R ZEEL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : R ZEEL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.823.903

Publication

01/10/2014
ÿþ Mad Ward 17.1

[17,1~~;E In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

neergelegdtani*vangen op

2 2 SEP. 2014

ter griffie van crenêderiandstalige "^chfb_ot van -koophandel-Brussél-

i II

*1&178276*

Ondernemingsar : 0841.823.903

benaming

(voluit) : R zeel

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Weidestraat 42, 1700 Dilbeek

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontbinding

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door Meester Ingmar De Kegel, geassocieerd Notaris te Halle op 28 maart 2014 "Geregistreerd zes bladen, geen verzendingen, te Halle op 9 april 2014, register 5 boek 729, blad 14, vak 19. Ontvangen: vijftig EUR (¬ 50). De ea, Ontvanger, getekend, C. Devillé, adviseur", dat de buitengewone algemene vergadering van vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "R zeel", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1700 Dilbeek, Weidestraat 42; ingeschreven in het Rechtspersonenregister (RPR) Brussel, onder nummer 0841.823.903, na lezing van het verslag van de bedrijfsrevisor, dat besluit in de volgende termen:

"9. Besluiten

In het kader van de procedure van vereffening voorzien door het vennootschapsrecht hebben de Zaakvoerders van de BVBA R ZEEL een boekhoudkundige staat afgesloten op 31 december 2013 opgesteld die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 137.248,49 euro en een eigen vermogen van 78.629,15 euro.

De controle werd uitgevoerd onder de vorm van een beperkt nazicht,

Op grond van de controlewerkzaamheden die ik heb uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de vereffening met succes zullen gerealiseerd worden.

Opgemaakt te Dilbeek, op 27 maart 2014

(getekend)

Marc De Bremme

Bedrijfsrevisor."

Onder meer de volgende besluiten heeft genomen:

De vergadering vat de agenda aan en na beraadslaging neemt ze de volgende besluiten:

EERSTE BESLUIT: GOEDKEURING VAN DE VERSLAGEN.

De vergadering stelt vast dat er op de verslagen geen opmerkingen worden gemaakt door de vennoten; zij besluit zich aan te sluiten bij de conclusies erin vervat.

Deze verslagen worden neergelegd op de maatschappelijke zetel van de Vennootschap na "ne varietur" te zijn ondertekend door Ons, Notaris, en de comparanten.

TWEEDE BESLUIT: VERVROEGDE ONTBINDING

De vergadering besluit tot de vervroegde ontbinding van de Vennootschap en spreekt haar vereffening uit, te rekenen vanaf heden.

DERDE BESLUIT: KENNISNAME VAN HET ONTSLAG VAN DE ZAAKVOERDER

De vergadering neemt kennis van het ontslag van de heer Erzeel, Roger, geboren te Elsene op 16 januari 1952, echtgenoot van mevrouw Van Damme, Diane Suzanne Josephine, geboren te Lebbeke op 25 oktober 1945, wonende te 1700 Dilbeek, Weidestraat 42, in zijn hoedanigheid van zaakvoerder van de Vennootschap, met ingang vanaf heden en dit omwille van de ontbinding en invereffeningstelling van de Vennootschap,

VIERDE BESLUIT: BENOEMING VAN EEN VEREFFENAAR ONDER OPSCHORTENDE VOORWAARDE

De vergadering besluit vereffenaars aan te stellen onder de opschortende voorwaarde van de bevestiging en/of homologatie van de benoeming van de vereffenaars door de Rechtbank van Koophandel te Brussel.

De vergadering beslist het aantal vereffenaars vast te stellen op EEN.

Zij benoemt als vereffenaar: de heer Roger Erzeel, voornoemd,

De vergadering noteert dat de vereffenaar reeds handelingen kan stellen voorafgaandelijk aan de bevestiging van de benoeming van de vereffenaar door de Rechtbank van Koophandel, doch met het risico dat deze achteraf worden nietig verklaard.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

VIJFDE BESLUIT: MACHTIGING -

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen. Hij mag de handelingen verrichten, voorzien in artikel 187 van het Wetboek van vennootschappen zonder dat hiervoor een nieuw besluit door de algemene vergadering nodig is in de gevallen waarin dit wordt voorgeschreven.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving; hij mag verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en moet zich aan de boeken van de Vennootschap houden.

Hij mag, onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten, die hij zal bepalen, overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Behoudens bijzondere delegatie worden alle akten die de Vennootschap in liquidatie verbinden, zelfs deze waarvan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, ondertekend door de vereffenaar. De opdracht van de vereffenaar wordt kosteloos uitgeoefend.

De vereffenaar zal zich dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 189bis Wetboek van vennootschappen en bijgevolg in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandigde staat van de toestand van de vereffening moeten overzenden aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel. Deze omstandige staat dient onder andere de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen te vermelden en dient aan te geven wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening dient deze omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden te worden.

De vereffenaar zal zich eveneens dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 190 Wetboek van vennootschappen en bijgevolg vooraleer de vereffening af te sluiten aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord moeten voorleggen.

ZESDE BESLUIT: VOLMACHT AAN DÈ VEREFFENAAR

De vergadering besluit een volmacht te verlenen aan de kandidaat-vereffenaar, met recht van indeplaatsstelling, niet het oog op de indiening van een verzoekschrift bij de Rechtbank van Koophandel te Brussel teneinde de bevestiging en/of homologatie te verkrijgen van de benoeming van de kandidaat-vereffenaar.

ZEVENDE BESLUIT: BIJZONDERE VOLMACHT

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan Accountancy J. De Knijf BVBA met zetel te 1780 Wemmel, Markt 34-35, vertegenwoordigd door de heer Jos De Knijf, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

ACHTSTE BESLUIT: WIJZIGING VAN DE STATUTEN

De vergadering beslist als volgt de statuten van de Vennootschap te wijzigen, om ze in overeenstemming te brengen met de besluiten die genomen werden:

De vergadering beslist in fine van Artikel 1 van de statuten de volgende tekst toe te voegen:

"Aile documenten uitgaande van de vennootschap moeten vernielden dat zij in vereffening is gesteld."

De vergadering beslist Artikel 4 van de statuten te vervangen door de volgende tekst

"De vennootschap is opgericht op 13 december 2011 voor een onbepaalde duur. Zij werd in vereffening gesteld door een buitengewone algemene vergadering der vennoten, gehouden op 28 maart 2014."

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH U1TfREKSEL

Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd: een uitgifte van het proces-verbaal, het verslag van de zaakvoerder met staat activa-passiva, verslag bedrijfsrevisor, beschikking rechtbank betreffende bevestiging aanstelling vereffenaar.

Ingmar De Kegel

Geassocieerd notaris

Voor-

behoucien

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste Dlz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/12/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11307465*

Neergelegd

14-12-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit): R zeel

0841823903

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 1700 Dilbeek, Weidestraat 42

Onderwerp akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte, verleden voor notaris Koen Diegenant, te Halle (Buizingen), op 13 december 2011,

neergelegd ter registratie, dat:

De heer ERZEEL, Roger, geboren te Elsene op 16 januari 1952, echtgenoot van mevrouw Van Damme

Diane, wonende te 1700 Dilbeek, Weidestraat 42.

Die verklaart gehuwd te zijn onder het stelsel van gemeenschap van aanwinsten ingevolge

huwelijkscontract verleden voor notaris Frans Vanherpe te Sint-Jans-Molenbeek op 26 juli 1974, gewijzigd,

doch niet wat betreft het stelsel, ingevolge akte verleden voor ondergetekende notaris Diegenant op 26

september 2006.

een vennootschap heeft opgericht die de volgende statuten heeft aangenomen:

Artikel 1.- RECHTSVORM - NAAM.

De vennootschap is een commerciële vennootschap onder de rechtsvorm van een Besloten vennootschap

met beperkte aansprakelijkheid.

Zij draagt de benaming «R zeel».

Artikel 2.- ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1700 Dilbeek, Weidestraat 42.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan,

mits inachtneming van de taalwetgeving.

Artikel 3.- DOEL

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen

rekening:

- Handelsbemiddeling in nieuwe of gebruikte motorfietsen en bromfietsen en delen en toebehoren van

motorfietsen en bromfietsen.

- Groothandel in nieuwe of gebruikte motorrijwielen- en bromfietsen.

- Groothandel in onderdelen en accessoires van motorrijwielen- en bromfietsen.

- Overige adviesbureaus op het gebied van bedrijfsbeheer- en bedrijfsvoering.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en het beheren van een onroerend vermogen; alle

verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en

verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de

verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het

beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële

tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of

bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met

het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende

handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard

zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Artikel 5.- KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door zevenhonderd vierenveertig aandelen op naam, zonder nominale waarde,

die ieder één/zevenhonderd vierenveertigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op alle kapitaalaandelen wordt in geld ingeschreven door de heer Roger Erzeel, hetzij voor een bedrag van

achttienduizend zeshonderd euro, waarvan hij twaalfduizend vierhonderd euro heeft volstort in geldspeciën; hij

dient dus nog zesduizend tweehonderd euro te volstorten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

De inschrijver verklaart en erkent dat ieder aandeel waarop door hem werd ingeschreven, volgestort is ten belope van twee/derden.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro.

Artikel 11.- JAARVERGADERING - BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering zal gehouden worden de laatste vrijdag van de maand juni, om 20 uur.

Indien die dag een feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 23 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

Artikel 12.- OPROEPINGEN

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris worden per aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen, vijftien dagen vóór de vergadering, uitgenodigd. De brief vermeldt de agenda.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering, die zij niet bijwoonden, aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Artikel 13.- TER BESCHIKKING STELLEN VAN STUKKEN

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 23 van deze statuten, dan zal het bestuursorgaan, samen met haar rondschrijven waarvan sprake in voormeld artikel, aan de vennoten en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Artikel 14.- VERTEGENWOORDIGING

Elke vennoot kan zich op de algemene vergadering van vennoten laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, die tevens vennoot is. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Artikel 15. AANWEZIGHEIDSLIJST

Alvorens aan de vergadering deel te nemen, zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Artikel 25.- BESTUURSORGAAN.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Artikel 26.- BESTUURSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel 27.- VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Artikel 29.- BOEKJAAR - JAARREKENING - JAARVERSLAG.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van vennootschappen. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 1 van het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 30.- WINSTVERDELING

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

VERKRIJGING VAN RECHTSPERSOONLIJKHEID

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek van vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van vennootschappen.

BENOEMING VAN EEN NIET-STATUTAIR ZAAKVOERDER

Onmiddellijk heeft de oprichter beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur:

- de heer Roger ERZEEL voornoemd

hier aanwezig en die verklaart zijn mandaat te aanvaarden en die eveneens verklaart dat niets zich hiertegen verzet.

Ondergetekende notaris wijst erop dat de zaakvoerders mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen bekrachtigt. In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld vóór de ondertekening van de oprichtingsakte.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van 1 januari 2012 en zal worden afgesloten op 31 december 2012.

EERSTE JAARVERGADERING

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2013.

VOLMACHT RECHTSPERSONENREGISTER EN KRUISPUNTBANK VAN ONDERNEMINGEN

De oprichters verlenen bijzondere volmacht aan de heer Jos De Knijf, te 1780 Wemmel, Markt 34-35, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

- voor eensluidend analytisch uittreksel 

Dit uittreksel werd afgeleverd voor registratie, enkel met het oog op de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel ter vervulling van de wettelijke formaliteiten.

Tegelijk neergelegd: uitgifte van de akte

Koen Diegenant, Notaris.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 31.12.2014, NGL 03.08.2015 15379-0042-009
29/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 31.12.2015, NGL 26.08.2016 16469-0520-009

Coordonnées
R ZEEL

Adresse
WEIDESTRAAT 42 1700 DILBEEK

Code postal : 1700
Localité : DILBEEK
Commune : DILBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande