REASON2BE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : REASON2BE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 835.702.609

Publication

30/09/2014
ÿþRechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: Filips de Goedestraat nummer 22 te Brussel (1000 Brussel) (volledig adres)

Onderwerp akte: VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL-KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN GELD-OMZETTING VAN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRA-KELIJKHEID IN EEN NAAMLOZE VENNOOTSCHAP- CREATIE VAN CATEGORIEËN VAN AANDELEN-GOEDKEURING DER STATUTEN-BENOEMING VAN BESTUURDERS-U1TGIFTE VAN EEN CONVERTEERBARE OBLIGATIEMACHTIGING

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de enige vennoot van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "REASON2BE", met maatschappelijke zetel te 1000 Brussel,: Filips de Goeciestraat 22, ingeschreven in het rec'ntspersonenregister te Brussel onder nummer 0835.702.609,: opgemaakt voor Meester Gérard INDEKEU, Geassocieerd Notaris met standplaats te Brus-sel (1050 Brussel),: Louizalaan, 126, behorend tot de Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een Besloten Vennootschap met:

Beperkte Aansprakelijkheid "Gérard INDEKEU Dimitri CLEENEWERCK de CRAYENCOUR", op vijf:

september tweeduizend veertien, geregistreerd op het Eerste Registratiekantoor van BRUSSEL 3, op zestien: september daaropvolgend, boek 5/8 blad 21 vak 8, ontvangen vijftig euro (50 EUR), ge'ind voor de Adviseur a.1.; Joceline Modave, blijkt dat de algemene vergadering de volgende beslissingen met éénparigheid ven stemmen: genomen heeft:

Eerste beslissing

verplaatsing van de maatschappelijke zetel

De vergadering beslist de maatschappelijke zetel te verplaatsen vanaf t'éden naar Alfons Lenaertsstraat 38,

1950 Kraainem.

TWEEDE BESLISSING

Eerste Kapitaalverhoging door een inbreng in GELD

Kapitaalverhoging

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen ten belope van zesduizend tweehonderd eenendertig euro

(6.231,00 EUR), om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) toi vierentwintigduizend achthonderd eenendertig euro (24.831,00 EUR), door middel van uitgifte van zevenenzestig (67) nieuwe aandelen, met nummers 201 tot en met 267, zonder. vermelding van nominale' waarde, identiek aan de bestaande aandelen, die dezelfde rechten en plichten hebben als de bestaande, ; aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf heden, in speciën in te schrijven door een derde, S12 Fund; ; CVBA, met maatschappelijke zetel gevestigd te 1000 Brussel, Hertogstraat 41, ingeschreven in het ; rechtspersonenregister te Brussel onder het nummer 0847.884.027, hierbij geldig vertegenwoordigd door twee bestuurders, de heer Johan Moyersoen, categorie A-bestuurder, en AS Partners BVBA, categorie C-bestuurder, vast vertegenwoordigd door de heer Stefan Yee, voor een inbreng ten belope van vijftigduizend euro (50.000,00 EUR), tegen de prijs van drieënnegentig euro (93,00 EUR) per aandeel, vermeerderd met een totale uitgiftepremie voor de zevenenzestig (67) aandelen van drieënveertigduizend zevenhonderd: negenenzestig euro (43.769,00 EUR).

De vergadering beslist het verschil tussen het bedrag van de kapitaalverhoging en het bedrag van de inschrijvingsprijs, te weten drieënveertigduizend zevenhonderd negenenzestig euro (43.769,00 EUR), te boeken als een onbeschikbare uitgiftepremie. De uitgiftepremie dient geboekt te worden op een afzonderlijke niet-beschikbare reserverekening onder het eigen vermogen van de vennootschap. De uitgiftepremie zal op dezelfde wijze als het maatschappelijk kapitaal de waarborg van derden uitmaken. Een uitkering van een deel of het.geheel _van _de.uitgiftepremie aan_de..aandeelhouders.zat_slechts.kunnen_plaatsvinden. mits. goedkeudng

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

MQdWd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

n&ereeibefeetelivameen op

ter gri 19 SEP, 2014

ffie Vat? dcrinkierlandstQ rechtbank van dep ancre! arussei

Il HI

14177584*

Ii

Ondernemingsnr : 0835.702.609

Benaming

(voluit) : REASON2BE

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

door de algemene vergadering met inachtneming van de voorwaarden die van toepassing zijn voor de wijziging van de statuten.

Verzaking aan het voorkeurrecht

De heer Benjamin John BRAMICH, wonende te 1340 Ottignies-Louvain-la-Neuve, Avenue Van de Walie 51, houder van tweehonderd (200) aandelen verzaakt hierbij aan zijn voorkeurrecht tot inschrijving op de kapitaalverhoging ten voordele van een derde, SP Fund CVBA, voormeld, zoals bepaald in artikel 592 ex. van het Wetboek van vennootschappen.

TUSSENKOMST - SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING -AANWEZIGHEID

Ingevolge voormelde besluiten stelt ondergetekende notaris vast dat de vergadering voor wat betreft de

volgende besluiten voortaan als volgt is samengesteld:

SI2 Fund CVBA, voormeld, vertegenwoordigd zoals gezegd, houder van zevenenzestig (67) aandelen; en

- de heer Benjamin John Bramich, voormeld, houder van tweehonderd (200) aandelen.

Samen: tweehonderdzeverienzestig (267) aandelen, die het gehele maatschappelijke kapitaal

vertegenwoordigen.

De notaris stelt vast dat alle vennoten van de vennootschap aldus aanwezig of vertegenwoordigd zijn en de

hierna volgende beslissingen aldus geldig kunnen worden genomen, zonder opgave of verantwoording van de

oproepingsformaliteiten terzake.

DERDE BESLISSING

Tweede kapitaalverhoging door incorporatie van de uitgiftepremie

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen ten belope van drieënveertigduizend zevenhonderd negenenzestig euro (43.769,00 EUR), om het te brengen van vierentwintigduizend achthonderd eenendertig euro (24.831,00 EUR) tot achtenzestigduizend zeshonderd euro (68.600,00 EUR), zonder uitgifte van nieuwe aandelen, door incorporatie van voormelde uitgiftepremie ten bedrage van drieënveertigduizend zevenhonderd negenenzestig euro (43.769,00 EUR).

VIERDE BESLISSING

VOORSTEL TOT OMZETTING VAN DE VENNOOTSCHAP IN EEN NAAMLOZE VENNOOTSCHAP Kennisname van het verslag van de zaakvoerder

De vergadering onderzoekt het verslag opgesteld door de zaakvoerder dat het voorstel tot omzetting van de Vennootschap in een naamloze vennootschap toelicht, zoals opgelegd door artikel 778 van het Wetboek van vennootschappen. Aan dit verslag wordt een staat van activa en passive gevoegd, die werd afgesloten op 30 juni 2014, hetzij minder dan drie maanden voordien, zoals opgelegd door artikel 776 van het Wetboek van vennootschappen.

Kennisname van het verslag van de bedrijfsrevisor

Vervolgens onderzoekt de vergadering het verslag opgesteld door de externe bedrijfsrevisor, BDO Bedrijfsrevisoren BV CVBA, met zetel te Da Vincilaan 9 Box E6, The Corporate Village, Elisonre Building, 1935 Zaventem, vertegenwoordigd door Luc Annick.

De besluiten van de externe bedrijfsrevisor luiden als volgt:

"Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering heeft plaatsgehad van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 juni 2014 die onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de BVBA Reason2be werd opgesteld.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, blijkt een onderwaardering van het netto passief van 7.278,16 EUR. Het netto passief bedraagt hierdoor 31.350,82 EUR.

Dit netto passief is 49.950,82 EUR lager dan het geplaatste kapitaal ad 18.600,00 EUR zoals blijkt uit de per 30 juni 2014 opgestelde staat van activa en passive.

Het verschil met het minimum kapitaal van een naamloze vennootschap bedraagt 92.850,82 EUR.

Tevens wensen wij U aandacht te vestigen op de onzekerheden opgenomen onder punt 3.1 van ons verslag inzake de voorraad en de volledigheid van de schulden, waarvan wij de mogelijke impact niet kunnen inschatten.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen omzetting van Reason2be BVBA in een NV en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt."

Beslissing tot omzetting van de Vennootschap in een naamloze vennootschap

Na onderzoek van de bovengenoemde documenten besluit de vergadering de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid en de vorm van een naamloze vennootschap aan te nemen.

De benaming, de activiteiten en het doel blijven ongewijzigd, het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passive, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en -vermeerderingen en zullen de boeken en de boekhouding, die door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werden gehouden, worden voortgezet.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

De omzetting gebeurt op basis van een staat van activa en passiva van de vennootschap, afgesloten op 30 juni 2014.

Alle handelingen die werden verricht door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, worden geacht verricht te zijn voor de naamloze vennootschap, daar het dezelfde rechtspersoon betreft.

Deze omzetting geschiedt overeenkomstig artikels 774 en volgende van het Wetboek van vennootschappen en niet toepassing van artikel 214 van het Wetboek van inkomstenbelasting negentienhonderd tweeënnegentig (W.I.B. 1992) en artikel 121 van het Wetboek van registratierechten.

Ontslag van en kwijting aan de zaakvoerder

Ingevolge de omzetting van de vennootschap besluit de vergadering het mandaat van de zaakvoerder met onmiddellijke ingang te beëindigen. Aldus komt een einde aan het mandaat van de heer Benjamin BRAMICH, voornoemd, als zaakvoerder van de vennootschap met ingang van op de dag van de akte.

De vergadering geeft bij kwijting aan de voornoemde zaakvoerder voor het vervullen van zijn mandaat voor de periode tussen de afsluiting van het vorige boekjaar en de huidige vergadering.

De vergadering besluit, voor zover nodig, dat niettegenstaande de omzetting van de vennootschap alle op heden bestaande bijzondere volmachten die door de vennootschap in het verleden werden verleend, al dan niet gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, verder ongewijzigd blijven bestaan,

VIJFDE BESLISSING

CREATIE VAN CATEGORIEËN VAN AANDELEN

De vergadering beslist twee categorieën van aandelen te creëren, een categorie A en een categorie B genaamd, en elk afzonderlijk aandeel binnen dergelijke categorie respectievelijk een "A-aandeel" en een "Baandeel".

De categorieën van aandelen genieten de rechten en voordelen die in de statuten van de vennootschap zullen warden bepaald in een hiernavolgend besluit.

De reeds bestaande tweehonderd (200) aandelen met nummers 1 tot en met 200, die werden uitgegeven ingevolge de oprichting van de vennootschap en eigendom zijn van de heer Benjamin John BRAMICH, voormeld, zullen vanaf heden gezamenlijk de aandelen van categorie A vormen en elk afzonderlijk een "A-aandeel" en zullen de rechten en voordelen hebben, toegekend aan de A-aandelen, zoals vermeld in de statuten van de vennootschap

De zevenenzestig (67) nieuwe aandelen met nummers 201 tot en met 267, die werden uitgegeven ingevolge bovenstaande kapitaalverhoging en eigendom zijn van SI2 Fund CVBA, voorrneld, vertegenwoordigd zoals gezegd, vormen vanaf heden categorie B en elk afzonderlijk een "B-aandeel" en zullen de rechten en voordelen hebben, toegekend aan de B-aandelen, zoals vermeld in de statuten van de vennootschap.

ZESDE BESLISSING

GOEDKEURING VAN DE STATUTEN VAN DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP, MET INBEGRIP VAN DE WIJZIGINGEN OVEREENKOMSTIG DE BESLISSINGEN GENOMEN ONDER DE VOORGAANDE AGENDAPUNTEN

De vergadering stelt de statuten van de naamloze vennootschap als volgt vast, rekening houdend met de genomen voornoemde beslissingen onder de voorgaande agendapunten.

UITTREKSEL VAN STATUTEN

Vorm - benaming

De vennootschap neemt de vorm aan van een naamloze vennootschap en draagt de naam Reason2be.

Deze naam moet steeds worden voorafgegaan of gevolgd door de woorden "naamloze vennootschap" of de

afkorting "NV'.

Maatschappelijke zetel

De Maatschappelijke zetel is gevestigd te Alfons Lenaertsstraat 38, te 1950 Kraainem.

Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden, voor

eigen rekening of voor rekening van derden:

- het commercialiseren, onder al zijn mogelijke vormen, en met name de aankoop, de verkoop, de

makelaardij en de commissie van de hierna genoemde, door andere ondernemingen gefabriceerde producten,

namelijk; fruiten, groenten en andere producten.

- het concipiëren, fabriceren en commercialiseren van fruiten, groenten en andere producten.

- en, algemeen genomen, het concipiëren, fabriceren en commercialiseren van aile toestellen. Zij kan zich

met name borg stellen en elke persoonlijke of zakelijke waarborg geven ten gunste van elke persoon of al dan

niet verbonden vennootschap.

- Zij kan alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren, die

rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

- Zij mag op alle manieren belang stellen in alle vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een

soortgelijk of aanverwant doel of een doet dat de ontwikkeling van haar activiteiten kan bevorderen.

De vennootschap kan bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar zijn.

3

Maatschappelijk kapitaal

Het geplaatst kapitaal bedraagt achtenzestigduizend zeshonderd euro (68.600 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door tweehonderd zevenenzestig (267) aandelen zonder vermelding van de nominale waarde, waarvan tweehonderd (200) categorie A-aandelen met nummers 1 tot en met 200 (hierna de "A-aandelen" en elk afzonderlijk een "A-aandeel") en zevenenzestig (67) categorie B-aandelen met nummers 201 tot en met 267 (hierna, de "B-aandelen" en elk afzonderlijk een "B-aandeel") zonder vermelding van de nominale waarde.

Indien A-aandelen of B-aandelen worden overgedragen aan een aandeelhouder die aandelen van een andere categorie aanhoudt, dan zullen de overgedragen aandelen worden toegewezen aan de categorie waartoe de overige aandelen behoren die worden aangehouden door de verkrijgende aandeelhouders. Indien aandelen worden overgedragen aan een derde partij- niet-aandeelhouder, dan zal de categorie van de aandelen niet worden gewijzigd.

Enige aandelen die zouden worden toegewezen aan een bestaande aandeelhouder, zullen tot dezelfde categorie behoren als de overige aandelen aangehouden door die aandeelhouder.

Winstverdeling

Jaarlijks wordt van de netto-winst vermeld in de jaarrekening een bedrag van vijf ten honderd voorafgenomen tot vorming van een wettelijke reserve; deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer het reservefonds één tiende van het geplaatst kapitaal bereikt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist jaarlijks de algemene vergadering discretionair bij gewone meerderheid van uitgebrachte stemmen over de bestemming van het saldo van de netto-winst, mits eerbiediging van de beperkingen opgelegd door het Wetboek van vennootschappen.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om aan de houders van B-aandelen een nominaal bedrag uit te keren gelijk aan aile investeringen die door hen werden gedaan in de vennootschap tussen 5 september 2014 (ie. de datum van de Aandeelhoudersovereenkomst) en de datum van ontbinding, ongeacht de vorm en structuur van deze investeringen (bv. inbreng in kapitaal (inclusief uitgiftepremie), (converteerbare) obligaties (inclusief interest),

e leningen, etc.) voor zover deze nog niet werden terugbetaald of werden uitgekeerd voorafgaand aan de ontbinding (het "Voorkeurbedrag").

Boekjaar

e Het boekjaar begint op 1 juli en eindigt op 30 juni van het daaropvolgende jaar.

Gewone algemene vergadering

De jaarlijkse algemene vergadering komt samen op de vierde donderdag van december om 17h.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerst daarop volgende werkdag gehouden.

Om tot de algemene vergadering te worden toegelaten, moeten de eigenaars van effecten op naam binnen de in de oproeping vermelde termijn aan de raad van bestuur hun inzicht te kennen geven de algemene vergadering bij te wonen, indien de raad van bestuur dit in de oproeping vereist.

Iedere aandeelhouder kan per brief, fax, elektronische post of op een andere schriftelijke wijze een volmacht geven om hem op de algemene vergadering te vertegenwoordigen. De lasthebber moet geen aandeelhouder zijn.

De raad van bestuur mag in de oproeping de vorm van de volmachten bepalen en eisen dat zij op de in de

ozª% : oproeping aangeduide plaats en binnen de daarin gestelde termijn worden neergelegd.

"r9 leder aandeel geeft recht op één stem.

Aanduiding der gemachtigde personen en hun bevoegdheden

" =1 De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur

cà De duur van de opdracht van bestuurder mag zes jaar niet overschrijden. Indien het aantal bestuurders, om welke reden ook, gedaald is beneden het wettelijk of statutair minimum aantal bestuurders en zolang de algemene vergadering de vacature niet opvult, blijven de bestuurders, waarvan de opdracht is verstreken, in

P: functie.

Uittredende bestuurders zijn herbenoembaar.

" =1 De vennootschap wordt in al haar handelingen, met inbegrip van de vertegenwoordiging in rechte, rechtsgeldig vertegenwoordigd door twee gezamenlijk optredende bestuurders, waarvan minstens één bestuurder benoemd op voordracht van de houders van de 3-aandelen, die ten aanzien van derden geen bewijs van een voorafgaand besluit van de raad van bestuur moeten leveren.

et Indien er één persoon is belast met het dagelijks bestuur, wordt de vennootschap in al haar handelingen van

P: het dagelijks bestuur rechtsgeldig vertegenwoordigd door deze persoon. Inden er meerdere personen zijn belast met het dagelijks persoon, wordt de vennootschap in al haar handelingen van het dagelijks bestuurd rechtsgeldig vertegenwoordigd door één van de personen belast met het dagelijks bestuur, die ten aanzien van derden geen bewijs van een voorafgaand besluit van welk orgaan van de vennootschap ook moeten leveren. Bovendien is de vennootschap op geldige wijze vertegenwoordigd door bijzondere lasthebbers handelend binnen de grenzen van hun opdracht,

ZEVENDE BESLISSING

BENOEMING VAN BESTUURDERS

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

De algemene vergadering besluit de volgende personen te benoemen tot bestuurder van de Vennootschap

met ingang vanaf de dag van de akte, voor een periode van zes jaar:

Op voorstel van de houders van de A-aandelen:

-De heer Benjamin BRAMICH, wonende te 1340 Ottignies-Louvain-la-Neuve, Avenue Van de VValle 51.

Hot mandaat van de heer Bramich wordt niet vergoed.

Op voorstel van de houders van de B-aandelere

-S12 FUND CVBA, met maatschappelijke zetel gevestigd te 1000 Brussel, Flertogstraat 41, ingeschreven in

het rechtspersonenregister te Brussel onder het nummer 0847.884.027, met vaste vertegenwoordiger Elifin

BVBA, met maatschappelijke zetel gevestigd te 1850 Grimbergen, d'Overschielaan 21, ingeschreven in het

rechtspersonenregister onder het nummer 0871.828.278.

Het mandaat van SI2 Fund CVBA ais bestuurder wordt vergoed met een jaarlijkse vergoeding ten bedrage

van EUR 7.500.

Zij rhogen de Vennootschap vertegenwoordigen conform artikel 23 van de statuten.

ACHTSTE BESLISSING

UITGIFTE VAN EEN CONVERTEERBARE OBLIGATIE

Kennisname van het verslag van het bestuursorgaan van de vennootschap

De voorzitter wordt door de vergadering vrijgesteld om lezing te geven van, en de vergadering neemt kennis van het bijzonder verslag van het bestuursorgaan van de vennootschap opgesteld overeenkomstig artikel 583 van het Wetboek van vennootschappen inzake het voorstel tot uitgifte van een converteerbare obligatie op naam met een nominale waarde van tweehonderdduizend euro (200.000,00 EUR) tegen de uligiftevoorwaarden zoals opgenomen in voormeld verslag.

De aandeelhouders erkennen een afschrift van dit verslag te hebben ontvangen en ervan kennis te hebben genomen.

Uitgifte van een converteerbare obligatie

De vergadering beslist over te gaan tot uitgifte van een converteerbare obligatie op naam, met een nominale waarde van tweehonderd duizend euro (200.000 EUR), die recht geeft tot conversie in aandelen, onder de hierna Vermelde voorwaarden en modaliteiten, zoals uiteengezet in voormeld verslag van de raad van bestuur opgemaakt overeenkomstig artikel 583 van het Wetboek van Vennootschappen, zoals hieronder vermeld:

Kapitaalverhoging onder opschortende voorwaarde

Onder de opschortende voorwaarde van de conversie van de converteerbare obligatie conform de hiervoor vermelde voorwaarden, beslist de algemene vergadering het maatschappelijk kapitaal te verhogen ten belope van een maximum bedrag gelijk aan het aantal nieuwe categorie B-aandelen dat wordt uitgegeven ingevolge de conversie van de converteerbare obligatie, vermenigvuldigd met de fractiewaarde van één aandeel net voorafgaand aan de uitgifte van de nieuwe categorie B-aandelen naar aanleiding van de conversie van de converteerbare obligatie, en dit door middel van de uitgifte van een maximaal aantal nieuwe aandelen zoals berekend overeenkomstig de converteerbare obligatievoorwaarden, die dezelfde rechten zullen genieten ais de overige categorie B - aandelen zoals bepaald in de statuten.

Het eventuele saldo van de nominale waarde van de converteerbare obligatie zal worden toegewezen aan een onbeschikbare rekening genaamd "Uitgiftepremies", die op gelijkaardige wijze als het kapitaal een zekerheid voor derden zal uitmaken en slechts kan worden verminderd of opgeheven door een beslissing van de algemene vergadering conform de quora betreffende een kapitaalvermindering, behoudens de mogelijkheid tot omzetting in kapitaal.

Machtiging

De algemene vergadering machtigt de bestuurders, ieder afzonderlijk en met recht van indeplaatsstelling, om:

a)na conversie van de converteerbare obligatie, de verwezenlijking van de kapitaalverhoging en uitgifte van de nieuwe aandelen te doen vaststellen bij authentieke akte;

b)artikel 5 van de statuten van de vennootschap aan te passen aan de nieuwe toestand van kapitaal en aandelen zoals deze volgt uit de sub a) van onderhavig besluit vastgestelde verwezenlijking van de kapitaalverhoging, en

c)het nodige te doen met het oog op de coördinatie van de statuten naar aanleiding van de statutenwijziging waarnaar verwezen sub b).

NEGENDE BESLISSING

MACHTIGING TOT UlTVOERING VAN DE GENOMEN BESLUITEN

De vergadering verleent elke machtiging aan de notaris en de, bestuurders om, leder afzonderlijk en met macht van indeplaatsstelling, aile nodige en nuttige handelingen te stellen evenals alle nodige en nuttige formaliteiten te vervullen ten einde de voorgaande besluiten uit te voeren, daarin in begrepen de inschrijving in het aandelenregister en de opmaak van een register voor de converteerbare obligatie.

TIENDE BESLISSING

VOLMACHT VOOR WIJZIGING BIJ DE'ADMINISTRATIES

De vergadering verleent volmacht aan Notaris Gérard lndekeu, met standplaats te Brussel, aan elk van zijn

medewerkers, alsook aan meester Virginie Ciers, meester Olivier Van Raemdonck, meester Karolien Boghe

a

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

E> 1. 4

en/of enig andere advocaat van advocatenkantoor NautaDutilh, kantoorhoudende te 1000 Brussel,, Terhulpsesteenweg 120, ieder individueel handelend en met macht van indeplaatsstelling, alsmede aan het Ondernemingsloket van de Brusselse Kamer van Handel en Nijverheid, teneinde alle noodzakelijke of nuttige formaliteiten betreffende de bovenstaande beslissing van de vennootschap te vervullen, met inbegrip van het ondertekenen en neerleggen van de aanvraag ter wijziging van de inschrijving van de vennootschap bij de

" diensten van de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het neerleggen van de stukken bij de bevoegde griffie en overgaan tot de nodige formaliteiten voor publicatie van de beslissingen van de vennootschap in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad. Ten dien einde mag de mandataris, in naam van de vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en, in het algemeen, het nodige ondernemen.

ELFDE BESLISSING

VOLMACHT VOOR COÖRDINATIE VAN DE STATUTEN

De vergadering besluit de coördinatie van de statuten, de neerlegging van onderhavig proces-verbaal ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel en de publicatie van de beslissingen van de vennootschap in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad toe te vertrouwen aan het kantoor van geassocieerde notarissen Gérard lndekeu / Dimitri Cleenewerck de Crayencour.

Voor eensluidend analytisch uittreksel

Gérard INDEKEU, Notaris vennoot

Tegelijk hiermee neergelegd: gelijkvormige uitgifte van de akte, verslag van het bestuursorgaan van de

vennootschap overeenkomstig artikel 583 van het Wetboek van vennootschappen, gecoördineerde statuten.

Voo*

behouden aap het Belgitch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermerden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de pérso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

30/09/2014
ÿþ.1'.41.

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso; Naam en handtekening.

ter

,

Ondernerningsnr : 0835.702.609 Benaming

(voluit) : Reason2be

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel: Alfons Lenaertsstraat 38, 1950 Kraainem

Onderwerp akte : Benoeming van gedelegeerd bestuurder

Uittreksel uit de notulen van de vergadering van de raad van bestuur van de naamloze vennootschap Reason2be van 5 september 2014:

3. Benoeming van een gedelegeerd bestuurder

De raad van bestuur besluit unaniem de heer Benjamin John Bramich, geboren te Vienna (Verenigd Koninkrijk) op 30 november 1974, van Engelse nationaliteit, wonende te 1340 Ottignies-Louvain-la-Neuve, Avenue Van de Walle 51, bestuurder van de Vennootschap, te benoemen als gedelegeerd bestuurder van de Vennootschap, belast met de uitoefening van het dagelijks bestuur over de Vennootschap, en dit met onmiddellijke ingang.

Overeenkomstig artikel 23 van de statuten wordt de Vennootschap indien er één persoon is belast met het dagelijks bestuur, in af haar handelingen van het dagelijks bestuur rechtsgeldig vertegenwoordigd door deze persoon.

6. Volmachten

De raad van bestuur besluit om volmacht te geven aan ieder van de bestuurders, allen woonplaats kiezende op de maatschappelijke zetel van de Vennootschap, en aan Mr. Virginie Ciers, Mr. Karolien Boghe en enig andere advocaat van het advocatenkantoor NautaDutilh, kantoorhoudende te 1000 Brussel, Terhulpsesteenweg 120, ieder alleen handelend niet macht van indeplaatsstelling, teneinde alle normalerwijs noodzakelijke of nuttige formaliteiten te kunnen vervullen met betrekking tot de beslissingen van de Vennootschap, met, inbegrip van het ondertekenen en neerleggen van de aanvraag tot wijziging van de inschrijving van de Vennootschap bij de diensten van de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het neerleggen van aile stukken bij de bevoegde griffie en het overgaan lot de nodige formaliteiten voor publicatie van de beslissingen van de Vennootschap in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad. De lasthebber kan daartoe, in naam van de Vennootschap, alle verklaringen afleggen, aile documenten en stukken ondertekenen en, meer algemeen, het noodzakelijke doen.

Virginie Ciers

Lasthebber

g

ieergelegdiontvangen op

l

MIN 1J IAIMIt! 1

19 SEP. 2014

IffiF-, van d Necjirerastaitge

rechtbank van koophandel Brussel

l

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

03/02/2014 : ME. - COMPTES ANNUELS 30.06.2013, APP 14.01.2014, DPT 27.01.2014 14016-0420-017
18/03/2013 : ME. - COMPTES ANNUELS 30.06.2012, APP 05.03.2013, DPT 13.03.2013 13062-0496-014
17/10/2011
ÿþ Mad 2.1

tot In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

r

V beh aa Bel Sta -`7t,lITEU ~~(44.

DtREC",`ftON

nnuffl

3 SEP, 2.011

Griffie

Ivulvul H III lU Il lI

~iiisesaaR

1 -10- 2011







GISCH STAIgf.`~-_@LA® BESTU U FC







Ondernemingsnr : o 8 3 5 ?4.2... 0,9

Benaming

(voluit) : Reason2Be

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Steenput, 6, 1933 Steerebeek

Onderwerp akte : Besluit Hoofdkantoor

In toepassing van mijn statutaire bevoedheden, besluit ik, met direct gevolg, het hoofdkantoor van de onderneming over te brengen van 1933 Steerebeek, Steenput, 6, waar hij nu is gezet, naar 1000 Brussel, Philippe Lebonstraat, 22

Gedaan aan het hoofdkantoor op 01 augustus 2011.

Benjamin Bramich

zaakvoerder

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/05/2011
ÿþMor. 2.'.

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

21AVR.Z011

fesse

1111 11111111ff Il III IIA0111IIA

" iios~aoe"

Y





ou5 `e2

;," ü, . "REASON2BE"

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

-Lt te 1933 Sterrebeek, Steenput, 6

OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Bruno Michaux, geassocieerde Notaris te Etterbeek, op 20 april 2011, dat :

1) De Heer Benjamin John BRAMICH, geboren te Vienna (UK), op 30 november 1974, van Engelse nationaliteit, echtgenoot van Mevrouw MARTINEAU Valérie, wonende te 1933 Zaventem, Steenput, 6.

2) Mevrouw Valérie Marielle Annie MARTINEAU, geboren te Le Mans (Frankrijk), op 20 november 1978, van Franse nationaliteit, echtgenote van De Heer Benjamin BRAMICH, wonende te 1933 Zaventem, Steenput, 6. Vertegenwoordigd door haar echtgenoot, de Heer Benjamin BRAMICH voornoemd. Gehuwd zonder huwelijkscontrat, niet gewijzigd tot op heden.

Hebben een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de naam "Reason2be", met zetel te Sterrebeek, Steenput, 6, met een kapitaal van achttien duizend zes honderd euro (18.600 euro), vertegenwoordigd door tweehonderd maatschappelijke aandelen zonder nominale waarde, die elk éénftweehonderdste (11200ste) van het maatschappelijk vermogen vertegenwoordigen.

De oprichters overhandigden het financieel plan aan de notaris, overeenkomstig het artikel 215 van het Wetboek van Vennootschappen.

Zij verklaren dat op de tweehonderd aandelen als volgt in speciën werd ingeschreven, tegen de prijs van drieënnegentig euro elk (93euro):

1) De Heer BRAMICH Benjamin, voornoemd : honderd en negenennegentig aandelen (199 aandelen);

2) Mevrouw MARTINEAU Valérie, voornoemd : één aandeel (1 aandeel).

Hetzij samen tweehonderd maatschappelijke aandelen (200 maatschappelijke aandelen).

Hierna verklaart de comparanten de statuten van de vennootschap als volgt vast te stellen :

Artikel 1: Vorm

De handelsvennootschap neemt de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

aan.

Artikel 2: Benaming

Haar benaming luidt "Reason2be". '

In alle schriftelijke documenten uitgaande van de vennootschap moet de maatschappelijke benaming

onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de vermelding "besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid" of met de beginletters "B.V.B.A.".

Artikel 3: Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Sterrebeek, Steenput, 6.

Hij kan worden overgebracht naar elke andere plaats in het Franstalig gewest van België of in het Brussels

Hoofdstedelijk Gewest bij eenvoudige beslissing van de zaakvoering die alle nodige bevoegdheden heeft om de

daaruit voortvloeiende statutenwijziging authentiek te laten vaststellen.

De vennootschap kan bij eenvoudige beslissing van de zaakvoering administratieve en bedrijfszetels,

agentschappen en filialen oprichten in België of in het buitenland.

Artikel 4: Doel

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming, in België

en in het buitenland:

- het commercialiseren, onder al zijn mogelijke vormen, en met name de aankoop, de verkoop, de

makelaardij en de commissie van de hierna genoemde, door andere ondernemingen gefabriceerde producten,

namelijk : fruiten, groenten en andere producten.

- het concipiëren, fabriceren en commercialiseren van fruiten, groenten en andere producten.

- en, algemeen genomen, het concipiëren, fabriceren en commercialiseren van alle toestellen.

Zij kan zich met name borg stellen en elke persoonlijke of zakelijke waarborg geven ten gunste van elke

persoon of al dan niet verbonden vennootschap.

v Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/05/2011- Annexes du Moniteur belge .ti Zij kan alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

Zij mag op alle manieren belang stellen in alle vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een soortgelijk of aanverwant doel of een doel dat de ontwikkeling van haar activiteiten kan bevorderen.

De vennootschap kan bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar zijn.

Artikel 5: Duur

De vennootschap wordt voor een onbeperkte duur opgericht.

Zij kan ontbonden worden ingevolge een beslissing van de algemene vergadering die beraadslaagt zoals vereist voor een statutenwijziging.

Artikel 6: Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op achttien duizend zeshonderd euro (18.600 euro). Het is verdeeld in tweehonderd aandelen (200 maatschappelijke aandelen) zonder nominale waarde, die elk één/tweehonderdste (1 /200ste) van het maatschappelijk vermogen vertegenwoordigen.

Artikel 7: Stemming door de eventuele vruchtgebruiker

In geval van verdeling van het eigendomsrecht van aandelen, worden de daaraan verbonden rechten uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Artikel 8: Overdracht en overgang van aandelen

Aan goedkeuring onderworpen overdrachten

Elke vennoot die zijn aandelen onder levenden zal willen overdragen zai, op straffe van nietigheid, de goedkeuring moeten bekomen van minstens de helft van de vennoten die minstens drie/vierde van de maatschappelijke aandelen bezitten, na aftrek van de aandelen waarvan de overdracht wordt voorgesteld.

Met dat doel zal hij bij aangetekend schrijven aan de zaakvoering een verzoek moeten richten, waarin de namen, voornamen, het beroep en de woonplaats van de voorgestelde overnemer of overnemers worden opgegeven alsook het aantal aandelen waarvan de overdracht wordt voorgenomen en de geboden prijs.

Binnen de acht dagen volgend op de ontvangst van deze brief maakt de zaakvoering de inhoud ervan per aangetekend schrijven over aan elke vennoot, waarbij hun gevraagd wordt schriftelijk een bevestigend of ontkennend antwoord te geven binnen een termijn van vijftien dagen en waarbij hun aandacht erop wordt gevestigd dat zij die hun mening niet te kennen geven zullen geacht worden hun goedkeuring te geven. Dit antwoord zal aangetekend moeten worden toegestuurd.

Binnen de acht dagen na het verstrijken van de antwoordtermijn stelt de zaakvoering de overdrager in kennis van het lot dat aan zijn verzoek wordt voorbehouden.

De erfgenamen en legatarissen die krachtens onderhavige statuten geen vennoten zouden worden van rechtswege, zullen ertoe gehouden zijn volgens dezelfde formaliteiten de goedkeuring van de vennoten te vragen.

Er is geen verhaal mogelijk tegen een weigering tot goedkeuring van een overdracht onder levenden; niettemin zal de vennoot die het geheel of een gedeelte van zijn aandelen wil overdragen van de tegenstanders kunnen eisen dat zij van hem worden afgekocht tegen de waarde bepaald door een in onderlinge overeenstemming gekozen expert of, wanneer zulks niet gebeurt, door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van de maatschappelijke zetel, die uitspraak doet als in kort geding. Hetzelfde geldt in geval van weigering tot goedkeuring van een erfgenaam of legataris. Zowel in het ene als in het andere geval zal de betaling binnen de zes maanden volgend op de weigering moeten gebeuren.

De bepalingen van onderhavig artikel zijn van toepassing in alle gevallen van overdrachten onder levenden, hetzij onder bezwarende titel, hetzij om niet, zowel vrijwillig als gedwongen (geval van de uitsluiting of terugtrekking van een vennoot), zowel in vruchtgebruik als in blote eigendom of volle eigendom, die betrekking hebben op aandelen of op alle andere titels die recht geven op het verwerven van aandelen.

Ingeval de vennootschap nog maar één enkele vennoot zou tellen zal het hem, in afwijking van hetgeen voorafgaat, vrijstaan het geheel of een gedeelte van zijn aandelen vrij over te dragen.

Artikel 9: Aandelenregister

De aandelen op naam worden ingeschreven in een register bijgehouden op de maatschappelijke zetel en waarvan elke vennoot of elke belanghebbende derde kennis van zal kunnen nemen. Overeenkomstig de wet, worden de overdrachten en overgangen van aandelen in dat register vermeld.

Artikel 10: Zaakvoering

De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten, benoemd met of zonder beperking in de tijd.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze ertoe gehouden onder zijn vennoten en zaakvoerders een vaste vertegenwoordiger aan te wijzen die belast is met de uitvoering van deze opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger is onderworpen aan dezelfde voorwaarden en draagt dezelfde burgerlijke en strafrechterlijke aansprakelijkheid als wanneer hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou uitvoeren, onverminderd de solidaire aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze rechtspersoon kan zijn vertegenwoordiger enkel ontslaan indien hij tegelijkertijd zijn opvolger aanwijst.

De vergadering die hen benoemt, stelt hun aantal vast, de duur van hun mandaat en, in geval het om meerdere personen gaat, hun bevoegdheden. Indien er slechts een enkele zaakvoerder is, worden alle bevoegdheden van de zaakvoering aan hem toegekend.

Artikel 11: Bevoegdheden van de zaakvoerder

Overeenkomstig het artikel 257 van het Wetboek van vennootschappen en behoudens het organiseren van een beheerscollege door de vergadering, vertegenwoordigt elke zaakvoerder de vennootschap ten opzichte van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/05/2011- Annexes du Moniteur belge

derden en in rechte en kan hij alle handelingen stellen die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van

het maatschappelijk doel, behalve deze die door de wet aan de algemene vergadering worden voorbehouden.

Een zaakvoerder kan bijzondere volmachten delegeren aan elke lasthebber, al dan niet vennoot.

Artikel 12: Bezoldiging

Behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering wordt het mandaat van zaakvoerder

kosteloos uitgeoefend.

Artikel 13: Toezicht

Zolang de vennootschap beantwoordt aan de criteria opgesomd in het artikel 15 van het Wetboek van

vennootschappen, wordt er geen commissaris benoemd, behoudens andersluidende beslissing van de

algemene vergadering.

In dat geval bezit elke vennoot individueel de onderzoeks- en toezichtsbevoegdheden van de commissaris.

Hij kan zich door een accountant laten vertegenwoordigen. De bezoldiging van deze laatste komt voor rekening

van de vennootschap indien hij werd aangewezen met haar toestemming of indien deze bezoldiging haar bij

gerechtelijke beslissing ten laste wordt gelegd.

Artikel 14: Algemene vergaderingen

De jaarlijkse algemene vergadering vergadert elk jaar op de maatschappelijke zetel of op de in de oproeping

aangeduide plaats, de vierde donderdag van december, om 17 uur.

Indien dit een feestdag is, wordt de vergadering uitgesteld tot de eerstvolgende werkdag, die geen zaterdag

is.

Er kunnen buitengewone algemene vergaderingen door de zaakvoering worden samengeroepen telkens

wanneer het maatschappelijk belang zulks vereist of op verzoek van vennoten die één vijfde van het kapitaal

vertegenwoordigen.

De vergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel of op de in de oproeping aangeduide

plaats, op initiatief van de zaakvoering of van de commissarissen. De oproepingen gebeuren overeenkomstig

de wet. Elke persoon kan aan deze oproeping verzaken en zal, in ieder geval, als regelmatig opgeroepen

worden beschouwd indien hij op de vergadering aanwezig of vertegenwoordigd is.

Artikel 15: Vertegenwoordiging

Iedere vennoot kan zich op de algemene vergadering door een andere vennoot die houder is van een

bijzondere volmacht laten vertegenwoordigen.

Rechtspersonen kunnen echter vertegenwoordigd worden door een lasthebber die geen vennoot is.

Artikel 16: Uitstel

Elke gewone of buitengewone algemene vergadering kan staande de vergadering door de zaakvoering drie

weken of langer worden uitgesteld. Het uitstel vernietigt alle genomen beslissingen,

De tweede vergadering beraadslaagt over dezelfde dagorde en beslist definitief.

Artikel 17: Voorzitterschap - Beraadslagingen - Notulen

De algemene vergadering wordt voorgezeten door een zaakvoerder of, bij ontstentenis, door de aanwezige

vennoot die het meeste aandelen bezit. "

Behoudens in de door de wet voorziene gevallen, neemt de vergadering een beslissing ongeacht het

vertegenwoordigde gedeelte van het kapitaal en met meerderheid van stemmen.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

De notulen van de algemene vergaderingen worden in een register bewaard. Zij worden getekend door de

vennoten die dit vragen. De kopieën of uittreksels worden door een zaakvoerder getekend.

Artikel 18: Maatschappelijk boekjaar

Het maatschappelijk boekjaar begint op een eerste juli en eindigt op dertig juni van elk jaar.

Artikel 19: Bestemming van de winst

Van de nettowinst, zoals deze blijkt uit de jaarrekening afgesloten door de zaakvoering, wordt jaarlijks

minsten vijf (5%) procent afgenomen voor de vorming van het wettelijk reservefonds. Deze afneming houdt op

verplicht te zijn wanneer de wettelijke reserve een tiende van het kapitaal heeft bereikt.

Het saldo krijgt de bestemming die de algemene vergadering eraan geeft, beslissend op voorstel van de

zaakvoering en met naleving van de wettelijke bepalingen,

Artikel 20: Ontbinding - Vereffening

In geval van ontbinding van de vennootschap wordt de vereffening uitgevoerd door de zaakvoerder of

zaakvoerders in functie, tenzij de algemene vergadering een of meerdere vereffenaars aanstelt waarvan zij de

bevoegdheden en bezoldiging zal bepalen.

Na de betaling van alle schulden, lasten en vereffeningskosten of de consignatie van de bedragen die

daarvoor nodig zijn, worden de activa in gelijke mate tussen alle aandelen verdeeld.

Indien echter niet alle maatschappelijke aandelen in gelijke verhouding werden volgestort, zullen de

vereffenaars op voorhand het evenwicht herstellen, hetzij door verzoeken tot storting, hetzij door gedeeltelijke

terugbetalingen.

Artikel 21: Keuze van woonplaats

Voor de uitvoering van de statuten doet elke vennoot, zaakvoerder of vereffenaar die in het buitenland

woonachtig is, keuze van woonplaats op de maatschappelijke zetel, waar hem alle mededelingen,

aanmaningen, dagvaardingen en betekeningen geldig kunnen worden gedaan indien hij ten aanzien van de

vennootschap geen andere woonplaats in België heeft gekozen.

Artikel 22: Gemeen recht

.,

De bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen waarvan niet op geoorloofde wijze wordt afgeweken zullen beschouwd worden als deel uitmakend van onderhavige statuten en de clausules die in strijd zijn met de dwingende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen zullen als niet geschreven worden beschouwd.

Artikel 23: Rechterlijke bevoegdheid

Voor elk geschil tussen de vennootschap, haar vennoten, zaakvoerders en vereffenaars, betreffende de zaken van de vennootschap en de uitvoering van de huidige statuten, wordt de exclusieve bevoegdheid toegekend aan de rechtbanken van de maatschappelijke zetel, tenzij de vennootschap expliciet afstand doet van deze bepaling.

C) TIJDELIJKE BEPALINGEN

De comparanten hebben genomen met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen, die pas uitwerking zullen krijgen vanaf de datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel van Brussel, wanneer de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal verwerven.

1) Het eerste maatschappelijke boekjaar zal beginnen op de dag van de neerlegging en eindigen op dertig juni twee duizend en twaalf.

2) De eerste jaarlijkse algemene vergadering zal worden gehouden op de vierde donderdag december twee duizend en twaalf om 17 uur.

3) Wordt aangesteld als niet statutaire zaakvoerder, de heer BRAMICH Benjamin, voornoemd. Hij wordt benoemd tot op het ogenblik van zijn ontslag en kan de vennootschap geldig verbinden zonder beperking van de bedragen.

Zijn mandaat wordt kosteloos uitgeoefend.

De zaakvoerder zal, in voorkomend geval, binnen de wettelijke termijn, de in naam van de vennootschap in oprichting aangegane verbintenissen overnemen.

4) De comparanten stellen geen commissaris-revisor aan.

5) Overname van verbintenissen

I. Overname van de verbintenissen aangegaan in naam van de vennootschap in oprichting vóór de ondertekening van de statuten.

De comparanten nemen met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen:

Alle verbintenissen, alsook de daaruit voortvloeiende verplichtingen en alle activiteiten die door de oprichters sedert 01 maart 2011 werden ondernomen, in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting, worden door de thans opgerichte vennootschap overgenomen.

Deze overname zal echter pas uitwerking krijgen op het ogenblik waarop de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal hebben.

De vennootschap zal rechtspersoonlijkheid hebben vanaf de neerlegging van het uittreksel van de statuten op de griffie van de bevoegde rechtbank.

Il. Overname van de verbintenissen aangegaan in naam van de vennootschap in oprichting tijdens de overgangsperiode (tussen de ondertekening van de oprichtingsakte en de neerlegging ter griffie)

De oprichters zijn gemachtigd om voor rekening van de vennootschap in oprichting de akten en verbintenissent aan te gaan die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

De verrichtingen die krachtens deze lastgeving worden uitgevoerd en die voor rekening van de vennootschap in oprichting worden genomen, alsook de verbintenissen die daaruit voortvloeien worden geacht van meet af aan door de hier opgerichte vennootschap te zijn aangegaan.

Deze overname zal slechts uitwerking krijgen onder de dubbele opschortende voorwaarde van de verwezenlijking van de genoemde verbintenissen en van de neerlegging van de statuten ter griffie van de bevoegde rechtbank.

6) Bijzondere volmachten

Een bijzondere volmacht wordt individueel toegekend - op voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde Rechtbank van koophandel  aan BVBA "PYXIS", Louis Schmidtlaan, 78 te Etterbeek, met substitutiebevoegdheid, teneinde de inschrijving te vorderen van de vennootschap in het Rechtspersonenregister van Brussel, bij het Bestuur van de Belasting op de Toegevoegde waarde, indien nodig, en bij elk ander bestuur, of met het oog op de inschrijving in de Kruispuntbank van Ondernemingen.

Met het oog op wat voorafgaat zal de lasthebber ad hoc bevoegd zijn om alle verbintenissen in naam van de vennootschap aan te gaan, alle nodige verklaringen af te leggen, alle documenten te ondertekenen en, in het algemeen, alles te doen wat nuttig of noodzakelijk is voor de uitvoering van de hem toevertrouwde lastgeving.

Voor beredeneerd uittreksel, get. Bruno Michaux - notaris.Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte.

01/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 14.01.2016, NGL 27.01.2016 16028-0240-018

Coordonnées
REASON2BE

Adresse
ALFONS LENAERTSSTRAAT 38 1950 KRAAINEM

Code postal : 1950
Localité : KRAAINEM
Commune : KRAAINEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande