PJH

Société en commandite simple


Dénomination : PJH
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 542.800.815

Publication

19/12/2013
ÿþMad Wolti 11.1

,i'le:41 f In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegc ter grolle der

Rechtbank van Koophanden

te Leuven, de 0 9 DEC, 2013

DE GRIFFIER, Griffie

11111)11U 1111.1 i





Ondernemingsnr: S42- , 800, iS Benaming

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

(voluit) : PJH

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Tervuursevest 107 Bus 04.55 - 3001 Heverlee

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Oprichting

Het blijkt uit een onderhandse akte op datum van 01 oktober 2013 dat er een handelsvennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap werd opgericht met volgende kenmerken

DWerkende vennoot:

De heer Hannes Pieter  Jan (N.N. 92.10.30-141-88), wonende te Tervuursevest 107 04.55 

3001 Heverlee.

DStille vennoot:

De heer Pauwels Steven (N.N. 90.09.03-363-45) wonende te Tekstraat 37  3111 Wezemaal.

ONaam: PJH Comm.V.

DMaatschappelijke zetel : Tervuursevest 107 04.55  3001 Heverlee

DDoel: De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening: Dienstverlening in de ruimste zin van het woord, in België en in het buitenland, o.a. op het vlak van sportmanagement, sportbeleid, werving van sponsors en recreatie. De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon aile hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele vergemakkelijken.

Daartoe zal de vennootschap alle commerciële, financiële, industriële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of deels verband houden met haar maatschappelijk doel of die van aard de verwezenlijking daarvan te vergemakkelijken of uit te breiden. De vennootschap mag bij wijze van inbreng, deelname, samenwerking of fusie belang nemen in aile zaken, vennootschappen en ondernemingen die een gelijkaardig doel hebben of geschikt zijn om rechtstreeks of onrechtstreek de verwezenlijking of de uitwerking van haar maatschappelijk doel te bevorderen. Zij kan de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Op de laatste blz. van fuik i3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

©Duur: de vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur

DKapitaal: het maatschappelijk kapitaal bedraagt E 500,00 gesplitst in 100 aandelen op naam.

DBestuur: de vennootschap wordt bestuurd door één werkende-vennoot-zaakvoerder en één stille vennoot, Iedere zaakvoerder afzonderlijk vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte, Wordt benoemd als zaakvoerder voor onbepaalde duur de heer Hannes Pieter  Jan voornoemd. Zijn mandaat is onbezoldigd en niet statutair. De algemene vergadering beslist over de bezoldiging van de zaakvoerder. De heer Hannes Pieter  Jan aanvaardt zijn mandaat.

jJaarvergadering: De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de tweede dinsdag van de maand februari om 19.00 uur. Is deze voorziene dag een wettelijke feestdag, dan wordt de vergadering hetzelfde uur gehouden op de eerstvolgende werkdag.

UBoekjaar: het boekjaar begint op 01 oktober en eindigt op 30 september van ieder jaar.

©Overgangsbepalingen: Het eerste boekjaar loopt vanaf oprichting tot 30 september 2014 en de eerste jaarvergadering wordt gehouden in februari 2015 en dit ten uitzonderlijke titel. De vennootschap verklaart overeenkomstig artikel 80 van het wetboek van Vennootschappen, dat zij alle verrichtingen bekrachtigt en voor haar rekening neemt sedert 01 oktober 2013 namens haar gesteld zijn door de oprichters nadat zij rechtspersoonlijkheid zal verkregen hebben.

Heverlee, 01 oktober 2013

Hannes Pieter  Jan Pauwels Steven

Werkend vennoot Stille vennoot

Op de laatste big. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Woor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

03/06/2015
ÿþ Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie Lier

Rechtbank van KoophanUel

te Leuven, de 22 MEI ms

DE GRIFFIER,

Griffie

r

11IHl1I1 I5 n07 IAII86VI 1111111

>76

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : BE 0542.800.815

Benaming

(voluit) : PJH

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Tervuursevest 107 Bus 04.55 - 3001 Heverlee

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsen maatschappelijke zetel

Tijdens de bijzondere algemene vergadering van 27 april 2015, werd beslist om de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar:

Leeuwerikenstraat 37 bus 604 te 3001 Heverlee

Heverlee, 27 april 2015

Hannes Pieter -- Jan

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
PJH

Adresse
TERVUURSEVEST 107, BUS 04.55 3001 HEVERLEE

Code postal : 3001
Localité : Heverlee
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande