RANDSTAD SOCIAAL SECRETARIAAT, AFGEKORT : R.S.S.

Association sans but lucratif


Dénomination : RANDSTAD SOCIAAL SECRETARIAAT, AFGEKORT : R.S.S.
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 407.588.654

Publication

25/10/2013
ÿþMOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

1111111ROplj11111111

Neergelegd ter

onfjfe ~:rr

Rechtbank van Koophande, te Leuven

DE GRIFFIEZ, 2013

Griffie

Ondernemingsar : 0407.588.654

Benaming

(voluit) : RANDSTAD SOCIAAL SECRETARIAAT

(verkort) : RSS

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Interleuvenlaan 46 - 3001 Heverlee

Onderwerp akte : Naamswijziging

Uit het verslag van de algemene vergadering van de leden , gehouden op 25 september 2013 blijkt :

" de algemene vergadering bevestigt en keurt unaniem goed volgende naamswijziging : RANDSTAD SOCIAAL SECRETARIAAT VZW (RSS) door Sociaal Secretariaat EASYPAY VZW - Secrétariat Social EASYPAY ASBL.

De leden besluiten om bijzondere volmacht, met mogelijkheid van de indeplaatsstelling, toe te kennen aan Ele Pareit. De volmachtdrager is bevoegd om individueel te handelen en om Sociaal Secretariaat EASYPAY VZW te vertegenwoordigen met betrekking tot het vervullen van de neerteggings- en bekend-makingsverplchtingen. Deze volmacht houdt in dat de volmachtdrager alle documenten, instrumenten, handelingen en formaliteiten kan opstellen, uitvoeren en ondertekenen alsook alle noodzakelijke en nuttige handelingen kan stelten die verband houden met deze neerleggings- en bekendmakingsverplchtigingen, met inbegrip van, maar niet beperkt tot, de neerlegging van voornoemde besluitvorming op de bevoegde griffie met het oog op de publicatie ervan in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad. "

Els Pareit

volmachtdrager

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging. stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

23/09/2013
ÿþ MDD 2,2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Neergelegd ter grittle ddlr

Rechtbank van Koop a et

te Leuven, de 1 ~ ~~iD. 2013

DE ~ .R~FIER,

urn -rie

Enp













Ondernemingsar : 0407.588.654

Benaming

(voluit) : RANDSTAD SOCIAAL SECRETARIAAT

(verkort) : RSS

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Interleuvenlaan 46 - 3001 Leuven

Onderwerp akte : ontslag en benoeming bestuurders - statutenwijziging

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering gehouden op 3 september 2013 blijkt:

"De leden besluiten tot erkenning van het ontslag van de volgende personen als bestuurder van de VZW

Randstad sociaal secretariaat met onmiddellijke ingang :

- Randstad Group Belgium NV, vertegenwoordigd door de heer Raf Gerard;

- Randstad Belgium NV, vertegenwoordigd ddor de heer Geert Vanherwegen;

- B-Bridge NV, vertegenwoordigd door mevrouw Regine De Wilde;

- Randstad Professionals NV, vertegenwoordigd door de heer Marc Van Harneveldt.

De leden besluiten tot de goedkeuring van de nieuwe statuten, zoals opgenomen hierna ,Deze zullen

onmiddellijk van kracht worden en de huidige statuten vervangen :

Artikel 9 wordt vervangen als volgt :

- het bestuur van de vereniging is toevertrouwd aan een raad van bestuur van zes bestuurders. Twee

bestuurders worden benoemd op voordracht van Voka - Kamer van Koophandel arrondissement Leuven VZW

(hierna "Kamer Leuven"). Vier bestuurders worden benoemd op voordracht van Easypay NV (hierna

"Easypay"). Zij worden door de algemene vergadering bij eenvoudige meerderheid benoemd en ontslagen. Het

mandaat van bestuurder is onbezoldigd.

Artikel 11 wordt Randstad vervangen door Easypay NV.

Artikel 15 wordt Randstad vervangen door Easypay NV.

De leden besluiten tot benoeming van de volgende rechtspersonen als bestuurder van RSS, met

onmiddelijke ingang :

- Easypay NV;

- P-Invest NV;

- Easy-Services NV;

- Easytime NV.

het bestuurdersmandaat is onbezoldigd.

De leden besluiten tot verlenen van voorlopige kwijting aan de ontsfagnemende bestuurders voor de uitoefening van hun mandaat tot op de datum van vandaag. De eerstvolgende algemene vergadering van de leden die besluit over de goedkeuring van de jaarrekening zal zich uitspreken over het definitief verlenen van kwijting aan deze bestuurders,

De leden besluiten dat vanaf heden RSS enkel nog de naam R.S.S. zal gebruiken en niet langer gebruik zal maken van de naam en het logo van Randstad groep of de met de Randstad groep verbonden entiteiten in afwachting van de definitieve naamswijziging na het bekomen van de nodige goedkeuring.

Hierna de gecoordineerde statuten, inclusief de bovengenoemde wijzigingen

Samengeordende en gewijzigde statuten ingevolge de algemene vergadering van 3 september 2013

HOOFDSTUK I. -- Doel, benaming, zetel, duur

Artikel 1. De Vereniging heeft tot doel, in naam en voor rekening van de werkelijke leden en van de toegetreden leden, aile of een gedeelte van de formaliteiten te vervullen welke hun worden opgelegd door de wettelijke of reglementaire voorschriften van sociale of fiscale aard of andere, meer specifiek met betrekking tot de tewerkstelling van personeel.

Op de laatste blz. ver Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2013 - Annexes du Moniteur belge MOD 2.2

De werking van deze dienst wordt bepaald door een regelement van inwendige orde, vastgesteld door de raad van bestuur, dat de omvang en de aard van de diensten bepaalt, alsmede de bijdragen verschuldigd bij toepassing van artikel 26 der onderhavige statuten.

De Vereniging beoogt hiermee de belangen van handel en nijverheid te behartigen in België en Vlaanderen in het algemeen, en in de regio Leuven in het bijzonder, en de sociaal-economische ontwikkeling en welvaart ervan te bevorderen.

Daarnaast kan de Vereniging alle activiteiten ontplooien en alle handelingen stellen, daden stellen en documenten ondertekenen, tegen vergoeding of om niet, die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot de verwezenlijking van voormelde doelstellingen, en waarvan de opbrengsten zullen worden bestemd voor de verwezenlijking van hogervermelde doelstellingen.

Artikel 2. Zj heeft als benaming "Randstad Sociaal Secretariaat", vereniging zonder winstoogmerk, afgekort R S.S. vzw of RSS vzw, in het Frans "Randstad Secrétariat Social".

Artikel 3. De zetel is gevestigd in 3001 Leuven, Interleuvenlaan 46. Hij zal bij beslissing van de raad van bestuur kunnen overgebracht worden naar elke andere plaats, gelegen in het gerechtelijke arrondissement Leuven.

Artikel 4. De Vereniging is opgericht voor onbepaalde tijd. Zij kan steeds ontbonden worden.

HOOFDSTUK Il.  Leden

Artikel 5. De Vereniging omvat werkelijke leden en toegetreden leden (klanten). Alleen diegenen die behoren tot de eerste categorie zijn leden in de zin van de Vzw-Wet, en worden in deze statuten de "leden" of een "lid" genoemd.

Het minimumaantal leden bedraagt zeven.

De toegetreden leden zijn de werkgevers, die zonder lid te zijn in de zin van de Wet van 27 juni 1921, van de diensten van de Vereniging genieten, aan de voorwaarden voorzien bij de overeenkomst waarvan sprake in de reglementen en opgemaakt krachtens de onderhavige statuten.

Artikel 6. Elke werkgever of zijn afgevaardigde kan toegetreden lid worden. Hij zal hiervoor een vraag richten aan de raad van bestuur, waarin uitdrukkelijk wordt aangegeven dat men toegetreden lid wil worden, die binnen de vier maanden een beslissing neemt zonder zich te moeten rechtvaardigen; deze wordt bij eenvoudig schrijven aan de belanghebbende meegedeeld.

Kandidaat-werkelijke leden richten hun kandidaatstelling aan de raad van bestuur. De algemene vergadering zal beslissen over de aanvaarding van de kandidaat als werkelijk lid op haar eerstvolgende vergadering, zonder zich te moeten rechtvaardigen. De beslissing wordt bij eenvoudig schrijven aan de belanghebbende meegedeeld.

De vraag tot lidmaatschap, als werkelijk dan wel als toegetreden lid, houdt in het aanvaarden zonder voorbehoud, van de statuten en de reglementen van de Vereniging.

De raad van bestuur beslist of aan de leden een jaarlijks lidgeld wordt gevraagd en bepaalt het bedrag van dit lidgeld. Het maximumbedrag van het lidgeld bedraagt 1.000 euro. Voorgaande bepaling heeft evenwel geen betrekking op de bijdragen die eventueel zijn verschuldigd in de hoedanigheid van toegetreden lid.

Artikel 7. De hoedanigheid van lid van de Vereniging houdt op:

1° door ontslagneming: het ontslag moet gegeven worden door middel van een aangetekend schrijven, en met naleving van een opzeggingstermijn van zes maanden, die ingaat op 1 juli van het desbetreffende kalenderjaar. De algemene vergadering kan een andere datum bepalen waarop het ontslag ingaat;

2° door uitsluiting: wegens overtreding van de statuten, de reglementen van inwendige orde of voor ernstige reden. De uitsluiting van een lid wordt door de algemene vergadering uitgesproken met een meerderheid van twee derde van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden en wordt ter kennis gebracht door middel van een aangetekende brief.

De hoedanigheid van toegetreden lid (klant) vervalt door opzegging of door beëindiging van de overeenkomst lastens het toegetreden lid overeenkomstig de voorwaarden bepaald door de reglementen opgemaakt krachtens de onderhavige statuten.

Artikel 8. Het ontslagnemend of uitgesloten lid of zijn erfgenamen of rechtsopvolgers, hebben geen enkel recht op het maatschappelijk bezit en kunnen geen terugbetaling van gestorte lidgelden of andere bijdragen eisen.

Het ontslagnemende of uitgesloten toegetreden lid kan geen terugbetaling van gestorte bijdragen of waarborgen eisen.

HOOFDSTUK III.  Bestuur van de Vereniging

Artikel 9. Het bestuur van de Vereniging is toevertrouwd aan een raad van bestuur van zes bestuurders. Twee bestuurders worden benoemd op voordracht van VOKA  Kamer van Koophandel arrondissement Leuven VZW (hierna "Kamer Leuven"). Vier bestuurders worden benoemd op voordracht van Easypay NV (hierna "Easypay"). Zij worden door de algemene vergadering bij eenvoudige meerderheid benoemd en ontslagen. Het mandaat van bestuurder is onbezoldigd.

Artikel 10. De leden van de raad van bestuur worden gekozen voor zes jaar. Het mandaat van de uittredende bestuurder eindigt op de datum van het in functie treden van zijn opvolger. De uittredende bestuurders zijn herkiesbaar.

Artikel 11. De raad kiest in zijn midden een voorzitter en een ondervoorzitter, voor een termijn van telkens drie jaar. Deze mandaten zijn hernieuwbaar. De voorzitter wordt benoemd op voorstel van de bestuurders die werden benoemd op voordracht van Easypay. De ondervoorzitter wordt benoemd op voorstel van de bestuurders die werden benoemd op voordracht van Kamer Leuven.

Artikel 12. Overeenkomstig artikel 44, §2 van het koninklijk besluit van 28 november 1969, is Kamer Leuven representatieve werkgevers-organisatie van het arrondissement Leuven, als patronerende instelling aangesteld.

h MDr] 2,2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2013 - Annexes du Moniteur belge Op elk moment dient de Raad van bestuur minstens twee bestuurders te tellen die zijn voorgedragen door Kamer Leuven.

Artikel 13. De raad vergadert op uitnodiging van de voorzitter of, bij ontstentenis, van de ondervoorzitter. Hij kan tevens bijeengeroepen worden op verzoek van minstens twee bestuurders. De zittingen worden voorgezeten door de voorzitter, in zijn ontstentenis door de ondervoorzitter of, bij ontstentenis hiervan, door het oudste aanwezige lid.

De verslagen van de zittingen van de raad worden ondertekend door de voorzitter van de vergadering.

De uittreksels of afschriften van deze verslagen, voor te brengen in gerechtszaken of elders, worden

ondertekend door de voorzitter of door de ondervoorzitter of door de persoon gelast met het dagelijks bestuur. Vergaderingen van de raad van bestuur zullen slechts geldig gehouden kunnen worden indien ten minste

drie bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

Indien dat quorum niet wordt bereikt, dient een nieuwe raad van bestuur te worden bijeengeroepen, die een definitieve beslissing kan nemen ongeacht het aantal aanwezigen.

Een afwezige bestuurder mag schriftelijk bij volmacht, aan één van zijn collega's opdracht geven hem te vertegenwoordigen,

De raad van bestuur beraadslaagt en beslist als college en de beslissingen worden getroffen bij meerderheid van stemmen.

Bij gelijkheid van stemmen is deze van de voorzitter van de raad van bestuur doorslaggevend.

Artikel 14. De raad van bestuur heeft als opdracht de Vereniging te beheren en al de maatregelen te treffen die tot de goede gang ervan nodige zijn. De raad van bestuur zal het algemeen beleid van de Vereniging bepalen, alsook haar strategie.

Hij heeft de uitgebreidste machten voor het bestuur en het bestuur van de materiële en morele belangen van de Vereniging en voor de verwezenlijking van haar doel.

Al wat niet uitdrukkelijk door de statuten en door de wet aan de algemene vergadering is voorbehouden, valst onder de bevoegdheid van de raad van bestuur.

Hij kan namelijk alle contracten en overeenkomsten opmaken en afsluiten; alle roerende en onroerende goederen nodig tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel aankopen, verkopen, verwisselen, verwerven, overdragen, in huur nemen en geven; aile leningen op korte of lange termijn aangaan; alle werkelijke rechten toestaan op de maatschappelijk goederen, ontheffing geven van alle hypothecaire en bevoorrechte inschrijvingen; alsook van alle bevelen, overschrijvingen of beslag, compromis en dadingen aangaan; alle reglementen van inwendige orde vastleggen; gebeurlijk voorzien in de samenstelling van het reservefonds waarvan sprake in artikel 27.

De raad van bestuur kan bepaalde van zijn machten overdragen aan één of meer van zijn leden of zelfs aan een derde persoon, al dan niet leden.

De raad van bestuur kan de dagelijkse leiding van de Vereniging overdragen aan een gedelegeerd bestuurder of (algemeen) directeur, Personen gelast met het dagelijks bestuur hebben volmacht om geldig in naam van de Vereniging, kwijting of ontlasting te geven tegenover het bestuur van posterijen, telegrafen, telefoon, postcheque, banken en andere instellingen. Deze volmacht omvat tevens deze voor het openen, in naam van de Vereniging, van een postchequerekening of één of meerdere bankrekeningen.

Artikel 15. Alle akten welke verplichtingen voor de Vereniging bevatten andere dan deze welke het dagelijks bestuur aanbelangen, of die van bijzondere mandatarissen afkomstig zijn, worden ondertekend door twee bestuurders waarvan er minstens één benoemd is op voordracht van Easypay, of door de voorzitter van de raad van bestuur samen met de persoon gelast met het dagelijks bestuur.

De ondertekenaars zullen zich tegenover derden niet te verrechtvaardigen hebben van een voorafgaande beraadslaging van de raad.

De akten van dagelijks bestuur worden ondertekend door de persoon gelast met het dagelijks bestuur, De raad van bestuur en de persoon gelast met het dagelijks bestuur kunnen gevolmachtigden aanstellen,

Alleen bijzondere volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

De gevolmachtigden verbinden de Vereniging binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de

verantwoordelijkheid van de volmachtgever in geval van overdreven volmacht.

Artikel 16. De bestuurders gaan geen enkele persoonlijke verplichting aan met betrekking tot de verbintenissen van de Vereniging.

Hun verantwoordelijkheid beperkt zich tot de uitoefening van het hun gegeven mandaat en tot de fouten in hun bestuur begaan.

Artikel 17. De statutaire algemene vergadering duidt elk jaar een commissaris aan die de titel van bedrijfsrevisor voert en eventueel bijkomend een interne commissaris, die niet noodzakelijk de hoedanigheid van bedrijfsrevisor bezit, gelast met het nazicht van de rekeningen.

Indien een interne commissaris wordt aangesteld, vervult deze een interne controlefunctie en staat deze de

commissaris-revisor bij in de uitoefening van zijn taak. De eindverantwoordelijkheid en wettelijke

verantwoordelijkheid die verbonden is aan het mandaat van commissaris, berust bij de commissaris-revisor,

De commissarissen mogen buiten de Vereniging worden gekozen.

De commissarissen kunnen kennis nemen, zonder verplaatsing van de boeken, de briefwisseling, de

verslagen en in 't algemeen van al de geschriften van de Vereniging.

Zij brengen jaarlijks verslag uit aan de algemene vergadering.

HOOFDSTUK 1V,  Algemene vergadering

Artikel 18. De algemene vergadering is samengesteld uit al de leden van de Vereniging.

Haar bevoegdheid bestaat erin:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2013 - Annexes du Moniteur belge MOD 2.2

1. De bestuurders en de commissarissen te benoemen en te ontslaan en er het aantal van te bepalen, evenals hun eventuele bezoldiging; beslissen over de kwijting van de bestuurders en de commissarissen.

2. Jaarlijks de begrotingen en de jaarrekening goed te keuren of te verwerpen.

3. Leden van de Vereniging uit te sluiten.

4. De statuten te wijzigen,

5. De ontbinding van de Vereniging uit te spreken en de bestemming te bepalen van het vermogen van de Vereniging, dat aan een belangeloze doelstelling moet worden besteed.

6, Alle andere machten uit te oefenen welke haar door de wet of door de statuten zouden verleend worden. Behoudens in de gevallen waarin de wet het anders zou voorzien, beslist de algemene vergadering geldig welk ook het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden zij en de beslissingen worden genomen bij meerderheid van stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

Nochtans, wat de beslissingen betreft waarvan sprake in 4 en 5, zal maar geldig kunnen beraadslaagd worden indien twee derde van de leden aanwezig zijn.

Beslissingen tot statutenwijziging kunnen slechts getroffen warden met de meerderheid van twee derde van de aan de stemming deelnemende leden. Voor de wijziging van het doel van de Vereniging of een beslissing tot ontbinding, is een meerderheid vereist van vier vijfde van de aan de stemming deelnemende leden,

Ingeval op de eerste vergadering twee derde van de leden niet moesten aanwezig zijn, zal een tweede buitengewone vergadering bijeengeroepen worden welke geldig zal beraadslagen bij eenvoudige meerderheid welk ook het aantal aanwezige leden zij. De tweede vergadering mag niet binnen vijftien dagen volgend op de eerste vergadering warden gehouden.

Artikel 19. Op de gewone en buitengewone algemene vergadering is het stemrecht voor elk lid vastgesteld op één stem.

Artikel 20. De algemene vergadering wordt minstens eenmaal per jaar gehouden op uitnodiging van de raid van bestuur, in de loop van het eerste semester.

Zij kan te uitzonderlijke titel samengeroepen worden; zij moet echter samengeroepen worden wanneer een groep, vertegenwoordigend één vijfde van de leden, het vraagt.

De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad of door de ondervoorzitter of door de oudste bestuurder.

Het bureau van de algemene vergadering is samengesteld uit de leden van de raad van bestuur, commissarissen en de persoon gelast met het dagelijks bestuur.

Artikel 21. De leden worden opgeroepen met eenvoudig schrijven, toevertrouwd aan de post, minstens acht dagen véôr de datum van de vergadering en omvat de dagorde.

Mits toezegging van de raad van bestuur kunnen beslissingen genomen worden betreffende niet in de dagorde vernielde punten,

De beslissingen van de algemene vergadering binden uitdrukkelijk al de niet-aanwezige leden.

Artikel 22, De leden kunnen er zich doen vertegenwoordigen door een ander lid, nochtans zal elke mandataris niet meer dan drie mandaten mogen vertegenwoordigen.

Artikel 23. De verslagen en/of notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de voorzitter of door twee bestuurders.

De notulen liggen ter beschikking van de leden en de bestuurders welke daarvan op de zetel van de Vereniging inzage mogen nemen, overeenkomstig de in artikel 9 van het Koninklijk Besluit van 26 juni 2003 vastgestelde modaliteiten. Voor derden geldt dit inzagerecht niet. Zij krijgen kennis van de beslissingen op de door de wet voorziene wijze.

De wijzigingen aan de statuten en reglementen, alsook de getroffen beslissingen die al de leden en de toegetreden leden aanbelangen, zullen door middel van omzendbrieven ter kennis van de leden en toegetreden leden worden gebracht.

Aan de belanghebbenden en derden kunnen afschriften of uittreksels afgeleverd worden, ondertekend door de voorzitter, of de ondervoorzitter of de persoon gelast met het dagelijks bestuur.

HOOFDSTUK V.  Verantwoordelijkheid v/d Vereniging

Artikel 24. Geen enkele inlichting, verstrekt door de Vereniging in het raam van de uitvoering van haar doel, is bindend wanneer ze niet wordt afgeleverd per geschrift en door personen die overeenkomstig de artikelen 14 en 15 bevoegd zijn om de Vereniging te vertegenwoordigen.

De Vereniging neemt tegenover de openbare machten, werknemers en derden, geen enkele verantwoordelijkheid omtrent de juistheid van de inlichtingen welke haar door de leden of toegetreden leden worden verstrekt.

HOOFDSTUK Vl.  Begroting, jaarlijkse inkomsten

Artikel 25. Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

Artikel 26. De Vereniging beschikt over volgende inkomsten:

1. De lidgelden.

2, De bijdragen bestemd tot het dekken van de administratiekosten. Het bedrag en de modaliteiten van deze bijdragen worden bepaald door een reglement vastgelegd door de raad van bestuur of bij de aansluiting. 3. Toelagen, giften, interesten op geplaatste gelden en welke andere inkomsten ook.

Bovendien int de Vereniging een provisie tot dekking van bovenbedoelde verrichtingen; deze provisie wordt op de persoonlijke rekening van het toegetreden lid gebracht.

Artikel 27. Er kan een reservefonds samengesteld worden, aangevuld door het jaarlijks overschot van de rekeningen van de Vereniging en door de andere inkomsten voorzien bij artikel 26, 3,

MOD 2.2

LL i k B - Vervolg

Het reservefonds zal dienen om aan gebeurlijke onvoldoende ontvangsten voorzien bij artikel 26 het hoofd te bieden.

De algemene vergadering zal hieraan een andere bestemming kunnen geven.

HOOFDSTUK VII.  Jaarrekening

Artikel 28. De jaarrekening van het verlopen dienstjaar en het ontwerp van begroting voor het volgend dienstjaar, worden jaarlijks door de raad van bestuur aan de goedkeuring van de algemene vergadering onderworpen.

De goedkeuring van de jaarrekening door de algemene vergadering geldt als kwijting voor de raad van bestuur.

HOOFDSTUK VIII.  Ontbinding, vereffening

Artikel 29. De algemene vergadering spreekt de ontbinding uit op de wijze voorzien bij artikelen 4 en 18. Zij regelt tevens de wijze van vereffening, duidt één of meer vereffenaars aan en bepaalt hun bevoegdheden, alsmede hun vergoedingen.

Artikel 30. In geval van ontbinding bepaalt de algemene vergadering de bestemming van het batig saldo van de rekeningen van de Vereniging, na terugstorting van de nog bestaande creditsaldi, op de individuele rekeningen van de leden.

P-Invest NV

vertegenwoordigd door Dirk Pareit

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen-bij-hetBelgiscfrStaatsblad 3/0912013 = Affffexex dü Moniteur beTge

Op de laatste blz ; an Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/11/2012
ÿþ M0D 2.0

MERIB1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



iu

N t lIlIIl ll 11111111111111

*izieasz~*

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van KooOliptitwdei 2012 te Leuven. de

DFGGeiFF!CP

rl ae

v beh aa Bel Stat

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Benaming

(voluit) : RANDSTAD SOCIAAL SECRETARIAAT

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Interleuvenlaan 46, 3001 Leuven

Ondernemingsnr : 0407.588.654

Voorwerp akte : benoeming commissaris

Uittreksel uit de notulen van de gewone algemene vergadering dd. 21/06/2012, gehouden ten maatschappelijke zetel:

De algemene vergadering stelt de firma PricewaterhouseCoopers Bedrijfsrevisoren bcvba, met maatschappelijke zetel Woluwedal 18 te 1932 Sint-Stevens-Woluwe, vertegenwoordigd door de heer Filip Lozie, aan als commissaris. Het mandaat van de commissaris loopt over een periode van 3 jaar, met ingang van het boekjaar 2012 en zal verstrijken aan het einde van de algemene vergadering der aandeelhouders, die de jaarrekening 2014 zal goedkeuren. Het mandaat wordt aanvaard door de commissaris.

Randstad Group Belgium nv

vertegenwoordigd door Raf Gerard.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging of stichting ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

13/03/2012
ÿþ" ,.~ Mod 2.1

. :_..~

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I III 1.11111Ail 18141111 11

V( behe aar Beld Staat

-S

Neergelegd ter griffie dar

Rechtbank van Koçp1andel MME 2012

te Leuven, de UU

DE GRIFFIER,

Griffie

Ondernemingsnr : 0407.588.654

Benaming

(voluit) : RANDSTAD SOCIAAL SECRETARIAAT

Rechtsvorm : vennootschap zonder winstoogmerk

Zetel : lnterleuvenlaan, 46 - 3001 Leuven

Onderwerp akte : Ontslag/benoeming bestuurders

Uittrekstel uit de notulen van de Algemene Vergadering van de Leden van 23 juni 2011

De leden beslissen Randstad Services NV te ontslaan als bestuurder vanaf heden

en benoemen in de plaats B-bridge NV gelegen te 1020 Brussel - Buro & Design Center - bus 71

Heizelesplanade.

Uittreksel uit de notulen van de Algemene Vergadering van de Leden van 1 december 2011

De leden beslissen de bestuursmandaten te verlengen van de volgende bestuurders :I

- de heer René Leekens, wonende te 3010 Kessel-Lo - Tiensevest, 61

- de heer Karel Van Ruysseveldt, wonende te 3000 Leuven -Tiensevest, 170

Randstad Group Belgium NV gelegen te 1020 Brussel - BDC - bus 71- Heizelesplanade

- Randstad Belgium NV gelegen te 1020 Brussel - BDC - bus 71- Heizelesplanade

- B-bridge NV gelegen te 1020 Brussel - BDC - bus 71- Heizelesplanade

- Randstad Professionals NV gelegen te 1020 Brussel - BDC - bus 71- Heizelesplanade

De mandaten vangen aan op 1 december 2011 en zullen eindigen na de algemene vergadering van de leden van het boekjaar 2016. (01/12/17).

Randstad Group Belgium NV

vertegenwoordigd door Raf Gerard

voorzitter van de raad van bestuur

Op de laatste blz. van LIA B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzii van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
RANDSTAD SOCIAAL SECRETARIAAT, AFGEKORT : R.…

Adresse
INTERLEUVENLAAN 46 3001 HEVERLEE

Code postal : 3001
Localité : Heverlee
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande