PORPHYRIO

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : PORPHYRIO
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 521.856.832

Publication

06/05/2014 : b! - - roelôgd ter nriffia â&r
t1

ftâ

bi

i

E St

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

b! - - roelôgd ter nriffia â&r

, . iiio:.nl\Viin Kcophandeî

UL„avantc;�2 3 APR. W

Griffie

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte

0521.856.832

PORPHYRIO

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Leopold Beosierlaan 68-3010 Leuven/Kessel-Lo

STATUTENWIJZIGING

M

"ô3

-o

u

G


â– M

S

o

S â– a

V


X


G G

<

O ri

eo

O

T5

e.

3 2

02

•FF

M

"3 CQ

â– M


si

G


M

C.

CQ

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Hugo Kuijpers, te Leuven-Heveriee, op 09/04/2014, geregistreerd 1ste kantoor der Regîstratie Leuven 2, op 15/04/2014, boek 1383 blad 87 vak 11, dat een buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PORPHYRIO, met zetel te Leuven/Kessel-Lo, Leopold Beosierlaan 68, is bijeengekomen, die met éénparigheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen:

1. De algemene vergadering beslist -zonder wijziging van het kapitaal van de vennootschap- elk aandeel van de honderd (100) bestaande aandelen van de vennootschap te verhonderdvoudigen, of telkens elk aandeel te splitsen in honderd (100) aandelen, zodoende dat het totaal aantal aandelen van de vennootschap van honderd (100) aandelen op tienduizend (10.000) aandelen wordt gebracht.

Dienvolgens wordt de tweede zin van artikei 5 der statuten (kapitaal) gewijzigd als volgt:

"Het is verdeeld in tienduizend (10.000) aandelen zonder nominale waarde, die elk één/tienduizendste

(1/10.000ste) van het kapitaal vertegenwoordigen."

2.Tenslotte draagt de algemene vergadering aan de zaakvoerders de zorg op voor de uitvoering van ai wat

voorafgaat, evenals voor de coôrdinatie der statuten.

Bijzondere volmacht wordt verleend aan de heer Mertens Kristof, gehuisvest te Leuven/Kessel-Lo, Leopold Beosierlaan 68, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, om de vennootschap te vertegenwoordigen ingevolge huïdige statutenwîjziging, tegenover de griffie van de rechtbank van koophandel, de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de ondernemïngsloketten en aile (belasting-)adminïstraties, waaronder de BTW, teneinde aldaar alie aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en aile administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Bijgevoegd: 1) uitglfte van proces-verbaal van buitengewone algemene

vergadering, met aanwezîgheîdslijst en volmachten, en 2) gecoôrdineerde statuten,

NOTARIS HUGO KUIJPERS

Op de laatste blz. van Luik_B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

-----------------------------------------------------Page 1-----------------------------------------------------
17/07/2014
ÿþTen jare tweeduizend veertien.

Op drieëntwintig juni.

Is voor mij, Hugo KUIJPERS, notaris te Leuven-Heverlee,

BIJEENGEKOMEN:

Een buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid PORPHYRIO, waarvan de zetel gevestigd is te Leuven/Kessel-Lo, Leopold Beosierlaan 68, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0521.856.832, met BTW-nummer BE0521.856.832, en ressorterend onder het rechtsgebied van de rechtbank van Leuven.

Vennootschap opgericht ingevolge akte verleden voor notaris Dirk Michiels, te Aarschot, op zeven maart tweeduizend dertien, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van twaalf maart en vijf april tweeduizend dertien, respectievelijk onder nummers 13301559 en 13053532, en waarvan de statuten werden gewijzigd ingevolge proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering opgesteld door ondergetekende notaris op negen april tweeduizend veertien, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van zes mei nadien, onder nummer 14094248.

De vergadering gaat door ten kantore van ondergetekende notaris te Leuven Heverlee, Schreursvest 5, en wordt geopend om tien uur dertig onder voorzitterschap van de MERTENS Kristof, zaakvoerder, gehuisvest te Leuven/Kessel-Lo, Leopold Beosierlaan 68.

De voorzitter overhandigt aan de ondergetekende notaris de aangehechte aanwezigheidslijst, bevestigend dat de hierop voorkomende vennoten, van wie de naam, voornaam en woonplaats of benaming en zetel, alsmede het aantal aandelen dat ieder van hen verklaart te bezitten, vermeld zijn in deze lijst, aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

UITEENZETTING DOOR DE VOORZITTER

De voorzitter zet vervolgens het volgende uiteen en verzoekt de ondergetekende notaris te akteren:

1, AGENDA

De vergadering van vandaag heeft de volgende agenda:

1)Na kennisname van de vereiste verslagen van een aangestelde bedrijfsrevisor [Baker Tilly Belgiurru

Bedrijfsrevisoren] en de zaakvoerders (artikel 313 Wetboek van Vennootschappen), kapitaalverhoging met honderdzesendertigduizend vierhonderdvijfenveertig euro zesenzeventig cent (¬ 136.445,76) om het kapitaal te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op honderdvijfenvijftigduizend vijfenveertig euro zesenzeventig cent (¬ 155.045,76) door inbreng in natura van een bedrag van honderdzesendertigduizend vierhonderdvijfenveertig euro zesenzeventig cent (E 136.445,76). Deze kapitaalverhoging zal gebeuren via creatie van duizend vierhonderdzestien (1,416) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde. Inschrijving en storting van de nieuwe aandelen. Vaststelling dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt.

2)Verhoging van het kapitaal van de vennootschap ten belope van vierhonderdvijftigduizend en één euro twintig cent (¬ 450.001,20), om het te brengen van honderdvijfenvijftigduizend vijfenveertig euro zesenzeventig cent (¬ 155.045,76) op zeshonderdenvijfduizend zesenveertig euro zesennegentig cent (¬ 605.046,96), door inbreng in geld, met individuele afstand door de vennoten van het voorkeurrecht (zoals voorzien in artikel 309 van het Wetboek van Vennootschappen), van een bedrag van vierhonderdvijftigduizend en één euro twintig cent (¬ 450_001,20), Deze kapitaalverhoging zal gebeuren via creatie van vierduizend zeshonderdzeventig (4.670) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde. Inschrijving en storting van de nieuwe aandelen,: Vaststelling dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt.

3)Verplaatsing van de zetel van de vennootschap van Leuven/Kessel-Lo, Leopold Beosierlaan 68 naar

HerenlyVarotstraat 50. _

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0521.866.832

Benaming

(voluit) : PORPHYRIO

(verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Leopold Beosierlaan 68 - 3010 Leuven/Kessel-Lo

(volledig adres)

Onderwerp aide KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGING - OMZETTING ONTSLAG BENOEMINGEN - UITGIFTE VAN WARRANTS

*14138849*

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffue van de akte

NEERGELEGD

- 8 JULI 2014

Griffie Rechtbank van Koophandel

te Leuven.

Lrumè

Nod Word 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

4)Voorlezing van een verrechtvaardigend verslag, opgesteld door de zaakvoerders met het oog op de omzetting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in een naamloze vennootschap en van het verslag, opgemaakt door een aangestelde bedrijfsrevisor [Baker Tilly Belg ium Bedrijfsrevisoren] over de staat van actief en passief van de vennootschap die dateert van eenendertig maart tweeduizend veertien (artikelen 777-778 Wetboek van Vennootschappen),

5)Onder de opschortende voorwaarde van omzetting van de vennootschap in een naamloze vennootschap zoals opgenomen in het zesde agendapunt

-voor zoveel als nodig: lezing van het bijzonder verslag van het bestuursorgaan, opgesteld overeenkomstig artikel 288/ 560 van het Wetboek van Vennootschappen, inzake wijziging van rechten verbonden aan effecten;

-creatie van vier (4) klassen van aandelen (A, B, C en D), bepaling van de rechten eraan verbonden en toewijzing van de aandelen in klassen,

6)Onnzetting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in een naamloze vennootschap. Toekenning aan elke aandeelhouder van één aandeel van de naamloze vennootschap in ruil voor één aandeel van de omgezette besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Flet kapitaal van zeshonderdenveluizend zesenveertig euro zesennegentig cent (¬ 605.046,96) zal vertegenwoordigd zijn door zestienduizend zesentachtig (16.086) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Ontslag van en kwijting aan de (statutaire) zaakvoerders.

7)Vaststelling van de statuten van de naamloze vennootschap en van de overgangsbepalingen betreffende de omvorming van het kapitaal van de vennootschap, de eerste jaarvergadering en het eerste boekjaar, de bepalingen omtrent de registratie en de belastingen op de omzetting van de vennootschap, de omzettingskosten en de benoeming van bestuurders.

8)Uitgifte en plaatsing van drie (3) anti-dilutie warrants:

a)Bijzonder verslag van het bestuursorgaan, opgesteld overeenkomstig de artikelen 582 en 583 van het Wetboek van Vennootschappen, betreffende de uitgifte van anti-dilutie warrants en de uitgifte van aandelen beneden fractiewaarde. Bijzonder verslag van een aangestelde bedrijfsrevisor [Baker Tilly Beigiunn Bedrijfsrevisoren] overeenkomstig artikel 582 van het Wetboek van Vennootschappen aangaande de uitgifte van aandelen beneden fractiewaarde,

b)Uitgifte van drie (3) anti-dilutie warrants, op naam, onder opschortende voorwaarde van toekenning en aanvaarding van deze warrants en vaststelling van de ultgiftevoorwaarden,

c)Kapitaalverhogingen met individuele verzaking

-door de aandeelhouders aan het voorkeurrecht (zoals voorzien in artikel 592 van het Wetboek van Vennootschappen alsook in artikel 10 van de nieuwe statuten),

onder de opschortende voorwaarde opgenomen onder agendapunt 8)b) en onder de voorwaarde en naarmate van de uitoefening van de warrants, met een bedrag gelijk aan de uitoefenprijs van de uitgeoefende warrants. Dit alles te verwezenlijken overeenkomstig de vastgestelde voorwaarden van het warrantenplan en vast te stellen naarmate de uitoefening van de warrants. Creatie van nieuwe aandelen behorende tot de vooropgestelde klasse bil uitgifte van de warrants. Deze aandelen zullen delen in de winsten vanaf de aanvang van het boekjaar waarin ze worden uitgegeven.

d)Plaatsing en vaststelling van de anti-dilutie warrants [1 warrant voor elke  verschillende- inschrijver op voormelde kapitaalverhogingen; geen uitgifteprijs].

9)Uitgifte en plaatsing van tweeduizend vierentwintig (2.024) ESOP[employee stock option plan]-warrants: a)Bijzonder verslag van het bestuursorgaan, opgesteld overeenkomstig artikel 583 van het Wetboek van Vennootschappen, betreffende de uitgifte van warrants.

b)Uitgifte van tweeduizend vierentwintig (2.024) warrants, onder opschortende voorwaarde van toekenning en aanvaarding van deze warrants en vaststelling van de uitgiftevoorwaarden,

c)Kapitaalverhogingen met individuele verzaking

-door de aandeelhouders aan het voorkeurrecht (zoals voorzien in artikel 592 van het Wetboek van Vennootschappen alsook in artikel 10 van de nieuwe statuten),

onder de opschortende voorwaarde opgenomen onder agendapunt 9)b) en onder de voorwaarde en naarmate van de uitoefening van de warrants, met een bedrag ten hoogste gelijk aan de vermenigvuldiging van het aantal aandelen uitgegeven bij de uitoefening van de warrants, hetzij maximaal tweeduizend vierentwintig (2.024), met de uitoefenprijs. Dit alles te verwezenlijken overeenkomstig de voorwaarden van het warrantenplan en vast te stellen naarmate de uitoefening van de warrants. Creatie van ten hoogste tweeduizend vierentwintig (2.024) aandelen van de klasse A, B, C of D zoals bepaald bij toekenning van de warrants, die zullen worden uitgegeven tegen afgifte van de warrants waarvan de uitoefening zou worden gevraagd. Deze aandelen zullen delen in de winsten vanaf de aanvang van het boekjaar waarin ze worden uitgegeven.

d)Plaatsing en vaststelling van de warrants [plaatsing bij de vennootschap in afwachting van toekenning door de raad van bestuur].

10)Machtiging aan de bestuurders

-tot uitvoering van de beslissingen aangaande voorgaande punten, waaronder onder meer de toekenning van warrants, de vaststelling van de uitoefening van warrants en de daaruit voortvloeiende kapitaalverhogingen/ uitgifte van nieuwe aandelen / gelijkschakeling van de fractiewaarde van alle aandelen, alsmede de praktische regeling van de uitvoeringsmodaliteiten, en

-tot coördinatie van de statuten.

Bijzondere volmacht.

2. SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

De voorzitter verklaart dat de vergadering geldig is samengesteld om te beraadslagen over de punten van de agenda, wat na akkoordbevinding door de vergadering als juist wordt erkend, namelijk dat er thans tienduizend (10.000) aandelen bestaan en dat alle aandelen aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

Hij verklaart dat alle vennoten en de zaakvoerders hebben verzaakt aan de formaliteiten van voorafgaande oproeping en agenda én aan de voorafgaande mededeling van voormelde verslagen (artikelen 268 en 269 Wetboek van Vennootschappen),

3. AFSTAND VAN VOORKEURRECHT

De voorzitter verklaart dat de vennoten op de hoogte werden gebracht van de kapitaalverhoging in geld die het voorwerp uitmaakt van onderhavige akte.

De op deze vergadering aanwezige en vertegenwoordigde vennoten verklaren individueel afstand te doen en geen gebruik te willen maken van hun voorkeurrecht, voorzien in artikel 309 van het Wetboek van Vennootschappen,

BERAADSLAGING EN BESLUITVORMING

De uiteenzetting van de voorzitter wordt door de vergadering als juist erkend. De vergadering stelt vast dat zij geldig is samengesteld en bevoegd om over de onderwerpen van de agenda te beraadslagen.

De vennoten verklaren dat het stemrecht verbonden aan hun aandelen niet geschorst is.

EN ONMIDDELLIJK NADIEN NEEMT DE VERGADERING DE VOLGENDE BESLISSINGEN OVER DE AGENDAPUNTEN MET EENPARIGHEID VAN STEMMEN:

1.De algemene vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met honderdzesendertigduizend vierhonderdvijfenveertig euro zesenzeventig cent (¬ 136.445,76), om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op honderdvijfenvijftigduizend vijfenveertig euro zesenzeventig cent (¬ 155.045,76), door inbreng in natura ten befope van honderdzesendertigduizend vierhonderdvijfenveertig euro zesenzeventig cent (¬ 136.445,76) en via creatie van duizend vierhonderdzestien (1.416) nieuwe aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

Deze nieuwe aandelen worden uitgegeven tegen de inschrijvingsprijs van zesennegentig euro zesendertig cent (¬ 96,36) per aandeel, zijnde hoger dan de fractiewaarde van de huidige aandelen.

Op deze nieuwe aandelen wordt onmiddellijk in nature ingeschreven door:

-de Katholieke Universiteit Leuven, gevestigd te Leuven: voor een bedrag van honderdzesendertigduizend vierhonderdvijfenveertig euro zesenzeventig cent (¬ 136.445,76), volledig volgestort, tegen de uitgifte van duizend vierhonderdzestien (1.416) nieuwe aandelen, zonder vermelding van nominale waarde;

Is hier tussengekomen:

De Katholieke Universiteit Leuven, gevestigd te Leuven, genietend van de rechtspersoonlijkheid ingevolge de bekendmaking van haar oprichtingsakte, samen met het organiek reglement, in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van één juli negentienhonderd zeventig, overeenkomstig de wet van twaalf augustus negentienhonderd en elf, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsbiad van éénentwintig/ tweeëntwintig augustus nadien,

-gewijzigd ingevolge de wet van acht maart negentienhonderd vierenvijftig, bekendgemaakt in het Belgisch Staatsblad van één april nadien, met erratum in het Belgisch Staatsblad van twaalf/dertien april negentienhonderd vierenvijftig,

-gewijzigd ingevolge de wet van negen april negentienhonderd vijfenzestig, bekendgemaakt in het Belgisch Staatsblad van zevenentwintig april nadien,

-gewijzigd door de wet van achtentwintig mei negentienhonderd zeventig, bekendgemaakt in het Belgisch Staatsblad van vijfentwintig juni nadien, en

-gewijzigd door de wet van achtentwintig mei negentienhonderd eenenzeventig, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van zeventien juli nadien,

en met bestuurlijke zetel te 3000 Leuven, Oude Markt 13,

Hier vertegenwoordigd door K.U.Leuven Research and Development, gevestigd te Leuven, Waaistraat 6, vertegenwoordigd door: 1) de heer Van Dun Paul, algemeen directeur, gehuisvest te Herselt, Witputstraat 17, en 2) de heer Cuyvers Rudi, innovation manager, gehuisvest te Gentbrugge, Nelestraat 26, handelend krachtens artikel 13 van de authentieke volmacht verleden voor ondergetekende notaris op acht juli tweeduizend dertien én beslissing van de raad van bestuur van zevenentwintig mei tweeduizend veertien,

op haar beurt hier vertegenwoordigd ingevolge hieraangehechte onderhandse volmacht door mevrouw Sienaert Ilse, innovative manager, gehuisvest te Oud-Heverlee/Haasrode, Herpendaalstraat 27.

Zij verklaart na lezing gehoord te hebben van wat voorafgaat volledig kennis te hebben van de statuten, de financiële toestand en de structuur van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Porphyrio.

Zij verklaart eveneens duizend vierhonderdzestien (1.416) aandelen te hebben onderschreven, tegen de uitgifteprijs van zesennegentig euro zesendertig cent (¬ 96,36) per aandeel, volledig volgestort.

INBRENG IN NATURA

De vennoten verklaren zich te schikken zonder uitzondering naar de besluiten van het revisoraal verslag, opgesteld (in uitvoering van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen) door de burgerlijke vennootschap onder vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Baker Tilly Belgium Bedrijfsrevisoren, met zetel te 9090 Melle, Collegebaan 2/d, vertegenwoordigd door de heer Cobert Filip, vennoot-bedrijfsrevisor, de dato twintig juni tweeduizend veertien, en waarvan de besluiten luiden als volgt:

"Ondergetekende, de Burg. CVBA Baker Tilly Belgium Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te 9090 Melle, Collegebaan 2d, vertegenwoordigd door een vennoot, de heer Filip Cobert, bedrijfsrevisor werd aangesteld door de zaakvoerders van de BVBA Porphyrio om verslag uit te brengen ingevolge art. 313 van het

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Wetboek van Vennootschappen over de voorgenomen kapitaalverhoging in de voornoemde vennootschap door middel van de in dit verslag beschreven inbreng in nature voor een totaal bedrag van 136.445,76 EUR.

ik bevestig bij deze op basis van de door mij uitgevoerde en in onderhavig rapport beschreven controlewerkzaamheden dat naar mijn mening:

"de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen inzake controle van inbreng in natura en quasi-inbreng van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren en dat de zaakvoerders van de BVBA Porphyrio verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

"de beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

-de voor de inbreng in nature door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de waarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is;

De als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in nature voor een bedrag van 136.445,76 EUR, betreft de toekenning van 1.416 aandelen zonder nominale waarde die in de winsten zullen delen pro rata temporis en die de rechten en voordelen zullen hebben zoals vermeld in de statuten.

Dit verslag werd, overeenkomstig de bepalingen van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, opgesteld teneinde aan de buitengewone algemene vergadering de nodige informatie te verstrekken met betrekking tot de inbreng in natura van de in dit verslag opgenomen aandelen. Dit verslag mag dan ook niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Tenslotte wil ik er tevens op wijzen dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting."

Met éénparigheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van voormeld revisoraal verslag evenals van het verslag van de zaakvoerders betreffende de kapitaalverhoging door inbreng in nature (artikel 313 Wetboek Vennootschappen), aangezien alle vennoten erkennen kennis ervan te hebben genomen en een kopie ervan ontvangen te hebben.

Voormelde inbrenger verklaart in de vennootschap in te brengen ten belope van voormeld bedrag: Omschrijving inbreng:

De inbreng in natura betreft:

-enerzijds, een softwarelicentie die wordt aangewend in het kader van de "Early Warning"-technologie, en -anderzijds, het business ontwikkelingsmodel betreffende de  Early Warning"-technologie, bestaande uit het marktonderzoek, het businessmodet, het businessplan en de Service Levai Agreements.

toebehorend aan de Katholieke Universiteit Leuven voornoemd.

De inbrenger verklaart dat de ingebrachte goederen vrij en onbelast zijn.

Deze kapitaalverhoging door inbreng in nature gaat gepaard met de uitgifte van duizend vierhonderdzestien (1.416) nieuwe aandelen.

De vergadering keurt deze inbreng goed.

Verklaring pro fsco: de inbrengers verklaren

"dat de netto-verkoopwaarde van de inbreng in nature honderdzesendertigduizend vierhonderdvijfenveertig euro zesenzeventig cent (E 136.445,76) bedraagt;

" dat de waarde van de als tegenprestatie voor de inbreng verstrekte aandelen honderdzesendertigduizend vierhonderdvijfenveertig euro zesenzeventig cent (¬ 136.445,76) bedraagt.

De inschrijver verklaart en aile leden van de vergadering erkennen dat ieder aandeel, waarop aldus werd ingeschreven door inbreng in natura, volledig volgestort is.

De door artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen voorgeschreven verslagen zullen neergelegd worden zoals wettelijk voorzien.

Vaststelling kapitaalverhoging:

Alle leden van de vergadering verzoeken de ondergetekende notaris vast te stellen dat op de kapitaalverhoging in nature volledig werd ingeschreven en dat de nieuwe aandelen volledig werden volgestort. Het kapitaal werd aldus daadwerkelijk gebracht op honderdvijfenvijftigduizend vijfenveertig euro zesenzeventig cent (¬ 155.045,76) en is vertegenwoordigd door elfduizend vierhonderdzestien (11.416) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

De nieuwe aandelen zullen dezelfde rechten en voordelen bieden ais de bestaande aandelen, en zij zullen in de resultaten van de vennootschap delen vanaf hun creatie.

2.Vervoigens beslist de vergadering het kapitaal van de vennootschap te verhogen met vierhonderdvijftigduizend en één euro twintig cent (¬ 450.001,20), om het te brengen van honderdvijfenvijftigduizend vijfenveertig euro zesenzeventig cent (¬ 155.045,76) op zeshonderdenvijfduizend zesenveertig euro zesennegentig cent (¬ 605.046,96), door inbreng in geld ten belope van vierhonderdvijftigduizend en één euro twintig cent (¬ 450.001,20) en via creatie van vierduizend zeshonderdzeventig (4,670) nieuwe aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

Deze nieuwe aandelen worden uitgegeven tegen de inschrijvingsprijs van zesennegentig euro zesendertig cent (¬ 96,36) per aandeel, zijnde hoger dan de fractiewaarde van de huidige aandelen.

Op deze nieuwe aandelen wordt onmiddellijk in geld ingeschreven, met individuele afstand door de vennoten van het voorkeurrecht (zoals voorzien in artikel 309 van het Wetboek van Vennootschappen), door:

-de Katholieke Universiteit Leuven, voornoemde reeds tussengekomen partij (en vertegenwoordigd zoals voormeld): vijfhonderdvijftig (550) aandelen of tweeënvijftigduizend negenhonderdachtennegentig euro (¬ 52.998,00), volledig volgestort;

Bijlagën bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

-de naamloze vennootschap Gemma Frisius-Fonds K.U.Leuven, met zetel te Leuven, Waaistraat tweeduizend zestig (2.060) aandelen of honderdachtennegentigduizend vijilionderdenéén euro zestig cent (E 198.501,60), volledig volgestort;

-het Vlaams Gewest, navermeid: tweeduizend zestig (2.060) aandelen of honderdachtennegentigduizend vijfhonderdenéén euro zestig cent (E 198.501,60), volledig volgestort.

Zijn hier tussengekomen:

1 °de NV Gemma Fisius-Fonds K.U.Leuven, afgekort GFF, met zetel te Leuven, Waaistraat 6 (RPR Leuven 0477.960.372), Vennootschap opgericht ingevolge akte verleden voor ondergetekende notaris op drie juli tweeduizend en twee, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsbiad van vierentwintig juli nadien, onder nummer 20020724-565. Hier vertegenwoordigd overeenkomstig haar statuten door twee bestuurders, te weten:

*de heer Van Dun Paul voornoemd, en

*de NV Fortis Private Equity Belgium, met vaste vertegenwoordiger de heer Weverbergh Luc,

op hun beurt hier vertegenwoordigd ingevolge hieraangehechte onderhandse volmacht door mevrouw Sienaert Ilse voornoemd;

2liet Vlaams Gewest, vertegenwoordigd door de Vlaamse regering, voor wie optreedt mevrouw Ingrid Lieten, Viceminister-president van de Vlaamse Regering en Vlaams minister van Innovatie,

Overheidsinvesteringen, Media en Armoedebestrijding, Martelaarsplein 7, 1000 Brussel. Hier

vertegenwoordigd door de heer Vandenberk Kris, gehuisvest te 3920 Lommel, VVijerken 35, handelend in zijn hoedanigheid van bijzondere volmachtdrager ingevolge een hieraangehechte onderhandse volmacht,

beiden voornoemd, die elk verklaren na lezing gehoord te hebben van wat voorafgaat volledig kennis te hebben van de statuten, de financiële toestand en de structuur van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Porphyrio.

Zij verklaren eveneens elk tweeduizend zestig (2.060) aandelen te hebben onderschreven, tegen de uitgifteprijs van zesennegentig euro zesendertig cent (E 96,36) per aandeel, volledig volgestort.

Volstorting;

Voormelde volstortingen van de inschrijvers voor een totaal bedrag van vierhonderdvijftigduizend en één euro twintig cent (E 450.001,20) werden gedaan op een rekening, geopend ten name van de vennootschap bij de bank BNP Paribas Fortis (nummer BE20 0017 2955 4456) waarvan een attest werd afgeleverd op drieëntwintig juni tweeduizend veertien.

De inschrijvers verklaren en alle leden van de vergadering erkennen dat ieder aandeel, waarop aldus werd ingeschreven door inbreng in geld, volledig volgestort is.

Vaststelling kapitaalverhoging;

Alle leden van de vergadering verzoeken de ondergetekende notaris vast te stellen dat op de kapitaalverhoging in geld volledig werd ingeschreven en dat de nieuwe aandelen volledig werden volgestort. Het kapitaal werd aldus daadwerkelijk gebracht op zeshonderdenvijfduizend zesenveertig euro zesennegentig cent (E 605.046,96) en is vertegenwoordigd door zestienduizend zesentachtig (16.086) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

De nieuwe aandelen zullen dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen, en zij zullen in de resultaten van de vennootschap delen vanaf hun creatie.

3.De vergadering beslist de zetel van de vennootschap te verplaatsen van 3010 Leuven/Kessel-Lo, Leopold Beosierlaan 68 naar 3020 Herent, Warotstraat 50,

4.De vergadering ontslaat de voorzitter van net voorlezen, met het oog op de omzetting van de vennootschap, van het verslag van de zaakvoerders en van het verslag, opgemaakt door een bederevisor over de staat van actief en passief van de vennootschap, afgesloten per eenendertig maart tweeduizend veertien, of minder dan drie maanden vif* heden. De vennoten erkennen kennis te hebben genomen van de verslagen.

De besluiten van het verslag van voornoemde burgerlijke vennootschap onder vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Baker Tilly Belgium Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Cobert Filip, vennoot-bedrijfsrevisor, de dato twintig juni tweeduizend veertien, aangaande de omzetting luiden als volgt:

"Ondergetekende, Burg. CVBA Baker Tilly Belgium Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door Filip Cobert, bedrijfsrevisor en vennoot, met maatschappelijke zetel te 9090 Melle, Collegebaan 2 D, aangesteld op 3 maart 2014 door de zaakvoerders van de BVBA Porphyrio, om krachtens artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen, verslag uit te brengen over de voorgenomen omzetting in een naamloze vennootschap, bevestigt bij deze, hetgeen volgt:

Dal de werkzaamheden uitgevoerd door ondergetekende er enkel op gericht zijn na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief bestaat zoals dat blijkt uit de staat van activa en passive afgesloten op 31 maart 2014 die de zaakvoerders van de vennootschap hebben opgesteld.

Zoals vermeld in dé agenda van de buitengewone algemene vergadering uit de ontwerpakte van de notaris, zal voorafgaand aan de omzetting van BVBA Porphyrio in een naamloze vennootschap, het geplaatst kapitaal verhoogd worden met 586.446,96 EUR door een inbreng in nature enerzijds, en een inbreng in geld anderzijds. Deze kapitaalverhoging is o.a. noodzakelijk om het kapitaal op een niveau te brengen dat hoger is dan het minimumkapitaal van een naamloze vennootschap, met name 61.500,00 EUR. Het geplaatst Kapitaal zal na de verrichting 605.046,96 EUR bedragen, volstort ten belope van 605.046,96 EUR.

Uit de staat van de activa- en passivabestanddelen per 31 maart 2014, blijkt het netto-passief van de BVBA Porphyrio (34.486,36) EUR bedraagt. Het verschil tussen het netto-passief, zijnde (34.486,36) EUR, en het kapitaal per 31 maart 2014, zijnde 18.600,00 EUR, bedraagt 53.086,36 EUR,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Uit de door mij verrichte controlewerkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen van het Instituut

van de Bedrijfsrevisoren inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap is niet gebleken

dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad,"

Het verslag van de bedrijfsrevisor en het verslag van de zaakvoerders zullen neergelegd worden zoals

wettelijk voorzien,

5.0e vergadering besluit, onder de opschortende voorwaarde van de beslissing tot omzetting van de

vennootschap in een naamloze vennootschap zoals opgenomen in het zesde besluit hierna,

-tot het verlenen van ontslag aan de voorzitter van voorlezing van het bijzonder verslag van het

bestuursorgaan, opgesteld -voor zoveel als nodig- overeenkomstig artikel 288/560 van het Wetboek van

Vennootschappen, met betrekking tot de wijziging van de rechten verbonden aan de effecten.

Aile vennoten verklaren uitdrukkelijk kennis te hebben van de inhoud van voormeld verslag, én met deze

inhoud volledig in te stemmen;

-tot de creatie van vier verschillende klassen van aandelen (A, B, C en D).

De vergadering beslist dat de specifieke rechten van deze klassen van aandelen zullen worden vastgesteld

ingevolge de aanneming van de nieuwe tekst van statuten waartoe hierna zal worden besloten (zevende

besluit).

De -voorheen reeds bestaande alsook de in onderhavige akte gecreëerde- aandelen van de vennootschap

worden door de vergadering als volgt toegewezen:

-de aandelen toebehorende aan de heren Mertens Kristof, Kemps Bart en De Ketelaere Bart, alsook aan de

BVBA Quercom, zijnde de oprichters van de vennootschap, worden ondergebracht in klasse A,

-de aandelen toebehorende aan de Katholieke Universiteit Leuven, worden ondergebracht in klasse B, en

-de aandelen toebehorende aan de naamloze vennootschap Gemma Frisius-Fonds KU.Leuven en het

Vlaams Gewest, worden ondergebracht in klasse C.

De aandelen die zullen uitgegeven worden ingevolge uitoefening van de anti-diiutie warrants, toegekend in

uitvoering van navolgend warrantenplan van de vennootschap (besluit acht), zullen van dezelfde klasse zijn als

de beschermde aandelen.

De aandelen die zullen uitgegeven worden ingevolge uitoefening van de ESOP-aandelenopties, toegekend

in uitvoering van navolgend warranten plan van de vennootschap (besluit negen), worden ondergebracht in

klassen A, B, C of D zoals bepaald bij toekenning van de warrants.

6.0e vergadering beslist vervolgens de vorm van de vennoctschap te wijzigen, zonder verandering van haar

rechtspersoonlijkheid, in de vorm van een naamloze vennootschap.

De boeken en boekhouding van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Porphyrio

worden overgenomen en voortgezet door de naamloze vennootschap.

De naamloze vennootschap behoudt de nummers waaronder de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid ingeschreven was (nummer in rechtspersonenregister, BTW-nummer,  ,).

De omzetting geschiedt op basis van de staat van actief en passief van de vennootschap, afgesloten per

eenendertig maart tweeduizend veertien en vermeld in voorgaand verslag van de revisor.

Alle verrichtingen, die sedert deze datum werden gesteld door de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid Porphyrio, worden verondersteld verricht te zijn voor de naamloze vennootschap,

inzonderheid voor wat betreft het opmaken van de rekeningen van de vennootschap.

Het kapitaal van de naamloze vennootschap van zeshonderdenvijfduizend zesenveertig euro zesennegentig

cent (¬ 605.046,96) zal vertegenwoordigd zijn door zestienduizend zesentachtig (16.086) aandelen zonder

aanduiding van nominale waarde. Elke aandeelhouder zal één aandeel van de naamloze vennootschap

ontvangen in ruil voor één aandeel van de omgezette besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Het mandaat van de in functie zijnde (statutaire) zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid Porphyrio komt ingevolge onderhavige omzetting ten einde, te weten het mandaat van:

-de heer Mertens Kristof voornoemd;

-de heer Kemps Bart, gehuisvest te Balen, Kapelstraat 13.

7.Goedkeuring van de statuten van de naamloze vennootschap, en van de overgangsbepalingen.

De vergadering stelt de statuten van de naamloze vennootschap vast als volgt [er worden geen wijzigingen

aangebracht in deze statuten ten overstaan van de statuten van de BVBA voor wat betreft de naam, het doel,

de duur, de datum van de jaarvergadering en het boekjaar]:

STATUTEN

(begin uittreksel)

De vennootschap heeft de vorm van een naamloze vennootschap en draagt als naam PORPHYR10.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Herent, Warotstraat 50.

De vennootschap heeft tot doel:

betreft dataverwerking en data mining:

"digitaliseren van data;

"converteren van data;

"registreren van data op analoge en digitale dragers;

"verlenen van advies en diensten, en creatie van software, in verband met de gecollecteerde data, met

betrekking tot data-interpretatie, data beschrijving en data-analyse, in de ruimste zin;

betreft sensoren, telemetrie en software:

"onderzoek, ontwikkeling, engineering, advies, installatie, implementatie en onderhoud, van sensoren,

telemetrie-toepassingen en software voor o.& management ondersteuning, door vroegtijdige waarschuwings-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

en andere systemen (early waming systems), in de veeteelt en bij uitbreiding de landbouw en andere biologische productieprocessen, en allerlei andere sectoren;

-de aan- en verkoop, het huren en verhuren, de productie, de in- en uitvoer, het herstellen en installeren van

sensoren, telemetrie-toepassingen en software en software voor o.a. management ondersteuning, door

vroegtijdige waarschuwings- en andere systemen (early waming systems), in de veeteelt en bij uitbreiding de

landbouw en andere biologische productieprocessen, en allerlei andere sectoren;

-dienstverlening en advies in de ruime zin rond sensoren, telernetrie en software;

betreft internet/intranet-, cloud-based diensten, desktop- en bedrijfsapplicaties:

-onderzoek, studie, ontwerp, engineering, ontwikkeling, dienstverlening en commercialisering van software

in het algemeen en in het bijzonder van software voor telemetrie-toepassingen en vroegtijdige

waarschuwingssystemen (early waming systems);

-advies en studies aangaande gebruik, hosting, beveiliging, installatie en configuratie van applicaties en

diensten;

-installeren, beveiliging, configureren, documenteren van applicaties;

-analyseren, ontwerpen, programmeren en uitgeven van gebruiksklare systemen en software;

-projectbegeleiding binnen ontwikkelings- en implementatieprojecten;

" hosten van applicaties en web sites;

-verhuur en verkoop en licentiering van applicaties;

" testen van applicaties;

" onderhoud van installaties en applicaties;

-onderzoek, ontwikkeling, advies aangaande o.a.. het installeren, configuratie en gebruik van sensoren, telemetrie-toepassingen en software voor o.a. management ondersteuning, door vroegtijdige waarschuwings-en andere systemen (early waming systems), in de veeteelt en bij uitbreiding de landbouw en andere biologische productieprocessen, en allerlei andere sectoren;

-ontwikkeling van draadloze toepassingen;

-uitwerken, configureren, onderhouden, beveiligen en documenteren van o.a. computernetwerken, sensoren, telemetrie-toepassingen en software voor o.a. management ondersteuning, door vroegtijdige waarschuwings- en andere systemen (early waming systems), in de veeteelt en bij uitbreiding de landbouw en andere biologische productieprocessen, en allerlei andere sectoren;

-het verlenen van advies m.b.t. informatica programma's en het verlenen van bijstand bij de toepassingen

van informatica programma's;

betreft computer hardware en randapparatuur

-kleinhandel in hardware en randapparatuur;

-verhuur en verkoop van totaaloplossingen en deeloplossingen;

-installeren en configureren van hardware systemen;

-onderhoud en herstellingen van systemen;

betreft vroegtijdige waarschuwingssystemen/sensor ontwikkeling'.

-onderzoek, studie, ontwerp, ontwikkeling, dienstverlening en commercialisering van vroegtijdige

waarschuwingssystemen en sensoren;

-ontwikkelen, implementeren en documenteren van volledige en gedeeltelijke vroegtijdige

waarschuwingssystemen en/of sensoren voor bedrijven, hetzij maatwerk, hetzij productrnatig:

-advies/studies aangaande gebruik, hosting, beveiliging, installatie en configuratie van vroegtijdige

waarschuwingssystemen, telemetrie-systemen en deelsystemen;

-ontwikkelen, implementeren en documenteren van vroegtijdige waarschuwingssystemen en van sensoren;

algemeen:

-de bestudering van diverse problemen in verband met het opvatten en uitwerken van projecten van allerlei aard, zowel problemen van administratieve, organisatorische, financiële, juridische of technische aard en aile aanverwante vraagstukken, de eventuele tenuitvoerlegging van deze projecten onder eigen beheer of in medebeheer, voor eigen rekening of voor rekening van derden;

-onderzoeken, evalueren en testen van nieuwe, innoverende bedrijfsmatige- en multimediale systemen.

-Flet verstrekken van advies, opleiding en training met betrekking tot informatica en toepassingen ervan in het algemeen, en in het bijzonder toegespitst op telemetrie, data mining en vroegtijdige waarschuwingssystemen.

-Het verwerven en verhandelen van octrooien en andere vormen van intellectueel eigendom, inclusief het verlenen van ai dan niet exclusieve licenties.

Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

De activiteiten zullen plaatsvinden op zowel nationaal en internationaal vlak, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in samenwerking met derden. Diensten kunnen aangeboden warden aan bedrijven en particulieren. Zij mag tevens in België en/of in het buitenland alle financiële, nijverheids-, handels-, roerende en onroerende handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, en aandelen nemen bij middel van inschrijving, inbreng, deelneming of op een andere wijze, in elke vennootschap of onderneming met een gelijkaardige, verwante of aanvullende bedrijvigheid, en, in het algemeen, alle handelingen verrichten die de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel kunnen bevorderen.

Zij mag tevens in België en/of in het buitenland aile handelingen verrichten, die int verband staan met het beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen, zoals;

-Flet aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

" het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het vetwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Zij mag aile leningen en kredieten aangaan, zowel ten hare behoeve ais ten behoeve van derden, zo ook leningen, voorschotten en kredietopeningen toestaan aan vennootschappen en/of particulieren onder om het even welke vorm, hypotheek verlenen en toestaan, zich borg stellen (ondermeer voor de goede afloop van verbintenissen door derde personen aangegaan), solidariteit, ondeelbaarheid en dadelijke uitwinning bedingen, alsmede alle andere waarborgen geven en nemen.

De vennootschap kan ook de functie van bestuurder of vereffenaar van een andere vennootschap uitoefenen.

In de mate dat voor de voormelde activiteiten bijzondere erkenningen, machtigingen en/of vergunningen vereist zijn of opgelegd werden door de bevoegde overheid, kunnen deze door de vennootschap slechts uitgeoefend worden van zodra deze erkenningen, machtigingen en/of vergunningen werden bekomen.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt zeshonderdenvijfduizend zesenveertig euro zesennegentig cent (605.046,96), volledig volstort.

De aandelen zijn onderverdeeld in vier klassen, de aandelen klasse A, B, C en D, ais volgt:

-de aandelen klasse A zijn de nieuwe aandelen die zijn of worden uitgegeven ten voordele van de oprichters of sleutelpersonen van de vennootschap naar aanleiding van de oprichting, een kapitaalverhoging, uitoefening van warrants, de conversie van converteerbare obligaties of andere gelijkaardige verrichtingen of de bestaande aandelen die worden verworven door deze aandeelhouders  al dan niet na conversie van klasse;

-de aandelen klasse B zijn de nieuwe aandelen die zijn of worden uitgegeven ten voordele van onderzoeksinstellingen of hun onderzoekers bij de oprichting of naar aanleiding van een kapitaalverhoging, uitoefening van warrants, de conversie van converteerbare obligaties of andere gelijkaardige verrichtingen of de bestaande aandelen die worden verworven door deze aandeelhouders  al dan niet na conversie van klasse;

-de aandelen klasse C zijn de nieuwe aandelen die zijn of worden uitgegeven ten voordele van de aangeduide investeerders naar aanleiding van een kapitaalverhoging, uitoefening van warrants, de conversie van converteerbare obligaties of andere gelijkaardige verrichtingen of de bestaande aandelen die worden verworven door deze aandeelhouders  al dan niet na conversie van klasse;

-de aandelen klasse D zijn de aandelen die zijn of worden uitgegeven ten voordele van geselecteerde belangrijke personeelsleden of consulenten naar aanleiding van een kapitaalverhoging door uitoefening van warrants.

De klassen van aandelen genieten de rechten als toegekend bij deze statuten.

De aandelen zijn op naam en zonder nominale waarde. Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door zestienduizend zesentachtig (16.086) aandelen die ieder één/zestienduizend zesentachtigste (1/16.086ste) van het kapitaal vertegenwoordigen, verdeeld als volgt:

 tienduizend (10.000) aandelen van de klasse A;

 duizend negenhonderdzesenzestig (1.966) aandelen van de klasse B;

 vierduizend honderdtwintig (4.120) aandelen van de klasse C;

 nul aandelen van de klasse D.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad samengesteld uit minstens vier (4) en maximum zes (6) bestuurders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet aandeelhouders, waarvan:

-twee (2) bestuurders op voorstel van de aandeelhouders van aandelen klasse A;

-één (1) bestuurder op voorstel van de aandeelhouders van aandelen klasse B;

-één (1) bestuurder op voorstel van de aandeelhouders van aandelen klasse C; voor zover ze aandeelhouder zijn zef deze bestuurder benoemd worden op voorstel van Gemma Frisius-Fonds K.U. Leuven, naamloze vennootschap naar Belgisch recht, met zetel te 3000 Leuven, Waaistraat 6, ondememingsnummer 0477.960.372, RPR Leuven, titularis van aandelen klasse C;

-in voorkomend geval, één (1) onafhankelijke bestuurder op voorstel van het Vlaams Gewest.

De bestuurders worden benoemd voor een termijn van ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en zijn te allen tijde door haar afzetbaar. Ze zijn herbenoembaar.

Als één of meerdere plaatsen van bestuurder wegens overlijden, ontslag of om een andere reden openvalt, mogen de overblijvende bestuurders voorlopig in deze vacature voorzien. Daartoe moeten zij de nieuwe bestuurder(s) kiezen uit de lijst van kandidaten welke de ontslagnemende bestuurder bevat of op een nieuwe lijst voorgesteld door de aandeelhouders die de benoeming van de uittredende bestuurder hadden voorgesteld.

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid een of meer adviserende comités oprichten waarvan hij de samenstelling en opdrachten omschrijft.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten, die nuttig of noodzakelijk zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen die door de wet of door deze statuten aan de algemene vergadering voorbehouden zijn.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd twee (2) bestuurders van een verschillende klasse waaronder steeds een bestuurder verkozen op voordracht van de aandeelhouders van de aandelen van de klasse A, gezamenlijk handelend, of door een speciaal lasthebber, al dan niet bestuurder, alleen handelend en met dit doel aangesteld door de raad van bestuur.

Rechtsgedingen, zowel als eiser als verweerder, worden in naam van de vennootschap gevoerd of gevolgd door twee (2) bestuurders van een verschillende klasse waaronder steeds een bestuurder verkozen op voordracht van de aandeelhouders van de aandelen van de klasse A, gezamenlijk handelend, of door een speciaal lasthebber (al dan niet bestuurder) alleen handelend en speciaal daartoe aangesteld door de raad van bestuur. Rechtsgedingen met betrekking tot faillissement zullen in naam van de vennootschap gevoerd of gevolgd worden door twee (2) bestuurders van een verschillende klasse waaronder steeds een bestuurder verkozen op voordracht van de aandeelhouders van de aandelen van de klasse A, gezamenlijk handelend.

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap en de vertegenwoordiging van deze laatste wat betreft dit bestuur opdragen aan één of meer personen, al dan niet aandeelhouders of bestuurders, die alleen of gezamenlijk optreden. De raad van bestuur kan eveneens een directiecomité of een uitvoerend comité instellen en dit belasten met het dagelijks bestuur..

Een bestuurder belast met het dagelijks bestuur draagt de titel van "gedelegeerd bestuurder", terwijl een niet-bestuurder belast met dit bestuur de titel van "directeur" draagt.

De raad zal een lijst vastleggen, bij beslissing genomen in toepassing van artikel 18bis, van bevoegdheden die behoren tot het dagelijks bestuur.

De raad van bestuur benoemt en ontslaat de personen belast met het dagelijks bestuur. De raad van bestuur beslist of hun mandaat al dan niet is bezoldigd en bepaalt desgevallend hun bezoldiging, vast of variabel.

De raad van bestuur, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, kunnen bijzondere machten verlenen aan ieder gevolmachtigde.

De opdracht van de bestuurders is onbezoldigd, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering bij bijzondere meerderheidsbeslissing in toepassing van artikel 28 van de statuten.

De jaarvergadering wordt gehouden op de derde donderdag van de maand mei om vijftien (15A0) uur in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats vermeld in de oproeping. indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Onverminderd de toepassing van de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, kan de vergadering slechts geldig beraadslagen en besluiten indien minstens twee/derde (2/3de) van de uitstaande stemgerechtigde aandelen aanwezig of vertegenwoordigd is. Behoudens in de gevallen voorzien bij de wet of in deze statuten besluit de vergadering bij gewone meerderheid van stemmen.

In geval van staking van stemmen wordt het voorstel afgewezen.

In de mate dat de raad van bestuur de mogelijkheid heeft voorzien in de oproeping, is het de aandeelhouders toegestaan per brief te stemmen door middel van een formulier waarvan de inhoud en de vermeldingen door de raad van bestuur zijn bepaald en die door deze laatste ter beschikking van de aandeelhouders wordt gesteld.

Er wordt geen rekening gehouden met formulieren die niet ten laatste drie werkdagen voor de vastgestelde datum van de algemene vergadering op het door de raad van bestuur aangeduide adres zijn toegekomen. De gebeurlijk opgelegde toelatingsformaliteiten moeten zijn vervuld.

Onverminderd de toepassing van de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, zijn de hierna voorziene beslissingen slechts goedgekeurd indien minstens twee/derde (2/3de) van de uitstaande stemgerechtigde aandelen aanwezig of vertegenwoordigd is en ze worden goedgekeurd met een meerderheid van vijfenzeventig ten honderd (75%) van de aanwezige of vertegenwoordigde aandelen:

(1)Elke beslissing tot fusie of splitsing van de vennootschap;

(2)Elke beslissing tot kapitaalverhoging en kapitaalvermindering;

(3)De uitgifte van aandelen beneden fractiewaarde;

(4)De beperking of opheffing van het voorkeurrecht;

(5)De uitgifte van converteerbare obligaties of warrants;

(6)Elke beslissing inzake de ontbinding en vereffening van de vennootschap;

(7)Elke beslissing tot wijziging van de statuten;

(8)De verkoop of overdracht van het geheel of een belangrijk deel van de activiteiten van de vennootschap; (9)De benoeming en het ontslag van bestuurders, commissarissen en vereffenaars en het vaststellen van hun bezoldiging;

(10)De goedkeuring van de jaarrekening en het verlenen van kwijting aan bestuurders en commissarissen; (11)Elke beslissing inzake de uitkering van dividenden.

Elke aandeelhouder kan zich op de algemene vergadering door een gevolmachtigde -al of niet aandeelhouder- laten vertegenwoordigen. Onder volmacht moet worden verstaan de door een aandeelhouder aan een natuurlijke of rechtspersoon verleende machtiging om sommige of elle rechten van die aandeelhouder in de algemene vergadering in zijn naam uit te oefenen. Onverminderd artikel 549, eerste lid, 10 van het Wetboek van vennootschappen kan deze machtiging worden gegeven voor een of meer specifieke vergaderingen of voor de vergaderingen die gedurende een bepaalde periode worden gehouden. De volmacht die voor een bepaalde vergadering wordt gegeven, geldt voor de opeenvolgende vergaderingen die met dezelfde agenda worden bijeengeroepen. De voimachtdrager geniet dezelfde rechten ais de aldus vertegenwoordigde aandeelhouder, en inzonderheid het recht om het woord te voeren, om vragen te stellen tijdens de algemene vergadering en om er het stemrecht uit te oefenen. De minderjarigen, de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

onbekwaamverklaarden en de rechtspersonen mogen zich laten vertegenwoordigen door hun wettelijke of statutaire vertegenwoordigen De raad van bestuur mag de vorm van de volmachten bepalen en eisen dat deze worden neergelegd op een door hem aangeduide plaats, tenminste vijf volle dagen voor de algemene vergadering. Mede-eigenaars, vruchtgebruikers en naakte eigenaars dienen zich respectievelijk door één en dezelfde persoon te laten vertegenwoordigen.

Het maatschappelijk jaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar.

Met batig saldo van de resultatenrekening na aftrek van de algemene onkosten, de sociale lasten en noodzakelijke afschrijvingen vormt de nettowinst. Jaarlijks wordt van de nettowinst vijf ten honderd (5%) voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht, wanneer dit reservefonds één/ tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die, op voorstel van de raad van bestuur, de bestemming ervan bepaalt, rekening houdend met de wettelijke en statutaire bepalingen ter zake.

De uitbetaling van dividenden geschiedt op de plaats en op het tijdstip, vastgesteld door de raad van bestuur. De raad van bestuur mag, overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen en met inachtneming van artikel 18bis van deze statuten, op eigen verantwoordelijkheid besluiten tot de uitkering van interimdividenden en er de ultbetafingsmodaliteiten van bepalen.

Behoudens de wettelijke regels inzake ontbinding, mag de vennootschap slechts ontbonden worden bij beslissing van de algemene vergadering beraadslagend in de vormen inzake statutenwijziging en beslissing in toepassing van artikel 28 van deze statuten. Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden en op welk ogenblik ook, geschiedt de vereffening door vereffenaars, daartoe aangesteld door de algemene vergadering. Overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen treden zij pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot bevestiging van hun benoeming. De vereffenaars beschikken te dien einde over de ruimste bevoegdheden, verleend overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen. De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt de vereffening uitgevoerd door de bestuurder(s) in functie, onder voorbehoud van het recht van de algemene vergadering om één of meer vereffenaars aan te duiden, hun bevoegdheden te omlijnen en hun vergoeding te bepalen, met naleving van de wettelijke voorschriften ter zake. De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank ter bevestiging worden voorgelegd. Indien de aandelen niet aile in dezelfde verhouding zijn volstort, moeten de vereffenaars alvorens tot de terugbetaling over te gaan, rekening houden met dit verschil van toestand en de gelijkheid van al de maatschappelijke aandelen herstellen, door aanvullende kapitaalvorderingen ten leste van de aandelen die in onvoldoende mate werden volstort. Na delging van al de schulden, lasten en de kosten van de vereffening en gelijkstelling voor ongelijke volstorting, wordt het beschikbare saldo als volgt verdeeld: (1) In eerste rang zijn de Bevoorrechte Aandelen gerechtigd ten belope van maximaal het bedrag per aandeel dat werd ingebracht bij hun uitgifte (eventuele uitgiftepremie inbegrepen), vermeerderd met een interest van zes ten honderd (6%) op jaarbasis te rekenen vanaf de inbrengdatum; het totaal van deze voorafname wordt pro rata per aandeel verdeeld over de betrokken Bevoorrechte Aandelen; onder "Bevoorrechte Aandelen" wordt voor de toepassing van deze bepaling de aandelen verstaan die in de aandeelhoudersovereenkomst van drieëntwintig juni tweeduizend veertien als "Preferreci Shares" worden gedefinieerd; (2) Op het eventuele saldo na de voorafname in eerste rang, zijn de andere aandelen die niet aan bod zijn gekomen bij de eerste voorafname gerechtigd in tweede rang om een bedrag te ontvangen ten belope van maximum een bedrag gelijk aan het bedrag dat in eerste rang is ontvangen door elk aandeel in eerste rang; elk aandeel in tweede rang ontvangt een gelijk bedrag; (3) Het eventuele saldo na de voorafname in eerste en tweede rang wordt verdeeld onder aile aandeelhouders op een gelijke pro rata per aandeel-basis. De in vorig lid vermelde verdeling zal niet worden toegepast indien bij een verdeling pro rata over alle aandelen, de aandelen, voorkomend in eerste rang in voorgaand lid, een bedrag ontvangen dat elk aandeel een jaarlijks rendement op investering oplevert van twintig ten honderd (20%) of meer op het bedrag dat bij uitgifte van elk aandeel werd ingebracht in de vennootschap (eventuele uitgiftepremie ingegrepen). In dit geval zal de verdeling van het beschikbaar saldo volledig gebeuren op een pro rata per aandeelbasis.

(einde uittreksel)

OVERGANGSBEPALINGEN - SLOTVERKLARINGEN

a)inschrijving en volstorting van het kapitaal van de vennootschap

Vekir huidige omzetting was het kapitaal van de vennootschap, als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), volledig volgestort.

De buitengewone algemene vergadering van heden, die tot de omzetting van de bestaande besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in een naamloze vennootschap besliste, verhoogde het kapitaal ten belope van respectievelijk:

-honderdzesendertigduizend vierhonderdvijfenveertig euro zesenzeventig cent (¬ 136.445,76) door inbreng in nature, en

-vierhonderdvijftigduizend en één euro twintig cent (¬ 450.001,20) door inbreng in geld,

telkens volledig volgestort, om het kapitaal te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op zeshonderdenvijfduizend zesenveertig euro zesennegentig cent (¬ 605.046,96),

b)Het afsluiten van het huidige (tevens eerste) boekjaar is vastgesteld op eenendertig december tweeduizend veertien.

c)De eerstvolgende (tevens eerste) jaarvergadering heeft plaats op de derde donderdag van de maand mei om vijftien uur,

d)Verschijnenden verklaren dat de kosten, vergoedingen en lasten die uit hoofde van deze omzetting ten laste van deze vennootschap vallen, geraamd worden op tweeduizend negenhonderdtweeënzeventig euro twintig cent (¬ 2.972,20).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

e)Verschijnenden verklaren dat de vennootschap voor het eerste boekjaar voldoet aan de criteria vermeld in de artikelen 15 en 141 van het Wetboek van Vennootschappen en dat dienvolgens geen commissaris hoeft benoemd te worderL

f)De omzetting geschiedt met toepassing van de voordelen voorzien in artikel 121 uit het Wetboek der Registratierechten, artikel 210 §1, e uit het Wetboek der Inkomstenbelastingen en artikel 11 uit het Wetboek van de Belasting over de Toegevoegde Waarde.

g)Bljzondere algemene vergadering

De vennootschap omgezet en haar statuten vastgesteld zijnde, verklaren de aandeelhouders zich te verenigen in algemene vergadering, en volgende beslissingen éénparig te nemen;

Het aantal bestuurders wordt aanvankelijk bepaald op vier (4)« Worden geroepen tot de functies van bestuurder

-op voordracht van de houders van aandelen klasse A (A-bestuurders):

" de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Oblisk, met zetel te Leuven/ Kessel-Lo, Leopold

Beosierlaan 68 (RPR Leuven 0553.902.860), met vaste vertegenwoordiger de heer Mertens Kristof voornoemd,

"de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid B-Innovative, met zetel te Balen, Kapelstraat 13

(RPR Turnhout 0553.917.807), met vaste vertegenwoordiger de heer Kemps Bart voornoemd;

-op voordracht van de houders van aandelen klasse B (B-bestuurder):

"de heer Saeys Wouter, gehuisvest te Asse, Snassersweg 32;

-op voordracht van de naamloze vennootschap Gemma Frisius-Fonds K.U.Leuven (C-bestuurder):

.mevrouw Sienaert Ilse, gehuisvest te Oud-Heverlee/ Haasrode, Herpendaalstraat 27,

allen hier aanwezig of vertegenwoordigd, en aanvaardend.

Behoudens herverkiezing verstrijkt hun mandaat onmiddellijk na de jaarvergadering van tweeduizend

twintig.

Het mandaat van bestuurder is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene

vergadering.

8.Uitgifte en plaatsing van anti-difutie warrants:

a) De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing

-van het bijzonder verslag van het bestuursorgaan, opgesteld overeenkomstig de artikelen 582 en 583 van het Wetboek van Vennootschappen, betreffende de uitgifte van anti-dilutie warrants en de uitgifte van aandelen beneden fractiewaarde, en

-van het verslag opgesteld (in uitvoering van artikel 582 van het Wetboek van Vennootschappen aangaande de uitgifte van aandelen beneden fractiewaarde) door voornoemde burgerlijke vennootschap onder vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Baker Tilly Belgium Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Cobert Filip, vennoot-bedrijfsrevisor.,

b) De vergadering beslist over te gaan tot de uitgifte van drie (3) anti-dilutie warrants, op naam, onder de opschortende voorwaarde van toekenning en aanvaarding van deze warrants en volgens de voorwaarden en modaliteiten als beschreven in het warrantenplan van de vennootschap, genaamd "Anti-dilutie warrantplan", dat aan onderhavig proces-verbaal gehecht zal blijven om er integraal deel van uit te maken en om samen als authentieke akte te gelden; in concreto beslist de vergadering om het origineel bijzonder verslag van het bestuursorgaan overeenkomstig artikelen 582 en 583 Wetboek van Vennootschappen, aan onderhavig procesverbaal te hechten (inbegrepen het warrantenplan).

c) Vervolgens beslist de vergadering tot kapitaalverhogingen met individuele verzaking

-door de aandeelhouders aan het voorkeurrecht (zoals voorzien in artikel 592 van het Wetboek van Vennootschappen alsook in artikel 10 der statuten),

onder de opschortende voorwaarde opgenomen in de beslissing b) hierboven en onder de voorwaarde en naarmate van de uitoefening van de warrants, met een bedrag gelijk aan de tritoefenprils van de uitgeoefende warrants. Dit alles te verwezenlijken overeenkomstig de vastgestelde voorwaarden van het warrantenplan en vast te stellen naarmate de uitoefening van de warrants. De vergadering beslist tot het creëren van nieuwe aandelen behorende tot de klasse zoals hierna bepaald bij toekenning van de warrants. Deze aandelen zullen delen in de winsten vanaf de aanvang van het boekjaar waarin ze worden uitgegeven.

d) Plaatsing van de warrants: De vergadering betuigt onherroepelijk haar akkoord dat de drie (3) anti-dilutie

warrants gelijkmatig worden geplaatst bij:

-de Katholieke Universiteit Leuven, rechtgevende op aandelen klasse B,

-de NV Gemma Frisius-Fonds K.U.Leuven, rechtgevende op aandelen klasse C, en

-het Vlaams Gewest, rechtgevende op aandelen klasse C,

allen in onderhavige akte (tussengekomen-) inschrijvers op bovenvermelde kapitaalverhogingen, te weten

elkeen één (1) warrant,

en dit zonder uitgifte-/intekenprijs (zoals voorzien in het warrantenplan),

allen hier aanwezig of vertegenwoordigd zoals gezegd, en aanvaardend.

9.Uitgifte en plaatsing van ESOP-warrants:

a) De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het bijzonder verslag van het bestuursorgaan, opgesteld overeenkomstig artikel 583 van het Wetboek van Vennootschappen, betreffende de uitgifte van warrants.

b) De vergadering beslist over te gaan tot de uitgifte van tweeduizend vierentwintig (2.024) warrants op naam, onder de opschortende voorwaarde van toekenning en aanvaarding van deze warrants en volgens de voorwaarden en modaliteiten als beschreven in het warrantenplan van de vennootschap, genaamd "WARRANTPLAN 2014", dat aan onderhavig proces-verbaal gehecht zal blijven om er integraal deel van uit te

e Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2014 - Annexes du Moniteur belge maken en om samen als authentieke akte te gelden; in concreto beslist de vergadering om het origineel bijzonder verslag van het bestuursorgaan overeenkomstig artikel 583 Wetboek van Vennootschappen, aan onderhavig proces-verbaal te hechten (inbegrepen het warrantenplan).

c) De vergadering beslist tot kapitaalverhogingen, met individuele verzaking

-door de aandeelhouders aan het voorkeurrecht (zoals voorzien in artikel 592 van het Wetboek van Vennootschappen alsook in artikel 10 der statuten),

onder de opschortende voorwaarde opgenomen in de beslissing 9.b) hierboven en onder de voorwaarde en naarmate van de uitoefening van de warrants, met een bedrag ten hoogste gelijk aan de vermenigvuldiging van het aantal aandelen uitgegeven bij de uitoefening van de warrants, hetzij maximaal tweeduizend vierentwintig (2.024), met de uitoefenprijs. Dit alles te verwezenlijken overeenkomstig de voorwaarden van het warrantenplan en vast te steilen naarmate de uitoefening van de warrants. De vergadering beslist tot het creëren van ten hoogste tweeduizend vierentwintig (2.024) aandelen van de klasse A, B, C of D zoals bepaald bij toekenning van de warrants, die zullen worden uitgegeven tegen afgifte van de warrants waarvan de uitoefening zou worden gevraagd.

Deze aandelen zullen delen in de winsten vanaf de aanvang van het boekjaar waarin ze worden uitgegeven.

d) Plaatsing van de warrants; De vergadering betuigt onherroepelijk haar akkoord dat alle tweeduizend vierentwintig (2.024) warrants voorlopig bij de vennootschap worden geplaatst. De algemene vergadering machtigt de raad van bestuur om deze warrants toe te kennen aan de in aanmerking komende personen zoals uiteengezet in het bijzonder verslag van de raad van bestuur en in de voorwaarden van de warrants,

10.Tenslotte draagt de algemene vergadering aan de bestuurders de zorg op voor de uitvoering van al wat voorafgaat, evenals voor de coördinatie der statuten, en met betrekking tot de warrants draagt zij hen de zorg op tot de toekenning van de warrants, de vaststelling van de uitoefening van warrants en de verwezenlijking van de daaruit voortvloeiende kapitaalverhogingen / uitgifte van nieuwe aandelen / gelijkschakeling van de fractiewaarde van aile aandelen, alsmede de praktische regeling van de uitvoeringsmodaliteiten, inbegrepen de coördinatie der statuten, en het stellen van alle noodzakelijke of nuttige handelingen en het ondertekenen van alle akten en notulen die daarmee verband houden.

Aangezien de agenda aldus afgehandeld is, wordt de zitting geheven.

Raad van bestuur:

De bestuurders, allen voornoemd, en allen hier aanwezig of vertegenwoordigd, verklaren mij zich op dit ogenblik te verenigen in de raad van bestuur en nemen met éénparigheid van stemmen volgende beslissingen: -mevrouw Sienaert lise voornoemd, wordt benoemd tot voorzitter van de raad van bestuur;

-de BVBA Oblisk voornoemd, met vaste vertegenwoordiger de heer Mertens Kristof voornoemd, wordt benoemd tot gedelegeerd bestuurder, belast met het dagelijks bestuur, hieronder gespecifieerd, van de vennootschap.

DAGELIJKS BESTUUR:

1.het uitvoeren van de besluiten van de raad van bestuur;

2.het afhandelen van de lopende zaken;

3.leiding aan en toezicht op het personeel;

4.het aangaan van overeenkomsten met derden voor bedragen tot en met dertigduizend euro (¬ 30.000,00) per overeenkomst;

5.investeringen, voor zover deze ten hoogste tien ten honderd (10%) afwijken van het goedgekeurde investeringsbudget;

6.verkoop van vermogensbestanddelen in het kader van de normale bedrijfsuitoefening tot een bedrag van dertigduizend euro (E 30.000,00);

7.het ondertekenen van de dagelijkse briefwisseling;

8.de vennootschap verbinden ten aanzien van alle openbare besturen en private administraties, het ondememingsloket, het beheer van douane en accijnzen, alle belastingsoverheden, zoals directe belastingen, BTW, posterijen, telefoonmaatschappijen, spoorwegen, rederijen, luchtvaartmaatschappijen en andere vervoerondernemingen;

9.in naam van de vennootschap per post verzekerde, aangetekende en andere stukken afhalen, postwissels, kwijtschriften, kredietbrieven en andere waarden ontvangen en deze ondertekenen en daarvoor geldig kwijting geven;

10.het betalen van vervallen en niet-betwiste schulden tot een bedrag van dertigduizend euro (E 30.000,00); 11.betalingen ontvangen van vervallen schuldvorderingen en er kwijting voor geven;

12.het aanvaarden en het goedkeuren van creditnota's tot een bedrag van tienduizend euro (E 10.000,00); 13.het aanwerven, ontslaan en/of bezoldigingen vaststellen van personeel, met uitzondering van topkadermedewerkers, waarvoor de raad van bestuur bevoegd blijft;

14.het ondertekenen van commerciele offertes, aanbiedingen of offerteaanvragen in het kader van de normale bedrijfsuitoefening, ongeacht het bedrag.

Dit alles uiteraard voor zover ze geschieden binnen de respectievelijke door de raad van bestuur vastgelegde bevoegdheden, modaliteiten, budgetten en limieten. De voormelde bedragen geiden per globaal project; een project mag niet opgedeeld worden in deelprojecten, louter en alleen om de gestelde limietbedragen te omzeilen. Voor de noden en binnen de perken van dit dagelijks bestuur zal zijn handtekening, afzonderlijk gebruikt, geldig de vennootschap verbinden. Onder zijn verantwoordelijkheid kan hij het geheel of een deel van zijn machten van dit bestuur overdragen aan derden.

Bijzondere volmacht:

De verschijnende, tussenkomende en vertegenwoordigde partijen verklaren bijzondere volmacht te verlenen aan de heer Mertens Kristof voornoemd, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, om de vennootschap te

vertegenwoordigen ingevolge onderhavige omzettingsakte, tegenover de griffie van de rechtbank van koophandel, de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de ondernemingsloketten en aile (belasting-) administraties, waaronder de BTW, teneinde aldaar aile aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en aile administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

Bekwaamheid:

De verschijnende, tussenkomende en vertegenwoordigde partijen verklaren dat zij geen beschikking van toelaatbaarheid van een collectieve schuldenregeling hebben verkregen en dat zij niet getroffen zijn door enige beschermingsmaatregel of beschikkingsbeperking.

Tegenstrijdige belangen en onevenwichtige bedingen:

Partijen erkennen dat ondergetekende notaris hen overeenkomstig artikel 9 van de Organieke Wet Notariaat heeft uitgelegd dat ingevolge hun tegenstrijdige belangen of de aanwezigheid van onevenwichtige bedingen elke partij de vrije keuze heeft om een andere notaris aan te wijzen of zich te laten bijstaan door een raadsman.

Rechten op geschriften (Wetboek diverse rechten en taksen):

Het recht bedraagt vijfennegentig euro (E 95,00).

WAARVAN PROCES-VERBAAL.-

Opgesteld te Leuven-Heverlee, in het kantoor, op datum ais voormeld.

Na integrale voorlezing en toelichting hebben de verschijnende, tussenkomende en vertegenwoordigde partijen, met mij, notaris, ondertekend.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL. Bijgevoegd:

1) uitgifte (vóór registratie) van de omzettingsakte met aanwezigheidslijst, volmachten en verslag van het bestuursorgaan ingevolge art. 582-583 W.Venn. (uitgifte van zowel anti-dilutie warrants als ESOP-warrants),

2) a)verslag van de bedrijfsrevisor en b)verslag van het bestuursorgaan ivm. de inbreng in natura,

3) a)verslag van de bedrijfsrevisor en b)verslag van de zaakvoerders van de BVBA ivm. de omzetting,

4) verslag van de bedrijfsrevisor ivm. de uitgifte van anti-dilutie warrants en uitgifte van aandelen beneden fractiewaarde, en

5) gecoördineerde statuten.

NOTARIS HUGO KUIJPERS

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

" '

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-lel-jovden

aan het Belgisch Staatsblad

05/04/2013
ÿþ Mod Word 11.1

t I? In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



.,e- ,. r4',e aer

Rec" ' lphandet

~LsuY~ " ..= 2

Lit GRIFFIER,

Griffie

Ondernemingsnr : 0521.856.832

Benaming

(voluit) : PORPHYRIO

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3010 Leuven, Leopold Beosierlaan 68

Onderwerp akte : Oprichting - Verbetering

In het uittreksel uit de oprichtingsakte van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PORPHYRIO, verleden op 7 maart 2013 voor notaris Dirk MICHIELS te Aarschot, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 12 maart 2013, werd verkeerdelijk de datum van de jaarvergadering bepaald op de derde donderdag van de maand maart, terwijl dit de derde donderdag van de maand mei moet zijn.

Derhalve dienen volgende passages uit dit uittreksel te worden gelezen als volgt, te weten :

Artikel 19. Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering van vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde donderdag van de maand mei om 15.00 uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

OVERGANGSBEPALINGEN - eerste algemene vergadering.

In uitvoering van de wettelijke en statutaire voorschriften met betrekking tot de oprichting en met het oog op de effectieve inwerkingstelling van de vennootschap zijn de verschijners bijeengekomen in een eerste algemene vergadering en hebben de volgende beslissingen genomen onder opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte zoais voormeld, waarvan zij mij, notaris, verzoeken akte te verlenen.

1, Eerste Boekjaar - eerste jaarvergadering.

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot eenendertig december tweeduizend veertien.

De eerste jaarvergadering zat gehouden worden op de derde donderdag van de maand mei tweeduizend vijftien.

Getekend Dirk MICHIELS geassocieerd notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

11181131111

532+

I

i 1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso ; Naam en handtekening.

12/03/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13301559*

Neergelegd

08-03-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0521856832

Benaming (voluit): PORPHYRIO

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3010 Leuven, Leopold Beosierlaan 68

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Het blijkt uit een oprichtingsakte verleden voor Dirk MICHIELS, geassocieerde notaris, vennoot en zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MICHIELS & STROEYKENS, geassocieerde notarissen te Aarschot, Boudewijnlaan 19, op 7 maart 2013, dat zijn verschenen:

1. De Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid QUERCOM, met zetel te 1785 Merchtem, Eeckhoutveldweg 14, met ondernemingsnummer 0806.981.206.

Opgericht onder de benaming FRUITPARTNERS, bij akte verleden voor notaris André Costa te Onze-Lieve-Vrouw-Waver (Sint-Katelijne-Waver) op 7 oktober 2008, bekendgemaakt bij uittreksel in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 17 oktober onder nummer 08165155.

Waarvan de statuten voor het laatst gewijzigd werden bij ingevolge akte verleden voor het ambt van notaris Sandry Gypens te Strombeek-Bever op 22 oktober 2012, bekendgemaakt bij uittreksel in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 13 november daarna onder nummer 12184595.

Vertegenwoordigd door haar statutaire zaakvoerder, mevrouw VAN OVERWALLE Karine Annie, wonende te 1785 Merchtem, Eeckhoutveldweg 14, benoemd bij de oprichting van de vennootschap en handelend overeenkomstig de statuten.

2. De Heer DE KETELAERE Bart, geboren te Mortsel op vierentwintig oktober duizend negenhonderdvierenzeventig, rijksregister nummer 741024-275-47, in huwelijk met mevrouw MASSCHALCK Barbara, wonende te 2530 Boechout, Binnensteenweg 128.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel ingevolge huwelijkscontract verleden voor notaris Hugo Kuijpers te Heverlee op 22 november 2001, ongewijzigd volgens verklaring.

3. De Heer KEMPS Bart Jan, geboren te Lommel op achttien juli duizend negenhonderdachtenzeventig, rijksregister nummer 780718-061-19, echtgescheiden, wonende te 3010 Leuven, Klaprozenveld 1.

4. De Heer MERTENS Kristof, geboren te Neerpelt op negenentwintig juli duizend

negenhonderdnegenenzeventig, rijksregister nummer 790729-049-13, in huwelijk met mevrouw OEY MAILIN

Lore, wonende te 3010 Leuven, Leopold Beosierlaan 68.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel ingevolge huwelijkscontract verleden voor notaris Dirk Michiels te

Aarschot op 18 maart 2011, ongewijzigd volgens verklaring.

OPRICHTING EN INBRENGEN.

Verklaring van oprichting

De verschijners verzoeken mij, notaris, de authentieke akte te verlijden van een besloten vennootschap

met beperkte aansprakelijkheid, die zij hebben opgericht onder de naam "PORPHYRIO", met

maatschappelijke zetel en eerste adres te 3010 Leuven, Leopold Beosierlaan 68.

Duur

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur.

Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap wordt vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR)

vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, die elk één/honderdste (1/100ste) van

het kapitaal vertegenwoordigen.

Op deze honderd (100) aandelen wordt a pari, ingeschreven als volgt :

1. de Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid QUERCOM, verschijner voormeld sub 1.,

tien aandelen: 10

2. de Heer DE KETELAERE Bart, verschijner voormeld sub 2., tien aandelen: 10

3. de Heer KEMPS Bart, verschijner voormeld sub 3., veertig aandelen: 40

4. de Heer MERTENS Kristof, verschijner voormeld sub 4., veertig aandelen: 40

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Totaal : honderd aandelen, hetzij de geheelheid van het kapitaal : 100

De verschijners verklaren en erkennen dat de geplaatste aandelen geheel volstort zijn, zodat de

vennootschap vanaf heden vrij beschikt over een kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR).

Ondergetekende notaris bevestigt dat de genoemde bedragen werden gedeponeerd op een bijzondere

rekening, onder nummer BE53 0016 9128 7653 geopend bij de BNP PARIBAS FORTIS Bank te 3001

Heverlee, Tervuursesteenweg 192, op naam van de vennootschap in oprichting, zoals blijkt uit een attest,

afgegeven door voornoemde instelling op 5 maart jongstleden en dat aan ondergetekende notaris werd

overhandigd.

STATUTEN.

De verschijners verklaren dat de statuten van de vennootschap luiden als volgt:

Hoofdstuk I. Rechtsvorm - Naam - Zetel - Duur - Doel.

Artikel 1. - Rechtsvorm en Naam.

De vennootschap is opgericht onder de vorm van een Besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid en onder de naam "PORPHYRIO".

Artikel 2. - Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3010 Leuven, Leopold Beosierlaan 68.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in het Nederlandstalig gebied van België of naar

het tweetalig Brussels Hoofdstedelijk Gewest bij besluit van de zaakvoerder. Tot een verplaatsing van de zetel

naar het Franstalig gebied van België dient besloten te worden door de algemene vergadering met

inachtneming van de voorschriften voor een statutenwijziging.

De zetelverplaatsing wordt openbaar door neerlegging in het vennootschapsdossier van een door de

zaakvoerder ondertekende verklaring, samen met een afschrift ter bekendmaking in de bijlagen bij het Belgisch

Staatsblad.

Artikel 3. - Duur.

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur.

Behoudens door de rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone

algemene vergadering met achtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

Artikel 4. - Doel.

De vennootschap heeft tot doel:

betreft dataverwerking en data mining:

" digitaliseren van data;

" converteren van data;

" registreren van data op analoge en digitale dragers;

" verlenen van advies en diensten, en creatie van software, in verband met de gecollecteerde data, met

betrekking tot data-interpretatie, data beschrijving en data-analyse, in de ruimste zin;

betreft sensoren, telemetrie en software:

" onderzoek, ontwikkeling, engineering, advies, installatie, implementatie en onderhoud, van sensoren,

telemetrie-toepassingen en software voor o.a. management ondersteuning, door vroegtijdige waarschuwings- en andere systemen (early warning systems), in de veeteelt en bij uitbreiding de landbouw en andere biologische productieprocessen, en allerlei andere sectoren;

" de aan- en verkoop, het huren en verhuren, de productie, de in-en uitvoer, het herstellen en installeren van sensoren, telemetrie-toepassingen en software en software voor o.a. management ondersteuning, door vroegtijdige waarschuwings- en andere systemen (early warning systems), in de veeteelt en bij uitbreiding de landbouw en andere biologische productieprocessen, en allerlei andere sectoren;

" dienstverlening en advies in de ruime zin rond sensoren, telemetrie en software; betreft internet/intranet-, cloud-based diensten, desktop- en bedrijfsapplicaties:

" onderzoek, studie, ontwerp, engineering, ontwikkeling, dienstverlening en commercialisering van software in het algemeen en in het bijzonder van software voor telemetrie-toepassingen en vroegtijdige waarschuwingssystemen (early warning systems);

" advies en studies aangaande gebruik, hosting, beveiliging, installatie en configuratie van applicaties en diensten;

" installeren, beveiliging, configureren, documenteren van applicaties;

" analyseren, ontwerpen, programmeren en uitgeven van gebruiksklare systemen en software;

" projectbegeleiding binnen ontwikkelings- en implementatieprojecten;

" hosten van applicaties en web sites;

" verhuur en verkoop en licentiering van applicaties;

" testen van applicaties;

" onderhoud van installaties en applicaties;

" onderzoek, ontwikkeling, advies aangaande o.a. het installeren, configuratie en gebruik van sensoren, telemetrie-toepassingen en software voor o.a. management ondersteuning, door vroegtijdige waarschuwings- en andere systemen (early warning systems), in de veeteelt en bij uitbreiding de landbouw en andere biologische productieprocessen, en allerlei andere sectoren;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

" ontwikkeling van draadloze toepassingen;

" uitwerken, configureren, onderhouden, beveiligen en documenteren van o.a. computernetwerken, sensoren, telemetrie-toepassingen en software voor o.a. management ondersteuning, door vroegtijdige waarschuwings- en andere systemen (early warning systems), in de veeteelt en bij uitbreiding de landbouw en andere biologische productieprocessen, en allerlei andere sectoren;

" het verlenen van advies m.b.t. informatica programma s en het verlenen van bijstand bij de

toepassingen van informatica programma s;

betreft computer hardware en randapparatuur:

" kleinhandel in hardware en randapparatuur;

" verhuur en verkoop van totaaloplossingen en deeloplossingen;

" installeren en configureren van hardware systemen;

" onderhoud en herstellingen van systemen;

betreft vroegtijdige waarschuwingssystemen/sensor ontwikkeling:

" onderzoek, studie, ontwerp, ontwikkeling, dienstverlening en commercialisering van vroegtijdige waarschuwingssystemen en sensoren;

" ontwikkelen, implementeren en documenteren van volledige en gedeeltelijke vroegtijdige waarschuwingssystemen en/of sensoren voor bedrijven, hetzij maatwerk, hetzij productmatig;

" advies/studies aangaande gebruik, hosting, beveiliging, installatie en configuratie van vroegtijdige waarschuwingssystemen, telemetrie-systemen en deelsystemen;

" ontwikkelen, implementeren en documenteren van vroegtijdige waarschuwingssystemen en van

sensoren;

algemeen:

" de bestudering van diverse problemen in verband met het opvatten en uitwerken van projecten van allerlei aard, zowel problemen van administratieve, organisatorische, financiële, juridische of technische aard en alle aanverwante vraagstukken, de eventuele tenuitvoerlegging van deze projecten onder eigen beheer of in medebeheer, voor eigen rekening of voor rekening van derden;

" onderzoeken, evalueren en testen van nieuwe, innoverende bedrijfsmatige- en multimediale systemen.

" Het verstrekken van advies, opleiding en training met betrekking tot informatica en toepassingen ervan in het algemeen, en in het bijzonder toegespitst op telemetrie, data mining en vroegtijdige waarschuwingssystemen.

" Het verwerven en verhandelen van octrooien en andere vormen van intellectueel eigendom, inclusief het verlenen van al dan niet exclusieve licenties.

Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

De activiteiten zullen plaatsvinden op zowel nationaal en internationaal vlak, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in samenwerking met derden. Diensten kunnen aangeboden worden aan bedrijven en particulieren. Zij mag tevens in België en/of in het buitenland alle financiële, nijverheids-, handels-, roerende en onroerende handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, en aandelen nemen bij middel van inschrijving, inbreng, deelneming of op een andere wijze, in elke vennootschap of onderneming met een gelijkaardige, verwante of aanvullende bedrijvigheid, en, in het algemeen, alle handelingen verrichten die de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel kunnen bevorderen.

Zij mag tevens in België en/of in het buitenland alle handelingen verrichten, die in verband staan met het beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen, zoals:

" het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genout zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

" het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Zij mag alle leningen en kredieten aangaan, zowel ten hare behoeve als ten behoeve van derden, zo ook leningen, voorschotten en kredietopeningen toestaan aan vennootschappen en/of particulieren onder om het even welke vorm, hypotheek verlenen en toestaan, zich borg stellen (ondermeer voor de goede afloop van verbintenissen door derde personen aangegaan), solidariteit, ondeelbaarheid en dadelijke uitwinning bedingen, alsmede alle andere waarborgen geven en nemen.

De vennootschap kan ook de functie van bestuurder of vereffenaar van een andere vennootschap uitoefenen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

In de mate dat voor de voormelde activiteiten bijzondere erkenningen, machtigingen en/of vergunningen

vereist zijn of opgelegd werden door de bevoegde overheid, kunnen deze door de vennootschap slechts

uitgeoefend worden van zodra deze erkenningen, machtigingen en/of vergunningen werden bekomen.

Hoofdstuk II. Kapitaal en Aandelen.

Artikel 5. - Kapitaal.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd

euro (18.600 EUR).

Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, die elk één/honderdste (1/100ste) van

het kapitaal vertegenwoordigen.

Hoofdstuk III. Bestuur en Vertegenwoordiging.

Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk IX van de statuten in geval de vennootschap slechts één

vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels.

Artikel 13. Bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan

niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten,

zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger aan te duiden die belast wordt met de

uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde

regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering voor de tijdsduur door haar vast te

stellen.

Worden tot statutaire zaakvoerders benoemd:

1. De Heer KEMPS, Bart, geboren te Lommel op achttien juli duizend negenhonderdachtenzeventig, rijksregister nummer 780718-061-19, wonende te 3010 Leuven, Klaprozenveld 1, en

2. De Heer MERTENS, Kristof, geboren te Neerpelt op negenentwintig juli duizend

negenhonderdnegenenzeventig, rijksregister nummer 790729-049-13, wonende te 3010 Leuven, Leopold

Beosierlaan 68;

hier aanwezig die hun opdracht aanvaarden, onder de bevestiging niet getroffen te zijn door enige

maatregel die zich hiertegen verzet.

Artikel 14. Duur van de opdracht.

Tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering, is de duur van het mandaat van de

zaakvoerders onbeperkt.

Artikel 15. Intern bestuur - beperkingen.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn

tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens

de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan een zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige

verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Artikel 16. Bijzondere volmachten.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte

volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde handelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden

verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verant-

woordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

Artikel 17. Externe vertegenwoordigingsmacht.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens

derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht

aangestelde vertegenwoordiger.

Hoofdstuk IV. Toezicht.

Artikel 18. Controle.

Iedere vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris en kan zich

laten bijstaan door een accountant.

Zodra de vennootschap beantwoordt aan de criteria waardoor de aanstelling van een commissaris

verplicht is, wordt de controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de

verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, opgedragen aan een of meer commissarissen te benoemen door

de algemene vergadering onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

Hoofdstuk V. Algemene Vergadering.

Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk IX van de statuten in geval de vennootschap slechts één

vennoot telt, zijn de hiernavolgende bepalingen van toepassing op de algemene vergadering:

Artikel 19. Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

De gewone algemene vergadering van vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde donderdag van de maand maart om 15.00 uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 30 van de statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Ten allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats, aangewezen in de oproeping.

Hoofdstuk VII. Inventaris - Jaarrekening - Reserve - Winstverdeling.

Artikel 33. Boekjaar - Jaarrekening - Jaarverslag.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Bij het einde van elk boekjaar wordt door de zaakvoerder een inventaris opgesteld, alsmede de jaarrekening en het jaarverslag, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting. Zij vormt een geheel.

Na goedkeuring van de jaarrekening beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de zaakvoerder(s) en de commissaris te geven kwijting. Deze kwijting is alleen dan rechtsgeldig geldig als de ware toestand van de vennootschap niet wordt verborgen door enige weglating of onjuiste opgave in de jaarrekening.

Artikel 34. Bestemming van het resultaat - Reserve.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze verplichting houdt op wanneer dit fonds één/tiende van het kapitaal bereikt heeft.

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder over de bestemming van het resultaat.

Onder geen beding mag er winstuitkering geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief van de vennootschap, zoals het blijkt uit de jaarrekening, ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, of indien dit hoger is dan het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

Hoofdstuk IX. Bepalingen van toepassing ingeval de vennootschap slechts één vennoot telt.

Artikel 37.- Algemene bepaling.

Alle bepalingen van onderhavige statuten zijn toepasselijk wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt in zoverre ze niet strijdig zijn met de hierna gestelde regels betreffende de éénhoofdigheid.

Artikel 38.- Overdracht van aandelen onder levenden.

Tot de overdracht van een geheel of een gedeelte van zijn aandelen wordt door de enige vennoot alleen beslist.

Artikel 39.- Overlijden van de enige vennoot zonder erfgerechtigden.

Indien de enige vennoot overlijdt en zijn aandelen op geen enkele gerechtigde overgaan, is de vennootschap van rechtswege ontbonden en wordt artikel 344 van het Wetboek van vennootschappen toegepast.

Artikel 40.- Overlijden van de enige vennoot met erfgerechtigden.

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

Ingeval van overlijden van de enige vennoot worden de aan de aandelen verbonden rechten uitgeoefend door de regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid van hun rechten in de nalatenschap, en dit op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen.

In afwijking van de alinea die voorafgaat, oefent hij die het vruchtgebruik erft van de aandelen van een enige vennoot de rechten uit die zijn verbonden aan die aandelen.

Artikel 41.- Kapitaalverhoging - Voorkeurrecht.

Indien de enige vennoot besluit tot kapitaalverhoging in geld is artikel 12 van deze statuten niet van toepassing.

Artikel 42.- Zaakvoerder - Benoeming..

Indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Artikel 43.- Ontslag.

Luik B - Vervolg

Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kan deze te allen tijde ontslagen worden door de enige vennoot tenzij hij benoemd is voor een bepaalde duur of voor onbepaalde duur mits opzegging.

Artikel 44.- Controle.

Zolang de vennootschap geen commissaris heeft en een derde zaakvoerder is, oefent de enige vennoot alle bevoegdheden van de commissaris uit zoals bepaald in artikel 32 van de statuten.

Zolang de enige vennoot ook zaakvoerder is en geen commissaris benoemd werd bestaat geen controle in de vennootschap.

Artikel 45.- Algemene vergadering.

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen, behalve voor welbepaalde doeleinden. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

Is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering te worden nageleefd overeenkomstig artikel 268 van het Wetboek van vennootschappen doch dienen deze formaliteiten niet te worden nageleefd wat de vennoot zelf betreft.

Hoofdstuk X. Keuze van woonplaats.

Artikel 46.

Alle zaakvoerders, commissarissen en vereffenaars, die hun woonplaats in het buitenland hebben, worden geacht woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar hun alle dagvaardingen, betekeningen en kennisgevingen kunnen worden gedaan betreffende de zaken van de vennootschap.

OVERGANGSBEPALINGEN - eerste algemene vergadering.

In uitvoering van de wettelijke en statutaire voorschriften met betrekking tot de oprichting en met het oog op de effectieve inwerkingstelling van de vennootschap zijn de verschijners bijeengekomen in een eerste algemene vergadering en hebben de volgende beslissingen genomen onder opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte zoals voormeld, waarvan zij mij, notaris, verzoeken akte te verlenen.

1. Eerste Boekjaar - eerste jaarvergadering.

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot eenendertig december tweeduizend veertien.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de derde donderdag van de maand april tweeduizend

vijftien.

2. Commissaris

Overeenkomstig artikel 17 der statuten wordt voorzien dat de criteria die bedoeld zijn in artikel 15 van het Wetboek van Vennootschapen niet zullen overschreden worden, zoals blijkt uit het financieel plan. Er wordt dan ook geen commissaris aangesteld voor het eerste boekjaar.

3. Overname van verbintenissen

De vergadering beslist alle verbintenissen aangegaan in naam van de vennootschap in oprichting vanaf 1 juli 2011 te bekrachtigen en over te nemen overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen.

De verbintenissen die zullen aangegaan worden in de periode tussen de ondertekening dezer en het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid door de vennootschap, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

4. Volmacht KBO.

De vergadering beslist als bijzondere gevolmachtigde de Heer MERTENS Kristof, verschijner voormeld

sub 4., aan te stellen ten einde alle nodige formaliteiten te verrichten voor de oprichting van de vennootschap

PORPHYRIO, onder meer bij de kruispuntbank voor ondernemingen, bij de diensten van de BTW en bij de

bevoegde diensten voor het bekomen van het vestigingsattest en distributieattest, indien nodig.

Voor ontledend uittreksel

Getekend Dirk MICHIELS geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

31/07/2015
ÿþVoor. behoud aan he Belgisc Staatsb

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK Vi KOOPHANDEL

2 e -07- 2015

tIIII!11~11w~~i~unu11

Ondernemingsnr : 0521.856.832

Benaming

(voluit) : PORPHYRIO

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Warotstraat 50 - 3020 Herent

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Hugo Kuijpers, te Leuven-Heverlee, op 14/07/2015,. dat een buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap PORPHYRIO, met zetel te Herent, Warotstraat 50, is bijeengekomen, die met éénparigheid van stemmen= volgende beslissingen heeft genomen:

1. De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met 400.053,96 euro, om het te brengen van 605.046,96 euro op 1.005.100,92 euro, door inbreng in geld ten belope van een bedrag van 400.053,96 euro, en via creatie van 3.403 nieuwe aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, die zullen behoren tot dezelfde klasse als waarvan de aandeelhouder reeds aandelen heeft. Deze nieuwe aandelen worden uitgegeven tegen de waarde van 117,559 euro per aandeel (boven fractiewaarde).

Vervolgens wordt op de 3.403 nieuwe aandelen onmiddellijk in geld ingeschreven door bestaande aandeelhouders van de vennootschap; alle nieuwe aandelen worden volledig volgestort,

Ondergetekende notaris bevestigt dat de volstortingen van de inschrijvers voor een totaal bedrag van 400.053,96 euro werden gedaan op een rekening, geopend ten name van de vennootschap bij de KBC Bank, waarvan een attest werd afgeleverd op 13/07/2015.

De nieuwe aandelen zullen dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen (van de respectieve klasse) of zoals vermeld in de statuten, en zij zullen stemrecht hebben en in de resultaten van de vennootschap delen vanaf hun creatie.

Gelijkschakeling van de fractiewaarde van alle aandelen: de fractiewaarde van een aandeel wordt na deze kapitaalverhoging in geld gebracht van afgerond 37,61 euro op afgerond 51,57 euro.

De vergadering besluit tot overeenkomstige aanpassing van de statuten:

-de nieuwe tekst van artikel 5 (kapitaal) luidt als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt één miljoen vijfduizend honderd euro tweeënnegentig cent (1.005.100,92), volledig volstort."

-de nieuwe tekst van artikel 7 (aard van de aandelen) luidt ais volgt:

"De aandelen zijn op naam en zonder nominale waarde. Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door negentienduizend vierhonderdnegenentachtig (19.489) aandelen die ieder één/ negentienduizend vierhonderdnegenentachtigste (1/19.489ste) van het kapitaal vertegenwoordigen, verdeeld als volgt:

 tienduizend (10.000) aandelen van de klasse A;

--tweeduizend driehonderdzevenenzestig (2.367) aandelen van de klasse B;

 zevenduizend honderdtweeëntwintig (7.122) aandelen van de klasse C;

 nul aandelen van de klasse D,"

2.Tenslotte draagt de algemene vergadering aan de bestuurders de zorg op voor de uitvoering van al wat voorafgaat, evenals voor de coördinatie der statuten. Bijzondere volmacht wordt verleend aan dhr Mertens, Kristof, te Leuven/Kessel-Lo, Leopold Beosiertaan 68, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, om de, vennootschap te vertegenwoordigen ingevolge onderhavige statutenwijziging, tegenover de griffie van de rechtbank van koophandel, de KBO, de ondernemingsloketten en alle (betasting-)administraties, waaronder de BTW, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL. Bijgevoegd: 1) uitgifte (véér registratie) van PV van buitengewone algemene,vergadering met aanwezigheidslijst én volmachten, en 2) gecoordineerde statuten.

NOTARIS HUGO KUIJPERS.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanioheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
PORPHYRIO

Adresse
WAROTSTRAAT 50 3020 HERENT

Code postal : 3020
Localité : HERENT
Commune : HERENT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande