QUALIN CONSULTING

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : QUALIN CONSULTING
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 598.848.405

Publication

04/03/2015
ÿþMod PAF 11.1

 1ff F' In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de-akte_

-

~

Griffie

1"i l~Cl~i}i7~y>lîác i ~

Griffi6

11111111!1

11111111

5 34345*

Qndernemingsnr : Q59g. V12) 4°5

x Benaming (voluit) : QUALiN CONSULTING

(verkort)

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Nindsebaan 13 - 3140 Keerbergen

" (volledig adres)

' Onderwerp(en) akte : Oprichting

Tekst :

Uittreksel uit de notulen van de oprichtingsakte dd 29/01/2015

Mevrouw Quartier Linda en de heer Suykens Robert, beiden wonende te 3140 Keerbergen, Nindsebaan 13 een vennootschap onder firma te hebben opgericht met de naam QUALiN CONSULTING.

STATUTEN

Bij deze wordt tussen de ondergetekenden een vennootschap onder firma opgericht onder de

benaming QUALIN CONSULTING.

Artikel 1. Doe!

De vennootschap heeft tot doel het verstrekken voor gemeenschappelijke rekening van alle dienstverlening zijnde advies, begeleiding, onderzoek en uitwerking van oplossingen met betrekking tot alle aangelegenheden inzake beheer, administratie, organisatie en automatisering alsook het verrichten van alle rechtshandelingen of materiële handelingen in binnen- en buitenland die van aard zijn de gemeenschappelijke beroepsuitoefening te bevorderen, zo ondermeer het deelnemen aan elke vorm van ondernemingen en vennootschappen.

Verlenen van advies aan de gebruikers van soorten computers (hardware) en hun (software) configuratie en de toepassing van bijbehorende programmatuur.

Overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatieverwerving. Implementeren van netwerken. Advies in verband met netwerk security en encryptie. Opzetten van steering commitees en governance structuren. Begeleiden in change management projecten.

Artikel 2. Benaming

De Benaming van de vennootschap luidt ais volgt : QUALiN CONSULTING

Artikel 3. Zetel

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 3140 Keerbergen, Nindsebaan 13. De plaats van de gemeenschappelijke zetel kan steeds gewijzigd worden door een éénparige beslissing van de vennoten. De vennootschap zal overal in België en in het buitenland exploitatiezetels of filialen kunnen oprichten en uitbaten.

Artikel 4, Duur

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur. Iedere vennoot kan ten alle tijden een einde stellen aan zijn vennootschapsverbintenis. De opzegging leidt tot ontbinding van de vennootschap op het einde van lopende boekjaar, maar moet voor 1 januari per aangetekende brief aan de andere vennoot meegedeeld worden. Het boekjaar loopt van 1 januari tot en met 31 december. Het eerste boekjaar start op het moment dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid krijgt tot 31 december 2015. Bij éénparig goedgekeurde overeenkomst kan de opzeggingstermijn gewijzigd worden. In geval van opzegging door één der vennoten wordt de vennootschap

ontbonden. Zij vangt aan vanaf neerlegging van onderhavige statuten op de bevoegde rechtbank van koophandel. De ondergetekenden verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en te name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 3/11/2014.

Op de laatste blz. vSn Luik A vermeiden : Recto : Naarri erï tioed nigüéld vïh" dé instrüntentérënds- notaris, hetz j ven dë jpérsá{ü;n(énj'

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

t

tVoor-hott ten aan het Belgisch Staatsblad

tt; - vervolg Moa POF 11.1

Artikel 5. Overlijden

In geval van overlijden van één der vennoten zal de vennootschap ontbonden worden op het einde

van het boekjaar,

Artikel 6. Inventarisatie

Op geen enkel tijdstip kunnen de vennoten, hun rechtopvolgers of hun erfgenamen en om geen enkele reden uitgezonderd éénparig akkoord van de vennoten, beslag leggen op goederen van de vennootschap of een inventaris laten maken.

Artikel 7. Maatschappelijk kapitaal

Zowel Mevrouw Quartier Linda als de heer Suykens Robert brengen ieder een som van 1250.00 EUR in de vennootschap in, die geboekt werd op de maatschappelijke rekening. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 2.500,00 euro, de vennoten brengen kun kennis en arbeid in. De inbreng in speciën is evenredig.

Artikel 8. Algemene vergadering

De algemene vergadering der vennoten komt minstens één maal per jaar bijeen op de maatschappelijke zetel en dit de eerste zaterdag van mei om 10 uur. De vergadering zal worden voorgezeten door Mevrouw Quartier Linda, in haar afwezigheid door de heer Suykens Robert.

Artikel 9. Bestuur

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan twee zaakvoerders die in naam van de vennootschap alle handelingen mogen stellen die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel. Wordt tot zaakvoerders benoemd voor de duur van de vennootschap, voornoemde Mevrouw Quartier Linda en De Heer Suyckens Robert.

Artikel 10. Vergoeding van de zaakvoerder.

Het mandaat is onbezoldigd behoudens anders duidende beslissing van de Algemene

Vergadering.

Artikel 12 .Ontbinding

Bij ontbinding van de vennootschap zal het maatschappelijk kapitaal of het eventueel netto verlies

der vennoten evenredig verdeeld worden,

Aldus opgemaakt te Keerbergen op 29 januari 2015 in drie exemplaren waarvan elk der partijen verklaart één te hebben ontvangen en waarvan één bestemd is voor de neerlegging in het vennootschapsdossier op de griffie van de rechtbank van koophandel te Leuven.

Tegelijk neergeigd oprichtingsakte dd 29/01/2015

Quartier Linda

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

L

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
QUALIN CONSULTING

Adresse
NINDSEBAAN 13 3140 KEERBERGEN

Code postal : 3140
Localité : KEERBERGEN
Commune : KEERBERGEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande