PLAZA BAAL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PLAZA BAAL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 541.340.271

Publication

30/09/2014
ÿþle cil Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

V

ba

Be'

Sta.:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

NEERGELEGD

I 9 SEP, 2P-a

Griffie Rechtbank van Koophandel

tc_asxlire

1U11411fi)111111

Ondernuningsnr " 0541,340,271

Benaming

(voluit) . Plaza Baal

(verkrirt)

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: Baafsebaan 323 te 3128 Tremelo

ackes)

Onderwerp akte Ontslag en benoeming van niet-statutaire zaakvoerders Uit de notulen van de buitengewone vergadering van 1 september 2014 blijkt:

1 ,Ontslag van niet-statutaire zaakvoerders

De vergadering aanvaardt unaniem het ontslag van

Mevrouw Wendy Van Gansen,

"

De heer Tony Smets,

als zaakvoerders en dit vanaf 30-jul1-2014

2.Benoeming van niet-statutaire zaakvoerders

Wordt benoemd ais niet-statutaire zaakvoerder en dit vanaf heden, 01 september 2014

De heer Benny Brams, wonende Kapelleke, 4 te 3202 Aarschot,

met NN 89.05.21-145-62

Die aanvaardt,

De algemene vergadering bepaalt de jaarlijkse vergoeding die eventueel met een tantième kan aangevuld

worden.

3, Volmacht.

Bijzondere volmacht met de mogelijkheid tot indeplaatstelling, wordt verleend aan de heer Carl Van Gestel, wonende te Rotselaar, Steenweg op Gelrode, 106 om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op het ondernemingsloket, BTW, direkte belastingen en bij aile administratieve autoriteiten. Deze machten hebben betrekking op aile mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen worden of zullen genomen worden.

UI

Dimitri Vandevelde

Statutair zaakvoerder

_ .

Op d aItC blz. van LLI1k vermeldpi. Reto Naan° en ho. rlanigheid van de instruirlentei.:," nle.; rvYarie, hetzij van dr. pcso.o)ri(en)

bevoegd dog..._,nhtripersoon ton aarzlen van ,terdmt le vertegenwoordigen

ynr.9 Naam en

19/12/2013
ÿþMo4 Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IINRWNMI~~V~~IIIII~VWI~~

13 90995*

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de  9 DEC, 213 DE GR1FF!ER,

Griffie

Ondernemingsnr : 051.340.271

Benaming

(voluit) : Plaza Baal

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Baalsebaan 323 te 3128 Tremelo

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming van niet-statutaire zaakvoerders

Uit de notulen van de buitengewone vergadering van 25-okt-2013 blijkt:

1,Benoeming van niet-statutaire zaakvoerders

Worden benoemd als niet-statutaire zaakvoerders an dit vanaf heden, 25 oktober 2013

1.Mevrouw Wendy Van Gansen, wonende Cardijnlaan, 30 te 2221 Heist op den Berg, met NN 81,12.26-198-31

2.De heer Tony Smets, wonende Cardijniaan, 30 te 2221 Heist op den Berg,

met NN 67.03.01-115-22

3.De heer Marc Vandevelde, wonende Molenstraat, 5 te 3010 Kessel-Lo,

met NN 62.06.18-177-45

Die aanvaarden.

De algemene vergadering bepaalt de jaarlijkse vergoeding die eventueel met een tantième kan aangevuld worden.

2. Volmacht.

Bijzondere volmacht met de mogelijkheid tot indeplaatstelling, wordt verleend aan de heer Carl Van Gestel, wonende te Rotselaar, Steenweg op Gelrode, 106 om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op het ondernemingsloket, BTW, direkte belastingen en bij alle administratieve autoriteiten. Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen worden of zullen genomen worden.

Dimitri Vandevelde

Statutaire zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heizij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening_

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

04/11/2013
ÿþ'w

Motl 21

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad









*1316 627





Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 2 3 OKT. 2013

DE GRIFFIER,

Griffie

Ondernemingsnr : 061/-1. 340 . f -

Benaming

(voluit) : PLAZA BAAL

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Baalsebaan 323, 3128 Tremelo

Onderwerp kte : OPRICHTING - BENOEMINGEN

UIT EEN AKTE, verleden op 21 oktober 2013 voor Meester Michael BOES, notaris met standplaats te Leuven, Kessel-Lo, aangeboden ter registratie Leuven 2, BLIJKT DAT:

Door 1/ de heer VANDEVELDE Dimitri, geboren te Leuven op 3 februari 1991, wonende te 3200 Aarschot, Martelarenstraat 22; en 2/ de heer VANDEVELDE Marc Francine Jozef, geboren te Leuven op 18 juni 1962, wonende te 3010 Leuven, Kessel-Lo, Molenstraat 5, werd overgegaan tot de oprichting van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, voor onbepaalde duur, onder de naam "PLAZA BAAL", met maatschappelijke zetel 3128 Tremelo, Baalsebaan 323, en waarvan het geplaatst kapitaal 18.600,00 EUR bedraagt, volstort ten belope van 6.300,00 EUR, waarvoor in totaal 186 aandelen zonder nominale waarde werden toegekend, onderschreven ais volgt: 1/ door voornoemde heer VANDEVELDE Dimitri, voor 18.500,00 EUR, volstort ten belope van 6.200,00 EUR, waarvoor hem 185 aandelen worden toegekend; en 2/ door voornoemde heer VANDEVELDE Marc, voor 100,00 EUR, volledig volstort, waarvoor hem 1 aandeel wordt toegekend. Aon de notaris werden bankattest en financieel plan overhandigd om in het dossier te worden bewaard.

De vennootschap heeft als doel: In België en in het buitenland, in het groot en in het klein, rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening en voor rekening van derden en/of tussenpersonen: - het uitbaten van een drank- en/of eetgelegenheid, hetzij café, brasserie, pizzeria, taverne, frituur, broodjesbar, snackbar, verbruikers-en ijssalon, selfservice-eetgelegenheden, tearoom, cafetaria, dancings, discotheken, clubs en night clubs, feestzalen dan wel verschillende gelegenheden gecombineerd, en voor zover aan de vestigingsvoorschriften voldaan werd: restaurant; dit alles zo mogelijk in combinatie met amusementsspelen; - de aan- en verkoop van tabak- en rookwaren, zichtkaarten, souvenirs, dag- en weekbladen, fantasie- en luxeartikelen; - het leveren, verzorgen en organiseren van voedsel-, drankbedeling of catering op beurzen, evenementen, aan organisatoren of aan particulieren; - het organiseren van allerhande feesten, banketten, buffetten en salons; - de in- en uitvoer, groot en kleinhandel van alle voedingswaren, dranken en horeca-producten in het algemeen; - het aan- en verkopen, het huren en het verhuren, het verbouwen van, inclusief het verwerven en verlenen van vruchtgebruik, opstalrecht, erfpacht en alle zakelijke of persoonlijke rechten m.b.t. onroerende goederen. De vennootschap mag leiding en controle over en in andere vennootschappen uitoefenen, onder meer via functies van bestuurder of vereffenaar of anderszins. Zij mag deelnemen, participeren, of tussenkomen in andere ondernemingen of vennootschappen of aan deze toestaan tussen te komen, deel te nemen of te participeren in haar bedrijf, wanneer deze ondernemingen of vennootschappen een identiek, analoog, gelijkaardig of aanverwant maatschappelijk doel hebben dan wel van aard zijn de ontwikkeling van de vennootschap te bevorderen. De vennootschap mag alle verrichtingen doen van industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende aard, alsmede verrichtingen op commissieloon. De vennootschap kan borg stellen en aval verlenen voor haar vennoten en derden. Bedoelde opsomming is aanwijzend en niet beperkend. De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

De aandelen zijn ondeelbaar ten opzichte van de vennootschap,

De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot. Tot statutaire zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap benoemd: voormelde heer VANDEVELDE Dimitri, die verklaart de opdracht te aanvaarden met de gestelde voorwaarden, met ingang vanaf heden en dit voor de ganse duur van de vennootschap. Dit mandaat zal onbezoldigd worden uitgeoefend tenzij de algemene vergadering er anders zal over beslissen.

De statutaire zaakvoerder is bevoegd om alleen alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. De statutaire zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap alleen in en buiten rechte. Indien er naast de statutaire zaakvoerder ook gewone zaakvoerders benoemd zijn, kunnen deze de vennootschap slechts geldig verbinden indien zij samen met de statutaire zaakvoerder optreden. De statutaire zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht.

De controle op de vennootschap wordt opgedragen aan één of meer commissarissen. Voor zoveel de vennootschap aan de criteria vermeld in de artikels 15 en 141 van het Wetboek van Vennootschappen beantwoordt, wordt het toezicht op de vennootschap uitgeoefend door de vennoten. Ieder vennoot heeft de rechten van onderzoek en controle op alle verrichtingen van de vennootschap. Zij kunnen op de zetel van de vennootschap inzage nemen van de boeken, de briefwisseling, van alle geschriften van de vennootschap en kunnen zich laten vertegenwoordigen door een accountant.

De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op 19 mei, om 21u00, ook indien die dag een zon- of feestdag is, Alle vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op de plaats, aangewezen in de oproeping. Elk aandeel geeft recht op één stem.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Het batig saldo, na aftrek van de algemene onkosten, sociale lasten en nodige afschrijvingen, vertegenwoordigt de nettowinst. Van de nettowinst wordt 5 procent vooraf genomen voor de vorming van de wettelijke reserve, totdat die één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt, Het saldo wordt aangewend volgens de beslissing van de algemene vergadering.

In geval van ontbinding van de vennootschap, en indien er geen vereffenaars benoemd zijn, dan zijn de zaakvoerders, die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars. De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering anders besluit. De vereffenaars hebben de verplichting jaarlijks rekenschap te geven en de jaarrekening ter goedkeuring voor te leggen. Het nettosaldo van de vereffening wordt verdeeld cnder de maatschappelijke aandelen.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichting, onder voorbehoud van de bepalingen omtrent retroactiviteit zoals hierna voorzien, en zal worden afgesloten op 31 december 2014. De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in 2015.

Overeenkomstig de mogelijkheid voorzien door artikel 16 van de statuten wordt er geen commissaris benoemd.

De vennoten-oprichters beslissen overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen dat alle verrichtingen die vanaf 1 september 2013 tot heden in naam van de vennootschap in oprichting werden verricht en in het kader van haar maatschappelijk doel, worden geacht te zijn gesteld voor rekening, in naam en voor risico van de hierbij opgerichte vennootschap.

Onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel, wordt door de comparanten aan genoemde zaakvoerder, dan wel aan Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid FIDUCO, met zetel te 3012 Wilsele, Aarschotsesteenweg 465, RPR Leuven 0428.562.232, en/of haar zaakvoerder, de heer VAN GESTEL Cari, met kantoor op zelfde adres, de nodige machten verleend om aile formaliteiten die de oprichting van onderhavige vennootschap zullen volgen, te vervullen en uit te voeren en onder meer deze vereist voor de inschrijving van de vennootschap in het handelsregister of de Kruispuntbank der Ondernemingen, bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, de Federale, Gewestelijke en Lokale Diensten van de Directe en Indirecte Belastingen, en in het algemeen om alle nodige of nuttige formaliteiten te vervullen die de vennootschap zullen toelaten haar activiteiten aan te vangen en dit met macht tot indeplaatsstelling.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL.

De notaris (get.) Michael BOES

Samen hiermee neergelegd: expeditie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/01/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
05/04/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
PLAZA BAAL

Adresse
BAALSEBAAN 323 3128 BAAL

Code postal : 3128
Localité : Baal
Commune : TREMELO
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande