PHI TECHNICS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PHI TECHNICS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 533.727.454

Publication

30/04/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*13302588*

Neergelegd

26-04-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0533727454

Benaming (voluit): PHI Technics

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1840 Londerzeel, Smisstraat 97 bus 1

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester An ROBBERECHTS, notaris met standplaats te Londerzeel, op drieëntwintig april tweeduizend dertien :

BLIJKT DAT:

De Heer PHILIPS Bruno, geboren te Brussel op tweeëntwintig januari duizend negenhonderdtweeënzeventig, ongehuwd, wonende te 1840 Londerzeel (Steenhuffel), Smisstraat 97 bus 1.

Een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid heeft opgericht waarvan hij de statuten vaststelt zoals verder volgt.

Vooreerst heeft de comparant de notaris het financiëel plan overhandigd, alsook een bankattest afgeleverd door BNP Paribas - Fortis Bank, naamloze vennootschap met zetel te Brussel, op datum van tweeëntwintig april tweeduizend dertien, waaruit blijkt dat een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400 EUR) ter beschikking is gesteld van de vennootschap in oprichting, op rekening nummer 001-6882352-84.

Het kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR). Het is verdeeld in duizend aandelen zonder nominale waarde, die ieder één/duizendste van het kapitaal vertegenwoordigen. Alle aandelen worden tegen pari en in geld onderschreven als volgt:

- door de Heer PHILIPS Bruno, voornoemd: tot beloop van duizend aandelen, hetzij achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR);

Totaal: duizend aandelen, hetzij achttienduizend zeshonderd euro.

Het kapitaal is volstort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro, bedrag waarover de vennootschap thans beschikt. De verdere volstorting zal dienen te gebeuren op eerste verzoek daartoe van de zaakvoerder(s).

STATUTEN

1. De vennootschap wordt opgericht onder de vorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en onder de benaming "PHI Technics".

2. De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1840 Londerzeel (Steenhuffel), Smisstraat 97 bus 1.

Hij kan overgebracht worden naar alle andere plaatsen in het Nederlands taalgebied of in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest door beslissing van de zaakvoerder.

De vennootschap mag in België of in het buitenland bijhuizen of agentschappen oprichten bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder.

3. De vennootschap heeft tot doel:

1) Voor eigen rekening of voor rekening van derden of in deelnemingen met derden:

a. Het optreden als tussenpersoon op commissiebasis in alle handelstransacties in binnen- en buitenland;

b. De aan- en verkoop, in- en uitvoer, en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort tussenpersoon in de handel;

c. De uitoefening van de beroepswerkzaamheden van vastgoedmakelaar, meer bepaald:

i. Activiteiten van bemiddelaar met het oog op de verkoop, aankoop, ruil, verhuring, afstand, overdracht en overname van onroerende goederen, onroerende rechten, handelsfondsen en handelsvennootschappen, met inbegrip van het verrichten van zoekopdrachten dienaangaande.

ii. Activiteiten van beheerder van goederen die instaat voor: het beheer van onroerende goederen of van onroerende rechten, rentmeesterschap, syndic-schap van onroerende goederen in medeeigendom.

iii. Advies en bijstand verlenen in alle domeinen die gepaard gaan met de aan- en verkoop, de huur en ruiling, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, het doen bouwen en verbouwen van onroerende goederen.

d. Het verhuren van allerlei elektronische apparatuur en verplaatsbare led-reclame, de aan- en verkoop van deze apparatuur;

e. Het verlenen van advies in verband met public relations en communicatie;

f. Het ontwerpen en voeren van reclamecampagnes voor derden via de verschillende media;

g. Het verlenen van managementactiviteiten, het tussenkomen in het dagelijkse bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

h. Het deelnemen in, het voeren van beheer over en het financieren van andere ondernemingen van welke aard ook, het instaan voor schulden van derden, het beleggen van vermogen voor eigen rekening, zomede al hetgeen met het vorenstaande verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn;

2) Het beheer van patrimonium in de ruimste zin van het woord, met dien verstande evenwel dat de werking van de vennootschap buiten de toepassing van de wet over de financiële verrichtingen en de financiële markten blijft. De vennootschap kan alle handelingen verrichten met betrekking van zowel roerende als onroerende goederen.

a. Zij mag haar patrimonium uitbreiden door:

b. Het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, ordenen, huren en verhuren, promoten, het doen bouwen of verbouwen van onroerende goederen, evenals alle welkdanige onroerende goederen, evenals welkdanige transacties en verrichtingen, onder meer doch niet beperkend het in erfpacht nemen van vastgoed.

c. Het kopen en verkopen, beheren van alle roerende goederen en waarden, het beleggen en investeren van gelden en waarden.

d. Het huren en verhuren van alle roerende en onroerende goederen.

e. Leasing van onroerende goederen.

3) De vennootschap kan deelnemen bij wijze van inbreng, overdracht, opslorping, fusie, deelname door financiële tussenkomst of op andere wijze, in elke bestaande of op te richten vennootschap, onderneming of groepering. Zij mag zich voor deze vennootschappen borg verklaren of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

De vennootschap mag haar maatschappelijk doel zowel in België als in het buitenland uitoefenen en nastreven, zowel rechtstreeks als door vertegenwoordiging, zowel voor eigen rekening als voor rekening en op risico van derden.

Dit alles in de meest ruime zin. Deze opsomming is verklarend en geenszins beperkend.

4. De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur te rekenen vanaf heden.

Onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door

de algemene vergadering beraadslagend zoals vereist voor statutenwijziging.

5. Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR). Het wordt vertegenwoordigd door duizend aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Het kapitaal is volstort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro. De verdere volstorting zal dienen te gebeuren op eerste verzoek daartoe van de zaakvoerder(s).

6. Aanleggen van reserves  winstverdeling: Het batig saldo van de balans, na aftrek van de lasten, algemene onkosten, nodige delgingen en voorzieningen, is de netto-winst van de vennootschap. Van deze winst wordt minstens vijf procent afgehouden om een wettelijke reserve samen te stellen; deze afhoudingen zullen ophouden verplichtend te zijn wanneer het reservefonds één/tiende zal bereikt hebben van het maatschappelijk kapitaal. Het saldo zal besteed worden volgens beslissing van de algemene vergadering.

Verdeling van het na vereffening overblijvend saldo: Na betaling der schulden en lasten van de vennootschap, wordt het saldo van het maatschappelijk vermogen evenredig verdeeld onder de maatschappelijke aandelen.

7. De vennootschap wordt beheerd door één of meerdere zaakvoerders, benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder of buiten de vennoten. Bij iedere benoeming bepaalt de algemene vergadering de duur van het mandaat. De eventuele bezoldiging van de zaakvoerder zal tevens bepaald worden door de algemene vergadering.

De algemene vergadering kan tevens een zaakvoerder-opvolger aanduiden.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als zaakvoerder, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger, overeenkomstig de terzake geldende wettelijke bepalingen.

De zaakvoerder is bevoegd, en dit volgens de modaliteiten bepaald hierna, om uit naam en voor rekening van de vennootschap op te treden binnen de perken van haar doel. Alle handelingen die door de wet of door onderhavige statuten niet uitdrukkelijk verbonden zijn met of onderworpen zijn aan een machtiging van de algemene vergadering, vallen binnen de bevoegdheid van de zaakvoerder.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn kan de algemene vergadering ter gelegenheid van hun benoeming, hun machten bepalen.

Iedere zaakvoerder mag bijzondere machten toekennen aan lasthebbers; hij bepaalt de wedde of vergoedingen van die lasthebbers.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Wanneer de vennootschap optreedt als orgaan van bestuur van andere vennootschappen, dan wordt de vennootschap enkel rechtsgeldig vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger die alleen handelt. De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig vertegenwoordigd door de bijzondere lasthebbers binnen de perken van het hen verleende mandaat.

8. De gewone algemene vergadering zal elk jaar plaatsvinden op de derde vrijdag van de maand december om tien uur, op de maatschappelijke zetel of op de plaats aangeduid in de oproepingen.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de algemene vergadering worden gehouden op de eerstvolgende werkdag.

9. Het maatschappelijk boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgend jaar.

OVERGANGSBEPALINGEN

Onmiddellijk na de oprichting van de vennootschap verklaart de oprichter de volgende beslissingen te

nemen met éénparigheid van stemmen:

Eerste boekjaar  jaarvergadering

Het eerste boekjaar wordt afgesloten op dertig juni tweeduizend veertien.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend veertien.

Luik B - Vervolg

Zaakvoerder

Wordt hierbij benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap:

- De Heer PHILIPS Bruno, voornoemd;

Hier aanwezig en aanvaardend.

Zijn mandaat zal onbezoldigd zijn, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Overneming van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting

Alle verbintenissen en alle verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten ondernomen sinds één

januari tweeduizend dertien door de comparant in naam en voor rekening van de vennootschap in

oprichting worden overgenomen door de bij deze akte opgerichte vennootschap bij beslissing van de

zaakvoerder die uitwerking zal hebben vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid door de

vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
PHI TECHNICS

Adresse
SMISSTRAAT 97, BUS 1 1840 LONDERZEEL

Code postal : 1840
Localité : LONDERZEEL
Commune : LONDERZEEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande