PW INTERNATIONAL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PW INTERNATIONAL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.010.496

Publication

12/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 05.08.2014 14398-0307-033
07/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 20.09.2013, NGL 30.09.2013 13613-0460-033
12/09/2013
ÿþ Mod wand 11.1

( ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~ 1Y,~~,r.~



IIV i L01319118 j*Il N

sRÜse®

03 SEP 2O13

Griffie

Ondernemingsnr : 0840.010.496

Benaming

(voluit) : PW INTERNATIONAL

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Pegasuslaan 5, 1831 Machelen

(volledig adres)

Onderwerp akte Benoeming bedrijfscommissaris

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 28 juni 2013 blijkt volgende beslissing:

Bij aanwezigheid van alle vennoten die alle aandelen vertegenwoordigen wordt bij eenparigheid van stemmen besloten om:

Vander Donckt Roobrouck  Christiaens Bedrijfsrevisoren met

maatschappelijke zetel te 8820 Torhout, Lichterveldestraat 39A, met ondernemingsnummer

0462.836.191 en vertegenwoordigd door dhr André Geeroms te benoemen tot

bed rijfscommissaris. Hun mandaat loopt drie jaar vanaf heden.

Van Rooijen Helena

Zaakvoerder

Bijlagen-bi hët Bé7gisch Staatsblic7 _ i/)a9T2Üï3 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/10/2011
ÿþ rnod 2.1







In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1111111,J111,1.111,1111,1.1111j1111111.1111111

0 6 0CT. 2011

EtRUSSEL

Ondernemingsnr 90. oaCA-pcS,.

Benaming : PIN International

(voluit)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Pegasuslaan 5

1831 Diegem

Onderwerp akte :OPRICHTING

; Uit een akte verleden voor notaris Filip Segers, geassocieerd notaris te Weelde (Ravels), op dertig september; tweeduizend en elf, blijkt dat:

1. De besloten vennootschap naar Nederlands recht "PeopleWare ICT Solutions B.V." met statutaire zetel te Leiden (Nederland) en adres te 2332 KG Leiden, Haagse Schouwweg 8B, ingeschreven bij de Kamer van; Koophandel van Den Haag onder nummer 27362503.

2. De besloten vennootschap naar Nederlands recht "Vicksburci B.V." met statutaire zetel te Rotterdam (Nederland) en adres te 3016 AH Rotterdam, Westzeedijk 106, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel vang Rotterdam onder nummer 20088360.

Een handelsvennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid hebben opgericht, met als naam "PW International". De zetel is gevestigd te 1831 Diegem, Pegasuslaan 5.

De vennootschap heeft tot doel :

- de exploitatie van een bureau voor het uitvoeren van diensten en werkzaamheden op het gebied van informatie communicatie technologie (ICT), alsmede het detacheren van personeel.

- het samenwerken met andere ondernemingen, in welke vorm ook.

- onderneming in onroerende goederen.

- de verwerving voor eigen rekening van participaties, titels, rechten of roerende waarden, onder welke vorm het: ook zij, naar aanleiding van de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van om het even welke; ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, industriële of andere vennootschappen. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren.

Al het voorgaande uitgezonderd gereglementeerde activiteiten waartoe machtiging ontbreekt en uitgezonderd: de activiteiten wettelijk voorbehouden aan spaar- en depositobanken en aan vennootschappen voor; vermogensbeheer en beleggingsadvies.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, ais tussenpersoon of als; vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen,' groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stelten en al haar andere goederen, met inbegrip van het; handelsfonds, in pand stellen en mag borg of aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere: verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij kan de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

, Het geplaatste kapitaal der vennootschap bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig Euro, vertegenwoordigd. door achttienduizend vijfhonderd vijftig aandelen zonder vermelding van nominale waarde met een; fractiewaarde van één/achttienduizend vijfhonderd vijftigste van het kapitaal.

Het is volledig volstort in geld.

Is er slechts één zaakvoerder, dan verkrijgt hij alleen de algehele bevoegdheid zoals toegekend aan de zaakvoerders.

Zijn er meerdere zaakvoerders dan vormen zij een college van zaakvoerders dat beraadslaagt en besluit overeenkomstig de regels voor collegiale besluitvorming.

Het college van zaakvoerders (hetzij de zaakvoerder indien er maar één werd benoemd) heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de vennootschap te handelen en alle daden van beheer en beschikking te stellen die betrekking hebben op het doel, behoudens die waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 2.1

Nochtans heeft de zaakvoerder, hetzij het college van zaakvoerders, steeds de voorafgaandelijke goedkeuring nodig van de algemene vergadering, beraadslagend en besluitend bij gewone meerderheid (aanwezigheids- en stemquorum) voor volgende handelingen:

- het verkrijgen, vervreemden, bezwaren, huren, verhuren en huur opzeggen van onroerende zaken;

- het aanschaffen van vaste activa (onder andere inventaris) of het maken van kosten voor een bedrag boven

10.000,-euro;

het aangaan van overeenkomsten van geldleningen en rekening-courantverhoudingen;

- het kopen of verkopen van ondernemingen of delen van ondernemingen door de vennootschap;

- het wijzigen van de strategie van de vennootschap;

- het aangaan van een financieel samenwerkingsverband of joint venture;

- het beëindigen of verminderen/reduceren van een bedrijfsonderdeel van de vennootschap

- het aangaan of beëindigen van een arbeidsovereenkomst waarbij het salaris hoger is dan 45.000,-euro bruto

per jaar;

De vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd als volgt:

a) indien er slechts één zaakvoerder is: door de enige zaakvoerder, alleen handelend voor aile handelingen.

b) indien er meerdere zaakvoerders benoemd werden, welke alsdan een college vormen: door elk lid van het college, afzonderlijk handelend, behoudens nagemelde handelingen, waarvoor het gezamenlijk optreden van twee leden van het college vereist is:

- het aangaan van contracten/verbintenissen met een looptijd van meer dan 3 maanden;

- het aanwerven of ontslaan van werknemers;

- alle transacties met een waarde of tegenwaarde boven de 10.000 euro;

- aankoop van handelsvoorraad hard- en software boven de 50.000 euro;

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar eindigt op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

De jaarvergadering heeft plaats de laatste werkdag van de maand juni om twaalf uur.

Al de jaarvergaderingen worden gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zesel van de vennootschap. Elk aandeel geeft recht op één stem. Elke vennoot kan zich laten vertegenwoordigen bij schriftelijke volmacht. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend en dertien. Na eventuele voorafname voor de wettelijk reserve beslist de algemene vergadering jaarlijks omtrent het saldo van de nettowinst. Het batig saldo bij vereffening wordt tussen de vennoten verdeeld, per aandeel berekend.

Werden aangesteld als niet-statutaire zaakvoerders, welke een college zullen vormen overeenkomstig de artikelen 13 en 14 van de statuten, voor onbepaalde termijn, op elk ogenblik herroepbaar :

- Mevrouw vAN ROOIJEN Helena Anthonia Elizabeth, geboren te 's-Gravenhage op 6 maart 1966, wonende te 2159 LL Kaag (Nederland), Irenelaan 13

- De besloten vennootschap naar Nederlands recht "J. van Liemet Beheer B.V.", met statutaire zetel te Kaag en adres te 2159 LR Kaag, Nassaulaan 6, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Den Haag onder nummer 28100221, met als vaste vertegenwoordiger: de heer vAN LIEMPT Jan, geboren te Utrecht op 14 november 1965, wonende te 2159 LR Kaag, Nassaulaan 6.

- De besloten vennootschap naar Nederlands recht "LNI Holding B.V.", met statutaire zetel te 's-Gravenhage en adres te 2451 XD Leimuiden, Meerewijck 25, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Den Haag onder nummer 27287797, met als vaste vertegenwoordiger: de heer vAN dER TOORN Louis, geboren te 's-Gravenhage op 24 september 1970, wonende le 2451 XD Leimuiden, Meerewijck 25.

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen werden alle verbintenissen bekrachtigd en overgenomen door één der oprichters aangegaan op naam en voor rekening van onderhavige vennootschap in oprichting en alle verbintenissen en verplichtingen die daaruit voortvloeien werden overgenomen onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel van het ressort waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft, overeenkomstig artikel 2 §4 van het Wetboek van Vennootschappen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Afgeleverd voor registratie voor neerlegging ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Notaris Filip Segers

Samen hiermee neergelegd: afschrift akte, bankattest, volmachten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 30.08.2016 16510-0496-035

Coordonnées
PW INTERNATIONAL

Adresse
PEGASUSLAAN 5 1831 DIEGEM

Code postal : 1831
Localité : Diegem
Commune : MACHELEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande