PROMANA

Société en commandite simple


Dénomination : PROMANA
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 550.412.048

Publication

17/04/2014
ÿþ MÛdWOXJ 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffue van de akte

Op 01 april 2014 hebben volgende comparanten te Overijse besloten de gewone commanditaire vennootschap Promena op te richten voor onbepaalde duur en met een kapitaal van 1.000,00 euro.

Het kapitaal is vertegenwoordigd door 100 aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde, die elk een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

1. De heer Van de Putte Michel stortte 990 euro voor 99 aandelen en wordt de werkende vennoot, zijnde met hoofdelijke aansprakelijkheid in de zin van artikel 202 W. Venn.

2. De heer Michiels Michel stortte 10 euro voor 1 aandeel en treedt hierbij op als stille vennoot in de zin van artikel 206 W.Venn. Dit impliceert dat hij enerzijds enkel gehouden is tot bet bedrag van zijn beloofde inbreng maar dat hij anderzijds geen enkele daad van bestuur (zelfs niet onder volmacht) zal verrichten.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3090 Overijse, Robijnlaan 12

De vennootschap heeft tot doet

Het leveren van diensten, hoofdzakelijk voor het geven van opleidingen inzake beheermethodologieën. Dit omvat onder anderen, het project management, het B2B verkoop, het business process management en de bedrijfsstrategie. Al deze diensten kunnen geleverd worden naar zowel publieke als private organisaties..

De vennootschap kan alle en om bet even welke verrichtingen uitvoeren nodig of nuttig voor de; verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag alle handels-, nijverhelds-, financiële-, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel., De vennootschap mag zich borg stellen voor en waarborgen verlenen ten gunste van derden. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen- als in het buitenland, op alle wijzen die zij het best geschikt zal achten. De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben of haar, diensten kunnen leveren, of de afzet van haar diensten kunnen vergemakkelijken en allerhande roerende waarden, daaronder begrepen, de aankoop, de verkoop, arbitrage van dergelijke waarden. Bovendien kan zij, functies van zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Het kapitaal van deze vennootschap kan enkel verhoogd worden indien de vennoten hiertoe unaniem; overeenkomen. Op dat ogenblik zullen deze statuten in samenspraak gewijzigd worden.

" De aandelen zijn onoverdraagbaar en ondeelbaar ten opzichte van de vennootschap, behoudens de

" uitzonderingen zoals opgenomen in deze statuten. Wanneer effecten (aandelen en andere) in onverdeeldheid aan verscheidene personen toebehoren, kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten worden geschorst totdat een enkele persoon daartoe schriftelijk is aangewezen. Hij oefent t.a.rL de vennootschap die rechten uit.

Indien de aandelen bezwaard zijn met een vruchtgebruik, komt het stemrecht toe aan de vruchtgebruiker behoudens verzet van de blote eigenaar. In dat geval wordt de uitoefening van het stemrecht geschorst totdat langs gerechtelijke weg of in onderlinge overeenstemming tussen de vruchtgebruiker en de blote eigenaar of, door de mede-eigenaars een enkele persoon wordt aangeduid die zal gelden als enige persoon met stemrecht.

: De comparanten verklaren dat zij uitsluitend unaniem kunnen toestaan dat een bijkomende vennoot wordt

toegelaten. In dat geval dienen deze statuten dan ook unaniem te worden gewijzigd en zal men overgaan tot

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verse Naam en handtekening.

111111111111,1111I111111111

Vet behoi aan Belg' Steati.

07 AVR. 2014

lee

GtMe

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernerningsnr : Benaming

(voluit)

(verkort) :

Rechtsvorm:

Zetel:

(volledig adres)

Onderwerp akte: Uitreksei uit oprichtingsakte

550.

PROMANA

gewone commanditaire vennootschap (GCV)

Robljnlaan 12, 3090 Overijse, België

creatie van nieuwe bijkomende aandelen van gelijke waarde ter voldoening van de inbreng. Indien een , derde wenst toe te treden tot deze vennootschap, dan zal de werkende vennoot de nodige stappen ondernemen om de stille vennoot van dit voornemen op de hoogte te brengen. De stille vennoot zal in geen , geval actief optreden in het aanbrengen van een mogelijke vennoot.

De vennootschap mag haar eigen aandelen niet verkrijgen noch in pand nemen. In geen gavai mag de . vennootschap middelen voorschieten, leningen toestaan of zekerheden stelten met het oog op de verkrijging van haar aandelen door derden.

In principe is er geen overdracht van aandelen onder de levenden of als gevolg van overlijden mogelijk.

Indien een vennoot zijn aandelen wenst over te dragen dan kan dit enkel plaatsvinden op een wijze zoals deze statuten bepalen en volgens de regels die gelden van het burgerlijk recht en meer bepaald artikel 1690 , B.W. inzake overdracht van schuldvordering.

De werkende vennoten worden van rechtswege als zaakvoerder beschouwd. Deze oprichtingsakte bepaalt aldus de benoeming van Van de Putte Michel als zaakvoerder. De werkende vennoot/zaakvoerder staat in voor de vereiste neerlegging en publicatie.

De duur van het mandaat van zaakvoerder is onbepaald, Het mandaat van Van de Putte Michel is

" onbezoldigd.

De algemene vergadering groepeert alle vennoten. Zij komt ten minste eenmaal per jaar bijeen.

De jaarvergadering wordt gehouden op de tweede donderdag van maart om 17u, Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende dag. Het boekjaar loopt van 1 januari tot en met 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt uitzonderlijk van heden tot 31 " december 2014,

De nettowinst volgens de resultatenrekening zal als volgt bestemd warden:

- vijf procent aan de wettelijke reserve, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt;

op voorstel van de zaakvoerder beslist de algemene vergadering over de bestemming die aan het overige

deel van de winst zal worden gegeven met inachtneming van de wettelijke en statutaire voorschriften.

Enige winstverdeling kan enkel geschieden uit netto en werkelijke winst. De netto winst is de winst die na

' verdeling het kapitaal ongemoeid laat. De werkelijke winst is de winst die effectief tot het maatschappelijk

vermogen behoort op 31/12 van het boekjaar. De oprichters bepalen dat de zaakvoerder een lijst van te

bekrachtigen handelingen gesteld in oprichting kan voorleggen ter goedkeuring.

De hoer Van de Putte Michel

' Werkend vennoot

Voor-becnaclà/ aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Coordonnées
PROMANA

Adresse
ROBIJNLAAN 12 3090 OVERIJSE

Code postal : 3090
Localité : OVERIJSE
Commune : OVERIJSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande