QUADROSS HEALTH CARE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : QUADROSS HEALTH CARE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 550.497.467

Publication

22/04/2014
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblac

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Modword 17,7

in 1.;; i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

Q 9 MR. 2014

' USSEL

Griffie

i Suu



Ondernerningsnr : 550A (i 9 ?.i G 7-

Benaming

(voluit) : QUADROSS HEALTH CARE

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder vorm van bvba

Zetel : 1861 Meise , Slozenstraat 1

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMINGEN

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Frédéric Van Bellinghen, geassocieerd Notaris met standplaats te Wemmel op twee april tweeduizend veertien dat : a) Mevrouw DE WIT Karen, geboren te Gent op 15 juli 1985, nationaal nummer 850715-358.56, identiteitskaartnummer 591-2670883-90, wonende te 2811 Hombeek, Hultendries 17 en b) De heer DE WIT Karel Jan, geboren te Mechelen op 17 januari 1946, nationaal nummer 460117-009.66, identiteitskaartnummer 591-6840474-39, wonende te 2811 Hombeek, Hultendries 17 ondergetekende Notaris verzocht hebben de statuten op te richten van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid QUADROSS HEALTH CARE waarvan het maatschappelijk kapitaal vastgesteld is op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en hetwelk volledid geplaatst is. PLAATSING EN STORTING VAN HET KAPITAAL

1. Plaatsing van en storting op het kapitaal

De oprichters verklaren en erkennen dat het kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) volledig geplaatst is. Het is verdeeld in duizend (1.000) gelijke aandelen zonder nominale waarde maar met een fractiewaarde op heden van elk achttien euro zestig cent (¬ 18,60).

2. Inbreng in geld - vergoeding door aandelen

a) mevrouw De Wit Karen, boven vermelde oprichter sub a., verklaart in te schrijven op negenhonderd tachtig (980) aandelen en zich te verbinden tot inbreng te doen in geld van een bedrag van achttienduizend tweehonderd achtentwintig euro (E 18.228,00) welk bedrag voor één/derde volstort wordt;

b) de heer De Wit Karel Jan, boven vermelde oprichter sub b., verklaart in te schrijven op twintig (20) aandelen en zich te verbinden tot inbreng te doen in geld van een bedrag van driehonderd tweeënzeventig euro (¬ 372,00) welk bedrag voor één/derde volstort wordt;

De oprichters verklaren op alle aandelen ingeschreven en deze volstort te hebben ten belope van een/derde zodat de vennootschap uit dien hoofde vanaf heden beschikt over een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

Dit geld is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere bankrekening op naam van de vennootschap in oprichting, bij de Belfius bank onder nummer BE44 0688 9924 0345 zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voomcemde bank op 2 april 2014 dat aan de Notaris overhandigd is om niet aan de akte gehecht te blijven.

STATUTEN

Artikel 1.- Vorm - Naam.

De vennootschap neemt de vorm aan van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de naam: "QUADROSS HEALTH CARE",

Artikel 2.- Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1861 Meise, Slozenstraat 1.

Hij kan, bij besluit van het bestuur, naar elke andere plaats in België worden overgebracht.

iedere verandering van de zetel van de vennootschap wordt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsbiad bekendgemaakt door toedoen van het bestuur.

Artikel 3.- Doel.

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alleen of in participatie met derden:

- de uitoefening van de geneeskunde van dieren, in de ruimste zin van het woord, alsook de aankoop, verkoop, import, export, het huren, leasen, verhuren en herstellen van alle mogelijke apparatuur en diergeneeskundige producten die nodig en/of nuttig zijn voor de uitoefening van het beroep van dierenarts, dit alles rekening houdend met de plichtenleer van het beroep van dierenarts.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : tNaarn en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

- het opstarten en uitbaten van een hippisch centrum gespecialiseerd in onder meer de verzorging van paarden en de kunstmatige inseminatie in het algemeen voor paarden, het revalideren van paarden en het opleiden van jonge paarden, en in het algemeen alle gerelateerde activiteiten betreffende de paardenverzorging en dierenartspraktijk.

- alle ondersteunende activiteiten in relatie tot het bereiken van het doel van de vennootschap;

- consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand om voornoemde gebieden;

-het aanleggen, het oordeelkundig beheer en het uitbreiden van een roerend en onroerend vermogen. De vennootschap mag daartoe en zonder dat deze opsomming beperkend weze alle financiële, industriële en burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, en onder meer alle roerende en onroerende goederen, onroerende zakelijke rechten (zoals opstal, erfpacht, vruchtgebruik, blote eigendom), handelsfondsen, vergunningen en fabrieksmerken vestigen, aankopen, verkopen, in huur nemen, verhuren, verkopen, ruilen, verkavelen, en uitbaten, belangen nemen bij middel van associatie, inbreng, onderschrijving, versmelting, deelneming, financiële tussenkomst of om het even welke andere wijze, in alle vennootschappen of ondernemingen, waarvan het doel met het hare verwant is of er bij aansluit, of van aard is het doel van onderhavige vennootschap te bevorderen.

Zij kan eveneens alle overeenkomsten van samenwerking, rationalisatie, vereniging of andere afsluiten met dergelijke vennootschappen of ondernemingen.

Zij mag zich borg stellen of personele of zakelijke zekerheden stellen ten bate van om het even welke, al dan niet verbonden, natuurlijke of rechtspersoon, met diergeneeskundig doel, optreden als haar vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, krediet verlenen, hypothecaire en andere zekerheden verstrekken.

Zij mag de functie van bestuurder, zaakvoerder en vereffenaar uitoefenen in vennootschappen met een gelijkaardig doel.

Artikel 4.- Duur.

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur.

Artikel 5.- Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal is bepaald op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het is vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, volstort ten belope van één/derde bij de oprichting.

Artikel 6.- Wijziging van het kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal kan verhoogd of verminderd worden door besluit der algemene vergadering, beraadslagend onder de voorwaarden vereist voor de wijziging van de statuten.

Bij kapitaalverhoging door geldelijke inbreng, moeten de nieuwe aandelen bij voorrang worden aangeboden aan de vennoten, naar evenredigheid van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

De openstelling van de inschrijving en het tijdvak waarin dit voorkeurrecht kan worden uitgeoefend zullen door de algemene vergadering worden bepaald en aangekondigd bij aangetekende brief verzonden aan ieder vennoot.

Op de aandelen waarop aldus niet werd ingeschreven kan slechts worden ingeschreven door de in artikel 7 - derde alinea van huidige statuten aangeduide personen of door elk andere persoon mits instemming van tenminste de helft van de vennoten die minstens drie vierden van het kapitaal bezitten.

Bij kapitaalvermindering moeten de oproepingen de modaliteiten en het doel van de voorgestelde vermindering vermelden.

Artikel 7.- Overdracht en overgang van aandelen.

Wanneer en zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, kan deze zijn aandelen geheel of gedeeltelijk afstaan in voordeel van om het even welke persoon.

Wanneer er verschillende vennoten zijn, mogen de aandelen niet worden overgedragen onder levenden en ook niet overgaan wegens overlijden dan met instemming van ten minste de helft der vennoten in het bezit van minstens drie vierden van het kapitaal, na aftrek van de rechten die het voorwerp zijn van de overdracht of overgang.

Deze instemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen worden overgedragen of overgaan aan de echtgenoot van de overdrager of erflater, zijn bloedverwanten in rechte, opgaande of nederdalende lijn of aan een andere vennoot.

De overdrachten en overgangen van aandelen gelden slechts ten aanzien van de vennootschap en van derden vanaf de datum van inschrijving in het register van aandelen,

Al hetgeen hiervoor is vernield is slechts mogelijk in die mate dat de aandelen enkel aan dierenartsen ingeschreven op de lijst van de NGROD kunnen toebehoren.

Artikel 8.- Bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering.

De zaakvoerders kunnen enkel bestaan uit dierenartsen die ingeschreven zijn op de lijst van de NGROD. indien er meerdere zaakvoerders zijn vormen zij een college. De enige zaakvoerder of het college van zaakvoerders vormen "het bestuur" van de vennootschap.

De algemene vergadering kan hen een jaarlijkse, vaste of veranderlijke, vergoeding toekennen.

Artikel 9.- Vertegenwoordiging jegens derden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte en kan alleen alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Het bestuur kan bijzondere machten toekennen aan iedere lasthebbers.

behouden aan aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 10.- Controle.

De controle op de financiële toestand van de vennootschap, op de jaarrekeningen en op de regelmatigheid

van de verrichtingen weer te geven in deze rekeningen zal aan één of meer commissarissen worden

opgedragen, benoemd voor drie jaar door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut der

Bedrijfsrevisoren.

De bezoldiging van de commissaris(sen) wordt bij elke benoeming door de algemene vergadering

vastgesteld. De uittredende commissarissen zijn herkiesbaar.

Nochtans, bij afwijking van de eerste alinea van huidig artikel, is de benoeming van één of meer

commissarissen niet verplicht, wanneer de vennootschap aan de wettelijke criteria beantwoordt.

Artikel 11. - Algemene vergaderingen.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene

vergadering zijn toegekend; hij kan die niet overdragen.

Ieder jaar wordt er een gewone algemene vergadering gehouden op de laatste vrijdag van de maand juni

om 16 uur,

Indien deze dag op een wettelijke feestdag valt, zal de vergadering de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde

uur, plaatsvinden.

Het bestuur kan, bovendien, een algemene vergadering bijeenroepen telkens de belangen van de

vennootschap het vereisen.

Iedere algemene vergadering wordt gehouden ten zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in

België, aangeduid in de oproepingen; deze gebeuren per aangetekende brief, verzonden vijftien dagen vóór de

datum van de vergadering, en vermelden de agenda.

Artikel 12.- Boekjaar.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Op deze laatste datum wordt de boekhouding afgesloten en stelt het bestuur de inventaris en de

jaarrekening op.

Artikel 13.- Winstverdeling.

Van het batig saldo wordt minstens vijf percent afgenomen voor het aanleggen van het wettelijk

reservefonds. Deze afneming is niet meer verplichtend wanneer dit reservefonds één tiende van het

maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering zal beslissen over de aanwending van het overblijvend saldo.

Na goedkeuring van de balans, beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de

zaakvoerder(s) en eventuele commissaris(sen) te verlenen kwijting.

Artikel 14.- Ontbinding - Vereffening.

Bij ontbinding om welke oorzaak en op welk ogenblik ook, zal de algemene vergadering één of meer

vereffenaars aanduiden, hun bevoegdheden en gebeurlijke vergoedingen en de wijze van vereffening bepalen.

Zij wordt niet ontbonden bij overlijden, onbekwaamheid, faillissement of kennelijk onvermogen van een

vennoot.

Artikel 15.- Verdeling.

Na verwezenlijking van de activa en betaling van alle schulden of consignatie van de daartoe nodige gelden,

zal het batig saldo aangewend worden tot de terugbetaling der aandelen ten belope van hun afbetaald bedrag

en het overschot zal onder de vennoten worden verdeeld naar evenredigheid van het aantal aandelen die zij

bezitten.

Artikel 16.- Gemeen

ln. SLOTBEPALINGEN

Nadat de statuten aldus zijn vastgesteld, treffen de comparanten in uitvoering van de wettelijke en statutaire

voorschriften met betrekking tot de oprichting en met het oog op de effectieve inwerkingstelling van de

vennootschap volgende beslissingen, en verlenen wij Notaris akte van volgende verklaringen:

1) Het eerste boekjaar van de vennootschap vangt aan op heden en zal afgesloten worden op 31 december 2014.

2) De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2015.

3) De oprichters verklaren het aantal zaakvoerders vast te stellen op 2:

Zij verklaren als niet-statutair zaakvoerder te benoemen:

-Mevrouw De Wit Karen, voornoemde oprichter sub a., die aanvaardt.

-De heer De Wit Karel, voornoemde oprichter sub b., die aanvaardt.

Het mandaat zal onbezoldigd uitgeoefend worden, behoudens andersluidende beslissing van de algemene

vergadering.

Partijen verklaren door de ondergetekende notaris op de hoogte gebracht te zijn van de wettelijke

verbodsbepalingen en onverenigbaarheden met het uitoefenen van een mandaat in een vennootschap.

4) Daar de normen, vastgesteld in artikel 15 van het Wetboek van Vennootschappen, volgens de

verwachtingen niet overschreden zullen worden, wordt er thans geen commissaris benoemd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk neergelegd : twee uitgiften

Opgemaakt te Wemmei op 07 april 2014

Meester Frédéric Van Bellinghen, Notaris te Wemmel

~.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 29.07.2015 15366-0491-009
10/08/2015
ÿþ1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

LuariIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van deggefegd/onivar~gen op

3 0 JULI 2015

ter griffie r; ~derlandstafige

leciite^rmkl ~'àriFfréf. : ; ~nde! Brussel

Ondernemingsnr : 0550497467

Benaming

(voluit) : QUADROSS HEALTH CARE

(verkort) :

Rechtsvorm : bvba

Zetel : 1861 Wolverten , Slozenstraat 1

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING - NAAMSWIJZIGING - ZETELVERPLAATSING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Frédéric Van Bellinghen, geassocieerd Notaris te

Wemmel, op zeven juli tweeduizend vijftien dat de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid QUADROSS HEALTH CARE in buitengewone algemene vergadering bijeengekomen zijn en

de volgende besluiten genomen hebben met éénparigheid van stemmen

EERSTE BESLUIT  NAAMSWIJZIGING

De vergadering beslist de naam van de vennootschap te wijzigen in "DIERENARTSENPRAKTIJK DE WIT".

Ingevolge de zopas genomen beslissing worden de woorden "QUADROSS HEALTH CARE" in artikel 1 van

de statuten aangepast in "DIERENARTSENPRAKTIJK DE WIT".

TWEEDE BESLUIT ZETELVERPLAATSING

De vergadering beslist de zetel te verplaatsen naar 2811 Mechelen (Hombeek), Hultendries 17.

Ingevolge de zopas genomen beslissing wordt de eerste zin van artikel 2 van de statuten aangepast als

volgt:

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2811 Mechelen (Hombeek), Hultendries 17."

DERDE BESLUIT  MACHTEN

De vergadering verleent aan de zaakvoerders de nodige machten voor de uitvoering van de hierboven

genomen beslissingen en aan ondergetekende notaris om tot coördinatie van de statuten over te gaan.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de nv The Office te 2150 Borsbeek, de Robianostraat

118/4, evenals aan haar gevolmachtigden om met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aile nuttige of

noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van aanvraag bij de btw,

ondememingsloket, sociale verzekeringskas en de directe belastingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

BVBA - SPRL Léonard & Van Bellinghen

geassocieerde notarissen - notaires associés

Rue F. Robbrechtsstraat 33

1780 WEMMEL

Tél (02)460.46,10 - Fax (02)460.08.38

Tegelijk neergelegd : uitgifte akte; tekst der gecoorindeerde statuten

Opgemaakt te Wemme! op 29 juli 2015 door Meester Frédéric Van Bellinghen, notaris te Wemme!

11111111M11.11,11.M11,11,1,1,1111 11111

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
QUADROSS HEALTH CARE

Adresse
SLOZENSTRAAT 1 1861 WOLVERTEM

Code postal : 1861
Localité : Wolvertem
Commune : MEISE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande