R20-CARFIX

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : R20-CARFIX
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 523.949.755

Publication

01/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.06.2014, NGL 29.09.2014 14607-0031-011
20/03/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13301731*

Neergelegd

18-03-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0523949755

Benaming (voluit): R20-Carfix

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1702 Dilbeek, Hendrik Van den Eedestraat 10

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor Not. P.BAUWENS, te Dilbeek, op datum van veertien maart tweeduizend dertien, aangeboden ter registratie, blijkt dat navolgende personen zijn overgegaan tot de oprichting van een BVBA als volgt:

1. VERSCHIJNERS :

1)De heer DE KERPEL Erwin Jules Ludwig, geboren te Jette, op 31 januari 1987, nationaal nummer

87.01.31-309.13, ongehuwd, wonende te 1702 Dilbeek (Groot-Bijgaarden), Hendrik Van den Eedestraat 10,

2) De heer VERBEECK Marc, geboren te Leuven, op 22 februari 1972, nationaal nummer 72.02.22-

313.68, ongehuwd, wonende te 1702 Dilbeek (Groot-Bijgaarden), Hendrik Van den Eedestraat 10.

2. NAAM-VORM : R20-Carfix  Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

3. ZETEL : 1702 Dilbeek  Hendrik Van den Eedestraat 10.

4. DOEL : De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, hetzij voor eigen rekening hetzij in samenwerking met andere partijen, als vertegenwoordiger, in commissie, als tussenpersoon of in deelneming met andere:

" De reconditionering van voertuigen, vlieg- en vaartuigen.

" Groot- en kleinhandel in onderhoudsproducten van bovenvermelde handelingen.

" Handel in nieuwe en tweedehandse voertuigen, landbouwtractoren en machines.

" Handel in brandstoffen, smeermiddelen en toebehoren.

" Het uitbaten van een werkplaats voor het herstellen en onderhouden van motorvoertuigen en machines met inbegrip van het koetswerk alsook het plaatsen van diverse uitrustingen en onderdelen

" Consultancy op het vlak van voertuigreconditionering en al wat hiermee verband houdt.

" Het vervangen, plaatsen, de aankoop, verkoop, export, import van ruiten en beglazingen, antennes, muziekinstallaties, open daken, en in het algemeen het transformeren en voorzien van bijkomende installaties in verband met alle motorvoertuigen.

" Het verlenen van dienstprestaties van economische en/of juridische aard, waartoe ondermeer behoren, doch zonder dat de volgende een beperkende opsomming is, het verlenen van techno-consult, algemene consultancy in de meest ruime betekenis, concessies, assistentie op gebied van management, engineering, consulting, merchandising en franchising, technisch, commercieel en administratief beheer en advies, alsook het organiseren van seminaries, beurzen, training en promotionele activiteiten en uitvoeren van studies.

" Het patrimonium van de vennootschap te beheren in de ruimste zin van het woord, en oordeelkundig uit te breiden, alle beschikbare middelen te beleggen of weder te beleggen, zowel in roerende als in onroerende goederen, en binnen dit kader overgaan tot aankopen, onderschrijven, beheren, verkopen, omruilen voor eigen rekening van aandelen, deelbewijzen en/of effecten allerlei van vennootschappen en/of verenigingen eender welke, alsmede van andere roerende en/of onroerende waarden, tegoeden en/of vorderingen.

" Het beheer van een onroerend vermogen, al dan niet gemeubeld. Zij mag in dit verband alle verrichtingen van aankoop, bouw, verandering, inrichting, verhuring, onderhuur, ruil en verkoop van alle onroerende goederen uitvoeren en dit zowel van het vruchtgebruik, blote eigendom als de volle eigendom.

" De aankoop, oprichting, de verbouwing, de verkoop, de verhuur en onderhuur, de erfpacht, de concessie en uitbating, onder gelijk welke vorm, van alle handelszaken en alle roerende en onroerende goederen en rechten.

" Verhuring, onderhoud van alle soorten materieel, gereedschap, machines en installaties

" Alle licenties, brevetten en merken nemen en uitbaten, alle zelfs niet gebrevetteerde kennis en technieken valoriseren.

" Het optreden als tussenpersoon in de handel, dit in de meest ruime zin.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

·ð Het beleggen in onroerende waarden en het aankopen van financiële instrumenten van welke aard ook.

·ð De vennootschap mag alle roerende en onroerende, industriële, commerciële of financiële verrichtingen doorvoeren die in verband staan met haar voorwerp en alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

·ð De vennootschap mag leningen verrichten aan derden of waarborgen stellen voor derden.

·ð De vennootschap mag zakelijke of persoonlijke borgen stellen in het voordeel van derden.

·ð Alle opsommingen zijn in de ruimste zin te interpreteren, zonder dat deze op enigerlei wijze beperkend wezen.

·ð De vennootschap kan zowel in België als in het buitenland voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, alle om het even welke verrichtingen uitvoeren nodig of nuttig voor de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

·ð Zij kan door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, samenwerking, financiële tussenkomst of afspraak deelnemen in alle andere Belgische en buitenlandse vennootschappen, instellingen of ondernemingen, ongeacht of zij opgericht zijn of nog moeten opgericht worden.

·ð De vennootschap kan tevens het mandaat van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere Belgische en/of buitenlandse vennootschappen waarnemen.

·ð De vennootschap kan op alle mogelijke wijzen interesse nemen in alle zaken, vennootschappen of ondernemingen die een gelijkaardig doel hebben of die van aard zijn de ontwikkeling van de onderneming te bevorderen.

·ð Ingeval de uitvoering van bepaalde handelingen onderworpen zou zijn aan voorafgaande voorwaarden wat betreft van toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar handelingen, met betrekking tot de betreffende prestaties, uitstellen tot op het ogenblik van voldoening van de nodige voorwaarden.

·ð Zij kan eveneens het mandaat uitoefenen van zaakvoerder of bestuurder in andere vennootschappen. Zij mag deelnemen aan, belangen nemen in andere zaken, of vennootschappen dewelke ene gelijkaardig doel hebben of er betrekking op hebben of die van aard zijn de ontwikkeling van haar doel te bevorderen.

In het algemeen mag de vennootschap alle handels-, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten, die geheel of gedeeltelijk het doel van de vennootschap aanbelangen of die de verwezenlijking ervan zouden vergemakkelijken of uitbreiden.

5.KAPITAAL : ¬ 18.600,00 vert. door honderd (100) aandelen zavnw. Onderschreven en volstort in speciën voor ¬ 6.200,00 bij de ING als volgt: door de comparant sub 1 op negenennegentig (99) aandelen, zijnde ¬ 6.138,00 en voor de comparant sub 2 op één (1) aandeel, zijnde ¬ 62,00.

6. BESTUUR : De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders al of niet vennoten; De enige zaakvoerder of de zaakvoerders hebben individueel de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, in het kader van het maatschappelijk doel. Ieder zaakvoerder is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte. De zaakvoerders beschikken elk afzonderlijk over al de bevoegdheden die door de statuten aan de zaakvoerder worden toegekend.

7. JAARVERGADERING : De vierde vrijdag van de maand juni om 18 uur - elk aandeel geeft recht op 1 stem. 8.BOEKJAAR : 01/01 - 31/12

Reserves-Winst: Het netto-resultaat van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene kosten van alle aard en sociale lasten, gebeurlijke interesten aan de schuldeisers-vennoten, bezoldigingen van de zaakvoerder en commissarissen en noodzakelijke afschrijvingen, vormt de zuivere winst van het boekjaar. Op deze winst zal er jaarlijks minstens vijf ten honderd afgenomen worden met het oog op de vorming van het wettelijk reservefonds, totdat dit reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het overige zal uitgekeerd worden aan alle aandelen. De jaarvergadering kan echter, overeenkomstig de toepasselijke artikelen in het wetboek van vennootschappen binnen dezelfde perken, elke andere wijze van verdeling van de winst aannemen, na de

afneming voor de wettelijke reserve, bij eenvoudige meerderheid van stemmen en aandelen. Vereffening :

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid der stemmen.

Overgangsmaatregelen:

3) het eerste boekjaar aanvangt op heden en eindigt op 31 december 2013.

4) de eerste jaarvergadering plaats zal hebben op de vierde vrijdag van de maand juni om 18 uur in het jaar 2014.

5) de comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf heden. Deze overname zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

V. BENOEMINGEN

En bij onafgebroken schrijven, na dit vastleggen van de statuten en het oprichten van de vennootschap, zijn de verschijnende partijen in buitengewone algemene vergadering der vennoten verenigd.

Luik B - Vervolg

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen het aantal zaakvoerders op één te bepalen en benoemt tot die functie:

De Heer DE KERPEL Erwin, geboren op eenendertig januari duizend negenhonderdzevenentachtig, te Jette, nationaal nummer 870131-309-13, wonende te 1702 Dilbeek Hendrik Van den Eedestraat 10, die aanvaardt.

De duur van zijn mandaat is onbeperkt, en zijn afzetting kan plaatshebben met eenvoudige meerderheid van stemmen.

Zijn mandaat is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering hiervan afwijkt.

Hij beschikt over al de bevoegdheden die door de statuten aan de zaakvoerder worden toegekend.

De zaakvoerder wordt onder andere belast met het dagelijks bestuur van de vennootschap; hij beschikt over de maatschappelijke handtekening, voor alle daden van het dagelijks bestuur.

In die omstandigheden kan hij onder andere alle rekeningen openen bij de banken of bij het bestuur der postchecks, op de geopende of te openen rekeningen alle verrichtingen doen, zelfs zonder provisionering van de rekeningen, alle rekeninguittreksels tot goedkeuring ondertekenen, de rekeningen opzeggen of afsluiten en het saldo innen.

Zijn handtekening volstaat eveneens om kwijting te geven aan het bestuur der spoorwegen, posterijen, telegraaf, telefoon, postchecks en andere besturen, welke ook het bedrag weze.

Volmacht

De oprichters geven bijzondere volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Ad-Ministerie Bvba , Brusselsesteenweg 70/A te 1860 Meise, vertegenwoordigd door Adriaan de Leeuw, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling alle mogelijke of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen zoals voor de inschrijvingen van de onderneming bij de KBO, aanvraag registratienummer en alle andere mogelijke instellingen.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL, afgeleverd op vrij papier, uitsluitend dienende tot publicatie in de

Bijlagen voor het Belgisch Staatsblad.

AANHANGSELS :

1 uittreksel

1 expeditie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

02/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 29.09.2015 15616-0554-011
05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 29.07.2016, NGL 31.08.2016 16536-0259-012

Coordonnées
R20-CARFIX

Adresse
HENDRIK VAN DEN EEDESTRAAT 10 1702 GROOT-BIJGAARDEN

Code postal : 1702
Localité : Groot-Bijgaarden
Commune : DILBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande