PETRUS CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PETRUS CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 810.289.104

Publication

07/09/2012 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2011, APP 29.06.2012, DPT 31.08.2012 12539-0216-009
14/05/2012
ÿþMod 2.Q

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~ 2 _05- 2012

eRU ~

~.

Griffie

1

" iaoaasae=

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0810.289.104

Benaming

(voluit) : PETRUS CONSULTING

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : B - 1180 Brussel (Ukkel), Winston Churchilllaan 163. Onderwerp akte : WIJZIGING ZETEL - AANNEMING NIEUWE STATUTEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Didier BRUSSELMANS, te Sint-Agatha-Berchem, op 26 april 2012, ter registratie neergelegd, dat de enige vennoot van de Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PETRUS CONSULTING" met zetel te Ukkel (1180 Brussel), Winston Churchilllaan 163, beslist heeft:

EERSTE BESLUIT

De vergadering beslist de zetel van de vennootschap te verplaatsen vanaf heden naar 1850 Grimbergen,; Humbeeksesteenweg, 525.

TWEEDE BESLUIT

Ingevolgde de verplaatsing van de zetel naar Vlaanderen beslist de algemene vergadering nieuwe Nederlandstalige statuten aan te nemen welke de huidige Franstalige statuten vervangen, waarvan de tekst volgt:

ARTIKEL EEN - NAAM

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt "PETRUS CONSULTING".

De naam moet in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of door de afkorting "BVBA", leesbaar weergegeven.

Zij moet bovendien vergezeld worden van de nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap,' van het ondernemingsnummer, gevolgd door de vermelding van de zetel van de rechtbank van koophandel in welk rechtsgebied de vennootschap haar zetel heeft.

ARTIKEL TWEE - ZETEL

De zetel is gevestigd te 1850 Grimbergen, Humbeeksesteenweg, 525.

De zetel kan verplaatst worden naar elke andere plaats in België bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s) die zorgt (zorgen) voor de bekendmaking hiervan in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad. ARTIKEL DRIE  DOEL

De vennootschap zal als doel hebben, zowel in België ais in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden, of participatie met derden,

a)het leveren van administratieve diensten in de breedste zin van het woord, et onder meer' secretariaatswerk en beheer, het geven van adviezen et het uitvoeren van studies en audits in de juridische, financiële, administratieve en fiscale domeinen alsmede technische, administratieve, juridische, financiële en economische dienstverlening,

b)de raadgeving, consultancy, het vormen, het opmaken van studies, analyses, verslagen in het domein van' het beheer van vennootschappen die participaties hebben in andere commerciële of niet-commerciële vennootschappen.

c)de activiteiten van studiebureau en consultancy bureau in de industriële, informatica, juridische, financiële en andere domeinen hierin begrepen het zoeken naar markten,, en de onderhandeling van deze markten.

d) het leveren van diensten van commerciële aard zowel als tussenpersoon als aanbrenger van zaken;

e) het ontwerp, de realisatie en commercialisering van projecten alsmede de dienstlevering van consultancy, (zowel op rechtstreekse als onrechtstreekse wijze) onder meer in het domeinen van de informatica,: kantoorbeheer, het beheer van ondernemingen, het beheer van de "kwaliteit" et onder meer de technische en, operationele raadgeving;

f) de aanwerving, de huur en de plaatsing van zowel handarbeid als intellectuele arbeid;

g) het geven van adviezen zowel financiële, technische, commerciële of administratieve in de breedste zin; van het woord, (met uitzondering van raadgevingen op het gebied van geldplaatsingen en anderen), het geven? van assistentie .en bet uitvoeren van, diensten, rechtstreeks en onrechtstreeks op het gebied van administratie' btz. van Lurk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

en de financiële aspecten van verkoop, van de productie en het beheer in het algemeen; het leveren van alle dienstverleningen et de uitvoering van alle mandaten onder de vorm van studies, expertises, akten en technischgraadgevingen of anderen in ieder domein dat in haar doel kadert.

De vennootschap zal eveneens als doel hebben, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, of voor rekening van derden of in participatie met derden het beheer van een patrimonium zowel roerend als onroerend.

In dit kader mag de vennootschap alle burgerlijke handelingen doen van aankoop, verkoop, omvorming, aanleggen, het sluiten van handelshuren en/of burgerlijke huurovereenkomsten, van onderverhuring, ruil et verkoop van alle onroerende goederen met uitsluiting van de onderneming van aankoop met het oog op de onmiddellijke verkoop.

De vennootschap mag eveneens leningen aangaan of toestaan.

De vennootschap mag aile burgerlijke, industriële, handels-, roerende of onroerende verrichtingen doen, in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel,

De vennootschap zal bij wijze van inbreng, van afstand, van fusie, inschrijving, deelneming, of andere v6rm van investering in titels of roerende rechten, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar onderneming te bevorderen, of haar grondstoffen te leveren of de afzet van haar diensten en producten te vergemakkelijken,

ARTIKEL VIER - DUUR

De vennootschap is opgéricht voor onbepaalde tijd vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid. ARTIKEL VIJF - KAPITAAL

Het kapitaal bedraagt vijfentwintigduizend euro (25.000,000.

Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk 11100ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

ARTIKEL ZES - AARD VAN DE AANDELEN

De aandelen zijn op naam.

Ze vermelden een volgnummer.

Ze zijn ingeschreven in het register van aandelen dat wordt bewaard op de maatschappelijke zetel; dit register omvat de nauwkeurige aanwijzing van elke vennoot, het aantal aandelen die hem toebehoren, alsook de gedane stortingen. De aandeel- en obligatiehouders mogen kennis nemen van dit register betreffende hun effecten. Elke belanghebbende derde mag ook kennis nemen van dit register, zonder verplaatsing van het register en middels een schriftelijk verzoek gericht aan de zaakvoerder(s) die de modaliteiten van deze raadpleging zal (zullen) verduidelijken.

De overdracht of afstand van aandelen wordt ingeschreven in gezegd register, gedagtekend en getekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder levenden, en door de zaakvoerder en dé verkrijger in geval van overgang bij overlijden.

De overdrachten en overgangen hebben slechts uitwerking ten aanzien van de vennootschap en de derden vanaf hun inschrijving in het register der aandeelhouders. Aan de aandeel- en obligatiehouders worden certificaten afgegeven van deze inschrijvingen.

ARTIKEL ZEVEN - ONDEELBAARHEID VAN DE AANDELEN

De aandelen zijn ondeelbaar. Indien er meerdere eigenaars zijn van een aandeel, wordt het hieraan verbonden stemrecht geschorst totdat één enkel persoon aangeduid wordt als zijnde de eigenaar van dit aandeel ten aanzien van de vennootschap.

De lidmaatschapsrechten worden, bij gebreke van afwijkende overeenkomst, uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

ARTIKEL ACHT - OVERDRACHT EN OVERGANG VAN AANDELEN

(..)

ARTIKEL NEGEN -BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

ARTIKEL TIEN - BEVOEGDHEDEN

indien er slechts één zaakvoerder is, vertegenwoordigt hij de vennootschap jegens derden en in rechte en kan alleen alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, dan moeten deze handelingen ondertekend zijn door twee zaakvoerders.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

ARTIKEL ELF - CONTROLE

Elke vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, zolang de vennootschap niet gehouden is een commissaris te benoemen overeenkomstig de wet.

ARTIKEL TWAALF - ALGEMENE VERGADERING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand juni om 18.00 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

De zaakvoerder(s) mag (mogen) de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping.

Vermits alle aandelen op naam zijn, kan met oproeping bij aangetekende brief, bevattende de dagorde, worden volstaan, Deze brieven worden, minstens vijftien dagen voor de algemene vergadering, aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, gezonden.

Samen met de oproepingsbrief wordt aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, een afschrift toegezonden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten worden ter beschikking gesteld.

De vennoot, zaakvoerder of commissaris die aan de vergadering deelneemt of er zich doet vertegenwoordigen, wordt als règelmatig opgeroepen beschouwd, Een vennoot, zaakvoerder of commissaris kan er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke hij niet bijwoonde aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

ARTIKEL DERTIEN - AANTAL STEMMEN

a) Indien er meerdere vennoten zijn, kan iedere vennoot zelf of bij volmachtdrager, die al dan niet vennoot is, stemmen.

Een stem kan tevens schriftelijk uitgebracht worden. Elk aandeel geeft recht op één stem. De aandeelhouder die meerdere aandelen heeft, beschikt over hetzelfde aantal stemmen als zijn aantal aandelen.

b) Indien er slechts één vennoot is, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn

toegekend en hij kan ze niet overdragen.

ARTIKEL VEERTIEN - BERAADSLAGING

Geen enkele vergadering mag beraadslagen over punten die niet op de agenda vermeld zijn, tenzij alle

personen die opgeroepen dienen te worden, aanwezig of vertegenwoordigd zijn, de volmacht dit toelaat en de

beslissing wat deze punten betreft met unanimiteit van stemmen genomen wordt.

ARTIKEL VIJFTIEN - NOTULEN

Indien er meerdere vennoten zijn, warden de notulen van de vergadering ondertekend door alle aanwezige

vennoten en indien er slechts één vennoot is, door deze laatste.

De notulen van de algemene vergadering worden vermeld in een register dat op de zetel van de

vennootschap wordt bijgehouden.

De expedities of uittreksels die in en buiten rechte moeten worden voorgelegd, worden ondertekend door

een zaakvoerder.

ARTIKEL ZESTIEN - BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. De

maatschappelijke bescheiden worden opgemaakt en gepubliceerd conform de van kracht zijnde wettelijke

bepalingen..

ARTIKEL ZEVENTIEN - VERDELING

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van

een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het

kapitaal heeft bereikt,

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van

stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

ARTIKEL ACHTTIEN - ONTBINDING

Buiten de wettelijke bepalingen inzake ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij

besluit door de algemene vergadering die beraadslaagt zoals bij een wijziging der statuten,

In geval van vereffening wordt deze gedaan door de zaakvoerder(s) in functie op dat ogenblik, of door de

zorgen van één of meerdere vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering, en dit tengevolge van een

besluit van de algemene vergade-Iring.

De vereffenaar(s) beschikt (beschikken) te dien einde over de meest uitgebreide bevoegdheden, zoals

bepaald in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering bepaalt, indien nodig, de vergoedingen die toekomen aan de vereffenaar(s),

ARTIKEL NEGENTIEN - GEMEEN RECHT

Voor al hetgeen niet in huidige statuten is voorzien, wordt verwezen naar de bepalingen van het Wetboek

van Vennootschappen.

ARTIKEL TWINTIG KEUZE VAN WOONPLAATS

Alle aandeelhouders, zaakvoerders en vereffenaars die hun woonplaats in het buitenland hebben, doen

woonstkeuze ter zetel van de vennootschap waar hen alle betekeningen, notificaties en oproepingen kunnen

opgestuurd worden betreffende de zaken van de vennootschap."

DERDE BESLUIT

De vergadering beslist aile machten te verlenen, met recht deze over te dragen aan de zaakvoerder voor de

uitvoering van de beslissingen die voorafgaan.

VOLMACHT

.r

De vennootschap °K.M.O. STEUN" in het Frans"P.M.E. Assistance", met zetel te 1853 Strombeek-Bever, Mutsaardplein tA, RPM Brussel, KBO 0422.379174., met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, is aangewezen' als lasthebber ad hoc van de vennootschap, om alle documenten te ondertekenen en alle nodige formaliteiten te vervullen bij de administratie van de B.T.W. en met het oog op de inschrijving bij de Kruispunt Bank van Ondernemingen.

Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle verbintenissen in naam van de vennootschap aan te gaan, alle nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen en in het ' algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is.

Voor analytisch uittreksel.

Samen neergelegd: expeditie.

Meester Didier BRUSSELMANS.

Notaris

Gisseleire Versélaan 20

B - 1082 Brussel.

Voer-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/11/2011 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2009, APP 26.09.2011, DPT 14.11.2011 11610-0544-008
22/11/2011 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2010, APP 26.10.2011, DPT 14.11.2011 11610-0546-008
26/09/2016 : RADIATION D'OFFICE N° BCE
26/09/2016 : AMBTSHALVE DOORHALING KBO NR.

Coordonnées
PETRUS CONSULTING

Adresse
HUMBEEKSESTEENWEG 525 1850 GRIMBERGEN

Code postal : 1850
Localité : GRIMBERGEN
Commune : GRIMBERGEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande