PRAGMAGO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PRAGMAGO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 896.958.901

Publication

06/10/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie va de akte

blei l"elegd/ontvangen op

Z 5 eF.', 20%

tjrf`r-fie ^ 'ede dan d sta lige

Brussel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr: 0896.958,901

Benaming

(voluit) : PRAGMAGO

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Lijsterbessenlaan, 15 te 3090 Overijse

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontbinding en verreffening in een akte

Bij proces-verbaal verleden voor Notaris Bruno Michaux, te Etterbeek, op 12 september 2014, t& registreren, is de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PRAGMAGO bijeengekomen.

De vergadering heeft de volgende beslissingen met eenparigheid der stemmen genomen

Eerste besluit : Verslagen

De voorzitter geeft lezing van het verslag van de zaakvoerder, opgesteld overeenkomstig artikel 181 van het; Wetboek van de Vennootschappen en van de bijgevoegde staat, alsook van het voormeld verslag van de' bedrijfsrevisor betreffende deze staat.

Het verslag van Mevrouw Ann WILLEKENS, voornoemd, bedrijfsrevisor van de besloten vennootschap met: beperkte aansprakelijkheid "Ann Willekens Bedrijfsrevisor", te 1910 Kampenhout, Sparrendreef, 27, besluit in de: volgende bewoordingen, hier letterlijk opgenomen:

"7. Besluit

De staat van activa en passiva van de B.V.B.A. PRAGMAGO met zetel te Lijsterbessenlaan 15, 3090: Overijse, dewelke werd opgesteld, in het kader van de procedure van vereffening voorzien door het Wetboek` ' Vennootschapsrecht, door het bestuursorgaan van de vennootschap, afgesloten per 21 augustus 2014, zijnde minder dan drie maanden, op basis waarvan de ontbinding wordt voorgesteld en rekening houdend met de: vooruitzichten van de sluiting van de vereffening van de vennootschap, geeft een balanstotaal weer van' 296.750,18 EUR en een positief eigen vermogen van 296.750,18 EUR.

Uit de controle, die ik heb uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke controlenormen, blijkt dat deze staat: de toestand van de vennootschap volledig, getrouw, en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van het: bestuursorgaan met succes zullen gerealiseerd worden door diegenen die het risico van de sluiting van de. vereffening zullen dragen, en onder voorbehoud van schulden ontstaan door eventuele fiscale, sociale of; andere controles met betrekking tot de periode vanaf de oprichting tot op datum van 21 augustus 2014.

Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het Instituut Deri Bedrijfsrevisoren. hebben wij vastgesteld dat alle schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening: van dit controleverslag werden terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd.' Bovendien willen wij erop wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni, geraamd op een bedrag van; 28.435,02 EUR, die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, niet geconsigneerd werd bij de Deposito- en Consignatiekas,

Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk acht. Opgemaakt te Kampenhout, 25 augustus 2014

Ann Willekens Bedrijfsrevisor BVBA, -

Vertegenwoordigd door :

Ann Willekens,

Bedrijfsrevisor,"

Elke vennoot erkent volledig kennis te hebben genomen van het verslag en de staat, daar elk een kopie'

ervan op voorhand heeft verkregen,

Een exemplaar van deze verslagen wordt terzelfdertijd met een uittreksel van huidig proces-verbaal:

neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel van Brussel overeenkomstig artikel 195bis van het;

Wetboek van Vennootschappen.

Tweede besluit : Ontbinding

bel



Be

Sta;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering beslist, gelet op de bijzondere omstandigheden eigen aan de Vennootschap en de eenvoud van de vereffening, toepassing te willen maken van de mogelijkheid geboden door artikel 184 §5 van het Wetboek van vennootschappen, zoals gewijzigd door de wetten van 19 maart 2012 tot wijziging van het Wetboek van vennootschappen wat de vereffeningsprocedure betreft en van 25 april 2014 houdende diverse bepalingen betreffende Justitie, tot ontbinding en vereffening in één akte.

Voormeld artikel laat de ontbinding en vereffening in één akte toe als aan volgende voorwaarden is voldaan: 1. er wordt geen vereffenaar aangeduid;

2, alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd, luidens de staat van activa en passiva zoals bedoeld in artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen;

3. alle aandeelhouders of vennoten zijn aanwezig of vertegenwoordigd op de algemene vergadering en besluiten met eenparigheid van stemmen;

4, de terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.

De zaakvoerder van de vennootschap, hetzij de Heer de MONTJOYE Philippe Michel Marc Robert Oscar Marie-Louis, geboren te Wenen (Oostenrijk), op vijftien oktober negentienhonderd tweeënzeventig, van Belgische nationaliteit, echtgenoot van Mevrouw de GRUBEN Aurore, wonende te 3090 Overijse, Lijsterbessenlaan, 15, verklaart dat, bij gebreke aan benoeming van vereffenaars (bij toepassing van artikel 184, §5, 1°, van het Wetboek der vennootschappen), het bestuursorgaan ten aanzien van derden als vereffenaar wordt beschouwd, bij toepassing van artikel 185 van het Wetboek der vennootschappen.

De zaakvoerder van de vennootschap, hetzij de Heer de MONTJOYE Philippe, voornoemd, verklaart dat op de dag van vandaag alle schulden ten aanzien van derden werden terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd overeenkomstig artikel 185 van het Wetboek der vennootschappen. Hij verklaart bovendien dat zich geen wijzigingen hebben voorgedaan tussen de datum waarop de staat van actief en passief wed vastgesteld en de datum van onderhavige algemene vergadering.

De aandeelhouders verklaren dat

* zij in het voorkomend geval het resterend actief door henzelf wordt teruggenomen, bij toepassing van artikel 184, §5, derde lid, van het Wetboek der vennootschappen;

* zij in voorkomend geval aile toekomstige activa en passiva, aile rechten en verplichtingen van de vennootschap overnemen.

Bijgevolg, de vergadering stelt vast dat de hierboven vernielde voorwaarden van artikel 184, §5, eerste lid, van het Wetboek der vennootschappen, vervuld zijn, en dat er dus kan warden overgegaan tot de ontbinding en vereffening van de vennootschap in één akte.

De vergadering beslist dus met éénparigheid van stemmen tot de ontbinding van de vennootschap met dadelijke invereffeningstelling zonder benoeming van een vereffenaar over te gaan.

Derde besluit : Goedkeuring van het verdelingsplan en van de rekeningen en de verrichtingen

De aandeelhouders, aanwezig, beslissen met éénparigheid van stemmen het verdelingsplan van het bestuursorgaan waarvan sprake in het voormeld verslag van Mevrouw Ann WILLEKENS, voornoemd, bedrijfsrevisor, met berekening van de in te houden roerende voorheffing op de liquidatieboni en van het nettoaandeel van iedere vennoot in de vereffening goed te keuren.

De aandeelhouders beslissen bovendien met éénparigheid van stemmen de rekeningen en de verrichtingen van het lopende boekjaar tot de datum van huidige algemene vergadering goed te keuren.

Vierde Besluit: Beëindiging van het mandaat van het bestuursorgaan - Kwijting aan het bestuursorgaan

De vergadering stelt vast dat het mandaat verleend aan het bestuursorgaan een einde heeft genomen.

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen kwijting te verlenen aan het bestuursorgaan voor het

uitoefenen van zijn mandaat.

Vijfde Besluit Sluiting van de vereffening

De aandeelhouders, aanwezig, beslissen met éénparigheid van stemmen, gezien het voorgaande, de vereffening onmiddellijk te sluiten.

Vervolgens stelt de vergadering vast dat de Vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan,

Zesde Besluit : Bewaring van boeken en bescheiden

De vergadering beslist daarenboven dat de boeken en bescheiden van de Vennootschap zullen worden neergelegd en bewaard gedurende de bij de wet verplichte termijn op volgend adres: Lijsterbessenlaan 15, 3090 Overijse.

De vergadering stelt vast dat er geen maatregelen moeten worden genomen voor de consignatie van geiden en waarden die toekomen aan schuldeisers en die hen niet konden worden afgegeven,

Zevende besluit : Volmacht formaliteiten

De vergadering verleent volmacht op de bankrekening(en) van de Vennootschap aan de heer de MONTJOYE Philippe, voornoemd, teneinde

* de roerende voorheffing op de liquidatieboni te betalen;

* het vereffeningssaldo uit te keren aan de aandeelhouders of het netto-aandeel van iedere vennoot in de vereffening te verdelen en betalen;

* de financiële rekeningen van de vennootschap te schrappen.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de heer de MONTJOYE Philippe, voornoemd, woonstkeuze doend te Lijsterbessenlaan 15, 3090 Overijse, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de doorhaling van de vennootschap bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde met het oog op de schrapping van het BTW nummer, te verzekeren.

r

Y Voor-+behouri,en aan het Belgisch Staatsblad VOOR ËËNVORMIG VERKLAARD ÛETf REKSËL --- - - -- De Notaris Bruno Michaux.

Neergelegd samen met dezer, een uitgifte van de akte, het verslag van de zaakvoerden met met staat activa en passiva, het verslag van de bedrijfrevisor.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blx. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 24.02.2014, NGL 10.03.2014 14061-0100-012
05/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 25.02.2013, NGL 28.03.2013 13080-0052-010
04/04/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 27.02.2012, NGL 27.03.2012 12076-0190-009
15/04/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 28.02.2011, NGL 11.04.2011 11082-0414-009
17/03/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 22.02.2010, NGL 10.03.2010 10065-0023-009

Coordonnées
PRAGMAGO

Adresse
LIJSTERBESSENLAAN 15 3090 OVERIJSE

Code postal : 3090
Localité : OVERIJSE
Commune : OVERIJSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande