PHARKETING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PHARKETING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 432.457.375

Publication

29/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 30.09.2013, NGL 24.04.2014 14096-0007-012
02/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 30.09.2012, NGL 30.04.2013 13100-0198-012
30/07/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 30.09.2011, NGL 27.07.2012 12337-0094-012
19/10/2011
ÿþ M°d 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I 11H11 IIIIIIIIIII~IIV 0

*11157703*

BRUSSEL ~[{

µ y 7 O CI een

Griffie

Bijlagen- bij-het Belgiseh-Staatsblad-49110120+i --Annexes thr Meniterxr~belge

Ondernemingsnr : 0432457375

Benaming

(volgt) : Pharketing (in vereffening)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1640 Sint-Genesius-Rode, Boesdaallaan 11B

Onderwerp akte : WIJZIGING BOEKJAAR - WIJZIGING DATUM VAN JAARVERGADERING - OVERGANGSBEPALINGEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op negenentwintig september tweeduizend en elf, door Meester. Eric SPRUYT, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met. handelsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan, 11 en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel),

dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Pharketing (in vereffening)", waarvan de zetel gevestigd is te 1640 Sint-Genesius-Rode,. Boesdaallaan 11B,

volgende beslissingen genomen heeft:

1° Wijziging van het boekjaar om het voortaan te laten aanvangen op 1 oktober en af te sluiten op 30, september van het daaropvolgend jaar, zoals zal blijken uit de nieuw aangenomen tekst van statuten.

2° Wijziging van de datum van de jaarvergadering om deze voortaan te houden op de eerste vrijdag van de maand maart om 18 uur, zoals zal blijken uit de nieuw aangenomen tekst van statuten.

3° Aanneming van een nieuwe Nederlandse tekst van statuten, gelet op het feit dat de maatschappelijke zetel van de vennootschap zich in het Vlaamse Gewest bevindt. De vergadering besliste tevens deze nieuwe:

" tekst van statuten eveneens aan te passen waar nodig ten behoeve van de werkzaamheden van een,

vennootschap in vereffening :

Een uittreksel van de nieuwe tekst van statuten luidt als volgt :

RECHTSVORM - NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij;

draagt de benaming "Pharketing (in vereffening)".

ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1640 Sint-Genesius-Rode, Boesdaallaan 11B.

DOEL.

De vennootschap heeft ais doel :

- alle verrichtingen te doen inzake strategische consultingactiviteiten, marketing, marktonderzoek, alle

communicatieactiviteiten et public relations en het organiseren van seminaries en conferenties;

- alle verrichtingen inzake reclame, studie en realisatie, koop en verkoop van reclamemateriaal;

- het uitgeven en uitzenden onder elke mogelijke vorm;

- administratieve dienstverleningactiviteiten, met daarin inbegrepen bepaalde prestaties voor rekening van

derden, zoals het voeren van een secretariaat en met name alle bureau-services

- het voeren van vastgoedactiviteiten, zijnde de aankoop, de verkoop, het bouwen, het oprichten, verhuren of huren, de promotie, het beheer van alle onroerende goederen in België of in het buitenland en alles wat zich hier rechtstreeks of onrechtstreeks toe verhoudt, om welke reden ook.

- de groot- en detailhandel, import, export, verkoop, aankoop, distributie en vertegenwoordiging van: producten of goederen;

De vennootschap kan alle roerende, onroerende financiële, industriële en commerciële handelingen stellen die zich verhouden tot/ gelieerd zijn aan het maatschapppelijk doel van de vennootschap;

Ze kan tevens op een rechtstreekse of onrechtstreekse manier deelnemen in andere ondernemingen of vennootschappen, middels aankoop, onderschrijving, inbreng, fusie, financiering of middels enkele commerciële of financiële vormen van participatie met als doel om het maatschappelijk doel van de vennootschap te: ' ontwikkelen en te faciliteren.

De vennootschap kan haar maatschappelijk doel zowel in België als in het buitenland realiseren op alle , mogelijke manieren en volgens de modaliteiten die haar het best lijken. Voorgaande oplijsting is exemplatief en, niet limitatief.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

DUUR

De vennootschap bestaat sinds haar ontbinding enkel voor vereffeningsdoeleinden.

KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttien duizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (18.592,01 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door zevenhonderd vijtig (750) aandelen op naam, zonder vermelding van waarde, die ieder één/zevenhonderd vijftigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

JAARVERGADERING.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand maart om 18 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in de gemeente van de zetel van de vennootschap. Zij mag tevens worden gehouden in één van de negentien gemeenten van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

VERTEGENWOORDIGING

Elke vennoot kan zich op de algemene aandeelhoudersvergadering laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet vennoot. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de vereffenaar eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

AANWEZIGHEIDSLIJST.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen, zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

STEMRECHT.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening ; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

BESTUUR DOOR EEN VEREFFENAAR

De vennootschap wordt bestuurd door een vereffenaar, die over volgende machten beschikt :

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder dat hiervoor een voorafgaandelijke beslissing van de algemene vergadering nodig is.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen, met of zonder betaling, van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Hij mag onder haar verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van haar machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die zij vaststelt.

Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen door de vereffenaar.

De vereffenaar zal zich dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 189bis van het Wetboek van vennootschappen en bijgevolg in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staal van de toestand van de vereffening moeten overzenden aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel. Deze omstandige staat dient onder andere de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen te vermelden en dient aan te geven wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening dient deze omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden te worden.

De vereffenaar zal zich eveneens dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 190 Wetboek van vennootschappen en bijgevolg vooraleer de vereffening af te sluiten aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord moeten voorleggen.

BOEKJAAR.

Het boekjaar begint op 1 oktober en eindigt op 30 september van het daaropvolgend jaar.

WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Ver-b" ehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen-bij-het-Belgisch Staatsblad 19/10/20H- -nnexes -Moniteur-belge

Op voorstel van de vereffenaar beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo vande

nettowinst.

OVERGANGSBEPALINGEN

1/ De vergadering besliste het lopend boekjaar, dat een aanvang heeft genomen op 1 januari 2011,

vervroegd af te sluiten op 30 september 2011.

2/ De vergadering besliste dat de eerstvolgende jaarvergadering die zal beraadslagen over de jaarrekening

afgesloten per 30 september 2011 zal gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand maart 2012.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, de gecoördineerde tekst

van statuten).

Uitgereikt vôôr registratie in toepassing van artikel 173, 1° bis van het Wetboek registratierechten.

Eric L. SPRUYT

Geassocieerd Notaris

Op de laatste blz, van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/10/2011 : BL498169
06/09/2011 : BL498169
01/09/2010 : BL498169
01/08/2008 : BL498169
01/08/2006 : BL498169
29/09/2005 : BL498169
15/04/2005 : BL498169
29/11/2004 : BL498169
22/09/2004 : BL498169
25/09/2003 : BL498169
18/08/2003 : BL498169
23/08/2001 : BL498169
01/01/1993 : BL498169
23/05/1990 : BL498169
24/12/1988 : BL498169

Coordonnées
PHARKETING

Adresse
BOESDAALLAAN 11B 1640 SINT-GENESIUS-RODE

Code postal : 1640
Localité : RHODE-SAINT-GENÈSE
Commune : RHODE-SAINT-GENÈSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande