PRIVILEGED ADVISING SOLUTIONS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PRIVILEGED ADVISING SOLUTIONS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 810.491.121

Publication

31/01/2014
ÿþtr(Pr Mod Word 11.1

\ 1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

La na neerlegging ter griffie van de akte

11111

*14030745*

4

22 On .241'4

u ~US$74"~

Griffie

Ondernemingsnr : 0810.491.121

Benaming

(voluit) : PRIVILEGED ADVISING SOLUTIONS

(verkort) : PAS

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Mechelsesteenweg 151 bus 1, 1970 Wezembeek-Oppem (volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - HERFORMULERING DOEL - COORDINATIE STATUTEN-VOLMACHT

UIT EEN AKTE, verleden op 15 januari 2014 voor meester Michael BOES, notaris met standplaats te 3010 Leuven, Kessel-Lo, aangeboden ter Registratie Leuven 2, BLIJKT DAT:

Werd gehouden, de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PRIVILEGED ADVISING SOLUTIONS", met maatschappelijke zetel te 1970 Wezembeek-Oppem, Mechelsesteenweg 151 bus 1, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel en BTW-plichtig onder nummer BE0810.491.121.

Volgende aandeelhouder was aanwezig: de heer CORBEEL Pascal, geboren te Watermaal-Bosvoorde op 30 november 1958, wonende te 3080 Tervuren, Pater Dupierreuxlaan 3, houder van 184 van de 186 aandelen die het volledige maatschappelijke kapitaal vertegenwoordigen. De enige statutaire zaakvoerder van de vennootschap, voormelde heer CORBEEL Pascal, was aanwezig.

Volgende besluiten werden genomen met eenparigheid van stemmen:

1. De vergadering heeft kennis genomen van het verslag van Bedrijfsrevisor Baudouin Theunissen te 1150i Sint-Pieters-Woluwe, Tervurenlaan 313 (RPR en BTW BE0427.897.088), opgesteld op 10 januari 2014, waarvan de conclusie luidt als volgt:

"7. BESLUIT

De inbreng in natura tot kapitaalsverhoging van de BVBA PRIVILEGED ADVISING SOLUTIONS bestaat uit een kavel handelszaak omvattende namelijk een handelsruimte en twee parkeerplaatsen voor een totale waard van EUR 410.000, volgens de inbrenger en zaakvoerder, waarbij de vergoeding bestaat uit de toekenning van 4.100 nieuwe volgestorte aandelen zonder vermelding van nominale waarde van de BVBA PRIVILEGED ADVISING SOLUTIONS.

Op basis van het gedane nazicht van de voorgenomen verrichting, zoals beschreven in dit verslag, zijn wij van mening dat:

1. de controlewerkzaamheden werden uitgevoerd overeenkomstig de controlenormen van de Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura, waarbij de zaakvoerder van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2, de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

3. de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch niet verantwoord zijn daar de grondwaarde in vrije normale verkoop op 300.000 EUR door de gezworen; landmeter-schatter in onroerend goed geraamd wordt en de inbreng waarde door de zaakvoerder op 410.000; EUR bepaald wordt. Ten belope van dit verschil is het kapitaal niet geldig onderschreven;

4. de vergoeding conventioneel bepaald is, Daar het negatieve eigen vermogen van de vennootschap vóór de operatie niet toelaat het aantal uit te geven aandelen als tegenprestatie van een inbreng te bepalen, kan er niet geattesteerd worden of de in tegenprestatie verstrekte vergoeding bedrijfseconomisch verantwoord is en of de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en met de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen. De inbrenger is hiervan ingelicht en aanvaarden de consequenties van deze situatie.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Dit controleverslag werd opgesteld in uitvoering van de ons toevertrouwde wettelijke opdracht en mag geenszins voor andere doeleinden worden aangewend.

Brussel, 10 januari 2014.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Staatsbï d - Mi7O172014 - Annexes du Moniteur belge

w Callens, Pirenne & C° b.v.c.v.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2014 - Annexes du Moniteur belge Bedrijfsrevisoren

Vertegenwoordigd door B , Theunissen

Bedrijfsrevisor (get.)"

De vergadering heeft kennis genomen van het bijzonder verslag van de zaakvoerder, opgesteld op 10

januari tweeduizend veertien, waarin wordt uiteengezet waarom de inbreng in natura en de kapitaalsverhoging

van belang zijn voor de vennootschap, en waarom bij de waardering van de inbreng afgeweken wordt van het

verslag van de revisor.

2. De vergadering heeft beslist, overeenkomstig de conclusies van de bedrijfsrevisor en de zaakvoerder, over te gaan tot een kapitaalverhoging voor een bedrag van 410.000,00 EUR, door inbreng in natura van het hierna vermelde onroerend goed, waarvoor in totaal 4.100 nieuwe aandelen werden uitgegeven, met dezelfde rechten en plichten als de bestaande aandelen, en die in het resultaat van de vennootschap delen vanaf datum van huidige vergadering. Aldus werd het kapitaal gebracht van 18.600,00 EUR, op 428.600,00 EUR, vertegenwoordigd door 4.286 gelijke aandelen.

3. Voormelde heer CORBEEL Pascal heeft verklaard in te tekenen op voormelde kapitaalverhoging in natura, voor het volledige bedrag van 410.000,00 EUR; deze kapitaalverhoging werd volstort door inbreng van volgend onroerend goed:

GEMEENTE WEZEMBEEK-OPPEM, eerste afdeling: In een toonzaal op en met grond en aanhorigheden, gelegen te 1970 Wezembeek Oppem, Mechelsesteenweg 151, volgens titel en volgens een recent uittreksel op heden op het kadaster gekend onder voormelde gemeente en afdeling, op voormeld adres, Sectie B nummer 349N13, met een oppervlakte van twee are zevenennegentig centiare (2a 97ca): 1, Kavel HANDELSZAAK, omvattende: - in privatieve en exclusieve eigendom: alle ruimtes op het gelijkvloers (handelsruimte); - in medeeigendom en gedwongen onverdeeldheid: 50/100sten in de gemeenschappelijke delen en de grond; - het exclusieve gebruik- en genotsrecht: de twee parkeerplaatsen vooraan het gebouw; de trap en het hellend vlak vooraan het gebouw.

Voor deze inbreng in natura heeft voornoemde heer CORBEEL Pascal aile 4.100 nieuwe aandelen bekomen, tegen een inbrengwaarde van 100,00 EUR, aldus vertegenwoordigend de totale som van de kapitaalverhoging,

Het gced werd ingebracht voor vrij, zuiver en onbelast van alle hoegenaamde schulden, voorrechten en hypotheken, behalve de hypothecaire inschrijving genomen op het zesde hypotheekkantoor te Brussel onder referte 53-1-1910212003-01223, in voordeel van de Naamloze Vennootschap ING BELGIE (destijds BBL) krachtens akte verleden voor notaris Patrick Van den Weghe te Leuven, Kessel-Lo, op 29 januari 2003, ten belope van een hoofdsom van 86.000,00 EUR. De inbrenger heeft verklaard dat de onderliggende schuld volledig werd afgelost.

4. Na kennisname van het verslag van de zaakvoerder, opgesteld op 10 januari 2014, waarin de geplande herformulering van het maatschappelijk doel van de vennootschap omstandig wordt verantwoord, heeft de vergadering zich aangesloten bij de daarin vervatte verantwoording; aangezien het doel inhoudelijk niet gewijzigd of uitgebreid werd hebben alle vennoten verklaard dat de formaliteiten voorzien door artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen werden geacht te zijn vervuld.

Vervolgens heeft de vergadering beslist het doel van de vennootschap te herformuleren, waardcor het voortaan zal luiden als volgt: "De vennootschap heeft als doel; In België en in het buitenland, in het groot en in het klein, rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening en voor rekening van derden en/of tussenpersonen: - instaan als adviesbureau op het gebied van bedrijfsbeheer en/of adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering; dienstverlening in nationale en internationale betrekkingen; advies geven in internationale relaties; - het aan- en verkopen van alle rollend materieel, zowel nieuw als tweedehands; in het bijzonder de handel in voertuigen van alle aard, met één of meerdere wielen, met of zonder krachtmotoren, van enigerlei type; het beheren voor zichzelf of voor derden, het uitbouwen, opzetten en uitbreiden van wagenparken, bedrijfsvoertuigparken, vliegtuigvloten, en alles wat gemotoriseerd materieel omvat in de meest ruime betekenis opgevat; - het beheren, kopen en verkopen, huren en verhuren, promoten, bouwen en verbouwen, grondwerken uit te voeren, zowel in eigen naam als voor rekening van derden, van alle onroerende goederen, zij het onbebouwd dan wel bebouwd, zowel industriële en residentiële gebouwen in de meest ruime betekenis opgevat; - het verschaffen van verzekeringen als tussenpersoon voor de diverse doelgroepen. De vennootschap mag functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen, Zij mag deelnemen, participeren, of tussenkomen in andere ondernemingen of vennootschappen of aan deze toestaan tussen te komen, deel te nemen of te participeren in haar bedrijf, wanneer deze ondernemingen of vennootschappen een identiek, analoog, gelijkaardig of aanverwant maatschappelijk doel hebben dan wel van

aard zijn de ontwikkeling van de vennootschap te bevorderen, De vennootschap mag alle verrichtingen doen van industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende aard, alsmede verrichtingen op

commissieloon, welke hetzij direct, hetzij indirect, verband houden met de verwezenlijking, de uitbreiding of de vergemakkelijking van het maatschappelijk doel der vennootschap. Bedoelde opsomming is aanwijzend en niet beperkend, De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel."

5. De vergadering heeft beslist het boekjaar van de vennootschap éénmalig te verlengen, waardoor het huidige boekjaar verderloopt tot 30 juni 2014. Voortaan zal het boekjaar telkens aanvangen op 1 juli van elk jaar om te eindigen op 30 juni van het volgende jaar.

De vergadering heeft beslist dat haar jaarvergadering voortaan ieder jaar zal worden bijeengeroepen op de eerste werkdag van de maand oktober, om 9u00. Indien die dag een feestdag is, zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag,

Ie>

6. De vergadering heeft ondergetekende notaris gemachtigd orrí degecoárdineerde tekst vande statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen ter griffie van de rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

7. De vergadering heeft haar voornoemde zaakvoerder en/of BPO, rue de Livourne te 1050 Brussel, gemachtigd, met recht tot indeplaatsstelling, met alle machten om de conclusies van huidige buitengewone algemene vergadering ten uitvoer te brengen en de coördinatie der statuten te doen, en alle nodige of nuttige wijzigingen of inschrijvingen van de vennootschap bij alle noodzakelijke of nuttige diensten, zoals overheidsdiensten, belastingdiensten en de Kruispuntbank voor Ondernemingen, alsook voor eventuele publicatie in het Belgisch Staatsblad.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL.

De notaris (get.) Michael BOES,

Voor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Samen hiermee neergelegd:

- expeditie;

- historiek & coördinatie;

- verslag revisor & verslag zaakvoerder mbt inbreng in natura

3170112014 - Annexes an 1VIoniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/10/2013 : ME. - JAARREKENING 28.02.2013, GGK 01.08.2013, NGL 09.10.2013 13627-0528-013
04/12/2012 : ME. - JAARREKENING 29.02.2012, GGK 01.08.2012, NGL 26.11.2012 12651-0476-012
03/01/2012 : ME. - JAARREKENING 28.02.2011, GGK 01.08.2011, NGL 30.12.2011 11659-0587-013
27/02/2017 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 15.12.2016, NGL 23.02.2017 17048-0468-011

Coordonnées
PRIVILEGED ADVISING SOLUTIONS

Adresse
MECHELSESTEENWEG 151, BUS 1 1970 WEZEMBEEK-OPPEM

Code postal : 1970
Localité : WEZEMBEEK-OPPEM
Commune : WEZEMBEEK-OPPEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande