PROFIS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PROFIS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.535.655

Publication

29/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 25.07.2014 14345-0098-012
16/04/2013
ÿþ. ~ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~41:,F.n ~in` û 1Fr gril íle Ua.1

Rec tG nk var' Koophander . 203te Leuven, da Q á A~'~,6 DE GRIFFIER.

Griffie

Iuui1q1fl1nu1!1111u11

Ondernemingsnr : 0843.535.655

Benaming

(voluit) : PROFIS

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : vennootschap onder firma

Zetel : Schakellaan 7  3010 Leuven

(volledig adres)

Onderwerp akte ; KAPITAALVERHOGING - OMZETTING - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit het proces-verbaal opgesteld door meester Philippe MISSOUL, geassocieerd notaris te Bierbeek, op 29 maart 2013 dat de buitengewone algemene vergadering van de vennootschap onder firma PROFIS, volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING  splitsing van het aantal aandelen

De vergadering beslist om het aantal aandelen te splitsen zonder hierbij de aandelenverhouding te wijzigen zodat het kapitaal vertegenwoordigd wordt door honderd (100) aandelen, waarbij elk oud aandeel recht geeft op vijf nieuwe aandelen,

TWEEDE BESLISSING -- Kapitaalverhoging

De vergadering beslist om het maatschappelijk kapitaal te verhogen met achttienduizend vierhonderd euro (18.400 ¬ ), gedeeltelijk te volstorten door de bestaande vennoten voor zesduizend tweehonderd euro (6.200 ¬ ), zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

DERDE BESLISSING - Inschrijving en volstorting

De bestaande vennoten, verklaren vervolgens het kapitaal te verhogen met achttienduizend vierhonderd euro (18.400 ¬ ) door inbreng in geld, gedeeltelijk volstort voor zesduizend tweehonderd euro (6.200 ¬ ).

Heden beschikt de vennootschap aldus tengevolge van deze kapitaalverhoging over de som van, zesduizend tweehonderd euro (6.200 ¬ ).

VIERDE BESLISSING - Vaststelling van de daadwerkelijke realisatie van de kapitaalverhoging

De vennoten verklaren dat na voormelde kapitaalverhoging het maatschappelijk kapitaal aldus daadwerkelijk werd gebracht op achttienduizend zeshonderd euro (18.600 ¬ ), volstort ten belope van zesduizend vierhonderd euro (6.400 ¬ ).

VIJFDE BESLISSING - Omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

De vergadering beslist de rechtsvorm van de vennootschap om te zetten zonder verandering van rechtspersoonlijkheid en de rechtsvorm aan te nemen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De zetel blijft behouden op hetzelfde adres.

De reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en - vermeerderingen, en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de boekhouding die door de vennootschap werd gehouden, voortzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het ondememingsnummer 0843.535.655 van de vennootschap onder firma.

De omzetting geschiedt op basis van een staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten op 31 december2012.

Alle verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de vennootschap onder firma worden verondersteld verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor, wat het opmaken van de maatschappelijke rekeningen betreft.

ZESDE BESLISSING - Aanvaarding van een nieuwe tekst van statuten

De vergadering beslist, als gevolg van de omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid een volledige nieuwe tekst van statuten te aanvaarden, die als volgt luidt: (volgen de statuten bij uittreksel):

* RECHTSVORM EN NAAM: De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam ; "PROFIS".

* ZETEL: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3010 Leuven, Schakellaan 7.

Op de Laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

De zetel van de vennootschap mag bij enkel besluit van het bestuursorgaan verplaatst worden naar om het even welke plaats in het Vlaams of Brussels Gewest.

Bij eenvoudige beslissing van het bestuursorgaan zal de vennootschap bijhuizen, agentschappen en stapelhuizen in België en in het buitenland mogen oprichten.

* DOEL: De vennootschap heeft als maatschappelijk doel:

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het leveren van diensten onder de vorm van beheer (management), bestuur en advies, in de meest ruime betekenis, aan vennootschappen en alle andere ondernemingen en organisaties.

Onderneming in onroerende goederen, wat onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding, het beheer, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de huur en verhuur, het in leasing geven of nemen, de ruiling, het verlenen en ontvangen van opstalrecht, erfpacht en vruchtgebruik, het doen bouwen en verbouwen, de renovatie, de procuratie en het makelen in onroerende goederen, evenals alle andere onroerende (ver)handelingen in de meest ruime betekenis, met uitsluiting van de activiteiten die zijn onderworpen aan een bijzondere reglementering.

Onderneming in materiële en immateriële roerende goederen, wat onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding, het beheer, de valorisatie, de huur en verhuur, het in leasing geven of nemen, de ruiling, de procuratie en het makelen in enerzijds installaties, machines, uitrusting, meubilair en rollend materieel en anderzijds concessies, octrooien, licenties, know-how, merken en soortgelijke rechten, evenals alle andere roerende (ver)handelingen in de meest ruime betekenis.

Onderneming in geldbeleggingen, wat onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding, de ruiling, het beheer, de valorisatie, de procuratie en het makelen in aandelen, obligaties, kasbons en alle andere financiële instrumenten, evenals alle andere vormen van belegging van vermogens, met uitsluiting van de activiteiten die onderworpen zijn aan een bijzondere reglementering,

Het verstrekken van leningen en voorschotten aan natuurlijke personen en rechtspersonen met uitsluiting van de activiteiten die zijn onderworpen aan een bijzondere reglementering.

Participatieonderneming, wat onder meer omvat; het deelnemen in de oprichting, de ontwikkeling, de omvorming en de controle van alle ondernemingen en organisaties, Belgische of buitenlandse, commerciële, financiële, industriële en aile andere; de verwerving van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, koop, aankoopoptie, verhandeling, of op iedere andere wijze.

Het verlenen aan de ondernemingen en organisaties waarin zij deelneemt, alsook in alle andere ondernemingen en organisaties, al dan niet bezoldigd, van alle bijstand, hetzij technisch, industrieel, commercieel of administratief, hetzij financieel, met inbegrip van borgstellingen, ontleningen, of hypotheken en inpandgevingen van onroerende goederen; het uitoefenen van bestuursmandaten; het verlenen van consultancy en engineering bijstand.

Tussenpersoon in de handel, als makelaar in goederen, als zelfstandige handelsvertegenwoordiger en als commissionair; het zelf produceren en handel drijven zonder enige beperking,

Het verlenen van onderricht en opleiding, het voeren van onderzoek, het promoveren van kunst, het inrichten van seminaries en tentoonstellingen, de verwerving, de vervreemding, het beheer, de valorisatie, de huur en verhuur, het in leasing geven of nemen, de ruiling, de procuratie en het makelen in kunstobjecten.

Internationale dealerpolitiek, internationaal produktbeleid, internationale marketing, ïntemationale sales, alsmede consolidatie en coordinatie daaronder met name begrepen het beheer van de administratieve en personeelsaangelegenheden, algemene en juridische zaken en concemplanning.

De vennootschap kan alle verrichtingen doen van industriële, commerciële, financiële, producerende, burgerlijke, beherende, roerende of onroerende aard, die verband houden met de verwezenlijking, de uitbreiding of de vergemakkelijking van haar doel.

Het doel zoals hiervoor bepaald kan worden uitgeoefend in België en in het buitenland, voor eigen rekening of door middel van derden enlof tussenpersonen.

De vennootschap mag haar werking uitoefenen op alle plaatsen, op alle wijzen en volgens de methoden die zij goedvindt.

* DUUR: De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd vanaf haar oprichting. De rechtspersoonlijkheid wordt verkregen vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

* KAPITAAL; net maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal kan gewijzigd worden,

Plaatsing - Volstorting

Het kapitaal is volledig geplaatst.

De nog niet volgestorte aandelen moeten op de door het bestuursorgaan vastgestelde tijdstippen volgestort worden in functie van de behoeften van de vennootschap.

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, wordt de uitoefening van het stemrecht verbonden aan de aandelen waarop die stortingen niet zijn geschied, geschorst.

De vennoot die laattijdig is met het voldoen van deze volstortingsverplichting, zal een intrest, gelijk aan de wettelijke intrest, verschuldigd zijn aan de vennootschap, te rekenen vanaf de inbaarheid tot de dag van de werkelijke betaling.

Na een tweede verwittiging per aangetekend schrijven, die ten vroegste één maand na de eerste verwittiging kan geschieden, en die gedurende een maand zonder resultaat is gebleven, kan het bestuursorgaan de vennoot vervallen verklaren van zijn rechten, onverminderd het recht van de vennootschap

« t .

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

de niet voldane storting alsook eventuele schadevergoeding van de vennoot te vorderen. Het bestuursorgaan heeft eveneens de mogelijkheid om de betrokken aandelen op de meest aangepaste wijze te verkopen. Naast de prijs voor de verkoop van de aandelen zal het bestuursorgaan de nodige som ter volstorting vragen aan de koper.

De prijs voor de verkoop van de aandelen zal in de eerste plaats aangewend worden tot de vergoeding van de kosten van de verkoop, de verlopen intresten en de kosten van aanmaning. Het saldo wordt uitgekeerd aan de nalatige vennoot.

Indien de vennootschap geen koper vindt, kan zij zelf overgaan tot inkoop overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake, mits de prijs gelijk is aan de uitgifteprijs van de betrokken aandelen, verminderd met het niet volgestorte gedeelte.

In geval van verkoop van de aandelen zullen deze onderworpen zijn aan de voorkoop- en goedkeuringsprocedure zoals hierna voorzien in de statuten.

Voorkeurrecht

Het wettelijk voorkeurrecht voor de vennoten is toepasselijk bij een kapitaalverhoging door inbreng in geld. Het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn van ten minste vijftien dagen te rekenen vanaf de dag van de openstelling van de inschrijving.

Behoudens andersluidende overeenkomst tussen de betrokkenen, komt het gezegd recht van voorkeur toe aan de blote eigenaar, en pas bij niet-uitoefening door deze laatste aan de vruchtgebruiker.

Wanneer het bestuursorgaan kennis heeft van de splitsing van de eigendom van aandelen in blote eigendom en vruchtgebruik, zal het hen beiden in kennis stellen van de uitgifte en met de eventuele interesse van de vruchtgebruiker zal maar rekening gehouden worden in de mate dat de blote eigenaar geen gebruik maakt van zijn voorkeurrecht.

Het is de vruchtgebruiker wel toegelaten zijn interesse te doen blijken en dus zijn eventuele intekening afhankelijk te maken van een minimum aantal aandelen,

Behoudens andersluidende overeenkomst tussen de betrokkenen, bekomt de intekenaar, zowel de blote eigenaar als de vruchtgebruiker, de aandelen in voile eigendom.

Wanneer na het verstrijken van de termijn voor de uitoefening van het voorkeurrecht blijkt dat het recht van voorkeur niet integraal werd uitgeoefend, dan komt dit recht toe aan de vennoten, die wel van hun recht gebruik gemaakt hebben naar evenredigheid van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd, tenzij onder de vennoten die geïnteresseerd zijn in de uitoefening van het bijkomende voorkeurrecht éénstemmig een andere verhouding is overeengekomen.

Op de aandelen waarop niet werd ingeschreven zoals hoger vermeld kan worden ingeschreven door personen aan wie overdracht enfof overgang van aandelen vrij is conform de statuten, Andere personen kunnen slechts op deze aandelen inschrijven, mits besluit genomen door tenminste de helft van de vennoten in het bezit van tenminste drie/vierden van het kapitaal.

* BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten,

Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht bepaalt.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders, leden van de directieraad of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De algemene vergadering mag aan de zaakvoerder(s) vaste of veranderlijke bezoldigingen of vergoedingen toekennen, op de algemene kosten te verhalen. De vaststelling van deze bezoldigingen of vergoedingen zal ieder jaar gebeuren ter gelegenheid van de jaarvergadering,

Niet statutaire zaakvoerder

De benoeming van een niet-statutaire zaakvoerder geschiedt met een gewone meerderheid der uitgebrachte stemmen.

Gezien de ad nutum afzetbaarheid van een niet-statutaire zaakvoerder wordt over zijn ontslag beslist met een gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen.

* BEVOEGDHEDEN ZAAKVOERDER(S):

Bestuursbevoegdheid:

De enige zaakvoerder of elke zaakvoerder afzonderlijk zo er meerderen zijn, heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beheer en bestuur die de vennootschap aanbelangen, te stellen en in het algemeen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn in het kader van het doel van de vennootschap.

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in hun bevoegdheid.

Ingeval van tegenstrijdig belang met de vennootschap zal (zullen) de zaakvoerder(s) handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen dienaangaande.

Vertegenwoordigingsbevoegdh eid:

Iedere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, ook wanneer er meerderen zijn, is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders, evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen, zijn niet tegenwerpelijk aan of door derden.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

* VOLMACHTEN: De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, van wie de volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks van rechtshandelingen,

Aan deze volmachtdragers kunnen vergoedingen toegekend worden, welke zullen aangerekend worden op de algemene kosten.

* BEËINDIGING MANDAAT ZAAKVOERDER  GEVOLGEN: Het overlijden of het aftreden van een zaakvoerder, om welke reden ook, brengt, zelfs als hij vennoot is, de ontbinding van de vennootschap niet teweeg.

Deze regel geldt ook ingeval van rechterlijke onbekwaamverklaring, faillissement of onvermogen van een zaakvoerder; het voorvallen van een van deze gebeurtenissen rechtvaardigt een onmiddellijke beëindiging van de functie van een zaakvoerder.

Wanneer, wegens overlijden of om één of andere reden, een zaakvoerder zijn functie neerlegt, wordt het bestuur verzekerd door de overblijvende zaakvoerder(s).

Wanneer er echter geen zaakvoerder meer is moet, door de vennoot die de meeste aandelen bezit, een algemene vergadering bijeengeroepen worden binnen de maand na het neerleggen van de functie om in zijn vervanging te voorzien.

* NOTULEN VAN DE ZAAKVOERDER(S): De beslissingen van de zaakvoerder(s) worden vastgelegd in notulen, ondertekend door ten minste de meerderheid van de zaakvoerder(s) die aan de beraadslagingen hebben deelgenomen.

De aan het gerecht of elders over te leggen afschriften of uittreksels worden ondertekend door één zaakvoerder.

* CONTROLE: De controle op de vennootschap wordt uitgeoefend door ten minste één commissaris, zo de wettelijke bepalingen de benoeming van een commissaris vereisen of wanneer de algemene vergadering tot deze benoeming besluit.

De commissaris wordt benoemd door de algemene vergadering van de vennoten voor een termijn van drie jaar.

Zijn opdracht eindigt onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar waarin zij vervalt.

De bezoldiging van de commissaris(sen) wordt vastgesteld door de algemene vergadering, rekening houdend met de controlenormen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

Deze bezoldiging bestaat in een vast bedrag, dat bij de aanvang en voor de duur van hun opdracht wordt vastgesteld. Zij kan worden gewijzigd met instemming van partijen.

Een commissaris kan tevens belast worden met uitzonderlijke werkzaamheden en bijzondere opdrachten zoals bedoeld in het Wetboek van vennootschappen, en daartoe bezoldigd worden.

Buiten die bezoldiging mogen de commissarissen geen enkel voordeel, in welke vorm ook, van de vennootschap ontvangen.

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant.

* JAARVERGADERING; De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op de laatste vrijdag van de maand juni om achttien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden.

De jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping.

De bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden eveneens gehouden hetzij op de zetel hetzij op een andere plaats aangeduid In de oproepingen.

Bijeenroeping

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen agendapunten. Zij worden gedaan overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

Toezenden van stukken

Samen met de oproepingsbrief, wordt aan de vennoten, aan de zaakvoerders en aan de commissarissen een afschrift toegezonden van de stukken, die hen krachtens de wet moeten worden ter beschikking gesteld.

Er wordt ook onverwijld en kosteloos een afschrift gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Schriftelijke besluitvorming

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten warden verleden.

* STEMRECHT  VERTEGENWOORDIGING OP DE VERGADERING: Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de in de wet voorziene gevallen van schorsing van stemrecht.

De vennoten kunnen zich doen vertegenwoordigen door een lasthebber die zelf geen vennoot dient te zijn, of schriftelijk hun stem uitbrengen. De onbekwamen en de rechtspersonen worden geldig vertegenwoordigd door hun wettelijke lasthebber of door hun vertegenwoordiger.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

*BOEKJAAR; Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

*WINSTBESTEDING: De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat,

De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder nettoactief moet worden verstaan : het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

* ONTBINDING  VEREFFENING  VERDELING LIQUIDATIESALDO: Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook geschiedt de vereffening door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

ZEVENDE BESLISSING  Ontslag en benoeming zaakvoerders

De vergadering beslist om de zaakvoerders van de vennootschap onder firma te ontslaan gelet op de omzetting van de vennootschap,

De vergadering beslist, met ingang vanaf heden, te benoemen tot zaakvoerders in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PROFIS": de heren MASALAR Valeriu en NEAGOS Ovidiu, en mevrouw MASALAR Diana, allen voornoemd, die aanvaarden. De aldus nieuw benoemde zaakvoerders zullen hun mandaat in principe onbezoldigd uitoefenen. De algemene vergadering echter kan de zaakvoerders onverminderd de vergoeding van hun kosten, een vaste bezoldiging toekennen, waarvan het bedrag jaarlijks opnieuw wordt vastgesteld op de jaarvergadering en dat ten laste komt van de vennootschap.

ACHTSTE BESLISSING - Machtiging tot uitvoering van de genomen beslissingen

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerders om de voorgaande beslissingen uit te voeren,

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL.

Philippe Missoul, geassocieerd notaris te Bierbeek.

Tegelijkertijd neergelegd: uitgifte van het proces-verbaal van onderhavige buitengewone algemene vergadering 4- gecoördineerde statuten + onderhandse volmachten dd. 27/03/2013.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/02/2012
ÿþk a

Med Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~li<; ~a~z

= ir~-t q~EB .

Griffie

m

*12043357"

Vo. beho

aan

Belg Staats

"

Ondernemingsnr : o Q2,4,~ S"b S GS S

Benaming

(voluit) : Profs

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap Onder Firma

Zetel : Schakellaan 7 - 3010 Kessel-Lo

(volledig adres)

Onderwerp akte : Uittreksel uit oprichtingsakte

Op 01 Februari 2012 wordt een vennootschap onder firma opgericht tussen:

Q'De heer Valeriu Dacius Masalar, wonende te 3010 Kessel-Lo, Schakellaan 7;

Q'De heer Ovidiu Nicolaie Neagos, wonende te Strada Radovanu nr. 4, bl. 23, sc. 4, ap. 50, sector 2, Bucuresti, Romanla

De vennootschap is een vennootschap onder firma met als vennootschappelijke benaming "Profis", De maatschappelijke zetel wordt gevestigd te 3010 Kessel-Lo, Schakellaan 7.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Het boekjaar begint op 01 januari en eindigt op 31 december. Het eerste boekjaar loopt van 01 Februari

2012 tot 31 december 2012.

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op tweehonderd euro (¬ 200,00) en is vertegenwoordigd door twintig (20) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één tiende (1/10de) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal van de vennootschap is volledig geplaatst en volgestort. De volstorting gebeurde door middel van tweehonderd euro (¬ 200,00) in geld. Door comparant Valerie Dacius Masalar werd ingetekend op 15 aandelen en door comparant Ovidiu Nicolaie Neagos werd ingetekend op 5 aandelen.

Van de winst van het boekjaar worden, ter vaststelling van de netto-winst, de algemene onkosten, de nodige afschrijvingen, de fiscale en andere voorzieningen, de waardecorrecties en de gebeurlijke overgedragen verliezen afgetrokken. Het saldo geeft de netto-winst aan. De aan de vennoten bij wijze van bezoldiging uitgekeerde bedragen worden onder de algemene onkosten geboekt. Van de netto-winst kan de algemene vergadering beslissen aan de vennoten een vergoeding toe te kennen. De netto-winst wordt vervolgens gereserveerd met het oog op de verwezenlijking van het vennootschappelijk doel.

Als zaakvoerders van de vennootschap worden aangesteld voor onbepaalde duur: de heer Valeriu Dacius Masalar en de heer Ovidiu Nicolaie Neagos.

Aldus opgemaakt te Kessel-Lo op 01 Februari 2012 in drie exemplaren, waarvan één bestemd voor de registratie.

Valeriu Dacius Masalar, zaakvoerder

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

04/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 24.07.2015 15370-0472-011

Coordonnées
PROFIS

Adresse
SCHAKELLAAN 7 3010 KESSEL-LO

Code postal : 3010
Localité : Kessel Lo
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande