RAEYEN IT SERVICES, AFGEKORT : R-IT-S

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : RAEYEN IT SERVICES, AFGEKORT : R-IT-S
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 865.561.286

Publication

08/10/2014
ÿþ' Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neeriegging ter griffie van de akte

v

beh

aa

Be

Sta;

NEERGElEGO

2 9 SEP. ?014

Griffie Rechtbank van Koophandel

f.en.

Ondernetningsnr : Benaming 0865.561.286

(Ioluat) . Raeyen IT Services

(verkort) R-1T-S

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3270 Scherpenheuvel-Zichem (Scherpenheuvel), Lijsterlaan 5 (volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING  AFSLUITING VEREFFENING

Het blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notarié Pierre-Charles Simonart te Tienen, op 12 september 2014, dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van Raeyen IT Services, Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, met zetel te 3270 Scherpenheuvel-Zichem (Scherpenheuvel), Lijsterlaan 5, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Leuven onder het nummer BTW BE 0865.561.286, opgericht bij onderhandse akte gedagtekend op één juni tweeduizend en vier, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van elf juni tweeduizend en vier onder het nummer 04085894, waarvan de statuten werden gewijzigd voor de laatste maal bij proces-verbaal opgesteld door notaris Christel Meuris te Scherpenheuvel op achtentwintig augustus tweeduizend en acht, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op tweeëntwintig september tweeduizend en acht onder nummer 08151696;

de volgende beslissingen heeft genomen:

Eerste beslissing

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgesteld docr de zaakvoerder, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap en van het verslag opgesteld door voornoemde bedrijfsrevisor,

Het verslag van de zaakvoerder geeft een toelichting bij de voorgestelde ontbinding van de vennootschap; bij dit verslag is een samenvattende staat gevoegd over de actieve en passieve toestand van de vennootschap afgesloten op 31 augustus 2014.

is hier tussengekomen, de zaakvoerder, die verklaart dat zich geen wijzigingen hebben voorgedaan tussen de datum waarop de staat van actief en passief werd vastgesteld en vandaag, die een niet-aangezuiverde schuld zouden laten verschijnen, of in voorkomend geval dat alle schulden werden betaald of geconsigneerd.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden letterlijk als volgt:

"Tot besluit van ons onderzoek met verwijzing naar artikel 181 § 1 van Wetboek van Vennootschappen, verklaart ondergetekende, Andy Alaerts Bedrijfsrevisor BV ovv EBVBA, vertegenwoordigd door Andy Alaerts dat de staat van activa en passiva, afgesloten per 31 augustus 2014, van de BVBA RAEYEN IT SERVICES, waarvan de maatschappelijke zetel gelegen is te 3270 Scherpenheuvel-Zichem, Lijsterlaan 5, een balanstotaal vertoont van 113.471,75 euro en een netto actief van 105.289,77 euro.

Deze staat van activa en passiva werd opgesteld in het kader van de procedure van vereffening van de vennootschap, voorzien door het vennootschapsrecht, binnen de drie maanden vocr de datum van de algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken en rekening houdend met de realisatievooruitzichten van de vereffening van de vennootschap.

Wij begrijpen dat het de bedoeling is om een uitdrukkelijke verklaring te vragen aan de vennoten om de ontbinding en de vereffening onmiddellijk af te sluiten op voorwaarde dat iedere vennoot afzonderlijk afstand doet van de termijn bepaald in artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen en dat zij zich zullen verbinden om het eventueel niet vereffend passief voor hun rekening te nemen in evenredigheid met hun aandelenbezit.

Op basis van ons beperkt onderzoek dat werd uitgevoerd volgens de vigerende normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, geeft deze Staat van Activa en Passiva, naar ons oordeel volledig, getrouw en juist de toestand van de vennootschap weer op die datum, indien de door de Zaakvoerder vooropgestelde veronderstellingen met succes kunnen gerealiseerd worden.

Wij hebben geverifieerd dat alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd.

Wij begrijpen dat de vennoten uitdrukkelijk verzaken aan hun recht om het revisoraal verslag 15 dagen voor de buitengewone algemene vergadering der vennoten te ontvangen.

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

~

* Váo

behouden

aan hot

Belgisch

Staatsblad

Dit verslag werd opgesteld in het kader van artikel 181 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen teneinde de vennoten toe te laten zich uit te spreken over het voorstel tot liquidatie. Onderhavig verslag mag en kan dan ook niet voor andere doeleinden worden aangewend. Er zijn geen andere inlichtingen die wij ter voorlichting van de vennoten of derden onontbeerlijk achten.

Opgesteld ter goeder trouw, Diest, 11 september 2014.

(getekend)

Andy Alaerts Bedrijfsrevisor Burg Vennootschap ow EBVBA

Vertegenwoordigd door Andy Alaerts, Bedrijfsrevisor."

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en staat van activa en passiva en er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen.

Tweede beslissing

De vergadering besluit tot de ontbinding van de vennootschap en spreekt haar vereffening uit, te rekenen vanaf heden. De vennootschap zal enkel nog bestaan voor de noodwendigheden van haar vereffening.

Vervolgens wordt door de vergadering vastgesteld dat aile schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd en dit mede op basis van de staat van actief en passief de dato 31 augustus 2014. Voor zoveel als nodig hebben comparanten aan de algemene vergadering het betalingsbewijs voorgelegd van de kosten en honoraria van voormelde bedrijfsrevisor en ondergetekende notaris.

De algemene vergadering concludeert vervolgens dat de vennootschap in feite nu reeds vereffend is, en dat er volgens haar geen bezwaar bestaat dit ook als dusdanig te laten acteren. Zijn hier dan tussengekomen, de , aandeelhouders, die er zich toe verbinden persoonlijk te zorgen voor de betaling van de eventuele op heden nog niet bekende schulden die zouden kunnen opduiken, tot beloop van het verkregen actief. Ondergetekende , notaris heeft erop gewezen dat zij er bijgevolg belang bij hebben de boedels gescheiden te houden.

De algemene vergadering stelt dan dat het volgens haar geen zin heeft nog een vereffenaar te benoemen, en adviseert de vergadering dadelijk de definitieve sluiting van de vereffening uit te spreken, daar voldaan is aan alle voorwaarden van artikel 184§5 van het Wetboek van Vennootschappen.

Na beraadslaging verzaakt iedere aandeelhouder afzonderlijk aan de termijn van één maand voorzien in artikel 194 van het Wetboek van vennootschappen.

De vergadering stelt bijgevolg dan ook de volledige sluiting van de vereffening vast.

Derde beslissing

De vergadering neemt kennis van het feit dat ingevolge de beslissing tot ontbinding die voorafgaat, voormelde zaakvoerder, de heer RAEYEN Luc Marie Louis, wonende te 3270 Scherpenheuvel-Zichem, ' Lijsterlaan 5, van rechtswege ontslagnemend is. Zij verleent tevens de voorgestelde kwijting.

Vierde beslissing

De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en bewaard gedurende de bij de wet verplichte termijn van vijf jaar op volgende adres: 3270 Scherpenheuvel- Zichem, Lijsterlaan 5.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift van de akte, verslag van de zaakvoerder reet staat van actief en passief en verslag van de bedrijfsrevisor,

Meester Pierre-Charles SIMONART, geassocieerd notaris te Tienen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto , Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 06.12.2013, NGL 12.02.2014 14034-0001-010
20/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 07.12.2012, NGL 13.02.2013 13036-0339-010
01/03/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 02.12.2011, NGL 22.02.2012 12045-0082-010
13/09/2011
ÿþ nood 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

t~ Leuven, de 0 1 SEP, 2011

DE,F I F1ER,

ra le

IYIIIIIIIIIVIIIYIAII Ihllml~ll~

*11138365*

Vo beho aan Belg staat:

YI

Ondernemingsnr : 0865.561.286

Benaming

(voluit) : RAEYEN IT SERVICES

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : LIJSTERLAAN 5 TE 3270 SCHERPENHEUVEL

Onderwerp akte ; ONTSLAG - BENOEMING

Ingevolge buitengewone algemene vergadering gehouden ten maatschappelijke zetel op 31 augustus 2011, werd unaniem beslist om het ontslag van mejuffrouw Raeyen Laurie als zaakvoerder vanaf 1 september 2011 en de benoeming van de Heer Raeyen Luc als zaakvoerder met een onbezoldigd mandaat vanaf 1 september, 2011 te aanvaarden.

Mejuffrouw Raeyen Laurie

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vernielden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

09/03/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 03.12.2010, NGL 28.02.2011 11051-0059-010
20/01/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 04.12.2009, NGL 30.12.2009 09917-0051-010
24/11/2008 : ME. - JAARREKENING 31.05.2008, GGK 17.10.2008, NGL 17.11.2008 08817-0174-010
27/11/2007 : ME. - JAARREKENING 31.05.2007, GGK 22.10.2007, NGL 22.11.2007 07802-0236-013
23/11/2006 : ME. - JAARREKENING 31.05.2006, GGK 20.10.2006, NGL 20.11.2006 06876-3716-013
01/12/2005 : ME. - JAARREKENING 31.05.2005, GGK 28.10.2005, NGL 29.11.2005 05876-0208-013

Coordonnées
RAEYEN IT SERVICES, AFGEKORT : R-IT-S

Adresse
LIJSTERLAAN 5 3270 SCHERPENHEUVEL

Code postal : 3270
Localité : Scherpenheuvel
Commune : SCHERPENHEUVEL-ZICHEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande