PRESIZE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : PRESIZE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 632.582.035

Publication

30/06/2015
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

III i Y Ih



noorgologdlontvnngen op

19 JUNI 2015

ter griffie van gr(fiï~ `ûu-l1.;,:4-:d:~taltge

~rem ~ T.y.,w.r ï-..~.¢1r?h~ ~Y'~i~`C`e Ca4

\4iia tbM~..ae v

Ondernemingsnr : Benaming 0.4Z" S8:2-635

(voluit) PreSize

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Watermolenstraat 89, 1654 Beersel (Huizingen)

(volledig adres)

Onderwerp akte ; OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden vóór Meester Johan DE BLAUWE, geassocieerd notaris te Oudenaarde, op vijftien juni tweeduizend vijftien, dat er door 1) De naamloze vennootschap "INTRION", met zetel te 1654 Beersel (Huizingen), A. Vaucampslaan 28(Ingeschreven in het Rechtspersonenregister Brussel onder nummer 0844624827; B.T.W.-nummer BE 844.624.827.); Opgericht blijkens akte verleden voor Notaris Vincent Vroninks te Elsene op 21 maart 2012, gepubli-ceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad op 03 april 2012 onder nummer 12067027; en 2) De Heer VAN HERREWEGHE Steven Philippe, geboren te leper op 16 mei 1973, wonende te 9030 Gent, Breebroekhof 48, een naamloze vennootschap werd opgericht onder de naam "PreSize".

De vennootschap is gevestigd te 1654 Beersel (Huizingen), Watermolenstraat 89,

De duur van de vennootschap is onbeperkt. Behoudens door de rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een buitengewone algemene vergadering met inachtneming der vereisten voor ' statutenwijziging. De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden, de onbekwaamverklaring, het faillissement of staat van onvermogen van een aandeelhouder.

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België of in het buitenland

1. De vervaardiging van metalen en kunststof werkstukken door toepassing van diverse technieken, zoals onder meer boren, draaien, frezen, bewerken, schaven, lappen, trekfrezen, vlakken, zagen, slijpen, lassen enzomeer.

2. De vervaardiging van gereedschapswerktuigen voor de bewerking van metaal, zoals onder meer draaibanken, uitboormachines, freesmachines, ruimmachines, trekbanken, snijmachines enzomeer.

3, De aan- en verkoop, fabricatie en herstelling van alle ijzerproducten, ferro- en nonferrometalen, alsmede alle andere kunststoffen.

4. De aan- en verkoop, de in- en uitvoer, het bouwen, het demonte-ren en het monteren, de installatie, het onderhouden, het herstellen van om het even welke constructies, machines en industriële installaties.

5. De vennootschap heeft eveneens tot doe! de aanneming van werken waaronder ondermeer verstaan wordt:

- Algemene aannemingen van metaalconstructies

- Algemene aannemingen van mechanische uitrustingen

- Algemene aannemingen van hydromechanische uitrustingsinstallaties

- Algemene aannemingen van elektronische uitrustingen

- Algemene aannemingen van transport- en vervoerinstallaties in gebouwen

- Algemene aannemingen van elektrische installaties

- Algemene aannemingen van telecommunicatie -- uitrustingen en van databeheer

- Algemene aannemingen van speciale installaties, installaties voor huisvuilverwerking, installaties voor

waterzuivering,

6. Het adviseren aangaande softwaretoepassingen aangaande bovenvermelde activiteiten en het zelf schrijven en implementeren van sturingssoftware en technologische software in de ruimste zin alsmede de connectie ervan met toepassingssoftware in de hierboven aangehaalde toepassingen. Bovenvermelde opsomming van activiteiten, zowel te verrichten als hoofd- of ais onderaanneming is indicatief en niet beperkend en omvat eveneens de aankoop, verhuur, vertegenwoordiging en verkoop van alle apparaten en toestellen daaromtrent.

7.Alle financiële en beheersverrichtingen met betrekking tot eigen roerend vermogen en met betrekking tot onroerend vermogen, onder meer, krediet en financiering, belegging van eigen roerend vermogen en van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

onroerend vermogen, het nemen van participaties in nieuwe en bestaande vennootschappen, beheren van eigen roerend en van onroerend vermogen, hypothecaire en andere borgstelling, commissie- en delcredereverrichtingen, voor zover dit alles wettelijk is toegelaten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de wetten en koninklijke besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

8. Het stelten van persoonlijke of zakelijke borgen in het voordeel van derden.

9. Het verwerven en huren met het oog op het verhuren en onderverhuren van onroerende goederen en eigen roerende installaties.

10. Het optreden ais bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

11. Een patrimonium bestaande uit eigen roerende en onroerende goederen te verwerven, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden,

Binnen dit kader mag de vennootschap overgaan tot het aankopen, verkopen, bouwen, verbouwen, uitrusten, opschikken, herstellen, valoriseren, huren, verhuren, onderverhuren of in pand nemen, maar ook eventueel verkopen van alle roerende en onroerende goederen, al dan niet gemeubeld.

12. Het optreden als commissionair, tussenpersoon, zowel voor eigen rekening ais voor rekening van derden bij alle commerciële activiteiten.

13.Het nemen van participaties onder welke vorm ook, in alle bestaande en op te richten vennootschappen en ondernemingen, het beheren en valoriseren van eigen roerende waarden en participaties, het verlenen van financiële en andere bijstand aan de vennootschappen en ondernemingen waarin ze belangen heeft.

14. Elke dienstverlening op het gebied van management, het beheer en het bestuur van en alle adviesverlening aan bedrijven, personen en vennootschappen.

De vennootschap zal in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel of welke van aard zouden zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt ¬ 893.000,00, Het is verdeeld in 1.000 aandelen zonder aanduiding der nominale waarde, die ieder 111000ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

De aandelen van de vennootschap worden ingedeeld ais volgt

1) alle aandelen die toebehoren (of zullen toebehoren) aan Aandeelhouder A, behoren of zullen toebehoren aan categorie A en worden "Aandelen A" genoemd;

2) alle Aandelen die toebehoren (of zullen toebehoren) aan de Aandeelhouder B, behoren of zullen toebehoren aan categorie B en worden "Aandelen B" genoemd;

In het geval aandelen van een bepaalde categorie van aandelen worden overgedragen aan een aandeelhouder van een andere categorie, zullen de overgedragen aandelen, vanaf de overdracht, geacht worden te behoren tot de klasse van de overnemende aandeelhouder.

In geval van een overdracht van aandelen aan een persoon die geen eigenaar is van aandelen, zullen de overgedragen aandelen geacht worden te blijven behoren tot hun categorie.

Op de aandelen wordt deels in natura ad ¬ 704.106,54, deels in geld ad ¬ 188.893,46 ingeschreven.

Het deel in natura is volledige volgestort, het dee! in geld is volgestort ten belope van ¬ 144.243,46, als volgt

+ gehele volstorting ad ¬ 10.293,46 door de vennootschap tNTR1ON, voornoemd;

gedeeltelijke volstorting ad ¬ 133.950,00, door de Heer VAN HERREWEGHE Steven, voornoemd,

zoals blijkt uit het bankattest afgeleverd door de "KBC Bank", te Brussel, op naam van de vennootschap in oprichting, op 10 juni 2015.

Blijft er aldus nog te volstorten door de Heer VAN HERREWEGHE Steven, voornoemd, een bedrag van ¬ 44.650,00.

Het verslag van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BB3 Revisoren", met zetel te 3020 Herent, Half Daghmael 11 bus 1, vertegenwoordigd door Mevrouw Inge Beernaert, gedagtekend op 09 juni 2015, besluit ais volgt

"De inbreng in natura tot oprichting van de NV «PRESIZE» bestaat uit een bedrijfstak van en door de NV Intrion met zetel te 1654 Huizingen, Vaucampslaan 28, omvattende de immateriële vaste activa, materiële vaste activa en een voorraad voor een totaal bedrag van 704.106,54 EUR.

Ondergetekende, mevrouw Inge Beernaert, bedrijfsrevisor, optredend als permanent vertegenwoordiger van het bedrijfsrevisorenkantoor «BB3 Revisoren» met maatschappelijke zetel te B-3020 Herent, Residentie Edelweiss, Half Daghmael 11 bus 1, is bij het beëindigen van de controlewerkzaamheden van oordeel dat

1.de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2.de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van duidelijkheid en nauwkeurigheid;

3.met uitzondering van de rubriek "immaterieel vast actief - good-wilt", waarvan de inbrengwaarde conventioneel werd bepaald op 1,00 EUR, de voor elke inbreng in natura weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn, en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vergoeding voor de inbreng in natura ten bedrage van 704.106,54 EUR door de NV INTRION bestaat uit de toekenning van 788 nieuwe kapitaalaandelen A van de NV «PRESIZE», aandelen zonder nominale waarde, maar met een fractiewaarde 893,00 EUR per aandeel.

De inbreng blijft beperkt tot de in dit verslag expliciet vermelde elementen. De schulden en vorderingen die niet werden vermeld in dit verslag, dienen te worden betaald of ontvangen door de overdrager.

Overwegende dat op datum van het opstellen van het huidige verslag de overdrager aan ondergetekende geen geldig fiscaal attest zoals bedoeld in artikel 442bis WIB 1992, noch een certificaat overeenkomstig artikel 93 undecies van het Wetboek van de Belasting over de toegevoegde waarde, noch een attest zoals bedoeld in artikel 46ter KB nr. 38 inzake het sociaal statuut van zelfstandigen, noch een attest zoals bedoeld in artikel 41 quinquies van de RSZ-wet heeft voorgelegd dient ondergetekende erop te wijzen dat de ontvanger van de Directe Belastingen, van de RSZ of de inningsinstelling bewarende of uitvoerende maatregelen op het voorwerp van de inbreng kan nemen, indien de overdrager fiscale c.q. sociale schulden heeft op het ogenblik van de nog te vervullen neerleggingsformaliteit. Terzake dienen wij een voorbehoud te formuleren inzake dit latent risico.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting. ("no fairness opinion").

Dit verslag is bestemd voor de algemene vergadering van de NV «PRESIZE» in het kader van de voorgenomen oprichting door inbreng in natura en zal voor geen andere doeleinden kunnen gebruikt worden. Opgemaakt ter goeder trouw, te Herent op 10 juni 2015.

BB3 Revisoren

Burg. Venn. o.v.v.e. BVBA

Vertegenwoordigd door Inge Beernaert (get.)"

De vennootschap wordt bestuurd door een Raad van Bestuur samengesteld uit ten minste drie bestuurders al dan niet aandeelhouders van de vennootschap.

Wanneer echter op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, kan de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerderslbestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Wanneer een rechtspersoon als vaste vertegenwoordiger wordt aangeduid, zal deze op haar beurt een vaste vertegenwoordiger dienen aan te duiden, totdat uiteindelijk een natuurlijk persoon ais vast vertegenwoordiger van een bestuurder-rechtspersoon is aangeduid

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste Vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Zij worden benoemd door een algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen. Zolang artikel 518 van het Wetboek van Vennootschappen niet gewijzigd is, mag de duur van hun opdracht zes jaren niet te boven gaan.

Aandeelhouders A en Aandeelhouder B, zolang zij aandeelhouder zijn, zullen steeds het recht hebben, doch niet de plicht, om namens hen elk telkens minstens één bestuurder te laten aanstellen door de algemene vergadering uit de door hen voorgestelde kandidaten;

Het aantal voorgedragen kandidaten moet bestaan uit tenminste 1 persoon voor elke in te vullen positie. Pa aandeelhouders dewelke van hun voormeld recht gebruik wensen te maken, moeten de andere aandeelhouders minstens 1 week voor de algemene vergadering waarop de bestuurders benoemd moeten worden, op de hoogte brengen van de identiteit van de voorgedragen kandid(a)at(en). Ingeval een aandeelhouder in gebreke blijft een lijst van kandidaten aan te brengen, kan de algemene vergadering naar haar goeddunken een bestuurder benoemen voor de in te vullen positie waarvoor er geen kandidaten werden voorgesteld, totdat deze aandeelhouder zijn lijst van kandidaten voor verkiezing heeft meegedeeld,

Het feit dat een aandeelhouder op een bepaald ogenblik of gedurende een bepaalde periode geen gebruik maakt van zijn rechten tot voorstelling van kandidaten betekent niet dat hij dit recht in de toekomst verliest.

Het recht op bindende voordracht zal op elk ogenblik kunnen worden uitgeoefend en de Raad van Bestuur zal op eerste verzoek overgaan tot de bijeenroeping van een algemene vergadering teneinde de uitoefening van het recht op bindende voordracht mogelijk te maken.

De bestuurders kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen. Aftredende bestuurders zijn herbenoembaar. Ieder lid van de Raad van Bestuur kan ook zelf ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de raad.

Een bestuurder is verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

De raad van Bestuur is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Onverminderd de verplichtingen die voortvloeien uit collegiaal bestuur, met name overleg en toezicht, kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen, De Raad van Bestuur kan inzonderheid aan één of meer van zijn leden het dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen; deze dragen de titel van gedelegeerd bestuurder.

De Raad van Bestuur vertegenwoordigt als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Hij handelt door de meerderheid van zijn leden.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de Raad van Bestuur als college, wordt de vennootschap in en buiten rechte eveneens vertegenwoordigd door

- de gedelegeerd bestuurder, die alleen optreedt;

- twee bestuurders, die gezamenlijk optreden.

Binnen het dagelijks bestuur kan de vennootschap bovendien worden vertegenwoordigd door de hiertoe aangestelde(n), die alleen of gezamenlijk optreden zoals bepaald bij hun aanstelling.

De organen die in overeenstemming met het voorgaande de vennootschap vertegenwoordigen, kunnen gevolmachtigden aanstellen.

- Dagelijkse bestuur

De raad van bestuur kan aan één of meerdere personen het dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen.

Indien het dagelijks bestuur aan een vennootschap wordt opgedragen, dient gehandeld te worden als bij benoeming als bestuurder.

De raad van bestuur bepaalt bij de benoeming van de gevolmachtigden, hun machten en in het bijzonder de bedragen ten belope waarvan de vennootschap verbonden is door hun handtekening.

Deze beperkingen van vertegenwoordigingsbevoegdheid kan aan derden niet worden tegengeworpen, zelfs indien ze openbaar zijn gemaakt.

De gedelegeerd bestuurder mag afzonderlijk optreden.

- Bijzondere volmachten

De Raad van Bestuur of de bestuurders die de vennootschap vertegenwoordigen kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de bestuurders in geval van overdreven volmacht.

Het aantal bestuurders wordt bepaald op 2.

Tot bestuurders worden benoemd voor een hernieuwbare termijn, tot onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van 2020:

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid GILLOU, met maatschappelijke zetel te 9030 Mariakerke, Breebroekhof 48; ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0630.813.170.

De zaakvoerder van de vennootschap GILLOU, voornoemd, met name de heer VAN HERREWEGHE Steven, voornoemd, stelt hierbij zichzelf aan als vaste vertegenwoordiger van de vennootschap G1LLOU, voornoemd, voor de uitoefening van het mandaat als bestuurder van de vennoot-schap GILLOU, voornoemd, in de thans opgerichte vennootschap PRESIZE,

- de gewone commanditaire vennootschap CRINISOS, met zetel te 9050 Gent (Ledeberg), Bisschopsstraat 13 bus 301, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0825.553.736. De zaakvoerder van de vennootschap CRINISOS, met name de heer VLEESCHOUWERS Christiaan, wonende te 9500 Geraardsbergen, Vianeplein 47, die terstond is tussengekomen, stelt hierbij zichzelf aan als vaste vertegenwoordiger van de vennootschap CRINISOS voor de uitoefening van het mandaat ais bestuurder van de vennootschap CRINISOS in de thans opgerichte vennootschap PRESIZE.

De aldus benoemde bestuurders verklaren allen hun mandaat te aanvaarden en verklaren niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van hun bestuursmandaat.

De aldus toegekende opdrachten gaan in van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt.

De bestuurders worden benoemd vanaf heden, met dien verstande, dat zij vanaf heden tot op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, zullen optreden als volmachtdragers van de gezamenlijke aandeelhouders en dat zij vanaf het ogenblik van de neerlegging zullen optreden als orgaan van de vennootschap in overeenstemming met de bepalingen van de statuten en de wet. Zij hebben de bevoegdheid om reeds voor de neerlegging over te gaan tot benoeming van de voorzitter van de raad van bestuur en de gedelegeerde bestuurders op de wijze zoals voorzien in de hiervoor vastgelegde statuten, welke benoemingen ook na de neerlegging zullen blijven gelden voor de rechtspersoon, onder voorbehoud van ontslag overeenkomstig de statuten en de ter zake geldende wettelijke bepalingen.

De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op 15 juni om 16u00.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De gewone en de bijzondere algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de zetel van de vennootschap gevestigd is, aangewezen in de oproeping. De buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden waar dan ook in België,

De oproepingen tot de algemene vergadering geschieden als volgt

- de aandeelhouders

De uitnodigingen worden toegezonden in een aangetekende brief tenzij de bestemmelingen individueel en schriftelijk hebben ingestemd am de oproeping via een andere communicatiemiddel te ontvangen; dit moet ten

K

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

laatste 15 dagen voor de algemene vergadering gebeuren, waarbij de dag zelf van de algemene vergadering niet wordt meegerekend.

- bestuurders en commissarissen

De bestuurders en commissarissen worden opgeroepen bij gewone brief. De oproeping dient 15 dagen voor de vergadering te worden verzonden.

- oproeping zonder formaliteiten

Een algemene vergadering kan rechtsgeldig verzaken aan de oproepingsformaliteiten, wanneer alle aandeelhouders en andere personen, welke dienen te worden opgeroepen, aanwezig of vertegenwoordigd zijn, en niemand een bezwaar maakt tegen het ontbreken van een formele bijeenroeping.

De houders van aandelen op naam worden zonder formaliteiten tot de vergadering toegelaten.

Een aanwezigheidslijst vermeldende de identiteit van de aandeelhouders en het aantal aandelen dat ze hebben neergelegd wordt door ieder aandeelhouder of gevolmachtigde, bij zijn intrede, ondertekend,

Elk aandeel geeft rechtop één stem.

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden op 15 juni 2017.

Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt tenminste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het saldo blijft ter beschikking van de algemene vergadering die hierover autonoom en bij gewone meerderheid van stemmen zal beschikken.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 617 van het Wetboek van Vennootschappen.

De Raad van Bestuur heeft de bevoegdheid om op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uitte keren. Deze uitkering mag alleen geschieden op de winst van het lopende boekjaar, in voorkomend geval verminderd met het overgedragen verlies of vermeerderd met de overgedragen winst, zonder onttrekking aan de gevormde reserves en met inachtneming van de reserves die krachtens een wettelijk of statutaire bepaling moeten worden gevormd. Verder wordt gehandeld naar het voorschrift van de artikel 618 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op 01 januari om te eindigen op 31 december van elk jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf het bekomen van rechtspersoonlijk-heil door de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel tot 31 december 2016.

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 Wetboek van Vennootschappen, de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen van 01 juni 2015.

Deze overname zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De aldus benoemde bestuurders, in raad verenigd, :

a) benoemen met eenparigheid van stemmen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel tot:

voorzitter van de raad van bestuur: de vennootschap CRINISOS, voornoemd, die dit mandaat, bij monde van haar vaste vertegenwoordiger, de heer VLEESCHOUWERS Christiaan, voornoemd, verklaart te aanvaarden.

+ gedelegeerd bestuurder: de vennootschap GILLOU, voornoemd, die dit mandaat, bij monde van haar vaste vertegenwoordiger, de heer VAN HERREWEGHE Steven, voornoemd, verklaart te aanvaarden.

De vennootschap wordt aldus geldig vertegenwoordigd als volgt :

Algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid

In overeenstemming met de statuten wordt de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigd door de meerderheid van de leden van de raad van bestuur, hetzij door twee bestuurders, samen optredend, hetzij door een gedelegeerd bestuurder, alleen optredend (zie statuten).

Dagelijks bestuur

Voor daden van dagelijks bestuur wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd door de gedelegeerd bestuurder, alleen optredend of de hiertoe aangestelde(n), die alleen of gezamenlijk optreden zoals bepaald bij hun aanstelling,

De persoon of personen gelast met het dagelijks bestuur zullen in deze hoedanigheid beschikken over alle machten van het dagelijks bestuur, zonder beperking van bedrag.

Naar banken en bedrijven die een openbare nutsvoorziening aanbieden behelst dit ondermeer: het openen van alle rekeningen bij de banken of bij het bestuur der postcheques, op de geopende of te openen rekeningen alle verrichtingen doen en goedkeuren, de rekeningen opzeggen of afsluiten en het saldo innen, de vennootschap vertegenwoordigen voor alle verrichtingen bij de bedrijven die een Openbare nutsvoorziening aanbieden, zoals spoorwegen, post, telefoon, wateren andere, dit alles zonder beperking van bedrag.

b) stellen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Accountantskantoor Vandelanotte', met zetel te 8500 Kortrijk, President Kennedypark la, (Kantoor Brussel te 1020 Brussel, Esplanade 1/85, Buro 8. Design Center, vertegenwoordigd door de heer Hans Anné, die te dien einde woonstkeuze doet te 1020 Brussel, Esplanade

"

behouden aan het Belgisch Staatsblad

1/85), evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan als bijzondere gevolmachtigde, aan wie de macht verleend wordt om alle verrichtingen te doen, verklaringen af : te leggen en documenten te ondertekenen, ten einde de toekenning van een ondememingsnummer te bekomen, alles te doen wat nodig is voor de formaliteiten naar aanleiding van deze oprichting, alsmede voor eventuele wijzigingen en/of verbeteringen en/of schrappingen, en alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor wat betreft de aanvraag van een BTW-nummer en andere formaliteiten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Afgeleverd vóór de formaliteit van Registratie overeenkomstig het artikel 3.12.3.0.5, §2 VCF

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neergelegd

+ expeditie van de oprichtingsakte;

+ verslag oprichters;

+ verslag revisor.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
PRESIZE

Adresse
WATERMOLENSTRAAT 89 1654 HUIZINGEN

Code postal : 1654
Localité : Huizingen
Commune : BEERSEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande