PROTEA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PROTEA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.415.691

Publication

11/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 27.06.2013, NGL 05.07.2013 13276-0423-017
17/02/2012
ÿþeige

~,~-,-, Mad Wcrd 17.1

'"`_; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd ter griffie d~lr

Rechtbank van Koophandel

te Ltetivën, de n

DE G F5.1 13' 2012 Griffie

II *12040504*

Vc behc

aar

Belt Staal

Ondernemingsnr : ~O 4~ (As . 6g ~..

Benaming

(voluit) : PROTEA

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3020 Herent, Wilselsesteenweg 93

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Oprichting

Blijkens akte verleden voor notaris Anne Callewaert te Aarschot, op 21 december 2011, voor registratie neergelegd, werd de Besloten vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "PROTEA", met zetel te 3020 Herent, Wilselsesteenweg 93, voor onbepaalde tijd te rekenen van het bekomen van rechtspersoonlijkheid, opgericht,.

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen dat het gehele vermogen van de afgesplitste bedrijfstak restaurant en traiteurdienst van de vennootschap "HUIS LEONA" overgaat op de nieuw op te richten vennootschap "PROTEA", die thans wordt opgericht.

De tweeduizend tweehonderd vijftig (2.250) aandelen van de BVBA "PROTEA" worden toegekend aan de aandeelhouders van de BVBA "HUIS LEONA" in dezelfde verhouding als deze bestaande binnen de BVBA "HUIS LEONA" welke, tweeduizend tweehonderd vijftig (2.250) aandelen heeft uitgegeven.

Aldus zullen de aandeelhouders van de BVBA "HUIS LEONA" als gevolg van de partiële splitsing van deze vennootschap en als tegenprestatie voor de inbreng in natura één (1) aandeel van de BVBA "PROTEA" ontvangen per één (1) aandeel van de BVBA "HUIS LEONA" in hun bezit.

De vergadering sten vast dat het eigen vermogen van de vennootschap die wordt opgericht als gevolg van de partiële splitsing, als volgt is samengesteld; twaalfduizend vierhonderd vierenvijftig euro veertig cent (12.454,40 ¬ ) kapitaal; honderd achtendertig euro zeventig cent (138,70 ¬ ) wettelijke reserves, en veertienduizend honderd negenennegentig euro achtenzeventig cent (14.199,78 ¬ ) beschikbare reserves, zoals blijkt uit het bovenvermelde verslag van de revisor, opgesteld conform artikel 746 van het Wetboek van Vennootschappen.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor met betrekking tot de inbreng in natura luidt als volgt:

"Ondergetekende, Luc BECKERS, bedrijfsrevisor, handelend in zijn hoedanigheid van zaakvoerder van de BVBA "'ENGELEN & PARTNERS", bedrijfsrevisoren met zetel te 3500 Hasselt, Ilgatlaan 21, benoemd krachtens verzoekschrift van de oprichters ddr 26 juli 2011, verklaart op basis van zijn controlewerkzaamheden met betrekking tot de inbrengen in natura, verricht naar aanleiding van de oprichting van de BVBA "PROTEA" door inbreng van de actief- en passiefbestanddelen afgesplitst van de BVBA "HUIS LEONA", dat:

-De beschrijving der inbrengen in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

-De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uitte geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

-De voor de inbreng in natura door de partij weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde der aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit honderd (2.250) aandelen van de BVBA "PROTEA", met een fractiewaarde van acht Euro zesentwintig Eurocent (8,2) elk.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Aldus gedaan te Hasselt in ons kabinet,

14 oktober 2011

Voor de BVBA "ENGELEN & PARTNERS",

Bedrijfsrevisoren

Luc BECKERS,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bïj 7iëï Bëlgise-h Staifsblâd - T711Z/2U12 - Annexes du Nionilëür béTgë

voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

V '

"

Blerguii bij irét Bagisch"Stâáfslilâff = Y71027Z012 - Annëxés ilü Miiriilëür liélgë

Zaakvoerder.

(getekend)."

INCORPORATIE VAN BESCHIKBARE RESERVES

Vermits enerzijds het eigen vermogen van de vennootschap die wordt opgericht als gevolg van de partiële splitsing, groter is dan het door het Wetboek van Vennootschappen vastgestelde minimumkapitaal voor een BVBA en anderzijds het kapitaal van deze vennootschap slechts twaalfduizend vierhonderd vierenvijftig euro veertig cent (12.454,40 ¬ ) bedraagt, wordt door de vergadering unaniem beslist over te gaan tot incorporatie in het kapitaal van beschikbare reserves ten belope van zesduizend honderd vijfenveertig euro zestig cent (6.145,60 ¬ ), zodat het kapitaal na deze incorporatie achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ) bedraagt, GOEDKEURING VAN DE OPRICHTINGSAKTE EN DE STATUTEN VAN DE OP TE RICHTEN VENNOOTSCHAP EN VASTSTELLING VAN DE AFSLUITINGSDATUM VAN HET EERSTE BOEKJAAR EN DE DATUM VAN DE EERSTE ALGEMENE VERGADERING

De vergadering beslist met eenparigheid de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PROTEA" met maatschappelijke zetel te 3020 Herent, Wifselsesteenweg 93, op te richten, de statuten ervan artikelsgewijs vast te leggen met inbegrip van de afsluitingsdatum van het eerste boekjaar en van de datum van de eerste gewone algemene vergadering.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland::

- Uitbating van restaurant, taverne en snackbar;

- De activiteiten van traiteur en verkoop van al dan niet bereide eetwaren;

- De organisatie van feesten en andere manifestaties;

- De aan- en verkoop van voedsel en drank;

- De kleinhandel in en het uitbaten van een verbruikssalon van roomijs, ijsroomspecialiteiiten en kleine gerechten;

- Het huren, verhuren, in erfpacht of gebruik nemen van onroerende en/of roerende goederen;

- De onroerende leasing;

- Het vormen en beheren, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden van een roerend en/of . onroerende patrimonium;

- Het beheer van een vermogen, zowel roerend als onroerende, door koop  verkoop, huur  verhuur, en andere rechtshandelingen, zowel voor zichzelf als voor derden;

- Het deelnemen in vennootschappen, bedrijven of associaties door inbreng, participatie, voorschotten;

- Het waarnemen, bekleden en uitoefenen van mandaten en functies van bestuur en/of controle in vennootschappen of bedrijven behorende tot de groep en in aanverwante bedrijven,

Dit alles binnen de perken en mits naleving van de bepalingen voorzien door de wetgeving en regelgeving in voormelde materies.

Zij mag alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan of die van aard zijn om de opbrengst van haar patrimonium te bevorderen zoals onder andere, tegen een redelijke vergoeding, zich gedeeltelijk of volledig borg te stellen voor het goed verloop van verbintenissen door derden fysische- of rechtspersonen, aangegaan.

De vennootschap mag deelnemen of tussenkomen in andere ondernemingen of vennootschappen of aan deze toestaan tussen te komen, deel te nemen of te participeren in haar bedrijf, wanneer deze ondernemingen of vennootschappen een identiek, analoog, gelijkaardig of aanverwant maatschappelijk doel hebben dan wel van aard zijn de ontwikkeling van de vennootschap te bevorderen. Zij mag zich onledig houden met alle operaties van commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende aard, welke hetzij direct, hetzij indirect, verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap. Zij mag optreden als bestuurder en/of vereffenaar van andere vennootschappen.

Zij kan zich borg stellen voor alle verrichtingen van roerende of onroerende aard.

Deze opsomming is niet beperkend, doch enkel aanwijzend.

Het geplaatst kapitaal, vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ), is vertegenwoordigd door tweeduizend tweehonderd vijftig (2.250) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde en die elk een gelijke fractiewaarde van het kapitaal vertegenwoordigen.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering.

De vergadering die ze aanstelt bepaalt hun aantal, de duur van hun mandaat, hun bezoldiging en hun machten wanneer er verschillenden zijn. Wanneer er slechts één zaakvoerder is, worden alle aan de zaakvoerders verleende machten aan deze laatste toevertrouwd.

De zaakvoerders zijn bevoegd om alle daden te verrichten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap met uitzondering van deze die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering, Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij bestuurszaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling

van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen. "

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten in naam van de vennootschap; hij kan in zijn naam alle bestuurs- en beschikkingshandelingen verrichten. Al hetgeen niet ° uitdrukkelijk is voorbehouden door de wet of door de huidige statuten aan de algemene vergadering behoort tot zijn bevoegdheid.

Hij kart onder zijn eigen verantwoordelijkheid bijzondere lasthebbers aanstellen voor bepaalde handelingen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~

l ~j

~(oor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2012 - Annexes du Moniteur belge



ledere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in recht als eiser of als verweerder. De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

De algemene vergadering vertegenwoordigt aile vennoten; haar beslissingen zijn bindend voor alsen, zelfs voor de afwezige of van mening verschillende vennoten,

De algemene vergadering komt samen telkens het belang van de vennootschap dit vereist, op verzoek van

een zaakvoerder, -

De jaarlijkse algemene vergadering vergadert verplicht in de maatschappelijke zetel de laatste donderdag

van de maand juni om twintig uur volgend op de afsluiting van het maatschappelijk boekjaar.

Indien deze dag een feestdag is, komt de vergadering samen de eerste werkdag die daarop volgt, op

hetzelfde uur,

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke

vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen váár de vergadering, met opgaaf van

de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde

stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerders en eventuele

commissaris, alsook aan de andere personen die erom verzoeken,

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

De vergadering beslist met eenparigheid te benoemen in hoedanigheid van eerste zaakvoerders van de

vennootschap "PROTEA":

- De Heer Florent VERBINNEN, wonende te 3020 Herent, Wilselsesteenweg 93;

Benoemde zaakvoerder is alhier aanwezig en verklaart uitdrukkelijk zijn mandaat als zaakvoerder te

aanvaarden.

De zaakvoerders werden voor onbepaalde duur benoemd.

De eerste jaarlijkse algemene vergadering zal gehouden worden op de laatste donderdag van de maand

juni van het jaar tweeduizend en dertien om twintig uur.

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar zal beginnen vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid en wordt afgesloten op

éénendertig december tweeduizend en twaalf.

Op de netto winst, na belastingen en overdracht naar de onbeschikbare reserves, wordt er ten minste één

twintigste voorafgenomen teneinde een wettelijke reserve aan te leggen. Deze voorafneming zal ophouden

verplicht te zijn zodra deze reserve een tiende van het maatschappelijk kapitaal zal bereikt hebben.

Het saldo zal in gelijke mate verdeeld worden onder al de aandelen, onverminderd het recht van de

algemene vergadering dit saldo te besteden aan een bijzonder reservefonds, het opnieuw over te dragen of er

een volkomen andere bestemming aan te geven.

Voor analytisch uittreksel

Bijlagen: expeditie van de akte, financieel plan, verslag bedrijfsrevisor, verslag omtrent de inbreng in natura,

splitsingsvoorstel

(get.) Danny Geerinckx, geassocieerd notaris te Aarschot

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
PROTEA

Adresse
WILSELSESTEENWEG 93 3020 HERENT

Code postal : 3020
Localité : HERENT
Commune : HERENT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande