resterende activa welke zich thans in net patrimonium van de vennootschap bevinden, onder lest om eventuele nog opduikende vereffeningskosten te , dragen en te betalen.

Voormelde toebedeling aan de vennoot gebeurt pro rata aan het aandelenbezit en wordt uitdrukkelijk goedgekeurd.

VaststeIling van de sluiting van de vereffening

t De vergadering stelt vast dat thans aile schulden van de venncotschap vereffend zijn. Ter staving hiervan verwijst de voorzitter naar de voormelde balans van 4 juli 2014,

De vergadering stelt tevens vast dat de vennootschap geen onroerende goederen bezit en dat het vermogen ; van de vennootschap uitsluitend bestaat uit activabestanddefen die bij wijze van overgang onder algemene titel overgaan in het vermogen van de vennoten.

De vergadering stelt vast dat het bijgevolg een eenvoudige vereffening betreft en beslist derhalve de ontbinding meteen te laten volgen door de sluiting van de vereffening.

Bijgevolg verklaart de vergadering de vereffening gesloten en stelt zij vast dat de vennootschap "PETER ; RAFFERTY" definitief opgehouden heeft te bestaan.

De vergadering besluit nog dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en gedurende ten minste 5 jaren bewaard worden op volgend adres: 3020 Herent, Tildonksesteenweg 154A. De vergadering stelt vast dat aile gelden en waarden van de vennootschap verdeeld werden zodat er niets dient gedeponeerd te warden in de Deposito- en Consignatiekas.

Machtiging tot schrapping

De vergadering verleent een bijzondere volmacht aan de coöperatieve vennootschap met beperkte ; aansprakelijkheid 'ERNST & YOUNG ACCOUNTANCY SERVICES", met maatschappelijke zetel te 9000 Gent Moutstraat 64, ondernemingsnummer 0478.841.686, evenals aan haar bedienden, aangestelden enu ' lasthebbers elk van hen bevoegd om afzonderlijk te handelen en allen woonplaats kiezende op de maatschappelijke zetel van de vennootschap, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling om aile formaliteiten inzake de schrapping van de inschrijving van de vennootschap in het ondernemingsloket, alsmede bij de Administratie vaar de belasting over de toegevoegde waarde of enige andere administratie en am daartoe alles te verklaren en te ondertekenen wat nodig of nuttig

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Geassocieerd notaris Christian Van Belle

Samen hiermee neergelegd:

- De expeditie van het proces-verbaal;

- Het verslag van de zaakvoerder overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen

met een staat van activa en passive afgesloten per 4 juli 2014;

- Het verslag van de bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 27.05.2013, NGL 14.06.2013 13183-0456-010
13/02/2013
ÿþ Mcd Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111111.1111,woo

NeeYgetegd ~r '

Fteclitbanic-nlK Ó ~h~Ct~,~~2n~~

te Leuven, de 1 k~i

DE GRIFFIER,

'Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris,letzij van de perso(6)n(en) . bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertègenwoordigen

-Verso : Naam en handtekening.

r

Ondernemingsnr : 0809.248.531

Benaming

(voluit) : PETER RAFFERTY

(verkort)

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKEHEID

Zetel : Grote Molenweg 76B, 3020 Herent

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

UITTREKSEL UIT DE BESLISSING VAN DE ZAAKVOERDER (ENIGE VENNOOT) DO 1 NOVEMBER 2012

De Zaakvoerder, tevens enige vennoot, beslist met ingang van 1 november 2012 de maatschappelijke

zetel van de vennootschap over te brengen van :

- de Grote Molenweg 76 B, 3020 Herent

naar: -

- Tildonksesteenweg 154 A, 3020 Herent.

De zaakvoerder geeft hierbij volmacht aan Ernst Si Young Accoûntancy Services BVBA, met zetel te

9000 Gent, Moutstraat 54, vertegenwoordigd door mevrouw An Valentyn, met het recht elk afzonderlijk op

te treden en met recht van indeplaatsstelling; ten einde, naar aanleiding van deze verplaatsing van

de maatschappelijke zetel:

de documenten voor de publicatie in de Bijlage bij het Belgisch Staatsblad op te stellen;

wijziging te bekomen van de inschrijving in de Kruispuntbank voor Ondernemingen; " de verplaatsing van de maatschappelijke zetel te melden aan de BTW-administratie.

Peter Raffèrty

zaakvoerder

1

04/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 28.05.2012, NGL 28.06.2012 12237-0345-010
05/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 23.05.2011, NGL 28.06.2011 11231-0100-010
12/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 24.05.2010, NGL 06.07.2010 10276-0224-010

Coordonnées
PETER RAFFERTY

Adresse
TILDONKSESTEENWEG 154 A 3020 HERENT

Code postal : 3020
Localité : HERENT
Commune : HERENT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande