R-IMAGE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : R-IMAGE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.168.146

Publication

30/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.05.2013, NGL 27.05.2013 13133-0444-010
24/01/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

be i IV

B

St





*13019198*

BRVSSEL

I 1 JACi.24U

Griffie

Ondernemingsnr : 0832.168.146 Benaming

(voluit) : R-IMAGE

(verkort)

Rechtsvorm : Vennootschap Onder Firma

Zetel : 1860 Meise, Putteveld 36

(volledig adres)

Onderwerp akte : DOELSWIJZIGING - OMVORMING IN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID - VASTSTELLING STATUTEN - KAPITAALVERHOGING - BENOEMINGEN

Uit een proces verbaal van buitengewone algemene vergadering opgesteld voor notaris Toon Bieseman te Grimbergen op 28 december 2012, ter registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering ondermeer volgende beslissingen heeft genomen

1) De algemene vergadering beslist het maatschappelijk doel te wijzigen door de bestaande tekst te vervangen door de volgende :

De vennootschap heeft tot doel en dit alles in de meest ruime zin:

1. Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

2. Administratie, consultancy en managementactiviteiten, omvattende onder meer:

- het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar;

- studie , organisatie en raadgevend bureau inzake juridische, financiële, handels , bedrijfseconomische of sociale aangelegenheden met inbegrip van alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over juridische, sociale, economische en financiële problemen;

- het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven', van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande; bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn.

- het voeren van activiteiten zoals opleiding, onderzoek, advies, dienstverlening, assistentie en training' inzake hogervermelde aangelegenheden evenals op het vlak van management, consulting en opleiding, personeelspolitiek, aanwerving en selectie van personeel, coaching, bedrijfsorganisatie en algemeen bedrijfsbeleid evenals financieel beheer.

3. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Behoudens uitdrukkelijke machtiging door de Commissie voor het Assurantie-, Bank- en Financiewezen zal, de vennootschap geen activiteiten mogen uitoefenen welke voorbehouden zijn voor ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

4, Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatteondememingen.

Aangaande ai het voorgaande handelt de vennootschap voor eigen rekening, in commissie, als. tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het, handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor aile leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

i Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2013 - Annexes du Moniteur belge 5. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen in binnen- en buitenland; alle investeringen, beleggingen,wim verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, gratis ter beschikking stellen aan de zaakvoerder, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doet ln verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

6. De agentuur, het optreden als tussenpersoon in de handel, het bevorderen van het internationaal handelsverkeer in het algemeen en het indekken van latente risico's in het bijzonder als daar zijn het wisselrisico, het debiteurenrisico, het kredietrisico, het transportrisico enz.

7. Het behartigen van commerciële belangen en financiële belangen van derden op de internationale en Belgische markten. Dit alles voor zover de wet het toelaat en voor zover vcor betreffende operaties machtigingen werden bekomen waar nodig.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties zowel in binnen- als in buitenland.

De vennootschap mag alle financiële, commerciële of industriële, roerende en onroerende verrichtingen doen welke rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van haar maatschappelijk doel of van aard zijn haar handel en nijverheid te bevorderen.

Zij mag ook deelnemen in andere vennootschappen en ondernemingen zowel in België als in het buitenland.

2) De algemene vergadering ontslaat de voorzitter van de vergadering ervan lezing te geven van het verslag van de zaakvoerder(s) met betrekking tot het voorstel tot omvorming van onderhavige venncotschap onder firma in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid waarbij gevoegd een staat van het actief en passief afgesloten per 30 september 2012, hetzij minder dan drie maanden geleden.

3) De algemene vergadering ontslaat tevens de voorzitter ervan lezing te geven van het verslag over voormelde staat waarop het actief en passief van de vennootschap werd samengevat van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Dolf De Backer, Revisor te 1853 Grimbergen, Oude Mechelsestraat 150A, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder Dolf De Backer, bedrijfsrevisor, aangewezen door de zaakvoerder(s), van welk verslag, gedateerd op 26 december 2012, de besluiten luiden als volgt

IX. BESLUIT VAN DE BEDRIJFSREVISOR

Ondergetekende, Dolf De Backer, Bedrijfsrevisor, vennoot van Dolf De Backer, Revisor, Burg, Venn. BVBA, met zetel te 1853 Grimbergen, Mechelsestraat 150 A, aangesteld op 15 november 2012 overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van venncctschappen door de algemene vergadering van vennoten van de vennootschap onder firma R-IMAGE met zetel te 1860 Meise, Putteveld 36, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel, met ondernemingsnummer 0832 168 146 verklaart inzake de omzetting van rechtsvorm van de vennootschap In een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Voorafgaandelijk

Dat de werkzaamheden enkel op gericht zijn na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 september 2012, heeft plaatsgehad.

Tot besluit :

1. Dat de verrichting van omzetting werd nagezien overeenkomstig de Bijzondere normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren ; onderhavig verslag is gebaseerd op een beperkt nazicht ;

2. Dat uit zijn verificatiewerkzaamheden niet is gebleken dat enige overwaardering van het netto-actief per 30 september 2012 heeft plaatsgehad ;

3. Het netto-actief volgens deze staat 25.635,78 EUR bedraagt.

4. Het verslag uitgebracht wordt onder de voorwaarde van de geplande kapitaalverhoging (zie hoofdstuk VI). Grimbergen, 26 december 2012

Dolf De Becker, Revisor, Burg. Venn. BVBA, vertegenwoordigd door Dolf De Backer, Bedrijfsrevisor-vennoct (getekend)

4) De algemene vergadering beslist onderhavige vennootschap om te vormen in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met benaming "R-IMAGE" en met behoud van de activiteit en het maatschappelijk doel gewijzigd zoals hiervoren bepaald. Het inschrijvingsnummer bij het register der rechtspersonen en bij de Belasting over de Toegevoegde Waarde blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen- en vermeerderingen.

Het kapitaal is voorlopig vastgesteld op duizend euro (¬ 1.000,00), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, welke aandelen zullen uitgewisseld worden titel per titel tegen de thans bestaande volledig volgestorte aandelen.

De omvorming geschiedt op basis van de hoger ingeroepen staat van het actief en passief van de vennootschap, afgesloten per 30 september 2012, waarnaar wordt verwezen.

Aile verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de vennootschap onder firma worden verondersteld verricht te zijn voor rekening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat betreft het opmaken van de maatschappelijke rekeningen.

Onderhavige omvorming geschiedt onder opschortende voorwaarde van de kapitaalverhoging, waarvan hierna sprake.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2013 - Annexes du Moniteur belge GdO 5) 1. De heer Roland Van Rompaey, wonende te 1860 Meise, Putteveld 36, wordt ontslagen uit zijn functie van zaakvoerder van de vennootschap onder firma. Er wordt hem décharge verleend voor de uitoefening van zijn opdracht.

2, De algemene vergadering beslist tot statutair zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid te benoemen voor een onbepaalde duur ; de heer Roland Van Rompaey, wonende te 1860 Meise, Putteveld 36, die aanvaardt. Het mandaat van de statutaire zaakvoerder is onbezoldigd.

3. De algemene vergadering beslist tot statutair zaakvoerder-opvolger te benoemen, mevrouw Anne Meyskens, wonende te 1860 Meise, Putteveld 36, Bij ontslag, overlijden, onbekwaamverklaring van de hogergenoemde statutaire zaakvoerder zal zij van rechtswege in functie treden.

4. De algemene vergadering verklaren geen commissaris aan te stellen.

6) De algemene vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen ten bedrage van ¬ 788.030,00 om het te brengen van ¬ 1.000,00 op ¬ 789.030,00 door inbreng in natura en door uitgifte van 3,073 aandelen zonder vermelding van nominale waarde, genietende van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen en met deelname in de winst pro rata temporis et liberationis. Deze aandelen worden onderschreven in natura aan de prijs van 256,4367 per aandeel en volledig volgestort worden.

Verslag van de be-'driijfsrevisor

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Dolf De Backer, Revisor te 1853 Grimbergen, Oude Mechelsestraat 150A, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder Dolf De Backer, bedrijfsrevisor, heeft verslag uitgebracht over voorschreven inbreng in natura, van welk verslag, gedateerd op zesentwintig december laatstleden de besluiten als volgt luiden;

VIII. BESLUIT VAN DE BEDRIJFSREVISOR

Ondergetekende, Dolf De Backer, bedrijfsrevisor, vennoot van Dolf De Backer Revisor, Burg. Venn. BVBA, met zetel te 1853 Grimbergen, Oude Mechelsestraat 150 A, aangesteld op 20 december 2012 door het bestuursorgaan van de vennootschap onder firma R-IMAGE (deze vennootschap onder firma zal, voorafgaand het verlijden van de notariële akte m.bi de kapitaalverhoging - onderwerp van deze verslaglegging - omgevormd worden tot een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid) met zetel te 1860 Meise, Putteveld 36, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen verklaart dat hij uit zijn onderzoek van de inbreng in natura ter gelegenheid van de voorgenomen kapitaalverhoging, het volgende kan besluiten

Voorafgaandelijk

- Dat de inbrengende partij verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura,

- Dat de opdracht van ondergetekende er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Tot besluit

1, Dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura.

2. Dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

3. Dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen.

Ondergetekende stelt vast dat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

4. De werkelijke vergoeding als tegenprestatie voor de inbreng in natura voor een waarde van 788.030 EUR

wordt vastgesteld als volgt;

- kapitaalverhoging met 788.030 EUR ; toekenning van 3.073 aandelen zonder vermelding van waarde,

volledig volstort welke als volgt verdeeld worden

* de heer Roland Van Rompaey : 1.543 aandelen

* mevrouw Anne Meyskens ; 1.530 aandelen

Opgesteld te Grimbergen op 26 december 2012,

Dolf De Backer Revisor, Burg. Venn. BVBA, vertegenwoordigd door Dolf De Backer,

Bedrijfsrevisor-vennoot (getekend).

7) De algemene vergadering stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat de hierboven besliste kapitaalverhoging verwezenlijkt is, dat elk nieuw aandeel volledig volgestort is en dat het kapitaal werkelijk gebracht is op zevenhonderd negenentachtigduizend dertig euro (¬ 789.030,00), vertegenwoordigd door drieduizend honderd drieënzeventig (3.173) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/drieduizend honderd drieënzeventigste (1/3,173ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

8) De vergadering stelt de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid als volgt

vast

NAAM

De vennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid heeft als naam "R-IMAGE".

ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1860 Meise, Putteveld 36.

Hij mag naar een andere plaats in België worden overgebracht bij eenvoudige beslissing van de

zaakvoerder bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

ti

De vennootschap mag bovendien bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder bestuurlijke zetels,

agentschappen, bijhuizen en kantoren oprichten, zelfs in het buitenland.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel en dit alles in de meest ruime zin:

1. Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

2. Administratie, consultancy en managementactiviteiten, omvattende onder meer:

- het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar;

- studie , organisatie en raadgevend bureau inzake juridische, financiële, handels , bedrijfseconomische of sociale aangelegenheden met inbegrip van alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over juridische, sociale, economische en financiële problemen;

- het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn.

- het voeren van activiteiten zoals opleiding, onderzoek, advies, dienstverlening, assistentie en training inzake hogervermelde aangelegenheden evenals op het vlak van management, consulting en opleiding, personeelspolitiek, aanwerving en selectie van personeel, coaching, bedrijfsorganisatie en algemeen bedrijfsbeleid evenals financieel beheer.

3. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Behoudens uitdrukkelijke machtiging door de Commissie voor het Assurantie-, Bank- en Financiewezen zal de vennootschap geen activiteiten mogen uitoefenen welke voorbehouden zijn voor ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies,

4. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk vocrbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

Aangaande al het voorgaande handelt de vennootschap voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

5. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen in binnen- en buitenland; alle investeringen, beleggingen,wim verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in voile eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, gratis ter beschikking stellen aan de zaakvoerder, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

6, De agentuur, het optreden als tussenpersoon in de handel, het bevorderen van het internationaal handelsverkeer in het algemeen en het indekken van latente risico's in het bijzonder als daar zijn het wisselrisico, het debiteurenrisico, het kredietrisico, het transportrisico enz.

7. Het behartigen van commerciële belangen en financiële belangen van derden op de internationale en Belgische markten. Dit ailes voor zover de wet het toelaat en voor zover voor betreffende operaties machtigingen werden bekomen waar nodig,

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties zowel in binnen- als in buitenland.

De vennootschap mag alle financiële, commerciële of industriële, roerende en onroerende verrichtingen doen welke rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van haar maatschappelijk doel of van aard zijn haar handel en nijverheid te bevorderen.

Zij mag ook deelnemen in andere vennootschappen en ondernemingen zowel in België als in het buitenland.

DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

KAPITAAL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-behoGd n `aan het Belgisch Staatsblad

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op ¬ 789.030,00, vertegenwoordigd door: 3.173 aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk 113.173ste van het kapitaal vertegenwoordigen, onderschreven deels in geldspeciën en deels in natura en volledig volgestort,

BESTUUR

Het bestuur van de vesmatschee vtasdt taevestrouwd aan één of meerdere zaa4cvaetders.

Een statutair zaakvoerder wordt steeds benoemd voor de ganse duur van de vennootschap. Een niet statutair zaakvoerder wordt, behoudens andersluidende beslissing, door de algemene vergadering benoemd voor onbepaalde duur en is door haar steeds herroepbaar.

Wordt aangesteld als statutair zaakvoerder : de heer Roland VAN ROMPAEY, wonende te 1860 Meise, Putteveld 36, die verklaart dit mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich tegen het aanvaarden ervan verzet.

Bij ontslag, overlijden, onbekwaamverklaring van de hogergenoemde statutaire zaakvoerder zal deze van reohtswege opgevolgd worden door mevrouw Anne MEYSKENS, heden benoemd tot opvolgend statutair zaakvoerder die hier tussenkomt en verklaart dit mandaat onder gezegde opschortende voorwaarde te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich tegen het aanvaarden ervan verzet.

Treedt de opvolger werkelijk in functie dan wordt zulks openbaar gemaakt door neerlegging van een verklaring in het vennootschapsdossier en publicatie in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

BEVOEGDHEID

De zaakvoerder of iedere zaakvoerder afzonderlijk beschikt, behoudens andersluidende beslissing bij zijn aanstelling, over de meest uitgebreide bevoegdheid om zonder enige rechtvaardiging alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of de statuten enkel de atgemene vergadering bevoegd is,

Elke zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap jegens derden en zowel in rechte als eiser of als verweerder,

Zij mogen onder hun verantwoordelijkheid, bijzondere volmachten geven aan personen van hun keuze, ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op de derde maandag van de maand mei om 16u00 uur. Indien deze dag een feestdag is wordt de jaarvergadering op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden.

De zaakvoerder is verplicht de algemene vergadering bijeen te roepen telkens de maatschappelijke belangen van de vennootschap dit vereisen of wanneer de vennoten, welke samen minstens één/vijfde der aandelen bezitten, erom verzoeken.

iedere algemene vergadering zal gehouden worden in de zetel der vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproepingsbrieven.

Oproepingsbrieven zijn niet vereist als alle vennoten er mee instemmen te vergaderen.

De algemene vergadering beraadslaagt volgens de bepalingen van de artikelen 63, 252, 302 en volgende, 316 en volgende, 321 en volgende en 266 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Behalve de uitzonderingen voorzien door de wet of door onderhavige statuten worden de besluiten van de algemene vergadering genomen bij meerderheid van stemmen.

De aandeelhouders kunnen éénparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

leder vennoot mag op de vergadering zelf stemmen of zich laten vertegenwoordigen door een ander vennoot,

Elk aandeel geeft recht op één stem.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar,

WINSTVERDELING

Het resultaat wordt als volgt verdeeld

a. minstens vijf ten honderd is bestemd voor de wettelijke reserve ; deze storting is niet meer verplichtend wanneer voornoemd reservefonds tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt ;

b. het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering, die er de bestemming van bepaalt. VEREFFENING

Na aanzuivering van aile schulden en lasten en van de vereffeningskosten of consignatie die voor deze regelingen werd gedaan, wordt het netto aktief, onder alle aandelen gelijkelijk verdeeld, mits deze laatsten allen in dezelfde mate volgestort zijn.

9) De algemene vergadering beslist een bijzondere volmacht te verlenen aan de naamloze vennootschap Fiduver & Partners te Vilvoorde, Mechelsesteenweg 311, teneinde de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de B.T.W., alsook tegenover de diensten van het ondernemingsloket, de kruispuntbank, de administratie van het handelsregister of het register der burgerlijke vennootschappen en de kamer van ambachten en neringen teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren,

VOOR EENSLUIDENDE ANALYTISCH UITTREKSEL

Toon Bieseman, notaris

Tegelijk hiermee neergelegd : uitgifte, lijst vennootschapsakten, verslag zaakvoerder en staat van actief en passief, verslagen bedrijfsrevisor



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2013 - Annexes du Moniteur belge











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/01/2011
ÿþLaE;z

~

Moa 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

3 DEC. 2010

BRUSSQ

Griffie

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso ; Naam en handtekening.

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : R-Image

Rechtsvorm : Vennaotschap onder Firma (VOF)

Zetel : Putteveld 36 te 1860 Meise

Onderwerp akte : Oprichting

Uittreksel uit de oprichtingsakte van 1411212010.

Zijn verschenen:

1) Van Rompaey Roland ( NN 501128 183 07) wonende te 1860 Meise in de Putteveld 36; en

2) Van Rompaey Mieke ( NN 860706 242 75) wonende te 1880 Kapellen-op-den-Bos in de Otto de Maeyerstraat 3.

Artikel 1

De verschijners verklaren hierbij over te gaan tot oprichting van een handelsvennootschap onder de vorm

van een Vennootschap onder Firma (V.O.F.) onder de benaming R-Image VOF.

Artikel 2

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 160 Meise in de Putteveld 36.

De zaakvoerders zijn gemachtigd bestuurszetels, bijhuizen, agentschappen, zowel in België als in het

buitenland, op te richten.

Artikel 3

De vennootschap heeft tot doel

-Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

-De vennootschap mag in België en in het buitenland alle verrichtingen van onroerende en roerende aard aankopen en verkopen, bouwen en verbouwen, huren en verhuren en ter beschikking stellen ) voor eigen beheer doen.

-De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële handelingen van roerende aard uitoefenen, hierin begrepen commissies in ontvangst nemen, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel.

-De vennootschap mag eveneens belangen nemen in vennootschappen die een gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, teneinde de realisatie van haar eigen maatschappelijk doel te bevorderen.

-Zij kan bij wijze van inbreng, overdracht, samensmelting, inschrijving, participatie, financiële tussenkomst of op een ander wijze zich interesseren in alle vennootschappen, ondernemingen die een gelijkaardig of verwant doel hebben of die van die aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

-De vennootschap kan in het algeméen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichting in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

-De participatie onder welke vorm ook, in de oprichting, de ontwikkeling, omvorming en controle van alle ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, financiële of andere; de verwerving van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, aankoopoptie, verhandeling of op iedere andere wijze.

-Consulting op het gebied van het beheer, management en marketing.

-Onderneming in onroerende goederen, welke onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding, het beheer, de borgstelling, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de huur en de verhuur, het doen bouwen en

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2011- Annexes du Moniteur belge

 .

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2011- Annexes du Moniteur belge

verbouwen, de procuratie en het makelen in onroerende goederen, evenals de onroerende verhandelingen in de meest brede zin, met inbegrip van onroerende leasing.

-Het patrimonium van de vennootschap te beheren en oordeelkundig uit te breiden. Binnen het kader van haar maatschappelijk doel zal de vennootschap mogen overgaan tot het aankopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, verhuren of in huur nemen van onroerende goederen al dan niet gemeubeld.

-De vennootschap mag zich borg stellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren voor verbintenissen door derde personen aangegaan.

-Zij mag eveneens al haar andere goederen, met inbegrip van handelsfonds in pand geven en aval verlenen in het voordeel van derden.

-Het bedrijfsbeheer van vennootschappen en instellingen, zowel in België als in het buitenland.

-Zij mag functies uitoefenen van bestuurder of zaakvoerder in alle andere vennootschappen.

-Zij kan belangen nemen door inbreng, fusie, inschrijving of op gelijk welke andere wijze, in alle zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen met een identiek doel, gelijklopend of samenhangend doel. -Dit alles voor eigen rekening als voor rekening van derden of bij deelneming.

-Zij mag verder alle verrichtingen doen die met het voorgaande in verband staan, met inbegrip van deelname in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan alle rechtshandelingen en daden stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel. Zij kan dit doen voor eigen rekening en voor rekening van derden.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen aan of belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard. Zij kan alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan of toestaan, en kan zich voor derden borgstellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Artikel 4

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur.

Verbintenissen aangegaan namens de vennootschap in oprichting worden geacht in naam en voor rekening te zijn aangegaan van de vennootschap.

Artikel 5

Van Rompaey Roland, voornoemd, brengt in de vennootschap 950,00 Euro in.

In gemeen overleg worden hem hiervoor 95 aandelen van de 100 aandelen toegekend.

Van Rompaey Mieke, voornoemd, brengt in de vennootschap 50,00 Euro in.

In gemeen overleg worden haar hiervoor 5 aandelen van de 100 aandelen toegekend.

Bijgevolg wordt het maatschappelijk kapitaal gebracht op 1.000,00 Euro, vertegenwoordigd door 100 aandelen, volledig volstort op rekening 363-0820701-24.

Artikel 6

Voor iedere vennoot mag een rekening-courant geopend worden waarin alle sommen die ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn, gebracht worden. Zij zullen recht geven op een intrest berekend tegen de wettelijke intrestvoet.

Wanneer de behoeften van de vennootschap een storting op deze rekening-courant nodig maken, zal deze storting door iedere vennoot gedaan worden in verhouding met het aantal aandelen in zijn bezit, tenzij er anders over beslist wordt.

Artikel 7

Buiten de toestemming van alle medevennoten mogen de vennoten hun rechten in de vennootschap niet

overdragen, noch opdracht geven aan een derde om hen in de vennootschap te vertegenwoordigen.

Artikel 8

Iedere vennoot beschikt over de maatschappelijke handtekening, maar hij zal er enkel gebruik mogen van maken voor de zaken die het doel van de vennootschap uitmaken. Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, afzonderlijk optredend, die in naam van de vennootschap alle handelingen mogen stellen die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatsschappelijk doel.

Worden tot zaakvoerders benoemd voor de duur van de vennootschap:

- Van Rompaey Roland, onbezoldigde zaakvoerder, voornoemd

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Artikel 9

De vennoten zullen al hun tijd en al hun zorgen aan de maatschappelijke zaken besteden. Zolang de

vennootschap duurt, zullen zij zich onthouden van elke rechtstreekse of onrechtstreekse deelneming aan enige

" handels- of nijverheidsondememing van dezelfde aard tenzij in gemeen overleg met de vennoten.

Artikel 10

De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden op de derde maandag van de maand mei om 16 uur. Indien deze dag op een wettelijke feestdag valt, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Artikel 11

Het boekjaar begint op 01 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Artikel 12

De nettowinst wordt tussen de vennoten verdeeld in dezelfde verhouding als het aantal aandelen in zijn bezit. De vennoten mogen bij enkele meerderheid van stemmen beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk vooraf genomen op de winsten. Zij zullen eveneens, bij enkele meerderheid van stemmen, mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij boven op de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

Artikel 13

Bij beslissing van de vennoten met tweederde-meerderheid kan aan iedere vennoot boven op zijn aandeel in de winst, een vergoeding worden toegekend die voor elkeen zal bepaald worden volgens de aard van zijn werkzaamheden in de vennootschap. Deze vergoedingen zullen als wedden of vertegenwoordigingskosten bij de algemene onkosten gerekend worden.

De eenmaal toegekende vergoeding kan later niet meer gewijzigd worden door de vergadering van vennoten buiten de toestemming van de betrokken vennoot om.

Artikel 14

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden in dezelfde evenredigheid als deze die voorzien is

voor de verdeling van de winsten.

Artikel 15

Iedere vennoot heeft het recht de vergadering van vennoten bijeen te roepen. Daartoe moet hij al zijn medevennoten uitnodigen per aangetekende brief die hij ten laatste acht dagen véér de vergadering in de post afgegeven moet hebben.

Deze brief moet de agenda vermelden.

De vergadering zal worden voorgezeten door Van Rompaey Roland of, in zijn afwezigheid, door de oudste van de aanwezige vennoten. Zij zal gehouden worden ten maatschappelijke zetel.

Ieder aandeel heeft recht op één stem, maar in geval van staking van stemmen, is die van de voorzitter beslissend. De beslissingen worden bij enkele meerderheid genomen, behoudens afwijkende bepalingen in huidige statuten. Wanneer op de eerste vergadering de meerderheid van de vennoten niet aanwezig is, zal de tweede vergadering regelmatig mogen beraadslagen en beslissen, welk ook het aantal aanwezige vennoten is. De vennoten mogen zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een medevennoot; geen enkele vennoot mag echter drager zijn van meer dan één mandaat.

Artikel 16

De ontbinding van de vennootschap zal door elke vennoot aangevraagd kunnen worden, indien de verliezen vijftig procent van het kapitaal belopen. Maar in dat geval kunnen de andere vennoten de vereffening vermijden door het aandeel van het uittredende lid over te nemen, zoals bepaald in artikel 17 hierna.

Artikel 17

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van een vennoot.

Zij blijft bestaan onder de overlevende vennoten.

De erfgenamen van de overledene zullen het deel dat aan de overledene toekomt volgens de laatste balans

die opgemaakt werd vóór het overlijden enkel in speciën kunnen opeisen.

Daarenboven zullen zij deel hebben in de winsten of de verliezen van het lopende jaar, vastgesteld

overeenkomstig artikelen 12 en 13 na sluiting van de eerste balans na het overlijden. Hierbij wordt alleen

rekening gehouden met de tijd gedurende welke de overledene nog deel uitmaakte van de vennootschap.

De rekening zal betaalbaar en eisbaar zijn in vijf jaar per vijf gelijke delen, waarvan de eerste betaling zal plaatsvinden binnen de drie maanden volgend op het opmaken van de eerste balans na het overlijden.

.r Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Artikel 18

In geen geval, op geen enkel tijdstip en om geen enkele reden, zullen de weduwe, weduwnaar of erfgenamen van een vennoot de zegels mogen laten leggen, een inventaris laten opmaken of de werkzaamheden van de vennootschap hinderen op welke wijze ook.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Artikel 19

Wanneer een vennoot wettelijk onbekwaam is of om welke redenen ook verhinderd is, kan de algemene vergadering beslissen dat hij zal ophouden deel uit te maken van de vennootschap. Zij voorziet in zijn vervanging in de bijzondere functies die hem hadden toevertrouwd. De rechten van de aldus uitgesloten vennoot worden bepaald overeenkomstig artikel 17.

Artikel 20

In geval van ontbinding van de vennootschap zal de vereffening toevertrouwd worden aan de vennoten, vereffenaar(s) aangesteld overeenkomstig artikelen 184 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. De bevoegdheid van vereffenaars wordt door deze voornoemde wetsbepalingen geregeld. Bovendien zullen zij het maatschappelijk vermogen in andere vennootschappen mogen inbrengen, zonder dat zij daartoe de instemming van de algemene vergadering hoeven te vragen.

Artikel 21

Op de netto-opbrengst van de vereffening zullen de vennoten hun inbreng terugnemen. Het saldo zal

worden verdeeld volgens de verhoudingen bepaald in artikel 12 en 13.

Het eventueel nettoverlies zal volgens dezelfde verhouding verdeeld worden onder de vennoten.

Slot- en overgangsbepalingen

Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar begint op heden en eindigt op 31 december 2011.

Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de derde maandag van de maand mei van het jaar 2012.

Deze oprichtingsakte werd door hen opgemaakt en ondertekend in minstens zoveel originelen als er partijen met onderscheiden belangen zijn en dat zij elk respectievelijk een origineel van voormelde onderhandse oprichtingsakte ontvangen hebben.

WAARVAN AKTE EN PROCES VERBAAL

Opgesteld te 1860 Meise op 14 december 2010.

Van Rompaey Roland Van Rompaey Mieke Onbezoldigde Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
R-IMAGE

Adresse
PUTTEVELD 36 1860 MEISE

Code postal : 1860
Localité : MEISE
Commune : MEISE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande