RALLYE SINT-VEROON, AFGEKORT : RSV

Association sans but lucratif


Dénomination : RALLYE SINT-VEROON, AFGEKORT : RSV
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 832.334.432

Publication

10/01/2011
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

voor-behoude aan hel Belgiscl Staatsbh

111

111

" 11005291*

BRUSSEL

0 -12- 2010

Griffie

Ondememingsnr : S 3i. 3J.4 1/2f

Benaming

(voluit) : Rallye Sint-Veroon

(verkort) : "RSV"

Rechtsvorm : Vereniging zonder Winstoogmerk

Zetel : Populierenstraat 3 1502 Lembeek

Onderwerp akte : Oprichting 28-12-2010

Artikel 1: Stichters van de vereniging :

Debusscher Walter(Belg), Mussenberg 61, 1502 Lembeek, geboren Halle op 30-05-1978

Desmecht Frederic(Belg), Arthur Puesstraat 316, 1502 Lembeek, geboren te Halle op 04-03-1978 Pé Serge(Belg), Twaalfbundel 15 , 1502 Lembeek , geboren te Halle op 21-05-1968

Vanderheyden Kenny(Beig), Populierenstraat 3, 1502 Lembeek, geboren te Halle op 06-02-1980 Boschmans Steven(Belg), Wittendreef 38, 1502 Lembeek, geboren te Halle op 03-10-1985 Paridaens Lesley(Belg), Populierenstraat 3 , 1502 Lembeek, geboren te Halle op 10-07-1980

Artikel 2:

De naam van de vereniging zonder winstoogmerk luidt : Rallye Sint-Veroon Of afgekort "RSV", en is opgericht voor Onbepaalde duur.

Artikel 3:

De maatschappelijke zetel van de vereniging is gevestigd te Populierenstraat 3, 1502 Lembeek, gelegen' in het gerechterlijk arrondissement Brussel. De zetel kan binnen het gerechterlijk arrondissement gewijzigd worden bij een eenvoudige beslissing van de raad van bestuur.

Artikel 4:

De vereniging heeft als doel de organisatie van de Sint-Hubertus viering van Lembeek(1502) op zich te, nemen. Om dit doel te bereiken kan de vereniging ook andere activiteiten organiseren.

De vereniging mag rechtstreeks of onrechtstreeks alles doen wat bevorderlijk is voor de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Sint-Hubertus is de patroonheilige van de jacht, een jaarlijkse optocht met paarden ten zijner ere wordt in Lembeek net zoals op vele andere locaties georganiseerd.

Artikel 5:

De vereniging telt minstens drie effectieve leden.

De vereniging zal naast bestuursleden(Actieve leden) ook helpende leden(Passieve leden) tellen. Op last van de raad van bestuur wordt jaarlijks, binnen de maand na de algemene vergadering een alfabetisch gerangschikte geactualiseerde lijst van alle leden neergelegd op de bevoegde Griffie

Artikel 6:

Helpende leden(Passieve leden) zullen helpen bij het realiseren van het doel van de vereniging. Hiervoor zijn ze vrijgesteld van lidgeld. De vereniging zal dus geen inkomsten vergaren uit lidgelden van actieve of passieve leden.

Helpende leden hebben op geen enkel moment beslissingrecht in naam van de vereniging en kunnen niet meestemmen bij beslissingen op de algemene vergadering. Helpende leden kunnen ten aller tijde opgenomen worden als bestuurlid in de raad van bestuur van de vereniging mits een meerderheid van 4/5de van stemmen in de algemene vergadering.

Helpende leden kunnen geen compensatie vragen voor geboden hulp.

Actieve leden kunnen uitgesloten worden met een meerderheid van 2/3de van de stemmen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

1ln.c.. "

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

M0D 2.2

Luik B - Vervolg

Artikel 7:

Elk lid kan ten aller tijde uit de vereniging treden door schriftelijk zijn ontslag in te dienen bij de voorzitter van

de raad van bestuur.

Artikel 8:

De Algemene vergadering wordt bijeengeroepen door de raad van bestuur of wanneer één vijfde van de leden dat vraagt. Het bijeenroepen gebeurt met een schriftelijke oproeping per gewone brief of email verzonden aan alle bestuursleden. De termijn voor een bijeenroeping is tenminste 8 dagen.

De algemene vergadering zal plaatsvinden telkens op het einde van het kalenderjaar in de maand December. Wijzigingen voortvloeiend uit deze algemene vergadering zullen neergelegd worden op de bevoegde Griffie telkens bij aanvang van het nieuwe kalenderjaar.

De raad is gehouden jaarlijks de resultaten van de boekhouding bekend te maken onder zijn leden en over te maken aan de Griffie.

De raad van bestuur vergadert rechtsgeldig wanneer meer dan helft van de leden aanwezig zijn.

Voor alle beslissingen of wijzigingen genomen door de raad van bestuur van de vereniging is een 2/3de meerderheid nodig. Behalve voor de toetreding van helpende leden als bestuurleden is een 4/5de meerderheid nodig.

De raad van bestuur wordt benoemd voor een periode van onbepaalde. Hun mandaat vangt aan bij de opstart van de vereniging.(Opstart dienstjaar)

De voorzitter vertegenwoordigt de raad van bestuur van de vereniging. De voorzitter zit tevens de raad van , bestuur voor.

Deze kiezen dan op een uitzonderlijke algemene vergadering een vervanger.

Beslissingen genomen door de raad van bestuur worden opgetekend in een register en is op vraag van de actieve leden altijd inkijkbaar.

Artikel 9:

Het dienstjaar van de vereniging vangt aan op één januari en eindigt op éénendertig december van datzelfde jaar.

Op last van de raad van bestuur dienen de rekeningen van het vorige dienstjaar en de begroting van het komende jaar aan de goedkeuring van de jaarlijkse algemene vergadering te zijn onderworpen en nadien neergelegd worden bij op Griffie.

Ook krijgen alle actieve leden per brief of email een kopie van de genomen beslissingen op de algemene vergadering.

Artikel 10:

Wijzigingen aan deze statuten kunnen door de algemene vergadering worden aangebracht mits een 2/3de meerderheid van de stemmen tijdens de algemene vergadering. Indien de wijziging betrekking heeft op het doel van de vereniging is een 4/5de stemquorum nodig.

Artikel 11:

Op last van de algemene vergadering kan de vereniging worden ontbonden volgens een 4/5de meerderheid

van stemmen tijdens de algemene vergadering door de raad van bestuur.

Artikel 12:

De vereniging is opgericht voor onbepaalde tijd. Bij ontbinding en liquidatie zal de algemene vergadering het netto actief overdragen aan een andere organisme zonder winstoogmerk die een belangen loze doelstelling nastreeft.

Artikel 13:

Aansluitend aan de oprichting hunner vereniging , verenigd in voltallige algemene vergadering, besluiten al

de leden met éénvormigheid van stemmen te benoemen tot bestuurders(Actieve leden):

Debusscher Walter(Belg), Mussenberg 61, 1502 Lembeek, geboren Halle op 30-05-1978

Desmecht Frederic(Belg), Arthur Puesstraat 316, 1502 Lembeek, geboren te Halle op 04-03-1978 Pé Serge(Belg), Twaalfbundel 15 , 1502 Lembeek , geboren te Halle op 21-05-1968

Vanderheyden Kenny(Belg), Populierenstraat 3, 1502 Lembeek, geboren te Halle op 06-02-1980 Boschmans Steven(Belg), Wittendreef 38, 1502 Lembeek, geboren te Halle op 03-10-1985

Deze hebben aangesteld als:

Voorzitter: Frederic Desmecht

Ondervoorzitter: Walter Debusscher

Penningmeester: Kenny Vanderheyden

Secretaris: Steven Boschmans

Public Relations: Serge Pé

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
RALLYE SINT-VEROON, AFGEKORT : RSV

Adresse
POPULIERENSTRAAT 3 1502 LEMBEEK

Code postal : 1502
Localité : Lembeek
Commune : HALLE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande