PREFECTA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PREFECTA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 420.838.953

Publication

17/06/2014 : LE039084
27/01/2015
ÿþ Mod Word 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



;~-----...-- - ---

AS

' * 151f`.ceRcc3iwat7;t (i,~~opb~ridef

te teetift______

Ondernemingsnr : 0420.838.953

Benaming

(voluit) Prefecta

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 3150 Haacht (Wespelaar), Adolf de Spoelberchlaan 48 (volledig adres)

Onderwerp akte : Omvorming - Kapitaalsvermindering - Vaststelling nieuwe statuten - Ontslag bestuurders - Benoeming zaakvoerders

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Bernard Tuerlinckx, te Haacht, op drieëntwintig oktober tweeduizend veertien, dragende als melding: "Akte van notaris Bernard TUERLINCKCX te Haacht van 23-102014, repertorium 2014/05548 Blad(en): 15 Verzending(en): 0 Geregistreerd op het registratiekantoor LEUVEN Ei-AA op dertien november tweeduizendveertien (13-11-2014) Register 5 Boek 1392 Blad 006 Vak 0007 Ontvangen registratierechten: vijftig euro (¬ 50,00) De Ontvanger", dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "PREFECTA", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 3150 Haacht (Wespelaar), Adolf De Spoelberchlaan 48, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0420.838.953, bijeengekomen is en de volgende beslissingen genomen heeft: (...)

Tweede beslissing: Omvorming van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

De vergadering beslist de naamloze vennootschap "Prefecta" om te vormen in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met toepassing van artikel 774 en volgende van het wetboek van vennootschappen, zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid, met een kapitaal van honderd en zes duizend vijfhonderd vierennegentig euro éénentwintig eurocent (¬ 106.594,21), vertegenwoordigd door vierduizend driehonderd (4.300) aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde,

De aandeelhouders van de naamloze vennootschap zullen aandeelhouders zijn van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid a rato van 1 (één) aandeel van de naamloze vennootschap voor 1 (één) aandeel van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, alsook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en -vermeerderingen.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de boekhouding die door de naamloze vennootschap "Prefecta" werden gehouden, voortzetten.

De omvorming geschiedt op basis van het actief en passief van de naamloze vennootschap "Prefecta" afgesloten per éénendertig juli tweeduizend veertien.

Alle verrichtingen die sedert deze datum gedaan werden door de oude naamloze vennootschap, worden geacht verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat het opmaken van de maatschappelijke rekeningen betreft. (...)

Derde beslissing : Afschaffing nominale waarde van de aandelen

De vergadering beslist de nominale waarde van de aandelen af te schaffen. (...)

Vierde beslissing : Uitdrukking van het maatschappelijk kapitaal in Euro

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal in Euro uit te drukken. Zij stelt vast dat dit kapitaal honderd en zes duizend vijfhonderd vierennegentig euro éénentwintig eurocent (¬ 106.594,21) bedraagt. (... ) Vijfde beslissing : Kapitaalsvermindering

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verminderen ten belope van zevenentachtig duizend tweehonderd vierenveertig euro éénentwintig eurocent (¬ 87.244,21), om het te brengen van honderd en zes duizend vijfhonderd vierennegentig euro éénentwintig eurocent (¬ 106.594,21) op negentienduizend driehonderd vijftig (19,350,00) euro, door terugbetaling aan de aandeelhouders in evenredigheid tot hun aandelenbezit, zonder vernietiging van aandelen.

De terugbetaling zal slechts geschieden binnen de twee maand na de bekendmaking in het Belgisch Staatsblad van onderhavige beslissing en mits naleving van artikel 317 van het Wetboek van, Vennootschappen. Deze terugbetaling zal geschieden door afhouding op het werkelijk volgestorte kapitaal. (...)

Zesde beslissing : Wijziging van de statuten overeenkomstig de voorgaande beslissing tot

kapitaalsvermindering _

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

1111111

19313*

t r De vergadering beslist:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2015 - Annexes du Moniteur belge - artikel 5 van de statuten te wijzigen door de tekst van de eerste alinea van dit artikel door de volgende tekst te vervangen:

"Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op negentienduizend driehonderd vijftig (19.350,00) euro, vertegenwoordigd door vierduizend driehonderd (4.300) aandelen, zonder vermelding van de nominale waarde. Elk aandeel vertegenwoordigt één/vierduizend driehonderdste (114.300ste) van het kapitaal."

- een nieuw artikel 5bis aan de statuten toe te voegen, luidend als volgt:

"Artikel 5Bis: Historiek van het kapitaal

Bij de oprichting van de vennootschap werd het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op tweehonderd zeventig duizend (270.000) Belgische frank, vertegenwoor-'digd door tweehonderd zeventig (270) maatschappelijke aandelen met een nominale waarde van duizend (1.000) Belgische frank ieder.

Ingevolge beslissing van de buitengewone algemene vergadering van acht december negentienhonderd zesentachtig werd het maatschappelijk kapitaal verhoogd ten belope van vierhonderd tachtig duizend (480.000) Belgische frank, om het te brengen op zevenhonderd vijftig duizend (750.000) Belgische frank door inbreng in speciën en waarvoor vierhonderd tachtig (480) nieuwe aandelen werden gecreëerd met een nominale waarde van duizend (1.000) Belgisch frank ieder, volledig volstort.

Ingevolge beslissing van de buitengewone algemene vergadering van dertig november negentienhonderd vierennegentig werd het maatschappelijk kapitaal verhoogd ten belope van drie miljoen vijfhonderd vijftig duizend (3.550.000) Belgische frank om het te brengen op vier miljoen driehonderd duizend (4.300.000) Belgische frank door inbreng in natura en waarvoor drieduizend vijfhonderd vijftig (3.550) nieuwe aandelen werden gecreëerd met een nominale waarde van duizend (1.000) Belgische frank ieder.

Ingevolge beslissing van de raad van bestuur van drieëntwintig december tweeduizend en elf werden de aandelen aan toonder omgezet in aandelen op naam.

Ingevolge beslissing van de buitengewone algemene vergadering van drieëntwintig oktober tweeduizend veertien werd het maatschappelijk kapitaal uitgedrukt in euro en werd de nominale waarde van de aandelen afgeschaft. Tevens werd beslist het maatschappelijk kapitaal te verminderen met zevenentachtig duizend tweehonderd vierenveertig euro éénentwintig eurocent (¬ 87.244,21) om het te brengen op negentienduizend driehonderd vijftig (19.350,00) euro, vertegenwoordigd door vierduizend driehonderd (4.300) aandelen, zonder vermelding van de nominale waarde." (...)

Zevende beslissing: Vaststelling van de omvorming en van de nieuwe statuten - Overgangsbepalingen

De vergadering beslist de statuten te wijzigen, te herwerken en te hemummeren, en om ze aan te passen aan de besluiten hiervoor genomen.

Na beraadsiaging artikel per artikel, keurt de vergadering de herwerkte statuten goed, luidend als volgt: Hoofdstuk I : Aard van de vennootschap

Artikel 1 Naam

De vennootschap heeft de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

Haar naam luidt "PREFECTA".

Artikel 2.- Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 3150 Haacht (Wespelaar), Adolf de Spoelberchlaan 48. (..)

Artikel 3.- Doel

De vennootschap heeft tot doel:

Alle operaties hoegenaamd, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende, rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebbend op het reinigen, wassen, stereliseren, herstellen, strijken, en de aankoop en verkoop van linnen, kledingstukken en vooral van beroepskledij en werkkledij zoals overalls, stoffrakken, schorten, enzovoort,...zowel in katoen als in nylon als in andere weefsels. Aankoop en verkoop van zeepprodukten, manden, onderhoudsproduk-'ten, alsook van alle soorten textiel en toebehoren. Huren en verhuren van werkkledij en textiel in het algemeen,

De vennootschap mag temeer alle roerende en onroerende goederen bezitten of vervreemden, in huur geven of nemen, en verbintenissen aangaan, voor een termijn die haar duurtijd overtreffen.

De vennootschap mag dus alle commerciële, industriële en financiële verrichtingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan, zij zal mogen deelnemen aan de bedrijvigheid van andere vennootschappen met hetzelfde, een gelijkaardig of aanverwant doel, en dit door inbreng, versmelting of hoe dan ook.

Deze lijst is exemplatief en niet beperkend,

Het doel mag worden uitgebreid of beperkt door middel van een wijziging van de statuten, overeenkomstig de voorwaarden voorzien door artikel 70bis van de gecoördineerde wetten op de handelsvennootschappen. Artikel 4.- Duur

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur. (..)

Hoofdstuk Il : Maatschappelijk kapitaal

Artikel 5.- Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op negentienduizend driehonderd vijftig (19.350,00) euro, vertegenwoordigd door vierduizend driehonderd (4.300) aandelen, zonder vermelding van de nominale waarde. Elk aandeel vertegenwoordigt één/vierduizend driehonderdste (1/4.300ste) van het kapitaal. (..)

Hoofdstuk III : Bestuur - Controle.

Artikel 10.- Zaakvoerder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering der aandeelhouders en steeds afzetbaar door deze vergadering. Zij zijn herkiesbaar.

Behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering, is het mandaat van de zaakvoerder bezoldigd. De algemene vergadering bepaalt eveneens de duur van zijn mandaat.

Indien er slechts één zaakvoerder is, zal in geval van overlijden, onmiddellijk een algemene vergadering worden bijeengeroepen om een nieuwe zaakvoerder te benoemen.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal (zullen) ingeval van overlijden van één van hen, de andere zaakvoerder(s) verder de vennootschap beheren.

Het mandaat van de uittredende zaakvoerder(s) neemt een einde onmiddellijk na de algemene vergadering die is overgegaan tot zijn (hun) vervanging.

Artikel 11.- Bestuur - Vertegenwoordiging - Machten.

- Enige zaakvoerder of twee zaakvoerders.

De zaakvoerder beschikt over de meest uitgebreide machten voor het bestuur van de vennootschap.

Al wat door de wet niet uitdrukkelijk voorbehouden wordt aan de algemene vergadering, valt onder zijn bevoegdheid.

De zaakvoerder mag, onder zijn verantwoordelijkheid, bijzondere machten toekennen aan alle mandatarissen van de vennootschap, al dan niet in dienstverband. Hij moet hun bevoegdheden en de duur van hun mandaat bepalen.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of verweerder. Zij wordt bovendien geldig vertegenwoordigd door haar bijzondere mandatarissen binnen de begrenzing van hun mandaten.

- College van zaakvoerders - meerdere zaakvoerders.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij een college dat geldig beslist wanneer een meerderheid van haar leden tegenwoordig is. Beslissingen worden er genomen met meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen zal de stem van de voorzitter van het college van zaakvoerders doorslaggevend zijn. Samen handelend kunnen zij, onder hun verantwoordelijkheid, bijzondere machten toekennen aan alle mandatarissen van de vennootschap, al dan niet in dienstverband. Zij moeten hun bevoegdheden en de duur van hun mandaat bepalen.

Gezamenlijk optredend kunnen de zaakvoerders, overeenkomstig artikel 257 van het Wetboek van Vennootschappen, aile handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behalve die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd in alle akten, inbegrepen akten met openbare ambtenaren alsmede handelingen in rechte als eiser of verweerder, door twee zaakvoerders gezamelijk handelend.

Zij wordt bovendien geldig vertegenwoordigd door haar bijzondere mandatarissen binnen de begrenzing van hun mandaten.

- Gemeenschappelijke bepaling.

De vennootschap is verbonden door de rechtshandelingen verricht door de zaakvoerder(s), zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dat doel overschreed, of hiervan, gezien de omstandigheid, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs. (...)

Hoofdstuk IV : Algemene Vergadering

Artikel 13.- Machten.

De regelmatig samengestelde algemene vergadering vertegenwoordigt de algeheelheid van de vennoten en is samengesteld uit de aandeelhouders.

Zij bezit de machten die haar door de wet en de statuten toegekend zijn. (..)

Artikel 14.- Bijeenkomst.

De algemene vergaderingen worden gehouden in de maatschappelijke zetel of in de plaats vastgesteld in de bijeenroepingsberichten.

De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand april van elk jaar om negentien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag die geen zaterdag is, gehouden. (..)

Artikel 15. Stemrecht.

Ieder aandeel geeft recht op één enkele stem.

De aandeelhouder, die verschillende aandelen bezit, beschikt over zoveel stemmen als hij aandelen bezit.(..)

Hoofdstuk V ; Maatschappelijke bescheiden, Winstverdeling.

Artikel 17.- Maatschappelijke bescheiden

Het boekjaar vangt aan op één januari van ieder jaar en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar. (..)

Artikel 18.- Uitkering

Het batig saldo dat de balans aanwijst, nadat alle lasten, algemene kosten en de nodige afschrijvingen, provisies en waardeverminderingen, zijn afgetrokken, maakt de jaarlijkse netto-winst van de vennootschap uit.

Op deze winst wordt vijf ten honderd voor de wettelijke reserve afgehouden en zulks tot beloop van een tiende van het maatschappelijk kapitaal.

Het overblijvende mag aan de vennoten toegekend worden, doch de algemene vergadering mag dit ook, geheel of gedeeltelijk aanwenden voor reserves en provisies, voor bijkomende afschrijvingen of voor een overdracht. (..)

a

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

/oor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Artikel 20: Vereffening

De netto-opbrengst van de vereffening zal tussen alle maatschappelijke aandelen, per gelijke delen,

verdeeld worden. Desgevallend zullen eerst alle aandelen op gelijke voet geplaatst worden door aan de

volstortingsplicht te voldoen. (..)

Achtste beslissing: Ontslag bestuurders - Kwijting

De vergadering neemt nota van het ontslag als bestuurder en desgevallend als gedelegeerd bestuurder van:

-De Heer Paul De Coster, voornoemd;

-Mevrouw Sandra De Coster, voornoemd;

-Mevrouw Lucienne Hendrickx, voornoemd.

De stemming met betrekking tot de kwijting zal geschieden ter gelegenheid van de eerstvolgende

jaarvergadering. (...)

Negende beslissing: Benoeming zaakvoerders

De vergadering beslist te benoemen als zaakvoerders:

-de Heer Paul De Coster, voornoemd.

-Mevrouw Sandra De Coster, voornoemd;

-Mevrouw Lucienne Hendrickx, voornoemd.

Die hier tussenkomen en aanvaarden, verklarend niet getroffen te zijn door een wettelijke verbodsbepaling.

(...)

Tiende beslissing: Machten

De vergadering verleent alle machten aan de zaakvoerder voor de uitvoering van de voorgaande besluiten

en voor de coördinatie en de hernummering van de statuten. (...)

Voor gelijkvormig uittreksel,

Tegelijkertijd neergelegd: uitgifte van de akte.

De instrumenterende notaris, Bernard Tuerlinckx, te Haacht.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

25/10/2012 : LE039084
02/01/2012 : LE039084
07/09/2010 : LE039084
27/08/2009 : LE039084
01/08/2008 : LE039084
12/07/2007 : LE039084
27/07/2006 : LE039084
19/07/2006 : LE039084
18/07/2005 : LE039084
29/06/2004 : LE039084
03/07/2003 : LE039084
07/08/2002 : LE039084
24/07/2001 : LE039084
19/07/2000 : LE039084
24/12/1994 : LE39084
01/01/1988 : LE39084
01/01/1986 : LE39084
01/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 19.08.2016, NGL 26.08.2016 16487-0199-015

Coordonnées
PREFECTA

Adresse
A DE SPOELBERCHLAAN 48 3150 WESPELAAR

Code postal : 3150
Localité : Wespelaar
Commune : HAACHT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande