PROJECTSUPPORT, AFGEKORT : PROSUP

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : PROJECTSUPPORT, AFGEKORT : PROSUP
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 846.029.347

Publication

17/07/2014
ÿþModPDF jij

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie vanarniete

geregwonivangen op

e 8 RILI 2(4

ter griffie van de Nederlandstalige rechtbank van keende; Brussel

^ ^ " , --------

Ondernemingsnr Benaming (voluit)

(verkort)

Rechtsvorm: Zetel:

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Ontbinding -sluiting

Tekst:

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering dd 31/03/2014

De vergadering keurt de staat van activa en passiva, opgemaakt op 31 maart 2014, met unanimiteit goed.

De vergadering beslist vervolgens met algemeenheid van stemmen decharge te verlenen aan de zaakvoerder voor zijn beleid gedurende het afgelopen boekjaar.

Na beraad beslist de vergadering unaniem de activiteiten van de vennootschap definitief stop te zetten vanaf 01/04/2014 en dusdanig over te gaan de liquidatie van de vennootschap. Steunende o de wettelijke bepalingen terzake, beslist de vergadering geen vereffenaar aan te stellen aangezien de opgelegde voorwaarden werden vervuld.

De vergadering beslist dat de passiefposten, vermeld op de staat van activa en passive, opgemaakt op 31/03/2014, welke nog niet door de vennootschap betaald zijn, integraal zullen gedragen warden cie aandeelhouders. De voorzitter stelt voor om de vereffening te sluiten.

De vergadering beslist unaniem de vereffening te sluiten en stelt vast dat de vof Project Support (afgekort ProSup) definitief heeft opgehouden te bestaan.

De vergadering beslist bovendien dat elle boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende de wettelijke voorgeschreven termijn van minimum vijf jaar zullen bewaard blijven te 1702 Groot-Bijgaarden, Hoogveld 7.

De vergadering beslist de bvba DVO, Sint Godardusstraat 12 te 1730 Bekkerzeel aan te stellen als bijzondere gevolmachtigde, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, teneinde aile nodige formaliteiten te vervullen bij de KBO, het rechtspersonenregister, bij de BTW administratie, ingevolge de beslissingen genomen door deze buitengewone algemene vergadering.

Tegelijk neergelegd: PV dd 31/03/2014

DVO bvba, vert door Ludwine Dedobbeleer

lasthebber

Op de laatste bd. van Luik B verMerden : ctoï NaWir hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de pdrso(6)ii(eri)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11111111,1111,1111,11j1,11111111

4

bef

Be Sta

0846.029.347

ProjectSupport

Vennootschap onder firme

Hoogveld 7 - 1702 Dilbeek

Bijlagenbijbet Eleigink Staatsblad_ r- 17/01/2014, Annexes_ du_M.oniteur. belge

27/12/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

II

" 12206860*

BRIMELLEe

Griffie DEC. 201

%46.01%.3Y,

ProjectSupport

PROSUP

Vennooschap Onder Firma

Hoogveld, 7 1702 Groot-Bijgaarden

Bezoldiging zaakvoerder

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) (verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Hierbij wordt verklaard dat het beheersmandaat van zaakvoerder Jacob Vankelecom volkomen onbezoldigd was sedert zijn aanstelling, en onbezoldigd zal blijven voor de volledige duur van zijn aanstelling.

Groot-Bijgaarden 12/12/2012

Vankelecom Jacob

Zaakvoerder

31/05/2012
ÿþ MM Waad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Artikel 5 Bevoegdheden

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

I IIIUIU U II II II III I I I II

*12097982*

Ondernemingsnr : 7 S

Ç f 08j3 ( Benarning E fJ

(voluit) : ProjectSupport

(verkort) : PROSUP

Rechtsvorm : Vennooschap Onder Firma

Zetel : Hoogveld, 7 1702 Groot-Bijgaarden

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

De ondergetekenden:

1. De heer Vankelecom Jacob, wonende Hoogveld, 7 te 1702 Groot-Bijgaarden, geboren te 1944, hierna ook vernoemd als "vennoot 1"

. 2. Mevrouw De Troy Agnes, wonende Hoogveld, 7 te 1702 Groot-Bijgaarden, alwaar geboren op 20-09-

" 1943, hierna ook vernoemd als "vennoot 2"

verklaren met elkaar een vennootschap onder firma te zijn aangegaan onder de navolgende bepalingen:

Artikel 1 Naam en zetel

De vennootschap onder firma draagt de naam: "PROSUP " (Project Support) en is gevestigd te Hoogveld, 7

te 1702 Groot-Bijgaarden.

Artikel 2 Doel

De vennootschap heeft tot doel het verstrekken van diensten, studies, technische assistentie, consultancy,; opleiding en producten i.v.m. het ontwerpen, verwezenlijken en beheren van systemen van technische, economische of financiële aard, management, communicatie, informatica, wijnkunde en organisatie van. evenementen.

De vennootschap mag alle commerciële, industriële en financiële verrichtingen uitvoeren, roerende zowel ais onroerende, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het voornoemde doel, of die van aard zijn de verwezenlijkingen ervan mogelijk te maken of te bevorderen, De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België ais in het buitenland op aile wijzen die zij daartoe best geschikt acht. Zij mag zich interesseren door middel van inbreng, fusie, deelname of anderzijds in bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen in België of in het buitenland waarvan het doel in verband staat met de hare. Zij kan functie van lasthebber, bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen of ondernemingen uitoefenen. De vennootschap mag alle verrichtingen uitvoeren in verband met haar doel,

Artikel 3 Duur

1.De vennootschap is aangevangen op 18 Mei 2012 en is aangegaan voor onbepaalde tijd.

2. Ieder van de vennoten heeft het recht de vennootschap op te zeggen mits inachtneming van een termijn van ten minste één maand. De opzegging dient te geschieden aan de andere vennoot, schriftelijk met bericht,

" van ontvangst.

Artikel 4 Inbreng van de vennoten

1. Door iedere vennoot wordt in de vennootschap ingebracht zijn arbeid, kennis en vlijt.

2. Het geheel door de vennoten geplaatste maatschappelijk kapitaal bedraagt tweehonderd vijftig Euro' (¬ 250,00) en is verdeeld in tien aandelen van vijfentwintig Euro. Elk van de twee vennoten bezit vijf aandelen. Het kapitaal is volledig volstort.

3. In onderling overleg kunnen door de vennoten meer gelden of goederen in de vennootschap warden' ingebracht,

4. De twee vennoten worden ieder voor 50% van de boekwaarde van de inbreng in geld, goederen enlof, rechten in de boeken der vennootschap gecrediteerd.

Ninove 14-11-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

21 MAI 2412

IMUSSEL

Griffie

'Vgor-behouden

aan het Belgisch Staatsblad

De vennoten treden op ais beherende zaakvoerders, hoofdelijk voor het geheel aansprakelijke vennoten. ieder van de vennoten is bevoegd de vennootschap aan derden en derden aan de vennootschap te binden.

Artikel 6 Werkzaamheden

De vennoten verdelen hun werkzaamheden in onderling overleg.

Artikel 7 Boekjaar en Jaarvergadering

1. Het boekjaar van de vennootschap is het kalenderjaar: van 1 Januari tot 31 December. Een jaarlijkse , . algemene vergadering van de aandeelhouders zal gehouden worden op 15 mei.

2. Na afloop van elk boekjaar, alsmede bij het eindigen van de vennootschap, worden de boeken der vennootschap afgesloten en worden uiterlijk binnen zes maanden daarna de balans en winst- en verliesrekening opgemaakt. De balans en winst- en verliesrekening worden door alle vennoten ten blijke van goedkeuring ondertekend

Artikel S Winst/Verlies

De winst of het verlies zal door de vennoten worden genoten of gedragen aan de hand van de volgende

percentages:

Vennoot 1: vijftig procent(50,00 %);

Vennoot 2: vijftig procent(50,00 %);

Artikel 9 Opname van de vennoten

ieder van de vennoten heeft het recht periodiek voor eigen gebruik en in mindering van zijn aandeel in de vermoedelijk te behalen winst tilt aanwezige kasgelden mogen beschikken ais zij onderling zuilen overeenkomen.

Artikel 10 Beëindiging van de vennootschap

De vennootschap eindigt:

a. door ontbinding in onderling overleg;

b. door opzegging overeenkomstig het in artikel 3 bepaalde;

c. door het overlijden van een vennoot;

d. door het onherroepelijk worden van een vonnis waarbij een vennoot is failliet verklaard, door het aanvragen van surséance van betaling respectievelijk van een schuldsaneringsregeling door een vennoot en door het verlies door een vennoot van het vrije beheers- en/of beschikkingsrecht over zijn vermogen;

e. door ontbinding ten gevolge van een daartoe strekkende beslissing van de tot geschillenbeslechting bevoegde instantie, genomen op verzoek van een vennoot, op grond van wettige redenen, zoals onder meer indien een of meer van de andere vennoten de in deze akte neergelegde bepalingen overtreden of niet nakomen of handelen in strijd daarmee of ingeval van arbeidsongeschiktheid van een of meer van de andere vennoten in een zo emstige mate en van een zo lange duur of zo veelvuldig voorkomend, dat van de verzoeker(s) in redelijkheid voortzetting van de vennootschap met de arbeidsongeschikte venno(o)t(en) niet kan worden gevergd.

Artikel 11 Liquidatie

Wanneer de vennootschap eindigt door opzegging, zal de vennootschap worden geliquideerd en wel door de partijen samen. in alle andere gevallen van beëindiging geschiedt de liquidatie door de overblijvende partijen. in geen geval zal de liquidatie langer duren dan zes maanden.

' Uiterlijk een maand na afloop van de liquidatie moet aan ieder der partijen of hun rechtverkrijgenden het : totaal van het hun uit hoofde van de liquidatie toekomende worden uitgekeerd. Gedurende de liquidatie blijven de bepalingen van onderhavige overeenkomst, voor zover toepasselijk, van kracht.

"

Artikel 12 Arbitrage

Aile geschillen die voortvloeien uit onderhavige overeenkomst of nadere overeenkomsten, die hiervan het gevolg zijn of hiermede samenhangen, zullen bij uitsluiting worden beslecht door drie arbiters te benoemen door' de voorzitter der Kamer van Koophandel te Brussel.

Opgemaakt in 2 exemplaren op 18 mei 2012 te Groot-Bijgaarden en ondertekend door

Vankelecom Jacob De Troy Agnes..

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
PROJECTSUPPORT, AFGEKORT : PROSUP

Adresse
HOOGVELD 7 1702 GROOT-BIJGAARDEN

Code postal : 1702
Localité : Groot-Bijgaarden
Commune : DILBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande