POLYSIS CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : POLYSIS CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.221.178

Publication

17/04/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*12302213*

Neergelegd

13-04-2012



Griffie

Ondernemingsnr :

0845221178

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit): Polysis Consulting

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1932 Zaventem, Sint-Stefaansstraat 152 bus 6

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Volgens een akte verleden voor Bart Arnauts, geassocieerde notaris te Keerbergen, op tien april tweeduizend twaalf heeft de heer VANHERZEELE Joris, geboren te Antwerpen op 21 april 1980, wonende te 1932 Zaventem, Sint-Stefaansstraat 152/6 een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met benaming Polysis Consulting, en met zetel te 1932 Zaventem, Sint-Stefaansstraat 152 bus 6 opgericht.

De duur van deze vennootschap is niet beperkt.

Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro, vertegenwoordigd door honderd aandelen. Het kapitaal bestaat volledig uit inbrengen in geld.

Het is door de oprichter volledig geplaatst en volgestort voor twaalfduizend vierhonderd euro. Hij ontvangt honderd aandelen.

Het nog door de oprichter nog te volstorten kapitaal bedraagt 6.200,00 euro.

Ondergetekende notaris bevestigt dat de som van 12.400,00 euro werd gedeponeerd op een rekening geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij de vennootschap Fortis Bank.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, alle verrichtingen die, algemeen genomen, op een of andere wijze verband houden met :

- alle mogelijke advies- en/of dienstenfuncties op het vlak van informatica, bedrijfsbeheer, financiële en andere markten ;

- alle mogelijk diensten van management consulting, alsmede de implementatie van voormelde adviezen;

- consultancy, opleiding, engineering, studies, meetcampagnes en technische expertise en bijstand op voornoemde gebieden;

- het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

tot de organisatie en het beheer van bedrijven die in die domeinen actief zijn, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel

tussenpersoon;

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap zal, in het algemeen, alle handelingen mogen verrichten van roerende en onroerende, commerciële, industriële en financiële aard die met dit doel verwant zijn, of die van aard zijn om de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, hieronder begrepen het beheer van het eigen vermogen, het verwerven en beheren van roerende en onroerende goederen en het doen van financiële verrichtingen.

Zij mag deelnemen aan andere vennootschappen met een gelijkaardig of aanverwant doel.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders. Zijn er meerdere zaakvoerders benoemd, dan besturen zij gezamenlijk.

De vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd als volgt:

a. door de zaakvoerder afzonderlijk, indien er slechts één zaakvoerder benoemd is.

b. door de zaakvoerders gezamenlijk, indien er meer zaakvoerders benoemd zijn.

c. door de houder van een volmacht die beperkt is in de tijd en/of bepaald wat betreft het voorwerp.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering.

Niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap is de heer Vanherzeele Joris, voornoemd. Hij is individueel bevoegd de vennootschap te vertegenwoordigen.

Jaarlijks wordt een algemene vergadering gehouden in de zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping op de derde dinsdag van de maand juni om 20.00 uur.

Het boekjaar loopt van één januari tot en met eenendertig

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

december van elk kalenderjaar.

Over de bestemming van het resultaat beslist de algemene vergadering, rekening houdend met de wettelijke bepalingen dienaangaande.

Overgangs- en slotbepalingen

Het eerste boekjaar eindigt op eenendertig december tweeduizend dertien.

Voor ontledend uittreksel.

Luc Van Campenhout, geassocieerde notaris te Keerbergen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/03/2015
ÿþ +f Mod PDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

neergelegd/ontvangen op

2 3 FEB, 2015

Griffie

ter griffic vz,n do Nederlandstalige rechtbank van koophandel Brussel

OndernemingMrtr Benaming (vr~lrut)

Rechtsvorm

0845.221.178.

Polysis Consulting

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

i

*150 9079 i NV

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel 1932 Zaventem, Sint-Stefaansstraat 152 bus 6.

(volledig adres;

Ondervierp{esi) akte: Ontbinding en vereffening.

Volgens een proces-verbaal, opgesteld door Jef Van Campenhout, notaris te Keerbergen op 30 december 2014, heeft de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Polysis Consulting besloten de vennootschap te ontbinden en te vereffenen met toepassing van artikel 184 paragraaf 5 van het wetboek van vennootschappen,

In het controleverslag opgesteld door Accountantskantoor Van Rysseghem bvba, vertegenwoordigd door de heer Van Rysseghem Geert, accountant, op 12 december 2014 vermeldt de accountant:

aile schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald. Bovendien wil ik erop wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni, geraamd op een bedrag van ¬ 6.466,87, die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, niet geconsigneerd werd.

In het proces-verbaal, opgesteld door ondergetekende notaris heeft de zaakvoerder verklaard dat zich geen wijzigingen hebben voorgedaan tussen de datum waarop de staat van actief en passief werd vastgesteld en de datum van de algemene vergadering, die een niet aangezuiverde schuld zouden laten verschijnen«.

Ondergetekende notaris bevestigt dat de kosten van de vereffening werden betaald. De vennoot neemt de activa terug.

Hij wordt gelast met het naleven van alle boekhoudkundige en fiscale verplichtingen van de vennootschap,

De vereffening wordt gesloten. Hierdoor eindigt het mandaat van de zaakvoerder,

De boeken en bescheiden van de vennootschap worden gedurende de wettelijke termijn bewaard te 1932 Zaventem, Sint-Stefaansstraat 152 bus 6.

De vennoot geeft volmacht aan bvba Johan Van Caekenberghe te 9320 Erembodegem, Gerstenstraat 8 en zijn aangestelden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om de

Op de laatste blz. van Lue'r. B ver rneldei Recto blaam en hoedanigheid van de inistrurnenlererrde riotarr., hetzlJ van de p reo(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van doden te verlegen.voordigen

verso Naam en handtekening

' ~b

Pd-

e

n

In/

Belgisch Staatsblad

C_.

v

Luik - Ver=rolel

inschrijving in de kruispuntbank van ondernemingen door te halen en aile nodige stappen en formaliteiten te vervullen in verband met de sluiting van de vereffening.

Voor ontledend uittreksel.

Jef Van Campenhout, notaris te Keerbergen.

Worden eveneens neergelegd: uitgifte van het proces-verbaal, verslag van de accountant en verslag van het bestuursorgaan.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste bb van On; 8 vermeden Recto Naam en hoeclanrcghe d van de rnstrumeniercru}e notai- 11 heta¬ van do pero(Q)n(en) bevoegd de rechispersoon ten eanrpen van donicn le vertegomrvroordrgen

vorm Naam en handtekening

Coordonnées
POLYSIS CONSULTING

Adresse
SINT-STEFAANSSTRAAT 152, BUS 6 1932 SINT-STEVENS-WOLUWE

Code postal : 1932
Localité : Sint-Stevens-Woluwe
Commune : ZAVENTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande