PRESSEL POST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PRESSEL POST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 455.786.964

Publication

11/08/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

neergelogeontverigen Op

*14152684*

3t

JULI 2014

ter griffie van de Nederlandstalige

rechtbank vurepphandel Brussel

Onciernemingsnr: 0455.786.964

Benaming

(voluit): PRESSEL POST

(verkort):

Rechtsvorm; Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 1853 Strombeek-Bever, Ringlaan 39 (volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming commissaris

Uit de notulen van de jaarvergadering de dato 27 juni 2014, blijkt:

De benoeming tot commissaris van de vennootschap voor een periode van drie boekjaren, benoeming ingaand op 27 juni 2014 en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering die over de jaarrekening van het derde boekjaar beraadslaagt en besluit, van:

- De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ERNST & YOUNG BEDRIJFSREV1SOREN", met zetel te 1831 Diegem, De Kleetlaan 2, BTW BE 0446.334.711, RPR Brussel, vertegenwoordigd door de heer Harry EVERAERTS, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 1831 Diegem, De Kleetlaan 2.

Raimund Schmidt Coen Boevé

Zaakvoerder Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden. Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

26/09/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II i N







0;1.>

r1,_7 SEP 2093

Griffie

~

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte 0455.786.964

Pressel Post

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Ringlaan 39, 1853 Strombeek-Bever

Ontslag en benoeming van een zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Uittreksel uit de eenparige schriftelijke besluitvorming van de vennoten van 11 september 2013.

Kennisname van het ontslag van een zaakvoerder

De algemene vergadering neemt kennis van het ontslag, met ingang vanaf heden, van de heer Gordon Glover, met woonplaats te Jacob Obrechtstraat 67e, 1071 KJ Amsterdam, Nederland, als zaakvoerder van de Vennootschap.

3.2. Benoeming van een zaakvoerder

De algemene vergadering beslist, met eenparigheid van stemmen, om de heer Coen Boevé, met woonplaats te Dorpstraat 9, 1151 AC Broek in Waterland, Nederland, als zaakvoerder van de Vennootschap te benoemen voor een onbepaalde duur, en dit met ingang vanaf heden.

Zijn mandaat zal niet vergoed worden.

Bijgevolg is het college van zaakvoerders, met ingang vanaf heden, als volgt samengesteld:

- de heer Raimund Schmidt; en

- de heer Coen Boevé.

Overeenkomstig artikel 13 van de statuten, wordt de Vennootschap geldig vertegenwoordigd ten opzichte van derden door twee (2) zaakvoerders, die samen handelen. De enige zaakvoerder kan alleen handelen.

3.3. Toekenning van bijzondere machten

De algemene vergadering beslist vervolgens, met eenparigheld van stemmen, om bijzondere machten toe te kennen aan Meester Erwin Simons, Meester Davy Smet, Meester Alix Aspeslagh en elke andere advocaat van het advocatenkantoor r'DLA Piper UK LLP", met kantoren te Loulzalaan 106, 1050 Brussel en Gateway House, Brusselstraat 59, 2018 Antwerpen, elk alleen handelend en met de bevoegdheid tot indeplaatststelling, om (i) over te gaan tot de publicatie van de genomen beslissingen in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, onder meer door het ondertekenen en indienen, als gevolmachtigde, van de publicatieformulieren I en Il en (ii) alle handelingen die nodig of nuttig zijn in dit verband te stellen.

Voor eensluidend verklaard uittreksel

Davy Smet

Gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : `Naam en handtekening.

29/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 19.07.2013, NGL 23.07.2013 13342-0439-028
11/06/2013
ÿþMod Warti 11.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0455.786.964 Benaming

(voluit) : PRESSEL POST (verkort)

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Ringlaan 39  1853 Strombeek-Bever

(volledig adres)

Onderwerp akte : ZETELVERPLAATSING  AANNEMING VAN EEN NEDERLANDSE TEKST VAN DE STATUTEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Vincent Vroninks, geassocieerd notaris te Elsene, op 20 maart 2013, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PRESSEL POST", ondermeer besloten heeft de zetel te verplaatsen naar 1853 Strombeek-Bever, Ringlaan 39, zoals bekendgemaakt in de Franse taal.

Bijgevolg werd een Nederlandse tekst van de statuten aangenomen, ter vervanging van de bestaande Franse tekst, als volgt

"TITEL I  RECHTSVORM  NAAM  ZETEL  DOEL  DUUR

ARTIKEL EEN NAAM

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vomt van een besloten vennootschap met' beperkte aansprakelijkheid en wordt "PRESSEL POST" genoemd.

ARTIKEL TWEE ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1853 Strombeek-Bever, Ringlaan 39.

Bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s), dat in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad gepubliceerd wordt, kan de zetel naar eender welke plaats in het Waals Gewest of in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest verplaatst worden.

Bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s) zal de vennootschap bijkantoren, agentschappen en magazijnen in België en in het buitenland kunnen oprichten.

ARTIKEL DRIE-- DOEL

De vennootschap heeft als doel:

De productie, aankoop en verkoop, zowel voor groot- ais kleinhandel of per postorder van met name, artikelen uit golfkarton, klasseersystemen voor kantoren, kantoorbenodigdheden, kantoororganisatiesystemen, . archiefsystemen, verpakkingen voor transport en verzending; deze opsomming is niet uitputtend en moet in de, meest ruime zin worden geïnterpreteerd.

Voor de verwezenlijking van haar doel zal de vennootschap het recht hebben om alle roerende en onroerende goederen, materialen en andere benodigdheden te kopen, te huren of te verhuren, te bouwen, te; verkopen of te ruilen en ook elke lening toe te staan en elke lening aan te gaan, zelfs met de vennoten als' tegenpartij.

Ze mag, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alle commerciële, financiële, burgerlijke, roerende of onroerende activiteiten uitvoeren die voor haar de beste optie lijken om rechtstreeks of onrechtstreeks het maatschappelijk doel van de vennootschap te verwezenlijken of die de verwezenlijking ervan: zouden kunnen bevorderen of vergemakkelijken,

Ze mag zich, onder welke vorm dan ook, via vereniging, inbreng, inschrijving of deelneming, evenals, medewerking of fusie, interesseren voor of een belang nemen in aile bestaande of nog op te richten; vennootschappen of ondernemingen, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkaardig of verwant doeli

Op" da.laaiste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Tea!lSe~~~.

~.~

mut r.

.. .. t

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

hebben of een doel dat van die aard is dat het de verwezenlijking van haar doel kan bevorderen of

vergemakkelijken.

Al deze activiteiten kunnen zowel in België als in het buitenland uitgeoefend worden.

De voorgaande opsomming is niet uitputtend, maar wordt louter als voorbeeld gegeven en moet in de

meest ruime zin geïnterpreteerd worden.

ARTIKEL VIER  DUUR

De vennootschap bestaat voor een onbepaalde duur.

TITEL tl  KAPITAAL

ARTIKEL VIJF KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vierenzeventigduizend euro (74.000 ELOR) en wordt vertegenwoordigd door drieduizend (3.000) gelijke aandelen zonder vermelding van de nominale waarde, die elk een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal kan gewijzigd worden.

Volstorting

Het kapitaal is volledig geplaatst.

De niet volgestorte aandelen zullen volgestort worden op tijdstippen die door de zaakvoerder(s) in functie van de behoeften van de vennootschap worden vastgelegd.

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare betalingen niet uitgevoerd zijn, zal de uitoefening van het stemrecht dat verbonden is aan de aandelen waarvoor de betalingen niet werden uitgevoerd, geschorst worden.

De vennoot die deze verplichte volstorting te laat uitvoert, zal aan de vennootschap interesten moeten betalen die gelijk zullen zijn aan de wettelijke interesten, te tellen vanaf het tijdstip van de opeisbaarheid tot op het ogenblik van de effectieve betaling.

Na een tweede verwittiging per aangetekende brief, die ten vroegste een maand na de eerste verwittiging gegeven mag worden en die gedurende een maand zonder gevolg blijft, mag de zaakvoerder de vennoot ontzet verklaren uit zijn rechten en de aandelen in kwestie op de meest passende manier verkopen, onverminderd het recht van de vennootschap om van de vennoot de niet-uitgevoerde betaling evenals een eventuele schadeloosstelling te eisen.

De prijs die de verkoop van de aandelen opgebracht zal hebben, zal eerst aangewend worden voor de volstorting van die aandelen en vervolgens voor de betaling van de door de verkoop veroorzaakte kosten, het resterende saldo zal aan de nalatige vennoot worden terugbetaald.

Indien de vennootschap geen koper vindt, kan zij zelf overgaan tot de terugkoop, overeenkomstig de wettelijke voorschriften ter zake.

In geval van verkoop van de aandelen, zullen zij aan de voorkoop- en goedkeuringsprocedure worden onderworpen zoals hierna in de statuten voorzien.

Voorkeursrecht

Het voorkeursrecht voor aandeelhouders is van toepassing bij een kapitaalsverhoging.

De termijn voor de uitoefening van het voorkeursrecht zal minstens vijftien dagen bedragen, te tellen vanaf de dag waarop de inschrijving geopend wordt.

Behoudens andersluidend akkoord behoort het voorkeursrecht toe aan de blote eigenaar en enkel in geval van niet-uitoefening door deze laatste, aan de vruchtgebruiker.

Wanneer de raad van bestuur er kennis van heeft dat de eigendom van de aandelen in een blote eigendom en een vruchtgebruik verdeeld is, zullen beiden ingelicht worden over de uitgifte en zal men enkel rekening houden met de eventuele belangstelling van de vruchtgebruiker voor zover de blote eigenaar geen gebruik maakt van zijn voorkeursrecht.

De vruchtgebruiker kan echter zijn belangstelling laten blijken en zijn inschrijving dus afhankelijk maken van een minimaal aantal aandelen.

Behoudens andersluidend akkoord zal de inschrijver, de blote eigenaar ofwel de vruchtgebruiker de aandelen in voile eigendom ontvangen.

Op het einde van de termijn voorzien voor de uitoefening van het voorkeursrecht zal het voorkeurrecht tot inschrijving worden uitgeoefend door de oude aandeelhouders die reeds gebruik gemaakt hebben van hun recht in verhouding tot het kapitaal dat door hun aandelen vertegenwoordigd wordt, hetzij in elke andere verhouding die tussen de betrokken aandeelhouders overeengekomen moet worden.

Op de aandelen waarop niet werd ingeschreven, zoals hiervoor werd gezegd, kan enkel ingeschreven worden door een vennoot of door enige andere persoon, onder voorbehoud van een beslissing genomen door ten minste de helft van de vennoten die minstens drie vierde van het kapitaal bezitten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

TITEL 111 EFFECTEN

ARTIKEL ZES  UITGIFTE VAN AANDELEN EN OBLIGATIES

De vennootschap mag aandelen en obligaties uitgeven. Deze effecten zijn op naam. Ze dragen een

volgnummer.

Ze zullen in een register worden ingeschreven. Aan de houders van de effecten zullen certificaten

overhandigd worden die deze inschrijvingen vaststellen.

ARTIKEL ZEVEN -- VOORKOOPREGLEMENT

Behoudens andersluidende overeenkomst tussen de partijen kunnen de vennoten hun aandelen niet

gedeeltelijk of integraal aan een derde of aan één of meerdere medevennoten overdragen zonder ze eerst aan

alle medevennoten aangeboden te hebben.

Onder een overdracht van aandelen in de zin van de voorgaande alinea verstaat men buiten een

eigendomsoverdracht onder bezwarende titel of om niet, ook de vestiging van een zakelijk recht, zoals een

vruchtgebruik of een pandrecht.

A. Eerste ronde

De kandidaat-overdrager deelt daartoe per aangetekende brief hef volgende mee aan de medevennoten: het aantal aandelen dat hij voornemens is over te dragen, de voorgestelde prijs en, desgevallend, de naam, de voornaam, het beroep en de woonplaats of de zetel van de kandidaat-verkrijger(s), evenals alle andere belangrijke voorwaarden.

Desgevallend zal deze aangetekende brief ook door de kandidaat-verkrijgers) ondertekend worden en geldt hij gedurende de hele verkoopperiode als een onherroepelijk verkoopaanbod vanwege de kandidaat-overdrager, tegen de voorgestelde prijs, ten gunste van de medevennoten.

Orn zich uit te spreken over het aanbod dat hun gedaan werd, beschikken de medevennoten over een periode van twee maanden, die begint te lopen op de datum van de aangetekende brief waarin zij verwittigd werden door de vennoot die aandelen wil overdragen.

De uitoefening van het voorkooprecht op het geheel van de aangeboden aandelen gebeurt evenredig met het aantal aandelen dat elke vennoot bezit.

Bij gebrek aan antwoord binnen de voornoemde termijn wordt de medevennoot in kwestie geacht zijn voorkooprecht niet uit te oefenen.

B. Tweede ronde

Wanneer één of meerdere rechthebbende vennoten hun voorkooprecht niet wensen uit te oefenen, zal dat recht toekomen aan de andere vennoten die reeds gebruik maakten van hun voorkooprecht, hetzij evenredig met het aantal aandelen dat ze bezitten, hetzij in elke andere verhouding die door de kandidaat-verkrijgers van de tweede ronde bepaald zal worden en dit gedurende een termijn van één enkele maand vanaf de daartoe gedane mededeling, zoals hierna uitgelegd zal worden.

Met dat doel zal de kandidaat-overdrager de vennoten, die hun voorkooprecht uitgeoefend hebben, per aangetekende brief op de hoogte brengen en dit binnen een termijn van acht dagen na afloop van de eerste ronde.

C. Resultaat van de uitoefening van het voorkooprecht

Binnen de acht dagen na afloop van de tweede ronde zal de kandidaat-overdrager alle betrokken vennoten per aangetekende brief op de hoogte brengen van het eindresultaat van de uitoefening van het voorkooprecht.

D. Verkoop en betaling

Wanneer het voorkooprecht op het geheel van de aangeboden aandelen uitgeoefend werd, ontstaat er tussen de betrokken partijen een verkoopovereenkomst, binnen de drie dagen na de postdatum van de aangetekende bevestiging van het resultaat van het voorkooprecht,

Behoudens andersluidend akkoord tussen de partijen zal de betaling van de prijs ten laatste drie maanden na het ontstaan van deze verkoopovereenkomst plaatsvinden.

Het nog verschuldigde saldo zal van rechtswege en zonder ingebrekestelling interesten tegen de wettelijke rentevoet opleveren, te tellen vanaf de vervaldatum tot op de datum van de effectieve betaling.

In afwijking van artikel 1583 van het Burgerlijk wetboek, zal de eigendomsoverdracht van de aandelen in kwestie van rechtswege op het tijdstip van de betaling van de prijs plaatsvinden.

E. Afstand van het voorkooprecht

Wanneer hef voorkooprecht op minder dan het geheel van de te koop aangeboden aandelen uitgeoefend wordt, worden de vennoten, die kandidaat-verkrijgers zijn, geacht aan hun voorkooprecht fe verzaken; behoudens andersluidend akkoord tussen de partijen, wordt het voorkooprecht in zijn geheel geannuleerd en zal de hierna voorziene goedkeuringsclausule van kracht worden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL ACHT  AANVAARDINGSVOORWAARDEN VOOR VENNOTEN iN GEVAL VAN OVERDRACHT VAN AANDELEN ONDER DE LEVENDEN

Wanneer het voorkooprecht niet uitgeoefend wordt of indien het geannuleerd wordt wegens het feit dat het niet op het geheel van de aangeboden aandelen uitgeoefend werd, is een overdracht van aandelen onder levenden enkel toegestaan indien de andere venno(o)t(en) dit uitdrukkelijk aanvaardt/aanvaarden overeenkomstig de hierna uitgelegde procedure.

A. Procedure van het goedkeuringsrecht bepaling van de waarde

Per aangetekende brief vragen de kandidaat-verkrijger en de kandidaat-overdrager aan de medevenno(o)t(en) om de overdracht van de aandelen goed te keuren en de verkrijger als vennoot te aanvaarden.

Binnen de maand volgend op de ontvangst van deze aangetekende brief stellen de kandidaat-overdrager en de meerderheid van de andere vennoten in onderlinge overeenstemming een expert aan die belast zal worden met het schatten van de aandelen. Bij gebrek aan akkoord tussen de partijen betreffende de aanstelling van die expert binnen een termijn van één maand, zoals hiervoor bepaald, zal die expert aangesteld worden door de voorzitter van de rechtbank van koophandel zetelend in kort geding, op vraag van de meest gerede partij.

Binnen de twee maanden na de aanvaarding van zijn opdracht moet de expert zijn schattingsrapport per aangetekende brief naar alle vennoten sturen.

De helft van de kosten en honoraria van de expert, met inbegrip van de kosten die gemaakt werden voor de aanstelling van de expert, zal gedragen worden door de vennoot-overdrager en de andere helft door de andere medevenno(o)t(en).

B. Twee vennoten

Indien de vennootschap slechts twee vennoten telt, zal de overdracht van aandelen onder levenden

enkel toegestaan zijn met de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van de andere vennoot.

De beslissing van deze laatste zal per aangetekende brief aan de kandidaat-overdrager meegedeeld

worden binnen de maand volgend op de ontvangst van het schattingsrapport van de expert.

Er is geen verhaal mogelijk tegen de weigering van de toestemming.

Indien hij niet binnen de voornoemde termijn antwoordt, wordt de betrokken medevennoot geacht de

overdracht niet toe te staan. -

In geval van weigering moet de vennoot die weigert de aandelen waarvoor de overdracht en de

toestemming van de vennoot gevraagd werden, overnemen, behalve indien de vennoot die weigert binnen de

voor de mededeling van de weigering gestelde termijn zelf een kandidaat-verkrijger voorstelt, voor de prijs en

onder de voorwaarden die hierna uiteengezet worden.

De kandidaat-overdrager is dan verplicht zijn aandelen aan deze derde-verkrijger te verkopen,

C. Meer dan twee vennoten

Indien de vennootschap meer dan twee vennoten telt, zal de overdracht van aandelen aan derden enkel toegestaan zijn met toestemming van minstens de helft van de vennoten die minstens drie vierde van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten, waarvan de overdracht voorgesteld werd.

De algemene vergadering die moet beraadslagen over de overdracht van de aandelen aan derden, zal door de zaakvoerder(s) bijeengeroepen worden, op vraag van de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen. De vergadering zal binnen de maand volgend op de ontvangst van het schattingsrapport van de expert plaatsvinden.

Binnen vijftien dagen volgend op de algemene vergadering moeten de besluiten per aangetekende brief meegedeeld worden aan de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen.

Voor zover nodig, gaat men ervan uit dat de afwezigheid van een vennoot op een dergelijke algemene vergadering  behalve indien hij schriftelijk stemt of indien hij geldig vertegenwoordigd is -- zijn akkoord impliceert.

Dat geldt ook voor alle blancostemmen.

Er is geen verhaal mogelijk tegen de weigering van de toestemming.

In geval van weigering moeten de vennoten die geweigerd hebben, evenredig met de interne verhouding tussen hun aandelen, de aandelen waarvoor de overdracht en de aanvaarding van de vennoot gevraagd waren, overnemen, behalve andersluidend akkoord tussen hen en behoudens de mogelijkheid waarover de vennoten die weigeren, beschikken om zelf, vóór afloop van de termijn waarin de weigering meegedeeld moet worden, een kandidaat-verkrijger voor te stellen voor de prijs en onder de voorwaarden die hierna uiteengezet warden.

De kandidaat-overdrageris dan verplicht zijn aandelen aan die derde-verkrijger te verkopen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

D. Prijs en betaling

In geval van aanvaarding van de kandidaat verkº%ijger als vennoot, is de prijs per aandeel de prijs die in de kennisgeving van het voorkooprecht bepaald wordt.

In geval van weigering van de kandidaat-verkrijger als vennoot, is de prijs per aandeel de prijs die in liet schattingsrapport van de expert bepaald wordt, behalve indien die prijs hoger is dan de prijs die in de kennisgeving van het voorkooprecht meegedeeld wordt. In dat geval is de prijs de in de kennisgeving van het voorkooprecht bepaalde prijs. Indien de prijs die in het schattingsrapport van de expert bepaald wordt, lager is dan de prijs die door de kandidaat-verkrijger voorgesteld wordt, zal de verkoop aan de vennoten die geweigerd hebben of aan de kandidaat verkrijgers die zij voorgesteld hebben, plaatsvinden tegen de prijs die door de expert bepaald werd, behalve indien de kandidaat-overdrager, binnen vijftien dagen na ontvangst van het schattingsrapport, zijn verkoopaanbod intrekt in een aangetekende brief gericht aan de venno(o)t(en) die geweigerd heeft/hebben en aan de kandidaat-verkrijger die hij/zij eventueel voorgesteld heeft/hebben, Behoudens andersluidend akkoord tussen de partijen zat de prijs in geval van overdracht van aandelen onder levenden betaald worden door de vennoten die weigeren of door de koper die zij voorgesteld hebben, binnen de drie maanden volgend op de weigering van de kandidaat-verkrijger.

ln afwijking van artikel 1583 van het Burgerlijk wetboek vindt de eigendomsoverdracht van de aandelen in kwestie van rechtswege plaats op het tijdstip van de betaling van de prijs.

Indien de prijs niet integraal betaald wordt binnen de daarvoor toegestane termijn van drie maanden, zal het onbetaald saldo moratoire interesten opleveren die gelijk zullen zijn aan de wettelijke interestvoet vermeerderd met twee procent en dit vanaf de datum waarop de prijs betaald had moeten zen tot op de datum van de effectieve betaling.

ARTIKEL NEGEN  AANVAARDINGSVOORWAARDEN VOOR VENNOTEN NA HET OVERLIJDEN VAN EEN VENNOOT

ln geval van overlijden van een vennoot zal de vennootschap van rechtswege door de overlevende vennoten voortgezet worden.

Om als vennoten aanvaard te worden, moeten de erfgenamen en legatarissen van de overleden vennoten altijd aan de goedkeuring van de andere vennoten onderworpen worden, overeenkomstig de hierna voorziene procedure.

A. Aanvaardingsprocedure

De procedure voor aanvaarding of weigering van de erfgenamen en/of legatarissen kan zowel door deze laatsten als door de overblijvende venno(o)t(en) ingesteld worden.

Het door de erfgenamen en/of legatarissen gedane verzoek, dat door middel van een bij de post aangetekend schrijven naar het bestuursorgaan van de vennootschap gestuurd wordt, zal vergezeld worden door een door een Belgische notaris ondertekende akte van bekendheid, die duidelijk beschrijft op welke wijze de aandelen van de overleden vennoot verdeeld zijn.

Indien zij de hoedanigheid van vennoot niet kunnen verkrijgen, omdat zij door de overblijvende venno(o)t(en) geweigerd worden, hebben zij recht op de waarde van de overgedragen aandelen volgens de schatting door de expert, zoals hierna bepaald wordt.

Er is geen verhaal mogelijk tegen de weigering van de aanvaarding.

Wanneer de terugkoop niet binnen drie maanden volgend op de aangetekende aanvraag ervan wordt uitgevoerd, hebben de erfgenamen en/of legatarissen het recht om de voortijdige ontbinding van de vennootschap te eisen.

B. Schatting van de waarde van de terugkoop

Binnen vijftien dagen na de ontvangst van de aangetekende aanvraag tot terugkoop moeten de venno(o)f(en) en de erfgenamen en/of legatarissen in onderlinge overeenstemming een expert aanstellen die belast zal zijn met de schatting van de aandelen. Indien er binnen een termijn van vijftien dagen tussen de partijen geen akkoord tot stand komt betreffende de aanstelling van die expert, zoals hierboven bepaald, dan zal die expert aangesteld worden door de voorzitter van rechtbank van koophandel zetelend in kort geding, op verzoek van de meest gerede partij.

Binnen een maand na de aanvaarding van zijn opdracht moet de expert zijn schattingsrapport per aangetekende brief aan alle vennoten toesturen.

De helft van de kosten en honoraria van de expert, met inbegrip van de kosten die gemaakt werden voor de aanstelling van de expert, zal gedragen worden door de erfgenamen en/of legatarissen en de andere helft door de andere medevenno(o)t(en).

C. Twee vennoten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Indien de vennootschap slechts twee vennoten telt, zal de overlevende vennoot over deze aanvaarding beslissen in geval van overlijden van de andere.

Er is geen verhaal mogelijk tegen de weigering van de aanvaarding.

ln geval van weigering moet de overblijvende vennoot de aandelen van de erfgenamen terugkopen, onder voorbehoud van de mogelijkheid waarover de vennoot die weigert beschikt om zelf een derde-verkrijger voor te stellen tegen de prijs en onder de voorwaarden die hierboven uiteengezet worden.

De erfgenamen zijn dan verplicht om hun aandelen aan deze derde-verkrijger te verkopen.

De beslissing van de overblijvende vennoot - zijnde ofwel de aanvaarding van de erfgenamen en/of legatarissen, ofwel de terugkoop van de aandelen, ofwel de overname door een derde - zal per aangetekende brief aan de betrokken personen meegedeeld worden, binnen een maand en vijftien dagen na ontvangst van het rapport van de expert.

D. Meer dan twee vennoten

Indien er meerdere overlevende vennoten overblijven, roept/roepen de zaakvoerder(s) binnen de vijftien dagen na ontvangst van het rapport van de expert, een algemene vergadering bijeen die moet beraadslagen over de aanvaarding of de weigering van de erfgenamen en/of legatarissen. Het besluit om de erfgenamen en/of legatarissen als vennoten te aanvaarden zal genomen worden met de instemming van minstens de helft van de vennoten die minstens drie vierde van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waanvan de aanvaarding voorgesteld is.

Voor zover nodig, gaat men er van uit dat de afwezigheid van een vennoot op een dergelijke algemene vergadering  behalve indien hij schriftelijk stemt of indien hij geldig vertegenwoordigd is -- zijn akkoord impliceert.

Dat geldt ook voor alle blancostemmen.

Er is geen verftaal mogelijk tegen de weigering van de aanvaarding.

ln geval van weigering moeten de vennoten die geweigerd hebben de aandelen waarvoor de overdracht en de aanvaarding van de overleden vennoot gevraagd waren, overnemen. Deze overdracht wordt evenredig met het aantal aandelen dat zij onder elkaar bezitten, uitgevoerd, behalve andersluidend akkoord tussen hen en behoudens de mogelijkheid waarover de vennoten die weigeren beschikken om zelf een kandidaat-verkrijger voor te stellen tegen de prijs en onder de voorwaarden die hierboven uiteengezet worden.

De erfgenamen en/of legatarissen zijn dan verplicht hun aandelen aan deze derde-verkrijger te verkopen.

De beslissingen -- zijnde ofwel de aanvaarding van de erfgenamen en/of legatarissen, ofwel de terugkoop door de vennoten die weigeren, ofwel de overname door een derde zullen per aangetekende brief aan de betrokkenen meegedeeld worden, binnen een maand na de vergadering.

E. Prijs en betaling

De prijs per aandeel is de prijs die in het schattingsrapport van de expert bepaald wordt.

De erfgenamen en/of legatarissen zijn dan ook verplicht de aandelen tegen de hierboven bepaalde

prijs over te dragen, hetzij aan de vennoten die weigeren, hetzij aan de derde-verkrijger.

Behoudens andersluidend akkoord tussen de partijen, moet de prijs slechts binnen de twee jaar

volgend op de dag van de terugkoop worden betaald, namelijk een derde ten laatste zes maanden na de

overname en vervolgens een derde bij het verstrijken van de periode van maximum een jaar en een derde bij

het verstrijken van het tweede jaar.

Het nog verschuldigde saldo zal interesten tegen de wettelijke rentevoet opleveren.

De verschuldigde interesten moeten elk jaar betaald worden, na de vervaldatum en tegelijkertijd met

de terugbetaling van het kapitaal,

Het staat de andere partij vrij vervroegde betalingen uit te voeren.

De eigendomsoverdracht van de aandelen in kwestie vindt van rechtswege plaats op de dag van de

weigering.

Indien de prijs niet integraal betaald wordt, zoals hierboven is bepaald, zullen de aandelen geldig

overgedragen worden aan de erfgenamen en/of legatarissen of rechthebbenden van de overleden vennoot.

F. Enige vennoot

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet de ontbinding van de vennootschap tot gevolg.

Tot op de dag van de verdeling van de aandelen of de aflevering van de legaten met betrekking tot die aandelen, zullen de aan die aandelen verbonden rechten uitgeoefend worden door de erfgenamen en/of legatarissen die deze aandelen geldig in hun bezit hebben gekregen of daarvan in bezit werden gesteld en dit evenredig met hun rechten in de nalatenschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

In geval van nalatenschap zonder erfgenamen, gaat de nalatenschap naar de staat en wordt de vennootschap van rechtswege ontbonden.

ARTIKEL TIEN  ONDEELBAARHEID VAN DE AANDELEN EN OBLIGATIES

De aandelen en obligaties zijn ondeelbaar ten opzichte van de vennootschap.

Wanneer een effect aan verschillende eigenaars toebehoort, is de vennootschap gemachtigd om de uitoefening van de daaraan verbonden rechten te schorsen, totdat er ten opzichte van de vennootschap één enkele persoon als eigenaar van die effecten wordt aangesteld.

De mede-eigenaars zijn verplicht zich door een gemeenschappelijke gevolmachtigde te laten vertegenwoordigen en de vennootschap daarvan op de hoogte te brengen.

ln geval van vruchtgebruik en voor zover er geen gemeenschappelijke gevolmachtigde aangesteld wordt, moet de blote eigenaar van het effect ten opzichte van de vennootschap door de vruchtgebruiker vertegenwoordigd warden, behalve in geval van voorkooprecht bij een kapitaalsverhoging in contanten.

ARTIKEL ELF INBESLAGNEMING

De erfgenamen, legatarissen of rechthebbenden van de overleden vennoot of zelfs van een zaakvoerder zullen nooit, om welke reden dan ook, het recht hebben de stukken of de documenten van de vennootschap te laten verzegelen, noch om een inventaris van de maatschappelijke goederen en tegoeden te laten opstellen.

TITEL IV BESTUUR  CONTROLE

ARTIKEL TWAALF BESTUUR

De vennootschap wordt door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, bestuurd. De zaakvoerders worden aangesteld door de statuten of door de algemene vergadering, die de duur van hun mandaat vastlegt,

Indien er twee (2) zaakvoerders zijn, zullen zij de vennootschap samen leiden.

Indien er drie (3) of meer zaakvoerders zijn, zullen zij een collegiaal orgaan (college van zaakvoerders) vormen.

Het college van zaakvoerders kan in zijn midden een voorzitter aanduiden. Bij gebrek aan zulke aanstelling of in geval van afwezigheid van de voorzitter zal de oudste van de aanwezige zaakvoerders het voorzitterschap op zich nemen.

Het college van zaakvoerders kan in zijn midden een secretaris aanstellen.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is hij verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger aan te duiden die belast is met de uitvoering van deze taak in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste kan zijn vertegenwoordiger enkel ontslaan, indien hij tegelijkertijd zijn opvolger benoemt. De aanstelling en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger zijn onderworpen aan dezelfde regels van openbaarheid die zouden gelden, indien hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen,

Indien er een college van zaakvoerders is, kan dit college door één of meerdere zaakvoerders bijeengeroepen warden. De oproeping gebeurt minstens drie (3) dagen váór de voorziene datum van de vergadering, behalve in geval van hoogdringendheid In geval van hoogdringendheid worden in de bijeenroeping de aard en de oorzaken van de hoogdringendheid vermeld.

De oproeping gebeurt met de post, per fax, per e-mail of via eender welk ander communicatiemiddel dat is vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk wetboek.

Het bestuursorgaan kan niet beraadslagen over punten die niet op de agenda staan, tenzij alle zaakvoerders aanwezig of vertegenwoordigd zijn op de vergadering en zij dit met unanimiteit beslissen. Elke zaakvoerder die een vergadering van het college van zaakvoerders bijwoont of er vertegenwoordigd wordt, wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een zaakvoerder kan ook verzaken aan het inroepen van het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproeping, zowel voor als na de vergadering waarop hijfzj niet aanwezig is,

De vergaderingen van het college van zaakvoerders worden in België gehouden of uitzonderlijk in het buitenland op de plaats die in de oproeping wordt aangeduid,

Indien de deelnamemodatlteiten in de oproeping vermeld worden, kunnen de vergaderingen via alle telecommunicatiemiddelen, die collectief overleg mogelijk maken, gehouden worden, evenals via een teleconferentie of videoconferentie.

Wanneer de hoogdringendheid zulks vereist, kunnen de zaakvoerders ook besluiten nemen via een schriftelijke procedure, hetgeen impliceert dat voor alle besluiten een schriftelijk akkoord met eenparigheid van stemmen vereist is.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Elke zaakvoerder kan, door middel van een document dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van een digitale handtekening overeenkomstig artikel 1322, tweede alinea van het Burgerlijk Wetboek) en dat schriftelijk, per fax, per e-mail of via elk ander middel vermeld in artikel 2284 van het Burgerlijk wetboek, meegedeeld wordt, een volmacht geven aan een ander lid van het college van zaakvoerders om hem op een bepaalde vergadering van het college van zaakvoerders te vertegenwoordigen.

Een zaakvoerder kan meerdere van zijn collega's vertegenwoordigen en, naast zijn eigen stem, zoveel stemmen uitbrengen als hij volmachten ontvangen heeft.

Indien er een college van zaakvoerders is, dan kan dat college slechts geldig beraadslagen en uitspraak doen indien minstens de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is, op voorwaarde dat minstens twee zaakvoerders aanwezig zijn. Indien deze voorwaarde niet vervuld is, kan er een nieuwe vergadering van het college van zaakvoerders bijeengeroepen worden, die geldig za! beraadslagen en uitspraak doen over de onderwerpen die op de agenda van de voorgaande vergadering waren geplaatst, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde zaakvoerders, op voorwaarde dat er minstens twee zaakvoerders aanwezig zen op de nieuwe vergadering.

Elk besluit van het college van zaakvoerders wordt met een eenvoudige meerderheid van stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde zaakvoerders genomen en in geval van onthouding of blancostem van één of meerderen onder hen, bij meerderheid van stemmen van de andere zaakvoerders.

indien er geen meerderheid is, moet er een nieuwe vergadering gehouden worden.

De algemene vergadering kan aan de zaakvoerders vaste of variabele bezoldigingen of vergoedingen toekennen, die bij de algemene kosten geboekt moeten worden,

Het is de taak van de jaarlijkse algemene vergadering om die bezoldigingen of vergoedingen vast te leggen.

Statutair zaakvoerder

De duur van het mandaat van een statutair zaakvoerder is onbeperkt en het kan enkel wegens ernstige redenen herroepen worden.

ARTIKEL DERTIEN BEVOEGDHEDEN VAN DE ZAAKVOERDER

De vennootschap wordt ten opzichte van derden geldig vertegenwoordigd door twee (2) zaakvoerders, die samen handelen, De enige zaakvoerder kan alleen handelen,

Binnen de grenzen van hun mandaat wordt de vennootschap bovendien geldig vertegenwoordigd door bijzondere gevolmachtigden die door het beheersorgaan benoemd worden.

ln geval van belangen die strijdig zijn met deze van de vennootschap zal/zullen de zaakvoerder(s) handelen volgens de wettelijke voorschriften terzake,

ln alle aktes waarin de vennootschap aansprakelijk kan worden gesteld, zal de handtekening van de zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de vermelding van de hoedanigheid waarin hij/zij handelt/handelen.

ARTIKEL VEERTIEN  MANDATEN

De zaakvoerders kunnen bijzondere gevolmachtigden, al dan niet vennoten, aanstellen, van wie de bevoegdheden beperkt zijn tot één of meerdere gerechtelijke handelingen of tot een reeks gerechtelijke handelingen.

ARTIKEL VIJFTIEN  EINDE VAN HET MANDAAT VAN DE ZAAKVOERDER  GEVOLGEN

Het overlijden of het ontslag van een zaakvoerder, om welke reden dan ook, heeft niet de ontbinding van de vennootschap tot gevolg, zelfs als hij een vennoot is.

Deze regel geldt ook in geval van gerechtelijke onbekwaamverklaring, faillissement of insolventie van een zaakvoerder; het voorvallen van één van die gebeurtenissen rechtvaardigt het onmiddellijke einde van de functie van een zaakvoerder.

ARTIKEL ZESTIEN  NOTULEN VAN DE ZAAKVOERDER(S)

De besluiten van de zaakvoerder(s) worden vastgelegd in notulen die minstens door de meerderheid van de zaakvoerders die aan de beraadslagingen hebben deelgenomen, worden ondertekend.

De kopieën die bij de rechtbank of elders neergelegd moeten worden, zullen door één enkele zaakvoerder worden ondertekend.

ARTIKEL ZEVENTIEN CONTROLE

De verrichtingen van de vennootschap worden door ten minste één commissaris gecontroleerd, voor zover de wet dat eist of de algemene vergadering over de benoeming beslist.

De commissaris wordt door de algemene vergadering van aandeelhouders benoemd voor een duur van drie jaar.

Zijn mandaat eindigt onmiddellijk na de algemene vergadering van het jaar waarin het afloopt.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

De algemene vergadering bepaalt de bezoldiging van de commissaris, rekening houdend met de controlenormen die door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren opgelegd worden. Deze bezoldiging bestaat uit een vast bedrag dat aan het begin en voor de duur van hun mandaat vastgelegd wordt. Het bedrag kan met het akkoord van de partijen gewijzigd worden.

De commissaris kan ook belast worden met uitzonderlijke werken en bijzondere opdrachten, zoals is voorzien in het wetboek van Vennootschappen, en daarvoor vergoed worden.

Buiten die bezoldiging mogen de commissarissen geen enkel voordeel, onder welke vorm dan ook, van de vennootschap ontvangen.

M het geval dat er geen commissaris benoemd wordt, heeft elke aandeelhouder individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van de commissarissen. Hij kan zich laten vertegenwoordigen door een accountant.

TITEL V ALGEMENE VERGADERING

ARTIKEL ACHTTIEN VERGADERING  BIJEENROEPING

Elk jaar, op de tweede dinsdag van de maand juni om elf uur, zal er een algemene vergadering gehouden worden die op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats, die in de oproepingsbrieven vermeld zal worden, zal samenkomen.

Indien die dag een feestdag is, zal de algemene vergadering op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur, plaatsvinden.

De bijzondere en buitengewone vergaderingen zullen ofwel op de zetel van de vennootschap ofwel op enige andere plaats, die in de oproepingsbrieven vermeld wordt, georganiseerd worden.

Een zaakvoerder en, desgevallend, een commissaris kunnen bovendien op elk moment een algemene vergadering bijeenroepen.

Buiten de bijeenroepingen die in deze statuten voorzien worden, is de bijeenroeping ook verplicht, wanneer dat gevraagd wordt door vennoten die minstens een vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, In dat geval zal de bijeenroeping plaatsvinden binnen drie weken die op de vraag volgen.

Oproepinq

De oproepingen voor elke algemene vergadering bevatten de agenda en worden overeenkomstig de wettelijke bepalingen opgemaakt.

Terbeschikkingstelling van de documenten

Een kopie van de documenten die krachtens de wet ter beschikking van de aandeelhouders op naam, de zaakvoerders en de commissarissen moeten worden gesteld, wordt hun op hetzelfde moment als de bijeenroeping toegezonden.

Een kopie van deze documenten wordt eveneens onverwijld overgemaakt aan de opgeroepen personen die dit vragen.

Schriftelijke beslissing

De aandeelhouders kunnen met unanimiteit schriftelijk aile beslissingen nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van de beslissingen die bij authentieke akte verleden moeten worden.

ARTIKEL NEGENTIEN  STEMRECHT -- VERTEGENWOORDIGING OP DE VERGADERING

Elk aandeel geeft recht op één enkele stem, behalve in de door de wet voorziene gevallen van schorsing van het stemrecht.

De vennoten kunnen zich laten vertegenwoordigen door een gevolmachtigde die zelf geen vennoot moet zijn, ofwel hun stem schriftelijk uitbrengen. Met dat doel zal de oproeping de tekst van de voorgestelde beslissingen moeten bevatten, die de vennoten kunnen goedkeuren of verwerpen.

Wanneer de vergadering slechts één enkele vennoot telt, oefent hij de aan de algemene vergadering toegekende bevoegdheden uit. Hij kan ze niet delegeren.

ARTIKEL TWINTIG  BUREAU VAN DE ALGEMENE VERGADERING  KOPIEËN

Elke algemene vergadering wordt voorgezeten door de ouderdomsdeken van de zaakvoerders in functie of, indien hij afwezig is, door de persoon die door de aanwezige vennoten gekozen wordt.

ARTIKEL EENENTWINTIG  VERLOOP VAN DE ALGEMENE VERGADERING

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

De algemene vergadering neemt haar beslissingen met gewone meerderheid van de stemmen, behalve in het geval van bijzondere of buitengewone algemene vergaderingen, die hun beslissingen nemen overeenkomstig de door het Wetboek van Vennootschappen voorziene voorwaarden.

Uitstel van de algemene vergadering

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Tijdens de vergadering heeft het bestuursorgaan het recht de beslissing betreffende de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering in dat verband, schaadt dit uitstel geenszins de andere beslissingen die genomen worden. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief op te maken.

Vraagrecht

De zaakvoerders antwoorden op de vragen die hun door de vennoten worden gesteld betreffende hun verslag of betreffende de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of van feiten niet van die aard is dat zij de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap ernstig kan schaden.

De commissarissen beantwoorden de vragen die hun door de vennoten in verband met hun verslag gesteld worden. Zij hebben het recht op de algemene vergadering over de uitvoering van hun opdracht te spreken.

Notulen

De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de leden van het bureau en door de vennoten die zulks vragen.

Er wordt een bijzonder register bijgehouden waarin de notulen van de algemene vergaderingen worden opgenomen.

De beslissingen van om het even welke vennoot die in de plaats van de algemene vergadering handelt, worden opgenomen in een register dat op de zetel van de vennootschap bewaard wordt.

Behalve wanneer de beslissingen van de algemene vergadering in een authentieke akte moeten worden opgenomen, zullen de kopieën voor derden door een enkele zaakvoerder getekend worden.

TITEL VI  BOEKJAAR  JAARREKENING  BESTEMMING VAN DE WINST

ARTIKEL TWEEËNTWINTIG BOEKJAAR

Het boekjaar begint op een januari en eindigt op eenendertig december van iederjaar.

ARTIKEL DRIEËNTWINTIG  INVENTARIS  JAARREKENING

Overeenkomstig de wet zal het bestuursorgaan op het einde van ieder boekjaar een inventaris alsook

een jaarrekening opmaken.

ARTIKEL VIERENTWINTIG BESTEMMING VAN DE WINST

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat. De netto te bestemmen winst, zoals deze uit de resultatenrekening blijkt, kan enkel verdeeld worden op voorwaarde dat de wettelijke bepalingen inzake de aanleg van het wettelijke reservefonds en inzake het vastleggen van het bedrag dat voor verdeling in aanmerking komt, worden nageleefd.

Er mag geen enkele verdeling plaatsvinden, wanneer op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar blijkt dat de nettoactiva, zoals zij uit de jaarrekening blijken, verminderd zijn of ingevolge de verdeling zouden verminderen tot een waarde die lager is dan het bedrag van het gestorte kapitaal of van het opgevraagde kapitaal, indien dat laatste hoger is dan het vorige, vermeerderd met aile reserves die krachtens de wet of de statuten niet verdeeld kunnen worden.

Onder netto activa dient men te verstaan: het totaalbedrag van de activa, zoals dit uit de balans blijkt, verminderd met de provisies en de schulden.

TITEL ViI  ONTBINDING  VEREFFENING

ARTIKEL VIJFENTWINTIG AANSTELLING VAN EEN VEREFFENAAR(S)

ln geval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook, wordt de vereffening verzekerd door de zaakvoerder(s) in functies, behalve indien de algemene vergadering een of meerdere vereffenaars aanstelt, van wie zij de bevoegdheden en de bezoldiging bepaalt.

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden, nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel bevestigd of gehomologeerd werd.

De algemene vergadering legt met gewone meerderheid van stemmen de modaliteiten van de vereffening vast.

Het vermogen van de vennootschap zal op de eerste plaats bestemd worden voor de terugbetaling van de schulden en voor het dekken van de vereffeningskosten, volgens een verdeling die op voorhand door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

TiTEL VIII  ALGEMENE BEPALINGEN

ARTIKEL ZESENTWINTIG  BEOORDELING VAN GESCHILLEN

Alle moeilijkheden en geschillen die zich zouden kunnen voordoen met betrekking tot de interpretatie en de uitvoering van onderhavige statuten, hetzij tussen vennoten, hetzij tussen deze laatsten en de erfgenamen, legatarissen of rechthebbenden van een overleden vennoot, zullen verplicht beslecht worden door de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de zetel van de vennootschap gevestigd is.

~

ARTIKEL ZEVENENTWINTIG -- WETTELIJKE BEPALINGEN

Alles wat niet in onderhavige statuten voorzien is, zal overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake

geregeld worden.

ARTIKEL ACHTENTWINTIG-- WOONSTKEUZE

Elke vennoot, zaakvoerder, commissaris of vereffenaar die geen op geldige wijze aan de

vennootschap meegedeelde keuze van woonplaats heeft gedaan, zal geacht worden keuze van woonplaats te

hebben gedaan op de zetel van de vennootschap, waar alle akten geldig aan hem kunnen betekend of

meegedeeld worden, waarbij de vennootschap geen andere verplichting heeft dan de voornoemde akten ter,

, beschikking van de bestemmeling te houden,"

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

Vincent Vroninks, geassocieerd notaris.

Gelijktfdjge neerlegging :

- de expeditie van het proces-verbaal met bijlagen

- 2 onderhandse volmachten.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/04/2013
ÿþVolet B - Suite MOD WORD 11,1

17-3:1 Copie à publier aux annexes du Moniteur belge

après dépôt de l'acte au greffe





Réservé 11I1H~~~im~awu~~~

2U *13055 72*

Moniteur

belge











e u. uc cgi 063 Qei I G ',.,cJi

des Handelsgerlchts 7-Ril-EN

2 8 -03- 2013

eder Greffier Greffe

N° d'entreprise : 0455186.964

Dénomination

(en entier) : PRESSEL POST

(en abrégé) :

Forme juridique : SOCIÉTÉ PRIVÉE A RESPONSABILITÉ LIMITÉE

Siège : Herbesthaler Strasse 325  4700 Eupen

(adresse complète)

Obi-tis) de l'acte :TRANSFERT DU SIÈGE SOCIAL -- MODIFICATION DES STATUTS ADOPTION D'UN TEXTE NÉERLANDAIS DAS STATUTS

II résulte d'un procès-verbal dressé par Maître Vincent Vroninks, notaire associé à Ixelles, le 20 mars=

2013, que l'assemblée générale extraordinaire des associés de la société privée à responsabilité limitée:

"PRESSEL POST", ayant son siège social à 4700 Eupen, Herbesthaler Strasse 325, a décidé

de transférer le siège social de la société à 1853 Strombeek-Bever, Ringlaan 39 et ce, avec effet au:

20 mars 2013.

d'adopter le texte néerlandais des statuts, en remplacement de fa version française existante, tant::

pour les mettre en concordance avec la résolution précédente, que pour les adapter aux dispositions;;

actuellement en vigueur du Code des sociétés.

POUR EXTRAIT ANALYTIQUE CONFORME.

Vincent Vroninks, notaire associé.

Dépôt simultané

- expédition du procès-verbal avec annexes

- 2 procurations sous seing privé.

 Mentionner-sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

07/01/2013
ÿþ Copie à publier aux annexes du Moniteur belge Mon WOAW 11 1

après dépôt de l'acte au greffe.:;1.!, " M.~~:rK,. ;4, ~~~

,4 u !_" r ;nais.r.





NI g1911I nl IIIII I II IBII 74 "" 7012

*130U3996'





,w Greffe





N° d'entreprise : 0455.786.964

Dénomination

(en entier) . PRESSEL POST

(en abrégé) :

Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée

Siège : 4700 Eupen, Herbesthaler Strasse 325

(adresse complète)

obiet(s) de l'acte :Démission et nomination gérant

Par le procès-verbal de l'assemblée générale extraordinaire du 15 août 2012, s'avère:

I. La démission comme gérant de la société à partir du 15 août 2012, de: - monsieur Gerardus PETERS, ayant élu domicile à 4700 Eupen, Herbesthaler Strasse 325.

II. La nomination comme gérant de la société pour une période indeterminée qui commence le 15 août 2012:

- monsieur Gordon GLOVER, demeurant à 1071 KJ Amsterdam, Jacob Obrechtstraat 67e, les Pays-Bas.

Raimund SCHMIDT Gordon GLOVER

gérant gérant

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mentionner sur la dernière page du Volet B Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers Au verso : Nom et signature

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

21/09/2011
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

Greffe

iA/

der Greffier

Copie à publier aux annexes du Moniteur belge

après dépôt de l'acte-au-grref el, Hintcrgt oui ï~E -z 2;3i

c-;'

M°d2.1

i ii iii iniiiniiiu

*iiiaaszs"

N° d'entreprise : 0455.786.964

Dénomination

(en entier) : PRESSEL POST

Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée

Siège : 4700 Eupen, Herbesthaler Strasse 325

Objet de l'acte : démission d'un gérant - nomination des mandataires spéciaux - nomination du commissaire

Par le procès-verbal rédigé par les gérants du 1 mai 2011, s'avère :

La nomination comme mandataires spéciaux, et ceci avec effet du 1 mai 2011, de :

- Madame Anna BADER, demeurant à Iltisstrasse 57, 81827 Munchen, l'Allemagne;

- Madame Michaela GROIHS, demeurant à Brunnfeldgasse 12, 2486 Pottendorf, l'Autriche.

Les mandataire spéciaux peuvent exercer les pouvoirs suivants, agissant conjointement avec un gérant :

-Représenter la société vis-à-vis des tiers concernant la vente et l'achat des biens;

-Toucher et recevoir toutes sommes ou valeurs pouvant être dues à la société et signer le reçu nécessaire ;

-Signer toute la correspondance quotidienne et signer le reçu d'un courrier recommandé des documents et

des colis adressés à la société par e-mail ou par personne ;

-Enregistrer les modifications à la Banque Carrefour des Entreprises;

-Représenter la société à l'égard de toutes les autorités publiques, les administrations fiscales inclues ;

-Réclamer tous les extraits bancaires ;

-Signer des contrats avec des tiers.

Par le procès-verbal de l'assemblée générale extraordinaire du 1 mai 2011, s'avère :

La démission volontaire comme gérant de la société à partir du 1 mai 2011, de :

- monsieur Bernhard BACH, demeurant à 82229 Seefeld, Hasenau 2, Allemagne.

Par le procès-verbal de l'assemblée générale du 14 juin 2011, s'avère :

Le renouvellement du mandat de commissaire, pour une période de trois années comptables, qui commence le 14 juin 2011 et qui prendra fin immédiatement après l'assemblée générale qui délibérera et décidera des comptes annuels de la troisième année comptable, de :

- BV ovve CVBA "VANDER DONCKT - ROOBROUCK - CHRISTIAENS BEDRIJFSREVISOREN", abrégé 'V.R.C. BEDRIJFSREVISOREN", ayant son siège social à 8820 Torhout, Lichterveldestraat 39 A, NA BE 0462.836.191, RPM Bruges, représentée par monsieur Bart ROOBROUCK, réviseur d'entreprises, ayant son bureau à 8800 Roeselare, Kwadestraat 151 A boite 42.

Raimund SCHMIDT Gerardus PETERS

Gérant Gérant

09 -09- 2011

02/08/2011 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2010, APP 14.06.2011, DPT 28.07.2011 11351-0077-032
03/08/2010 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2009, APP 30.06.2010, DPT 23.07.2010 10366-0208-036
01/06/2010 : GE178197
17/12/2008 : GE178197
23/09/2008 : GE178197
06/08/2008 : GE178197
27/08/2007 : GE178197
26/07/2007 : GE178197
17/07/2007 : GE178197
10/07/2006 : GE178197
27/10/2005 : GE178197
16/08/2005 : GE178197
10/05/2005 : GE178197
20/04/2004 : GE178197
12/03/2003 : GE178197
25/03/2002 : GE178197
11/04/2001 : GE178197
18/04/2000 : GE178197
11/09/1998 : GE178197
01/01/1997 : GE178197

Coordonnées
PRESSEL POST

Adresse
RINGLAAN 39 1853 STROMBEEK-BEVER

Code postal : 1853
Localité : Strombeek-Bever
Commune : GRIMBERGEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande