QUINO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : QUINO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 892.544.312

Publication

06/09/2013
ÿþèf Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~ aw

AU©ta fV

Griffie '

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0892544312

Benaming

(voluit) : QUINO

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3090 Overijse, Stationsstraat 7

(volledig adres)

Onderwerp akte : NAAMSWIJZIGING - ZETELVERPLAATSING - DOELWIJZIGING - ONTSLAG EN DECHARGE ZAAKVOERDER - BENOEMING NIEUWE ZAAKVOERDER

Uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte, aansprakelijkheid `QUINO', opgemaakt door het ambt van Meester Tom Verhaegen, geassocieerd notaris, te' Overijse, op éénentwlntlg augustus tweeduizend en dertien, geregistreerd te kantoor Overijse, de tweeëntwintig augustus tweeduizend dertien. Vier bladen, geen verzendingen. Boek 133, blad 30, vak 1. Ontvangen: vijftig, euro (¬ 50,00). De e.a. inspecteur, ati (getekend) G. PAESMANS blijkt dat:

1)De buitengewone algemene vergadering besloten heeft de naam van de vennootschap te wijzigen van, "QUINO" in "AKURAAT".

De buitengewone algemene vergadering besloten heeft om artikel één van de statuten aan te passen aan de gewijzigde naam, zodat artikel 1 voortaan luidt ais volgt:

'De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Haar benaming luidt als volgt: AKURAAT,

ln alle akten, facturen, brieven, aankondigingen, bekendmakingen, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, moet deze naam vermeld worden, en onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of "BVBA", door de nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap, door het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR", gevolgd; door het ondememingsnummer en de vermelding van de zetel van de Rechtbank van Koophandel in wiens. rechtsgebied de vennootschap haar zetel heeft.

2) De buitengewone algemene vergadering besloten heeft de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen van Stationsstraat 7 te 3090 Overijse naar Vljverstraat 72 te 3040 Huldenberg (Sint-Agatha-Rode).

Artikel 2 zal voortaan luiden als volgt:

'De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3040 Huldenberg (Sint-Agatha-Rode), Vijverstraat 72.

Hij mag op elke andere plaats van het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel-Hoofdstad overgebracht worden door een in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad bekend te maken beslissing van de zaakvoerder(s).

De vennootschap kan bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) administratieve of bedrijfszetels,. filialen, depots, agentschappen, kantoren en vertegenwoordigingen vestigen, zowel in België of in het buitenland.

3) De voorzitter de instrumenterende notaris ontsloeg voorlezing te geven van het bijzonder verslag opgesteld door de zaakvoerder met het oog op de hierna vermelde doelwijziging.

Aan dit bijzonder verslag is een staat van actief en passief van 30 juni 2013 gehecht.

Het verslag van de zaakvoerder en de bijgevoegde staat van activa en passiva zullen tegelijk met de uitgifte, van deze akte worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

De algemene vergadering verklaarde kennis te hebben genomen van bedoelde stukken.

b) De algemene vergadering besloten heeft het doel van de vennootschap te wijzigen als volgt:

De vennootschap heeft als doel: management- en administratieve ondersteuning te verlenen aan rechtspersonen, zowel aan vennootschappen (ongeacht de vorm) als aan privépersonen.

Daarin wordt onder andere begrepen (niet exhaustief): logistieke ondersteuning, financiële planning, budgettering, financieel beheer, fiscaal beheer, personeelsbeleid, facility management en het beheer van gebouwen en alle vormen van roerende en onroerende goederen, juridische opvolging, (management) coaching, kostenanalyses, technieken van kostenbeheersing, aankoop en negotiatie met mogelijke leveranciers

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid vande instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Voor-tehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

van bedrijven ('procuremenf) en privépersonen, opvolging van leveranciers en het plaatsen van bestellingen allerhande.

Andere activiteiten van de vennootschap omvatten: consultancy, coördinatie van freelancers, het uitwerken van creatieve concepten, mediarelaties en public relations, advertising, het realiseren van brochures en ' websites, het uitvoeren van onderzoek en afnemen van enquêtes, begeleiding van artiesten en het leveren van journalistieke bijdrages.

Het doel van de vennootschap omvat ook zeer specifiek de ontwikkeling van 'new business' initiatieven en het onderhouden van contacten met prospecten en klanten van diverse andere vennootschappen, inclusief het realiseren van leads en het deelnemen aan competities voor het winnen van nieuwe klanten.

Andere activiteiten die door de vennootschap kunnen uitgevoerd worden omvatten: de verkoop en verhuur van allerlei geschenk- en decoratieartikelen en artikelen van interieurvormgeving, alsook het leveren van benodigdheden voor het realiseren van beursstanden, displays en winkelinrichtingen, het verhuren of verkopen van meubilair en kunstvoorwerpen, de verhuur en verkoop van gadgets en 'give-aways', het uitvoeren van opdrachten die gemeenzaam omschreven worden als 'location hunting' voor allerlei doeleinden, event management inclusief catering én het organiseren van beurzen, seminaries en teambuildingactiviteiten'

c) Artikel 3 van de statuten zal voortaan aangepast worden sen de nieuwe doelsomschrijving en luiden als volgt:

De vennootschap heeft als doel: management- en administratieve ondersteuning te verlenen aan rechtspersonen, zowel aan vennootschappen (ongeacht de vorm) als aan privépersonen.

Daarin wordt onder andere begrepen (niet exhaustief): logistieke ondersteuning, financiële planning, budgettering, financieel beheer, fiscaal beheer, personeelsbeleid, facility management en het beheer van gebouwen en alle vormen van roerende en onroerende goederen, juridische opvolging, (management) coaching, kostenanalyses, technieken van kostenbeheersing, aankoop en negotiatie met mogelijke leveranciers van. bedrijven ('procuremenf) en privépersonen, opvolging van leveranciers en het plaatsen van bestellingen allerhande.

Andere activiteiten van de vennootschap omvatten: consultancy, coördinatie van freelancers, het uitwerken van creatieve concepten, mediarelaties en public relations, advertising, het realiseren van brochures en websites, het uitvoeren van onderzoek en afnemen van enquêtes, begeleiding van artiesten en het leveren van journalistieke bijdrages.

Het doel van de vennootschap omvat ook zeer specifiek de ontwikkeling van `new business' initiatieven en het onderhouden van contacten met prospecten en klanten van diverse andere vennootschappen, inclusief het realiseren van leads en het deelnemen aan competities voor het winnen van nieuwe klanten.

Andere activiteiten die door de vennootschap kunnen uitgevoerd worden omvatten: de verkoop en verhuur van allerlei geschenk- en decoratieartikelen en artikelen van interieurvormgeving, alsook het leveren van benodigdheden voor het realiseren van beursstanden, displays en winkelinrichtingen, het verhuren of verkopen van meubilair en kunstvoorwerpen, de verhuur en verkoop van gadgets en 'give-aways', het uitvoeren van opdrachten die gemeenzaam omschreven worden ais 'location hunting' voor allerlei doeleinden, event management inclusief catering én het organiseren van beurzen, seminaries en teambuildingactiviteiten'

4) De buitengewone algemene vergadering besloten heeft om het ontslag als zaakvoerder te aanvaarden ' dat de heer Wim Destrijker had ingediend en hem kwijting te geven van het door hem gevoerde mandaat ais zaakvoerder.

5) De buitengewone algemene vergadering besloten heeft om mevrouw Brenda Van Strijthem ais nieuwe zaakvoerder te benoemen.

Zij verklaarde dit mandaat te aanvaarden en verklaarde dat zij niet is getroffen door enige maatregel die zich ; hiertegen verzet.

6) De buitengewone algemene vergadering de instrumenterende notaris machtigde tot opmaak en neerlegging van de gecoördineerde tekst van de statuten.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

(getekend) geassocieerd notaris Tom Verhaegen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 05.06.2013, NGL 19.08.2013 13436-0357-011
27/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 06.06.2012, NGL 24.08.2012 12438-0261-011
18/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 01.06.2011, NGL 10.08.2011 11402-0317-009
01/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 02.06.2010, NGL 27.08.2010 10464-0598-009
02/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 03.06.2009, NGL 25.08.2009 09670-0246-009

Coordonnées
QUINO

Adresse
STATIONSSTRAAT 7 3090 OVERIJSE

Code postal : 3090
Localité : OVERIJSE
Commune : OVERIJSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande