RAPIDFIT

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : RAPIDFIT
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 521.673.324

Publication

14/08/2014
ÿþ.,

Vo9 r-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Mod Word 11.1

Ondernemingsnr : 0521.673.324 Benaming

(voluit) : RAPIDFIT (verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Technologielaan 15, 3001 Leuven

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming bestuurders klasse A

Uittreksel uit het proces-verbaal van de algemene vergadering van de vennootschap van 3 juni 2014:

"De algemene vergadering besliste met éénparigheid van stemmen tot de benoeming van de volgende', bestuurders, voor een termijn van één jaar die zal verstrijken bij de Algemene Vergadering van 2015; op voordracht van de aandeelhouders Klasse A . Dhr. Filip Dehing, Dhr. Wilfried Vancraen en Dhr. Bryan Crutchfield"

Filip Dehing

gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111115E10~

" 191551

II

il

11

NEERGELEGD

y 5 F.% 2014

Griffie Rechtbank van Koophandel

te Leuven.

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

31/01/2014
ÿþtr\ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

l

1403 5

Neergelegd ter grifFP ÇJPr

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 2 - i Ti

DE GR(FF1ËR,

Griffie

Ondernemingsnr : 0521.673.324

Benaming : RAPIDFIT

(voluit):

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 3001 Leuven (Heverlee), Technologielaan 15

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING  STATUTENWIJZIGING

Tekst :

Uit een proces-verbaal verleden voor Ann Wallays, geassocieerd notaris te Leuven, op zevenentwintig juni tweeduizend dertien, dragende de vermelding "Geregistreerd acht bladen twee renvooien te Leuven 2e kantoor der Registratie op 02 JULI 2013 boek 1376 blad 88 vak 10 Ontvangen: vijftig euro (¬ 50) De Ontvanger (get.) DE CLERCQ G.", blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Naamloze Vennootschap "RAPIDFIT" niet maatschappelijke zetel te 3001 Leuven (Heverlee), Technologielaan 15, waarbij de naamloze vennootschap Materialise werd vertegenwoordigd door de heer Lieven Claerhout ingevolge onderhandse volmacht van 26 juni 2013, ander meer volgende besluiten genomen heeft:

1) in het kader van de geplande kapitaalverhoging zoals voorzien in de agenda een tweede categorie van gewone aandelen te creëren : aandelen van de klasse B. Na de vaststelling van de kapitaalverhoging zullen de aandelen derhalve ingedeeld worden in volgende twee categorieën:

gewone aandelen van de klasse A ("Klasse A Aandelen");

bevoorrechte aandelen van de klasse B ("Klasse B Aandelen").

De bestaande aandelen behoren voortaan tot klasse A.

in het kader van de geplande kapitaalverhoging zoals voorzien in de agenda besluit de algemene vergadering de rechten verbonden aan de bestaande en aan de nieuw uit te geven aandelen als volgt te bepalen:

1. Liquidatiepreferentie

De Aandelen Klasse B zullen een preferentie genieten ten overstaan van alle andere Aandelen (niet inbegrip van de Aandelen Klasse A) in geval van een Liquidatie (zoals hierna gedefinieerd).

In geval van een Liquidatie wordt het netto-provenu van de vereffening of de ontbinding, na aanzuivering van alle schulden van de Vennootschap of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen (het "Netto-Provenu"), als volgt en in onderstaande volgorde verdeeld:

Q' Eerst zal de Aandeelhouder Klasse B het Netto-Provenu toebedeeld krijgen tot een bedrag dat gelijk is aan het totaal geïnvesteerde bedrag door de Aandeelhouder Klasse B bij de Kapitaalverhoging (verhoogd door enig bedrag dat in de Vennootschap in cash werd geïnvesteerd als gevolg van een verdere kapitaalverhoging of afkoop van aandelen);

Q' Vervolgens zal de Aandeelhouder Klasse A het Netto-Provenu toebedeeld krijgen tot een bedrag dat gelijk is aan 1 miljoen EUR (verhoogd door enig bedrag dat in de Vennootschap in cash werd geïnvesteerd als gevolg van een verdere kapitaalverhoging of afkoop van aandelen);

[ Ten slotte zal het saldo van het Nette-Provenu pro rata het aandeelhouderspercentage van

alle Aandeelhouders verdeeld worden.

Onder "Liquidatie" wordt verstaan de vereffening of ontbinding van Vennootschap, hetzij vrijwillig of onvrijwillig, of elke gelijkaardige verrichting.

2. Samenstelling van de Raad van Bestuur

De Raad van Bestuur is samen" esteld uit maximaal 5 bestuurders, waarvan 1 bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

(Bestuurder Klasse B') steeds zal worden verkozen uit een kandidatenlijst uitsluitend voorgedragen door de Aandeelhouder Klasse B en 4 bestuurders (`Bestuurder Klasse A') steeds zullen worden verkozen uit een kandidatenlijst uitsluitend voorgedragen door de Aandeelhouder Klasse A.

(b) Telkens wanneer Aandeelhouders kandidaten dienen voor te dragen zullen zij een lijst voorleggen die minstens één kandidaat meer bevat dan het aantal te benoemen bestuurders.

(c) Wanneer een klasse van aandelen uit meerdere Aandeelhouders bestaat, zal de voordracht van kandidaat bestuurders bij gewone meerderheid binnen de desbetreffende klasse worden beslist.

(cl) Indien een bestuursmandaat, voor om het even welke reden, openvalt voor het verstrijken van

de termijn, zullen de overblijvende bestuurders onmiddellijk in de vacature voorzien uit een lijst van de kandidaat-bestuurders voorgedragen door de klasse van Aandeelhouders die de te vervangen bestuurder heeft voorgedragen. De eerstvolgende Algemene Vergadering zat deze benoeming bekrachtigen. Het mandaat van elke op deze wijze benoemde bestuurder eindigt op het ogenblik dat het mandaat van bestuurder die hij vervangt eindigt.

(e) Elke klasse van Aandeelhouders mag de Algemene Vergadering verzoeken om een bestuurder die op voordracht van de desbetreffende klasse van Aandeelhouders benoemd is te ontslaan en te vervangen door een andere voorgedragen bestuurder. De Partijen zullen in dit geval al hun stemkracht op deze Algemene Vergadering aanwenden opdat dit ontslag en deze benoeming zou plaatsvinden.

Tenzij de Algemene Vergadering anders beslist wordt het mandaat van bestuurder niet vergoed.

(f) De bestuurders worden benoemd voor een termijn van 6 jaar. De initieel benoemde Bestuurders Klasse B zullen uitzonderlijk benoemd worden voor een termijn die eindigt op de gewone Algemene Vergadering van 2019, teneinde de termijn van hun mandaat af te stemmen op dat van de overige bestuurders.

3. Vergaderingen van de Raad van Bestuur

(a) De Partijen verbinden er zich toe om minstens elk kwartaal een vergadering van de Raad van Bestuur te houden, tenzij het belang van de Vennootschap een hogere frequentie vereist.

(b) Vergaderingen van de Raad van Bestuur kunnen bijeengeroepen worden op verzoek van om het even welke bestuurder. Deze oproepingen verhielden de plaats, datum, uur en agenda van de vergadering.

(c) Een oproepingstermijn van minstens 7 dagen dient in acht genomen te worden, behoudens in geval van hoogdringendheid.

(d) Vergaderingen van de Raad van Bestuur kunnen slechts geldig beraadslagen en beslissen indien tenminste de helft van de Bestuurders Klasse A aanwezig of vertegenwoordigd is en indien de Bestuurder Klasse B aanwezig of vertegenwoordigd is. Evenwel zal de vergadering van de Raad van Bestuur geldig kunnen beraadslagen en beslissen, indien bij een tweede daaropvolgende vergadering met dezelfde agenda, die geldig is bijeengeroepen en die ten vroegste vijftien dagen kan plaatsvinden na de eerste vergadering waar de Bestuurder Klasse B niet aanwezig of vertegenwoordigd was, blijkt dat de Bestuurder Klasse B opnieuw niet aanwezig of vertegenwoordigd is. Voormelde termijn van vijftien dagen wordt verlengd met 1 week na gemotiveerd verzoek van de Bestuurder Klasse B of een houder van aandelen van klasse B.

4. Besluitvorming binnen de Raad van Bestuur

Zonder afbreuk te doen aan hetgeen hieronder uiteengezet is, worden besluiten genomen met gewone meerderheid van stemmen.

Voor de volgende sleutelbeslissingen is de goedkeuring van de Bestuurder Klasse B of diens volmachthouder vereist, tenzij de Bestuurder Klasse B niet aanwezig of vertegenwoordigd is op de tweede vergadering die geldig is bijeengeroepen conform voormeld punt 3. (d): de verwerving, overdracht, verkoop of verpanding van activa met een waarde van meer dan tweehonderd vijftigduizend euro (250.000,00 EUR) (exclusief BTW) die niet is opgenomen in het jaarlijks goedgekeurd budget;

de verwerving, overdracht of onderschrijving van enig belang door de Vennootschap in een

andere vennootschap, groep of entiteit voor een waarde van meer dan tweehonderd vijftigduizend euro (250.000,00 EUR) (exclusief BTW);

- enig voorstel betreffende een initieel publiek aanbod van kapitaalsaandelen van de

Vennootschap;

enig voorstel of beslissing in verband met een (aandelen)verkoop, fusie of splitsing van de Vennootschap of van één van haar dochtervennootschappen, of de contributie van alle of bijna alle activa van de Vennootschap een splitsing of een kapitaalvermindering;

enig voorstel om de waarderingsregels te wijzigen;

de aanstelling, de voorwaarden van de aanstelling (inclusief de vergoeding) en het ontslag van de CEO, CFO, COO en CTO.

enig voorstel omtrent dividendpolitiek en/of om een (interim) dividend toe te kennen of uit te betalen;

Voor- Luik B - vervolg

behouden aan het 5elgisch - enig voorstel aan de Algemene Vergadering waarvan de goedkeuring zou resulteren in (a) een verhoging van het kapitaal van de Vennootschap, hetzij onmiddellijk hetzij op een toekomstige datum, met inbegrip van onder andere, de uitgifte van aandelenopties of warranten, aan een prijs per aandeel lager dan de prijs per aandeel van de voorliggende kapitaalverhoging of (b) de herclassificatie van enige aandelen in aandelen die een preferentie of voorrang genieten aangaande dividenden, activa of liquidatieboni. - de goedkeuring van de jaarlijkse budgetten en van wijzigingen ervan;

staatsblad enige beslissing betreffende de toetreding van de Vennootschap tot een joint venture;

- enige beslissing om de aard van de bedrijfsactiviteiten te wijzigen, of enig voorstel om het doel van de Vennootschap te wijzigen, of om de activiteiten (of een substantieel deel daarvan) van de Vennootschap over te dragen;

hypothekeren, verpanden, of toestemming verlenen om een zekerheid te stellen op alle, of

bijna alle, activa van de Vennootschap; en

- enige verkoop, overdracht, verpanding, afdwinging, licentie of andere regeling  anders dan in het normale verloop van de zakelijke activiteiten  betreffende enig intellectueel eigendomsrecht of ander industrieel recht van de Vennootschap;

- het toekennen van bijzondere volmachten voor externe vertegenwoordiging van de Vennootschap;

het aangaan, toestaan of goedkeuren van enige uitgave of niet verzekerde aansprakelijkheid in enig boekjaar (behoudens uitgaven aangegaan of aan te gaan in het kader van een jaarlijks werkprogramma & budget) voor een totaal bedrag dat meer bedraagt dan tweehonderd vijftigduizend euro (250.000,00 EUR) in enig boekjaar;

- de uitgifte van nieuwe aandelen of andere effecten in de Vennootschap of het verlenen van

opties over aandelen of andere effecten;

voorstellen om de statuten te wijzigen;

de goedkeuring van de jaarlijkse operationele- en investeringsbudgetten of het opstarten van

enige activiteit die niet rechtstreeks gerelateerd is aan de kernactiviteit van de Vennootschap;

- het verplaatsen van de maatschappelijke zetel van de Vennootschap;

het aangaan van overeenkomsten met aandeelhouders;

het voeren van gerechtelijke procedure.

De Bestuurder Klasse B zal zich niet op een onredelijke wijze beroepen op deze bepaling indien dit ingaat tegen het vennootschapsbelang.

Indien een voorstel van beslissing op basis van deze bepaling niet goedgekeurd wordt, kan een meerderheid van de Bestuurders Klasse A de Bestuurder Klasse B verzoeken om binnen een termijn van 1 maand een verslag van een deskundige voor te leggen die de beslissing van de Bestuurder Klasse B onderbouwt.

Indien de deskundige de beslissing van de Bestuurder Klasse B niet bevestigt binnen de gestelde termijn, dan zal de Bestuurder Klasse B of zijn vertegenwoordiger zijn goedkeuring verlenen aan de voorgestelde beslissing.

Indien voormeld verslag de meerderheid van de Bestuurders Klasse A niet kan overtuigen, kan een houder van aandelen van klasse A de geldigheid van dit verslag aanvechten bij CEPINA.

5. Vertegenwoordiging van de Vennootschap

Onverminderd de bevoegdheid van de Raad van Bestuur om een bijzondere volmacht te verlenen overeenkomstig de meerderheden die gelden voor de te stellen handeling waarvoor de volmacht wordt verleend, zal de Vennootschap rechtsgeldig vertegenwoordigd worden door hetzij de gedelegeerd bestuurder en desgevallend een Bestuurder Klasse B, hetzij een Bestuurder Klasse B en een Bestuurder Klasse A, telkens samen handelend.

6. Aanwezigheidsquorum en besluitvorming binnen de algemene vergadering

(a) Onverminderd strengere wettelijke bepalingen kan de Algemene Vergadering enkel geldig beraadslagen en beslissen indien minstens de helft van de Aandelen Klasse B en minstens de helft van de Aandelen Klasse A vertegenwoordigd zijn op deze Algemene Vergadering. Indien dit quorum niet bereikt is, kan een nieuwe Algemene Vergadering worden bijeengeroepen met dezelfde agenda, die geldig kan beraadslagen en beslissen indien de meerderheid van de Aaandeelhouders aanwezig is.

(b) Onverminderd strengere wetsbepalingen zullen alle beslissingen van de Algemene Vergadering genomen worden met een gewone meerderheid van stemmen.

(o) Zonder afbreuk te doen aan (strengere) wettelijke bepalingen, vereisen beslissingen inzake de volgende materies de goedkeuring van minstens de Aandeelhouder Klasse B:

iedere wijziging van de statuten van de Vennootschap of van haar vennootschapsstatus;

iedere fusie, consolidatie, reorganisatie (met inbegrip van een omzetting) of andere zakelijke combinatie die de Vennootschap of één van haar dochtervennootschappen betreft, iedere verwerving van of door de Vennootschap of één van haar dochtervennootschappen via een transactie of een opeenvolging van gerelateerde transacties, of enige andere transactie door de Vennootschap of één







0

0







Luik B - vervolg

van haar dochtervennootschappen die een controlewijziging zou veroorzaken binnen de

Vennootschap of haar dochtervennootschappen en/of verbonden ondernemingen;

het beslissen tot of betalen van enig dividend of andere distributie van enig kapitaaiselement

van de Vennootschap of één van haar dochtervennootschappen buiten de in de Overeenkomst overeengekomen dividendpolitiek;

- iedere beslissing inzake vergoedingen toegekend aan bestuurders;

- iedere vrijwillige ontbinding of vereffening van de Vennootschap of één van haar dochtervennootschappen;

iedere creatie, verlaging, verhoging van het bedrag van het maatschappelijk kapitaal of de

uitgifte van aandelen van de Vennootschap of haar dochtervennootschappen, enige verbintenis of zekerheid omzetbaar of inruilbaar voor aandelen van de Vennootschap of één van haar dochtervennootschappen, of enige opties, warrants of andere rechten om aandelen te verwerven van de Vennootschap of één van haar dochtervennootschappen aan een prijs per aandeel lager dan de prijs per aandeel in het kader van een voorliggende kapitaalverhoging;

de goedkeuring van de jaarrekeningen.

De goedkeuring van de Aandeelhouder Klasse B zal niet vereist zijn wanneer de Bestuurder Klasse B

1 één van de voormelde beslissingen in de Raad van Bestuur heeft goedgekeurd.

2) het kapitaal te verhogen met een bedrag van tweehonderd éénendertig duizend achthonderd negentien euro zevenenveertig cent (¬ 231.819,47) om het te brengen van één miljoen honderd negenenvijftig duizend zevenennegentig euro vijfendertig cent (¬ 1.159.097,35) op één miljoen driehonderd negentig duizend negenhonderd zestien euro tweeëntachtig cent (¬ 1.390.916,82) door uitgifte van duizend nieuwe aandelen van klasse B, zonder vermelding van waarde, deelnemend in de resultaten van de vennootschap vanaf heden.

Op deze nieuwe aandelen wordt onmiddellijk in geld ingeschreven tegen een bedrag van tienduizend euro (¬ 10.000,00) per aandeel, waarvan:

- tweeduizend driehonderd achttien euro negentien cent (¬ 2.318,19) zal geboekt worden als kapitaal, zijnde in totaal tweehonderd éénendertig duizend achthonderd negentien euro zevenenveertig cent (¬ 231.819,47);

- en zevenduizend zeshonderd éénentachtig euro tachtig cent (¬ 7.681,80) als uitgiftepremie, zijnde in totaal zevenhonderd achtenzestig duizend honderd tachtig euro drieënvijftig cent (¬ 768.180,53). ieder nieuw aandeel en de daarbij horende uitgiftepremie zal worden volgestort in kapitaal ten belope van honderd procent (100%).

3) is tussengekomen de volgende intekenaar: PMV-TINA, Commanditaire vennootschap op aandelen, met maatschappelijk zetel in 1000 Brussel, Oude Graanmarkt 63, nationaal ondernemingsnummer 0835.081.809, vertegenwoordigd door haar statutaire zaakvoerder Participatiemaatschappij Vlaanderen, in het kort "P.M.V." naamloze vennootschap, met zetel te 1000 Brussel, Oude Graanmarkt 63, nationaal ondernemingsnummer 455.777.660 vast vertegenwoordigd door de heer Jan Van De Voorde, bij de akte vertegenwoordigd krachtens onderhandse volmacht van 26 juni 2013 hierbij aangehecht, door zijn gevolmachtigde de heer MONDELAERS Rafael Marcel, wonende te 1000 Brussel, Leysstraat 26/b007, die, na lezing gehoord te hebben van wat voorafgaat, verklaart heeft volledig kennis te hebben van de statuten en van de financiële toestand van deze vennootschap. Zij heeft verklaart vervolgens in geld in te schrijven op 1.000 nieuwe aandelen van klasse B, tegen een bedrag van tienduizend euro (¬ 10.000,00) per aandeel, waarvan:

- tweeduizend driehonderd achttien euro negentien cent (¬ 2.318,19) zal geboekt worden als kapitaal, zijnde in totaal tweehonderd éénendertig duizend achthonderd negentien euro zevenenveertig cent (¬ 231.819,47);

- en zevenduizend zeshonderd éénentachtig euro tachtig cent (¬ 7.681,80) als uitgiftepremie, zijnde in totaal zevenhonderd achtenzestig duizend honderd tachtig euro drieënvijftig cent (¬ 768.180,53). Totaal: 1.000 aandelen, hetzij voor één miljoen euro (¬ 1.000.000,00).

De intekenaar heeft verklaart, en de leden van de vergadering hebben erkend dat ieder van de aandelen waarop werd ingeschreven, zowel wat het kapitaal betreft als de uitgiftepremie, volledig volgestort is door storting in gelden op rekeningnummer 363-1217904-12, geopend op naam van de vennootschap bij de ING bank. Een bewijs van de bank van 27 juni 2013 wordt door ondergetekende notaris bewaard.

4) vaststelling dat op de kapitaalverhoging volledig werd ingeschreven en dat elk nieuw aandeel volledig werd volgestort. Het maatschappelijk kapitaal werd aldus daadwerkelijk gebracht op één miljoen driehonderd negentig duizend negenhonderd zestien euro tweeëntachtig cent (¬ 1.390.916,82) en is vertegenwoordigd door 6.000 aandelen, zonder vermelding van de nominale waarde, die elk één/zesduizendste van het kapitaal vertegenwoordigen.

De aandelen zijn verdeeld in klassen ais volgt :

- vijfduizend (5.000) aandelen van de klasse A;

- duizend 1.000 bevoorrechte aandelen van de klasse B.

Voor-

behouden

aan het

`'Seigisch

Staatsblad

1..

et

Luik B - vervolg

5) het bedrag van de uitgiftepremie, zijnde globaal zevenhonderd achtenzestig duizend honderd tachtig euro drieënvijftig cent (¬ 766.180,53) te plaatsen op een onbeschikbare rekening 1 "uitgiftepremies" die, zoals de andere inbrengen strekt tot waarborg van derden, en die slechts zal 1 kunnen verminderd of opgeheven worden op de wijze vereist door het Wetboek van Vennootschappen.

6) besluit dat de aandelen van de vennootschap in principe vrij overdraagbaar zijn, behoudens de beperkingen die van toepassing zijn ingevolge een aandeelhoudersovereenkomst.

7) rekening houdend met de zonet genomen besluiten:

11. artikel 5 van de statuten te vervangen door volgende tekst:

1 "Artikel 5. Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt één miljoen driehonderd negentig duizend negenhonderd

zestien euro tweeëntachtig cent (¬ 1.390.916,82), vertegenwoordigd door 6.000 aandelen op naam,

zonder vermelding van de nominale waarde, die elk één/zesduizendste van het kapitaal

vertegenwoordigen.

De aandelen zijn verdeeld in klassen ais volgt :

1- vijfduizend (5.000) aandelen van de klasse A;

1- duizend (1.000) bevoorrechte aandelen van de klasse B."

12. artikel 7 van de statuten te vervangen door volgende tekst:

Î "Artikel 7. Aard van de aandelen.

1 Aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde."

13. artikel 10 van de statuten te vervangen door volgende tekst:

"Artikel 10. Overdracht van de aandelen.

De aandelen van de vennootschap zijn in principe vrij overdraagbaar, behoudens de beperkingen die

Ivan toepassing zijn ingevolge een aandeelhoudersovereenkomst."

4. artikel 11 van de statuten te vervangen door volgende tekst:

I "Artikel 11. Samenstelling van de raad van bestuur.

(a) De Raad van Bestuur is samengesteld uit maximaal 5 bestuurders, waarvan 1 bestuurder ('Bestuurder Klasse B') steeds zal worden verkozen uit een kandidatenlijst uitsluitend voorgedragen door de Aandeelhouder Klasse B en 4 bestuurders ('Bestuurder Klasse A') steeds zullen worden verkozen uit een kandidatenlijst uitsluitend voorgedragen door de Aandeelhouder Klasse A.

(b) Telkens wanneer Aandeelhouders kandidaten dienen voor te dragen zullen zij een lijst voorleggen die minstens één kandidaat meer bevat dan het aantal te benoemen bestuurders.

1(c) Wanneer een klasse van aandelen uit meerdere Aandeelhouders bestaat, zal de voordracht Ivan kandidaat bestuurders bij gewone meerderheid binnen de desbetreffende klasse worden beslist.

1(d) indien een bestuursmandaat, voor om het even welke reden, openvalt voor het verstrijken van i de termijn, zullen de overblijvende bestuurders onmiddellijk in de vacature voorzien uit een lijst van de 1 kandidaat-bestuurders voorgedragen door de klasse van Aandeelhouders die de te vervangen bestuurder heeft voorgedragen. De eerstvolgende Algemene Vergadering zal deze benoeming bekrachtigen. Het mandaat van elke op deze wijze benoemde bestuurder eindigt op het ogenblik dat het mandaat van bestuurder die hij vervangt eindigt.

(e) Elke klasse van Aandeelhouders mag de Algemene Vergadering verzoeken om een bestuurder die op voordracht van de desbetreffende klasse van Aandeelhouders benoemd is te 1 ontslaan en te vervangen door een andere voorgedragen bestuurder. De Partijen zullen in dit geval al hun stemkracht op deze Algemene Vergadering aanwenden opdat dit ontslag en deze benoeming zou plaatsvinden.

1 Tenzij de Algemene Vergadering anders beslist wordt het mandaat van bestuurder niet vergoed.

(f) De bestuurders worden benoemd voor een termijn van 6 jaar. De initieel benoemde Bestuurders Klasse B zullen uitzonderlijk benoemd worden voor een termijn die eindigt op de gewone 1 Algemene Vergadering van 2019, teneinde de termijn van hun mandaat af te stemmen op dat van de I overige bestuurders."

5. artikel 14 van de statuten te vervangen door volgende tekst

"Artikel 14. Beraadslaging, vertegenwoordiging en besluitvorming.

1A. Beraadslaging van de Raad van Bestuur

1(a) De Partijen verbinden er zich toe om minstens elk kwartaal een vergadering van de Raad van Bestuur te houden, tenzij het belang van de Vennootschap een hogere frequentie vereist.

1 (b) Vergaderingen van de Raad van Bestuur kunnen bijeengeroepen worden op verzoek van om het even welke bestuurder. Deze oproepingen vermelden de plaats, datum, uur en agenda van de I vergadering.

1(c) Een oproepingstermijn van minstens 7 dagen dient in acht genomen te worden, behoudens in 1 geval van hoogdringendheid.

i (d) Vergaderingen van de Raad van Bestuur kunnen slechts geldig beraadslagen en beslissen 1 indien tenminste de helft van de Bestuurders Klasse A aanwezig of vertegenwoordigd is en indien de



lge



31/01/2014

isch Staatsblad

et









Voor-

behouden

aan het

e g SC

Steat§btad

Luik B - vervolg

Bestuurder Klasse B aanwezig of vertegenwoordigd is. Evenwel zal de vergadering van de Raad van Bestuur geldig kunnen beraadslagen en beslissen, indien bij een tweede daaropvolgende vergadering niet dezelfde agenda, die geldig is bijeengeroepen en die ten vroegste vijftien dagen kan plaatsvinden na de eerste vergadering waar de Bestuurder Klasse B niet aanwezig of vertegenwoordigd was blijkt dat de Bestuurder Klasse B opnieuw niet aanwezig of vertegenwoordigd is. Voormelde termijn van vijftien dagen wordt verlengd met 'I week na gemotiveerd verzoek van de Bestuurder Klasse B of een houder van aandelen van klasse B.

B. Besluitvorming binnen de Raad van Bestuur

Zonder afbreuk te doen aan hetgeen hieronder uiteengezet is, worden besluiten genomen met gewone meerderheid van stemmen.

Voor de volgende sleutelbeslissingen is de goedkeuring van de Bestuurder Klasse B of diens volmachthouder vereist, tenzij de Bestuurder Klasse B niet aanwezig of vertegenwoordigd is op de tweede vergadering die geldig is bijeengeroepen conform voormeld punt A. (d):

de verwerving, overdracht, verkoop of verpanding van activa met een waarde van meer dan tweehonderd vijftigduizend euro (250.000,00 EUR) (exclusief BTW) die niet is opgenomen in het jaarlijks goedgekeurd budget;

de verwerving, overdracht of onderschrijving van enig belang door de Vennootschap in een andere vennootschap, groep of entiteit voor een waarde van meer dan tweehonderd vijftigduizend euro (250.000,00 EUR) (exclusief BTW);

enig voorstel betreffende een initieel publiek aanbod van kapitaalsaandelen van de Vennootschap;

enig voorstel of beslissing in verband met een (aandelen)verkoop, fusie of splitsing van de Vennootschap of van één van haar dochtervennootschappen, of de contributie van alle of bijna alle activa van de Vennootschap een splitsing of een kapitaalvermindering;

enig voorstel om de waarderingsregels te wijzigen;

de aanstelling, de voorwaarden van de aanstelling (inclusief de vergoeding) en het ontslag van de CEO, CFO, COO en CTO.

enig voorstel omtrent dividendpolitiek en/of om een (interim) dividend toe te kennen of uit te betalen;

enig voorstel aan de Algemene Vergadering waarvan de goedkeuring zou resulteren in (a) een verhoging van het kapitaal van de Vennootschap, hetzij onmiddellijk hetzij op een toekomstige datum, met inbegrip van onder andere, de uitgifte van aandelenopties of warranten, aan een prijs per aandeel lager dan de prijs per aandeel van de voorliggende kapitaalverhoging of (b) de herclassificatie van enige aandelen in aandelen die een preferentie of voorrang genieten aangaande dividenden, activa of liquidatieboni.

de goedkeuring van de jaarlijkse budgetten en van wijzigingen ervan;

enige beslissing betreffende de toetreding van de Vennootschap tot een joint venture;

enige beslissing om de aard van de bedrijfsactiviteiten te wijzigen, of enig voorstel om het doel van de Vennootschap te wijzigen, of om de activiteiten (of een substantieel deel daarvan) van de Vennootschap over te dragen;

hypothekeren, verpanden, of toestemming verlenen om een zekerheid te stellen op alle, of bijna alle, activa van de Vennootschap; en

enige verkoop, overdracht, verpanding, afdwinging, licentie of andere regeling  anders dan in het normale verloop van de zakelijke activiteiten  betreffende enig intellectueel eigendomsrecht of ander industrieel recht van de Vennootschap;

het toekennen van bijzondere volmachten voor externe vertegenwoordiging van de Vennootschap;

het aangaan, toestaan of goedkeuren van enige uitgave of niet verzekerde aansprakelijkheid in enig boekjaar (behoudens uitgaven aangegaan of aan te gaan in het kader van een jaarlijks werkprogramma & budget) voor een totaal bedrag dat meer bedraagt dan tweehonderd vijftigduizend euro (250.000,00 EUR) in enig boekjaar;

de uitgifte van nieuwe aandelen of andere effecten in de Vennootschap of het verlenen van opties over aandelen of andere effecten;

voorstellen om de statuten te wijzigen;

de goedkeuring van de jaarlijkse operationele- en investeringsbudgetten of het opstarten van

enige activiteit die niet rechtstreeks gerelateerd is aan de kernactiviteit van de Vennootschap; het verplaatsen van de maatschappelijke zetel van de Vennootschap; het aangaan van overeenkomsten met aandeelhouders;

het voeren van gerechtelijke procedure.

De Bestuurder Klasse B zal zich niet op een onredelijke wijze beroepen op deze bepaling indien dit ingaat tegen het vennootschapsbelang.

Indien een voorstel van beslissing op basis van deze bepaling niet goedgekeurd wordt, kan een



Voor- Luik B - vervolg

behouden meerderheid van de Bestuurders Klasse A de Bestuurder Klasse B verzoeken om binnen een termijn van 1 maand een verslag van een deskundige voor te leggen die de beslissing van de Bestuurder Klasse B onderbouwt.

aan het Indien de deskundige de beslissing van de Bestuurder Klasse B niet bevestigt binnen de gestelde termijn, dan zal de Bestuurder Klasse B of zijn vertegenwoordiger zijn goedkeuring verlenen aan dè voorgestelde beslissing.

`iiéigiscF' staats blad Indien voormeld verslag de meerderheid van de Bestuurders Klasse A niet kan overtuigen, kan een houder van aandelen van klasse A de geldigheid van dit verslag aanvechten bij CEPINA."

6. artikel 17 van de statuten te vervangen door volgende tekst

"Artikel 17. Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Onverminderd de bevoegdheid van de Raad van Bestuur om een bijzondere volmacht te verlenen

overeenkomstig de meerderheden die gelden voor de te stellen handeling waarvoor de volmacht wordt

verleend, zal de Vennootschap rechtsgeldig vertegenwoordigd worden door hetzij de gedelegeerd

bestuurder en desgevallend een Bestuurder Klasse B, hetzij een Bestuurder Klasse B en een Bestuurder Klasse A, telkens samen handelend."

7. artikel 28 van de statuten te vervangen door volgende tekst.

"Artikel 28. Verloop, aanwezigheidsquorum en beraadslagingen van de algemene vergadering.

Verloop

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

De bestuurders geven antwoord op de vragen die hen door de aandeelhouders worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de aandeelhouders of het personeel van de vennootschap.

De algemene vergadering kan enkel beraadslagen over de punten vermeld op de agenda.

De raad van bestuur heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen. Aanwezigheidsquorum en beraadslaging

(e) Onverminderd strengere wettelijke bepalingen kan de Algemene Vergadering enkel geldig beraadslagen en beslissen indien minstens de helft van de Aandelen Klasse B en minstens de helft van de Aandelen Klasse A vertegenwoordigd zijn op deze Algemene Vergadering. Indien dit quorum niet bereikt is, kan een nieuwe Algemene Vergadering worden bijeengeroepen met dezelfde agenda, die geldig kan beraadslagen en beslissen indien de meerderheid van de Aaandeelhouders aanwezig is.

(b) Onverminderd strengere wetsbepalingen zullen alle beslissingen van de Algemene Vergadering genomen worden met een gewone meerderheid van stemmen.

(c) Zonder afbreuk te doen aan (strengere) wettelijke bepalingen, vereisen beslissingen inzake de volgende materies de goedkeuring van minstens de Aandeelhouder Klasse B:

- iedere wijziging van de statuten van de Vennootschap of van haar vennootschapsstatus;

- iedere fusie, consolidatie, reorganisatie (met inbegrip van een omzetting) of andere zakelijke combinatie die de Vennootschap of één van haar dochtervennootschappen betreft, iedere verwerving van of door de Vennootschap of één van haar dochtervennootschappen via een transactie of een opeenvolging van gerelateerde transacties, of enige andere transactie door de Vennootschap of één van haar dochtervennootschappen die een controlewijziging zou veroorzaken binnen de Vennootschap of haar dochtervennootschappen en/of verbonden ondernemingen;

- het beslissen tot of betalen van enig dividend of andere distributie van enig kapitaalselement van de Vennootschap of één van haar dochtervennootschappen buiten de in de Overeenkomst overeengekomen dividendpolitiek;

iedere beslissing inzake vergoedingen toegekend aan bestuurders;

- iedere vrijwillige ontbinding of vereffening van de Vennootschap of één van haar dochtervennootschappen;

- iedere creatie, verlaging, verhoging van het bedrag van het maatschappelijk kapitaal of de i uitgifte van aandelen van de Vennootschap of haar dochtervennootschappen, enige verbintenis of

zekerheid omzetbaar of inruilbaar voor aandelen van de Vennootschap of één van haar dochtervennootschappen, of enige opties, warrants of andere rechten om aandelen te verwerven van de Vennootschap of één van haar dochtervennootschappen aan een prijs per aandeel lager dan de prijs per aandeel in het kader van een voorliggende kapitaalverhoging;

de goedkeuring van de jaarrekeningen.

De goedkeuring van de Aandeelhouder Klasse B zal niet vereist zijn wanneer de Bestuurder Klasse B

één van de voormelde beslissingen in de Raad van Bestuur heeft goedgekeurd."

8. de laatste zin van artikel 33 van de statuten te vervangen door volgende tekst:



















et





Voor-

behouden

aan het

eigi~cFi

Staatsblad Luik B - vervolg

"De Aandelen Klasse B zullen een preferentie genieten ten overstaan van alle andere Aandelen (met inbegrip van de Aandelen Klasse A) in geval van een Liquidatie (zoals hierna gedefinieerd),

In geval van een Liquidatie wordt het netto-provenu van de vereffening of de ontbinding, na aanzuivering van alle schulden van de Vennootschap of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen (het "Netto-Provenu"), als volgt en in onderstaande volgorde verdeeld:

D Eerst zal de Aandeelhouder Klasse B het Netto-Provenu toebedeeld krijgen tot een bedrag dat gelijk is aan het totaal geïnvesteerde bedrag door de Aandeelhouder Klasse B bij de Kapitaalverhoging (verhoogd door enig bedrag dat in de Vennootschap in cash werd geïnvesteerd als gevolg van een verdere kapitaalverhoging of afkoop van aandelen);

Ci Vervolgens zal de Aandeelhouder Klasse A het Netto-Provenu toebedeeld krijgen tot een bedrag dat gelijk is aan 1 miljoen EUR (verhoogd door enig bedrag dat in de Vennootschap in cash werd geïnvesteerd als gevolg van een verdere kapitaalverhoging of afkoop van aandelen);

D Ten slotte zal het saldo van het Netto-Provenu pro rata het aandeelhouderspercentage van alle Aandeelhouders verdeeld worden.

Onder "Liquidatie" wordt verstaan de vereffening of ontbinding van Vennootschap, hetzij vrijwillig of onvrijwillig, of elke gelijkaardige verrichting."

8) Participatiemaatschappij Vlaanderen, in het kort "P.M.V." naamloze vennootschap, met zetel te 1000 Brussel, Oude Graanmarkt 63, nationaal ondernemingsnummer 455.777.660 te benoemen als bestuurder, voorgedragen door de houder van aandelen van klasse B. Het mandaat is onbezoldigd en wordt verleend voor bepaalde duur om te eindigen op de algemene jaarvergadering van 2019.

Ais vaste vertegenwoordiger van P.M.V. Naamloze Vennootschap is de heer DAMMAN Emmanuël Lucien, wonende te 8550 Zwevegem, Elzenstraat 2, aangeduid.

9) aan de raad van bestuur en/of zijn gevolmachtigde de nodige machten te verlenen om over te gaan tot de uitvoering van de genomen beslissingen en aan de notaris om over te gaan tot de coördinatie van de statuten.

Bijzondere volmacht werd gegeven aan aan mevrouw Van Steenbergen Caria, wonende te 3000

Leuven, Blijde Inkomststraat 101, en de heer Claerhout Lieven, wonende te 3000 Leuven,

Tervuursevest 334, , elk met het recht om afzonderlijk op te treden en met recht van indeplaatsstelling,

om alle formaliteiten te verrichten bij een ondernemingsloket naar keuze van de lasthebber en bil de

Kruispuntbank van Ondernemingen, en/of bij elke andere administratieve dienst.

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel

Notaris Ann Wallays

Tegelijk neergelegd:

- eensluidende uitgifte van proces-verbaal en volmachten;

gecoördineerde statuten.

26/03/2013
ÿþ Mod Word 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111 lifillj1,1,111111,1,1111 III

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van KoQpha.nd,P1

te Leuven, de 5 wiRÎ 2013

DE GPIFFIE4t,

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : (verkort) :

521.673.324

RAPIDFIT

RF

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Technologielaan 15, 3001 Leuven

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming gedelegeerd bestuurder

Uittreksel uit het verslag van de Raad van Bestuur gehouden op 1 maart 2013: "De bestuurders besluiten, met éénparigheid van stemmen, om over te gaan tot de aanstelling van Filip Dehing als gedelegeerd bestuurder van de vennootschap, zulks met ingang van de oprichting van de vennootschap. Dhr Dehing zal de functie van gedelegeerd bestuurder waarnemen zolang hij bestuurder is van de vennootschap. Overeenkomstig art. 17 van de statuten, is de gedelegeerd bestuurder bevoegd om de vennootschap te vergenwoordigen alleen optredend."

Filip Dehing

Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

12/03/2013
ÿþ MMod 2.0

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





_ - ,' ,ut-,,

~r~<<:. -. .' , -j ,..c," GpÍ1flriCici

r~.~ - " ; , ~

te Lëuven,~~ O f U1 2013

DE GRIFFIER,

Griffie

ÏILIW1,1E11111111

Ondernemingsnr : 521 . Col 3 . 324

Benaming :

(voluit): RAPIDFIT

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 3001 Leuven (Heverlee), Technologielaan 15

Onderwerp akte : OPRICHTING  BENOEMINGEN

Tekst :

Uit een akte verleden voor Ann Wailays, geassocieerde notaris te Leuven op achtentwintig februari tweeduizend dertien, dragende de vermelding "Geregistreerd acht bladen één renvooi te Leuven 2e kantoor der Registratie op 01 MAART 2013 boek 1376 blad 7 vak 9 - Ontvangen: vijfentwintig euro (25 EUR) De Ontvanger (get.) DE CLERCQ G.", blijkt dat:

1 "MATERIALISE", Naamloze Vennootschap, met zetel te 3001 Leuven (Heverlee), Technologielaan 15, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Leuven onder het nummer BTW BE 0441.131.254, 2. "AILANTHUS", Naamloze Vennootschap, met zetel te 3040 Huldenberg, Jan Van der Vorstlaan 19, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Leuven onder het nummer BTW BE 0461.746.338.

een handelsvennootschap met de vorm van een naamloze vennootschap hebben opgericht met de naam "RAPIDFIT".

 % Maatschappelijke zetel:

te 3001 Leuven (Heverlee), Technologielaan 15.

" Doel:

De vennootschap heeft tot doel: het onderzoek, de ontwikkeling, productie en de commercialisatie van fixtures volgens een modulaire aanpak en met gebruik van additive manufacturing en aanverwante technologieën en alle dienstverlenings-, engineering en holdingactiviteiten in dit verband. Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger,

De vennootschap heeft tevens tot doel:

de aankoop, de verkoop, de ruiling, de bouw, de verbouwing, de valorisatie, de inrichting, de uitbating, de verhuur, de onderverhuur, het beheer, het onderhoud, de verkaveling, de horizontale verdeling en het plaatsen onder gedwongen mede-eigendom, de leasing, de prospectie, de promotie onder alle vormen, van alle onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

het beleggen, het intekenen op, het vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen, verhandelen van alle roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen, al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen of verenigingen, het beheren van deze beleggingen en participaties; dit onderdeel van het doel zal uitsluitend voor eigen rekening worden uitgeoefend;

- het verlenen van advies, management en andere diensten aan alle verbonden vennootschappen of waarmee een deelnemingsverhouding bestaat, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, de leiding waarnemen van, de controle uitoefenen over diezelfde vennootschappen.

" zij_mag bij wijze van inbreng_ in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekenina.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/03/2013 - Annexes du Moniteur b

Luik B - vervolg

tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in aile bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of het buitenland, waarvan het doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar doel te bevorderen. In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke als commerciële aard, roerende, onroerende, industriële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel,

Maatschappelijk kapitaal:

ETEN MILJOEN HONDERD NEGENENVIJFTIG DUIZEND ZEVENENNEGENTIG EURO VIJFENDERTIG CENT (¬ 1.159.097,35), vertegenwoordigd door vijfduizend (5.000) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/vijfduizendste van het kapitaal vertegenwoordigen. Bij de oprichting, voor wat betreft de inbreng in geld ten belope van 1.000.000,00 euro, gedeeltelijk volstort in speciën, ten belope van meer dan één/vierde per aandeel, zijnde een totaal bedrag van 250.231,82 euro. Er dient nog te worden bijgestort door de naamloze vennootschap Materialise: een bedrag van 749.768,18 euro; de aandelen waarop door de naamloze vennootschap Ailanthus werd ingeschreven zijn volledig voistort.

Ondergetekende notaris bevestigt dat de inbrengen in geld bij storting of overschrijving gedeponeerd werden op een bijzondere rekening bij ING, op naam van de vennootschap in oprichting "RAPiDFIT" zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 28 februari 2013. Tevens werd een inbreng in natura gedaan in de vennootschap van materiële en immateriële activa, voorraad en werken in uitvoering, en andere bestanddelen, met een waarde van honderd negenvijftig duizend zevenennegentig euro vijfendertig cent (¬ 159.097,35).

Voormelde inbreng in natura is nader beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor, te weten, Grant Thornton Bedrijfsrevisoren cvba, vertegenwoordigd door de heer Steven Pazen, bedrijfsrevisor, kantoor houdende te 2600 Antwerpen, Potvlietlaan 6.

Het besluit van dit verslag luidt letterlijk als volgt:

"Besluit

De inbreng in natura tot oprichting van de naamloze vennootschap 'RAPIDFiT" voor een totale nettowaarde van EUR 159.097,35, bestaat uit immateriële vaste activa (EUR 73.298,38) materiële vaste activa (EUR 210.009,24), voorraden en bestellingen in uitvoering (EUR 239.818,76), leaseschulden (EUR 206.038,60), financiële schulden (EUR 42.265,39) en sociale schulden (EUR 115.725,04) dewelke de vennootschap NV Materialise inbrengt.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat;

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura;

2. de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

3. de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

4. de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is, De waardebepaling leidt tot een inbrengwaarde die ten minste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen rekening houdende met het feit dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering van de (im)materiële vaste activa, voorraden en bestellingen in uitvoering gebaseerd is op conventionele bepalingen. De conventionele waarden die door de oprichters werden weerhouden zijn enkel verantwoord in de mate dat de vennootschap haar bedrijfsplan kan realiseren. Verder maken we voorbehoud voor de inbrengwaarde van de voorraden aangezien we in het kader van deze inbreng in natura geen fysische voorraadopname hebben kunnen uitvoeren.

De vergoeding van de inbreng bestaat uit 686 aandelen van de NV RAPiDFiT, zonder vermelding van nominale waarde.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen 'fairness opinion' is.

Antwerpen, 27 februari 2013

Grant Thomton Bedrijfsrevisoren CVBA

vertegenwoordigd door

Steven Pazen

Bedr jfsreviser"

De inbreng wordt niet onderworpen aan de regeling omschreven in de artikelen 760 tot 762 en 764 tot 767 van het Wetboek van Vennootschappen. De inbreng heeft derhalve niet de gevolgen bedoeld in artikel 763 van het Wetboek van Vennootschappen.

E=en exemplaar van het versla van de bedrl_fsrevisor en van het bilzonder versla van de oprichters

Voor-

behouden

aan het

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

. Voor- Luik B - vervolg

behouden worden ter griffie van de Rechtbank van Koophandel neergelegd samen met een expeditie van de akte.

" Boekjaar:

begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar begint op datum van neerlegging van huidig uittreksel op de griffie van de Rechtbank van Koophandel en eindigt op 31 december 2013.

ii Jaarvergadering:

wordt gehouden op de eerste dinsdag van de maand juni om 12 uur in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats vermeld in de oproeping. Indien die dag een zondag of een wettelijke feestdag is, vindt de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

" Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door een raad samengesteld uit ten minste drie bestuurders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering van aandeelhouders, die te allen tijde hun mandaat kan herroepen.

Evenwel, indien de vennootschap werd opgericht door twee personen of indien op de algemene vergadering van aandeelhouders is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de samenstelling van de raad van bestuur worden beperkt tot twee leden, dit tot op de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

Werden benoemen tot bestuurders:

De heer DEHING Filip, wonende te 3061 Bertem (Leefdaal), Broekstraat 3,

De heer VANCRAEN Wilfried, wonende te 3040 Huldenberg, Jan Van der Vorstlaan 19,

De heer CRUTCHFIELD Bryan, wonende te MI 48309 Rochester Hills (Verenigde Staten van Amerika), 3133 Tamarron Drive,

Hun mandaten zijn onbezoldigd. Hun mandaten worden verleend voor bepaalde duur om te eindigen op 3 juni 2014, datum van de eerste gewone jaarvergadering.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als bestuurder, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger overeenkomstig de terzake geldende wettelijke bepalingen.

De Raad van Bestuur is bevoegd om alle handelingen te stellen die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is,

De raad van bestuur vertegenwoordigt, als college, de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Zij handelt door de meerderheid van haar leden.

De vennootschap kan tevens in haar handelingen en in rechte worden vertegenwoordigd door:

- twee bestuurders die gezamenlijk optreden;

- een gedelegeerde bestuurder die alleen optreedt;

- bijzondere gevolmachtigden binnen de grenzen van hun volmacht.

In het buitenland kan de vennootschap worden vertegenwoordigd door iedere persoon die daar

uitdrukkelijk toe gemachtigd is.

Wanneer de vennootschap optreedt als zaakvoerder of bestuurder van andere vennootschappen,

wordt de vennootschap rechtsgeldig vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger die alleen

handelt.

" Winstverdeling - reserves:

De jaarlijkse nettowinst wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen..

Na de door de wet voorgeschreven voorafneming voor de wettelijke reserve, beslist de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen over de bestemming van het saldo van de winst, dit op voorstel van de raad van bestuur. Het tijdstip en de wijze van betaling van dividenden wordt eveneens door de raad van bestuur bepaald.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

" Liquidatiesaldo

Het batig saldo van de vereffening wordt onder de aandeelhouders verdeeld in verhouding tot hun

aandelenbezit, waarbij rekening wordt gehouden met de ongelijke afbetaling van de aandelen.

ª% Niet-aanstelling commissaris:

Op zicht van het financieel plan hebben de oprichters verklaard volgende commissaris te benoemen: Grant Thorton Bedrijfsrevisoren CVBA te 2600 Antwerpen, Potvlietlaan 6, met ondernemingsnummer 0439.814.826, vertegenwoordigd door de heer Steven Pazen.

Bijzondere volmacht werd gegeven aan Mevrouw Van Steenbergen, hierna vermeld, met recht van indeplaatsstelling, om in naam en voor rekening van de hier opgerichte vennootschap alle nodige stappen te ondernemen voor de inschilly.1.19 in het rechtspersonenregister en in de kruispuntbank voor

aan het

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/03/2013 - Annexes du Moniteur belge





Voor-

behouden

aan het

.,

Luik B - vervolg

ondernemingen, de aanvraag van een nummer voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde en de aanvraag van alle mogelijke vergunningen nodig voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel en de aanvraag van het beheersattest.

Voormelde oprichters werden bij de akte vertegenwoordigd door mevrouw VAN STEENBERGEN Caria Frans Maria, geboren te Duffel op 10 mei 1975, wonende te 3000 Leuven, Blijde Inkomststraat 101, ingevolge onderhandse volmacht de dato 19 februari 2013,

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel

Notaris Ann Wailays

Tegelijkertijd neergelegd:

uitgifte van oprichtingsakte, met volmacht.

verslag bedrijfsrevisor aangaande de inbreng in natura,

verslag oprichters aangaande de inbreng in natura,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

13/07/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/07/2015 - Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Technologielaan 15, 3001 Leuven

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming bestuurders klasse A

Uittreksel uit het proces-verbaal van de algemene vergadering van de vennootschap van 2 juni 2015:

"De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen tot de benoeming van de volgende,

bestuurders, voor een termijn van één jaar die zal verstrijken bij de Algemene Vergadering van 2016:

Op voordracht van de aandeelhouders Klasse A:

Dhr., Filip Dehing

- Dhr. Wilfried Vancraen

- Dhr, Bryan Crutchfield."

voor RapidFit NV

Filip Dehing

gedelegeerd bestuurder

tegelijk hiermee neergelegd ter griffie: proces-verbaal van de algemene vergadering van de vennootschap, van 2 juni 2015





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

'1) Z ItIL3/4 rat)

Grlffie Rechtbankvan koophendel

teeekiië' .--

Ondememingsnr : 0521.673.324

Benaming

(voluit) : RAPIDFIT

(verkort) :

NEERGELEGD

in

151 152x

VI

.i~

Coordonnées
RAPIDFIT

Adresse
TECHNOLOGIELAAN 15 3001 HEVERLEE

Code postal : 3001
Localité : Heverlee
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande