PLETINCX AUTOMOTIVE CENTER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PLETINCX AUTOMOTIVE CENTER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 563.465.872

Publication

02/10/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

30-09-2014

Griffie

*14308802*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0563465872

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

Garage Trullemans

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Frederik HANTSON te Gooik op 29 september 2014 dat een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht:

1. De vennootschap bekleedt de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid. Haar naam luidt:  GARAGE TRULLEMANS .

2. De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 1703-Dilbeek, Ninoofsesteenweg 845.

3. De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur te rekenen vanaf de datum waarop ze rechtspersoonlijkheid verkrijgt.

4. Oprichters: 1) de heer PLETINCX Lester, geboren te Halle op 6 november 1982, wonende te 1755 Gooik, Langestraat 3 en 2) mevrouw DETOBEL Maya, geboren te Anderlecht op 10 februari 1984, wonende te 1755 Gooik, Langestraat 3.

5. Bij de oprichting, is het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op honderdduizend euro (¬ 100.000,00). Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen met stemrecht, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van een honderdste (1/100ste) van het maatschappelijk kapitaal.

6. Op het kapitaal wordt in geld ingeschreven.

7. Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

8. Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de

wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is. De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

9. Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

10. Wanneer het door de wet vereist is en binnen de wettelijke grenzen, wordt het toezicht op de vennootschap toevertrouwd aan één of meerdere commissarissen, benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

11. De vennootschap heeft tot doel:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen of voor rekening

Onderwerp akte :

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Ninoofsesteenweg 845 1703 Dilbeek

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

van derden, of bij deelneming de uitbating van een garage, de klein- en groothandel en de aan- en verkoop van nieuwe en tweedehandse personenwagens, bedrijfswagens, vrachtwagens, motorvoertuigen, motorrijwielen, fietsen en toebehoren, alsmede van alle onderdelen en vervangingsstukken, het verhuren van allerhande voertuigen, aanhangwagens en caravans. De uitbating van een servicestation, car-wash, evenals de aan- en verkoop van alle smeermiddelen en brandstoffen.

Het organiseren en voeren van de volledige administratieve organisatie voor bedrijven waaronder begrepen de toepassing van de multimedia.

Het geven van management, adviezen op het gebied van marketing, productie, financiën en administratief en commercieel beheer, het uitwerken van organisatieprojecten in alle ondernemingen. Alle activiteiten die behoren tot het verstrekken van adviezen van bedrijfseconomische aard. De vennootschap mag voorzien in supervisie, beheren, het raadgeven en controleren van filialen, van alle onroerende en roerende goederen, het beheren van vennootschappen in de meest uitgebreide zin. Het opnemen en uitoefenen van bestuursmandaten in vennootschappen evenals het vervullen van de functie van vereffenaar.

Het optreden als tussenpersoon in de handel als commissionair en in agentuur en makelaar.

Het beheer van beleggingen en van vermogen, alsmede het nemen van belangen in ondernemingen teneinde hun beheer te controleren of er deel in te hebben.

Het nemen van minderheids- en/of meerderheidsparticipaties in bestaande en/of nog op te richten ondernemingen, het verstrekken van financiële middelen, het uitwerken van rendementstudies en technische studies, het creëren van prototypes en nieuwe producten en markten.

De vennootschap mag bouwen, verbouwen voor rekening van derden, kopen en verkopen van alle roerende en onroerende goederen, het beheren van alle roerende en onroerende goederen, het optreden als agentuur en/of makelaar in onroerende goederen, het verrichten van expertises in de meest ruime zin van het woord.

Het beheer van onroerend vermogen, de aankoop, verhuring, oprichting, verbouwing, verkoop, huur en onderhuur, erfpacht, concessie en uitbating onder gelijke welke vorm van alle handelsfondsen en alle andere onroerende en roerende rechten.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt acht.

12. Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de derde zaterdag van de maand juni, om tien uur. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag.

OVERGANGSBEPALINGEN

Eerste boekjaar & eerste algemene vergadering

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt afgesloten op éénendertig december tweeduizend vijftien.

De eerste algemene vergadering heeft plaats op de derde zaterdag van de maand juni van het jaar tweeduizend zestien.

Benoeming van zaakvoerder(s)

De vergadering beslist het aantal zaakvoerders te bepalen op één.

Tot niet-statutair zaakvoerder wordt benoemd:

de heer PLETINCX Lester, geboren te Halle op 6 november 1982, wonende te 1755 Gooik, Langestraat 3.

Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Indien de algemene vergadering toch zou beslissen het mandaat te vergoeden, dan kan dit zowel onder de vorm van een geldelijke toelage, als via voordelen in natura.

Benoeming van een commissaris

Daar de vennootschap er niet toe verplicht is ingevolge de wettelijke criteria, beslissen de comparanten op dit moment geen commissaris te benoemen.

Overneming van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting

Ondergetekende Notaris wijst erop dat de zaakvoerders mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, heeft overgenomen. In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld vóór de ondertekening van de oprichtingsakte.

Dienaangaande verklaren de oprichters dat de verrichtingen die werden gesteld door de oprichters vóór de oprichting en de verrichtingen die sinds de oprichting zullen worden gesteld tot de neerlegging van het uittreksel van deze akte op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel, en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

worden aangegaan voor rekening van de vennootschap in oprichting en de verbintenissen die eruit voortvloeien worden geacht van het begin af, te zijn aangegaan door de vennootschap die bij deze werd opgericht.

Volmachten

De vergadering verleent volmacht voor onbepaalde tijd aan de zaakvoerder en aan  Zenito Ondernemingsloket , met zetel te 1000-Brussel, Willebroekkaai 37, met de mogelijkheid van indeplaatsstelling om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op BTW- en Registratiekantoor en/of bij alle administratieve autoriteiten. Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL Notaris Frederik Hantson

16/02/2015
ÿþMod Word 11.7

h

i " f

n~iuuia~Ainii

*15025 04*

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ne

Crçuiegaronfi,angen op O i;s FF3. 2015

ter griftie va~ cie rechtbank van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0563.465.872

Benaming

(voluit) : GARAGE TRULLEMANS

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1703 Dilbeek, Ninoofsesteenweg 845

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING : naam - zetel - machten

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Frederik HANTSON, Notaris met standplaats te 0001K op 28

januari 2015, ter registratie aangeboden, dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GARAGE TRULLEMANS" de volgende beslissingen heeft

genomen met éénparigheid van stemmen

1.eerste beslissing  wijziging maatschappelijke naam

De vergadering beslist de maatschappelijke naam van de vennootschap te wijzigen en te vervangen door de

volgende naam: "Pletincx Automotive Center".

Zij beslist artikel 1 van de statuten in die zin aan te passen.

2.tweede beslissing  wijziging maatschappelijk zetel

De vergadering beslist de maatschappelijke zetel van de vennootschap te wijzigen om deze te brengen naar

het volgende adres: Langestaat 3 te 1755  Gooik.

Zij beslist artikel 2 van de statuten in die zin aan te passen.

3. derde beslissing  volmacht tot coördinatie

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris Frederik Hantson te Gooik alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van cie vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake,

4. vierde beslissing  toekenning van bevoegdheden

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit

te voeren.

5. vijfde beslissing --volmacht tot vervulling van administratieve formaliteiten

De vergadering verleent een bijzondere volmacht voor onbepaalde tijd aan de zaakvoerder en aan "Thesorafisc CVBA", met zetel te 1700-Dilbeek, Ninoofsesteenweg 354, met de mogelijkheid van indeplaatsstelling om aile mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op BTW- en Registratiekantoor en/of bij aile administratieve autoriteiten. Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Afgeleverd op ongezegeld papier bestemd voor de publicatie in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad

Tegelijk hiermee neergelegd : - de expeditie van de akte

- de gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 18.06.2016, NGL 29.08.2016 16504-0448-010

Coordonnées
PLETINCX AUTOMOTIVE CENTER

Adresse
LANGESTAAT 3 1755 GOOIK

Code postal : 1755
Localité : GOOIK
Commune : GOOIK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande