POELS EQUESTRIAN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : POELS EQUESTRIAN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 847.287.179

Publication

21/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 11.12.2013, NGL 18.02.2014 14042-0072-011
20/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 03.12.2014, NGL 10.01.2015 15010-0020-011
19/07/2012
ÿþ

MinEl



" iaia~aza"

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

xeUSsEe a~Z

o autt. Z

Griffie

_~----------------------------,--------------- --------___-_

Ondernemingsnr ey7 : 2/32:7 4

Benaming

(voluit) : POELS EQUESTRIAN

(verkort)

Rechtsvorm : eenpersoons besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1910 Kampenhout, Laarstraat 47

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Pierre PAEPS te Machelen dd acht juni tweeduizend en twaalf "Geregistreerd te Vilvoorde dd. veertien juni 2012, zes bladen, nul verzending(en), boek 183, blad 10, vak 17. Ontvangen: vijfentwintig euro (25¬ ) De Eerstaanwezend Inspecteur (getekend) W. Van Rossen" dat de Heer POELS Bart Marie Louise Maurits Coleta, geboren te Vilvoorde, op 12 september 1969, ongehuwd, wonende te 1910 Kampenhout, Laarstraat 47, de éénpersoons besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Poels Equestrian", met zetel te 1910 Kampenhout, Laarstraat 47, heeft opgericht, waarvan het volledig en geplaatst maatschappelijk kapitaal achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00¬ ) bedraagt, vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, volstort in geld voor een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00¬ ). De aandelen zijn altijd op naam en zijn genummerd van 1 tot 100.

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden in België en in het buitenland:

-het voeren van een onderneming voor het uitvoeren van grond- en afbraakwerken;

- de nivellering en aanleg van sportterreinen en  velden, paardenpistes, parkings en in het algemeen terreinen van alle aard en bestemming;

- het geven van consulting voor de realisatie van paardenpistes,

- het organiseren van evenementen ;

- de aankoop, de verkoop, het fokken, het opleiden van paarden en het deelnemen aan wedstrijden ;

- het ontvangen van designing-fee ;

het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties,

- het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennoot-'schap zelf voert.

Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

- het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

- de groot- en kleinhandel, import en export, verhuring en bestelling van alle produkten, grondstoffen, uitrustingen, machines en materialen in verband met genoemde werkzaamheid en de bouwnijverheid in het algemeen;

- de ophaling, opslag, het breken en vergruizen, de verwerking en recyclage, en het vervoer voor eigen rekening in al haar vormen en uitvoeringsstadia van aile materialen, grondstoffen en produkten in verband met genoemde werkzaamheid en de bouwnijverheid in het algemeen,

De vennootschap mag een eigen roerend en onroerend vermogen beheren en alle handelingen stellen die hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden en die van die aard zijn de opbrengst van deze onroerende en roerende goederen te bevorderen.

De vennootschap mag in het kader van het beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen leningen afsluiten.

Zij mag alle handels-, industriële en financiële activiteiten en aile onroerend en roerend goed verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of activiteiten die zullen bijdragen tot haar ontwikkeling. De vennootschap zal de leiding en de centrale, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen. De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in .natura fusig, ondersçitrijv_ing,_d@eine min g,_ftnançiëIe_tussenkQ.mst of anderszins,- pelangen -nemenilt_a-ndare Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen. Zij mag ook alle leningen toestaan of leningen door derden aan aanverwante vennootschappen toegestaan, waarborgen.

, De vennootschap heeft een onbepaalde duur.

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerders benoemt, bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn.

De statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is. Zijn opdracht kan ook om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijzigingen. Het ontslag van de statutaire zaakvoerder heeft gevolg vanaf het besluit van de algemene vergadering.

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Een zaakvoerder mag op elk ogenblik aftreden. Nochtans is hij verplicht zijn opdracht verder te vervullen, totdat redelijker wijze in zijn vervanging kan worden voorzien,

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap individueel jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Voor een bezoldigd mandaat is het de algemene vergadering, beslissend met absolute meerderheid van stemmen, of de enige vennoot, die het bedrag van deze vaste of evenredige vergoeding bepaalt. Deze wordt geboekt op de algemene kosten, los van aile eventuele representatie-, reis- en verplaatsingskosten.

Het bestuur kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd,

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van het bestuur in geval van overdreven volmacht.

De jaarvergadering wordt gehouden op de tweede woensdag van de maand december van ieder jaar, om negentien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag plaats op hetzelfde uur.

Indien er slechts één vennoot is, dan zal hij op deze datum de jaarrekeningen voor goedkeuring ondertekenen.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 juli en eindigt op dertig juni van ieder jaar.

Op deze laatste datum wordt de boekhouding van de vennootschap afgesloten en stel(len)(t) de zaakvoerder(s) een inventaris en de jaarrekening op waarvan zij (hij), na goedkeuring door de algemene vergadering, de bekendmaking verzorgt (verzorgen), overeenkomstig de wet.

Jaarlijks wordt van de nettowinst tenminste vijf ten honderd voorafgenomen tot vorming van het reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer het reservefonds tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal bereikt maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van het bestuur, de bestemming ervan bepaalt, mits naleving van de wettelijke bepalingen ter zake.

De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door het bestuur. Behoudens andersluidende bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, worden de dividenden die niet worden opgevraagd binnen de vijf jaar vanaf hun eisbaarheid eigendom van de vennootschap.

De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

Wanneer deze een rechtspersoon is en indien binnen een jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor aile verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot de bekendmaking van haar ontbinding.

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt de vereffening verzorgd door de zaakvoerder(s) in functie, onder voorbehoud van het recht van de algemene vergadering om één of meerdere vereffenaars aan te duiden, hun bevoegdheden te omlijnen en hun vergoeding te bepalen,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Lui . vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de rechtbank ter bevestiging worden' voorgelegd.

De benoeming van de vereffenaar(s) stelt een einde aan de bevoegdheden van het bestuur.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort, zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door bijKomende volstorting te eisen lastens de niet voldoende volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort.

Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

Voor zover haar maatschappelijk doel het toelaat, indien de vennootschap aangewezen wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité van een andere vennootschap, dient het bestuur onder de venno(o)t(en), zaakvoerder(s) of werknemer(s) van de vennootschap een "vaste vertegenwoordiger" te benoemen die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in haar naam en voor haar rekening, dit alles conform het Wetboek van vennootschappen. De aanstelling van de vaste vertegenwoordiger doet de organieke vertegenwoordigings- bevoegdheid van de vennootschap verdwijnen voor zover deze betrekking heeft op de uitvoering van bedoelde opdracht, zodat ten aanzien van derden alleen de vaste vertegenwoordiger de vennootschap geldig zal vertegenwoordigen voor de uitoefening van voormeide opdracht, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de vennootschap zelf,

Indien het maatschappelijk doel daarin voorziet, kan de vennootschap eveneens de opdracht waarnemen van vereffenaar van een andere rechtspersoon. In dat geval, is zij gehouden een natuurlijke persoon aan te wijzen om haar te vertegenwoordigen voor de uitoefening van haar opdracht, conform het Wetboek van vennootschappen.

Het eerste boekjaar vangt aan op heden en zal worden afgesloten op 30 juni 2013.

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in het jaar 2013.

De comparant verklaart dat de vennootschap, bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, de verbintenissen overneemt die voor rekening en/of op naam van" de vennootschap in oprichting zijn aangegaan.

Deze overneming zal maar uitwerking hebben van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

En onmiddellijk na voorgaande oprichting werd een bijzondere algemene vergadering gehouden van de vennoten van de EBVBA "Poefs Equestrian", waaraan voornoemde vennoot deelnam, en die bij eenparigheid van stemmen besliste dat de Heer Bart POELS voornoemd, benoemd wordt tot zaakvoerder.

Hij wordt benoemd voor onbepaalde duur en zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Hij vertegenwoordigt de vennootschap conform de regeling voorzien in artikel 13 van de statuten.

De Heer Bart POELS voornoemd verklaart dit mandaat te aanvaarden.

Een bijzondere volmacht wordt verleend aan de Accobel Services, vertegenwoordigd door de zaakvoerder, mevrouw De Nul Christel, met recht van indeplaatsstelling, om alle nodige formaliteiten te vervullen bij de administraties, waaronder de B.T.W. en de Kruispuntbank voor Ondernemingen of het ondernemingsloket en bij deze alle aanvragen, vestigingen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen of schrappingen voor de vennootschap uit te voeren.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL.

r.

Pierre PAEPS, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de akte.,

Coordonnées
POELS EQUESTRIAN

Adresse
LAARSTRAAT 47 1910 KAMPENHOUT

Code postal : 1910
Localité : KAMPENHOUT
Commune : KAMPENHOUT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande