RED INVESTMENTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : RED INVESTMENTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 515.944.285

Publication

17/07/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neeriegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

- 8 MI 2014

Griffie Rechtbank van Koophandel

te Lejr.en.

illIngepl

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Ondernemingsnr : 0516.944.285

Benaming

(voltait): RED 1NVESTMENTS

(verkort)

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Fazantendreef 9/C te 3140 Keerbergen

(volledig adres)

Onderwerp akte: Statutenwijziging

Uit een akte verleden voor Ward VAN DE POEL, notaris ter standplaats Beerzel (gemeente Putte), op 30 jure 2014 blijkt dat de buitengewone algemene vergadering volgende besluiten nam:

1) Wijziging van het boekjaar

De vergadering beslist artikel 35 tweede alinea van de statuten luidende "Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgende jaar," te vervangen door volgende tekst "Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één februari en eindigt op eenendertig januari van het daaropvolgende jaar."

Als overgangsmaatregel wordt het lopende boekjaar afgesloten op eenendertig januari tweeduizend vijftien.

2) Wijziging van de datum van de jaarvergadering

De vergadering beslist in artikel 23 alinea 2 van de statuten de datum van de gewone algemene vergadering te wijzigen.

De bepaling "De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt elk jaar gehouden op de eerste vrijdag van de maand december, om 18,00 uur." wordt vervangen door volgende tekst: "De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt elk jaar gehouden op de derde vrijdag van de maand juli, om 14.00 uur."

Als overgangsmaatregel wordt de eerstvolgende jaarvergadering gehouden op de derde vrijdag van juli tweeduizend vijftien.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Ward Van de Poel

Tegelijk hiermede neergelegd: expeditie van de akte en bekendmakingsstuk.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

31/01/2014
ÿþWONjÏ'EU EELGE 13 -01- 2~12014*14031437* 2 t -01- 2514

SE 1,JSC! STAI~x~,L

Ondemeningsnr : 0515944285

J Benaming

(volurt) : RED INVESTMENTS

(verkort}

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Mechelsesteenweg 251 - 2830 Willebroek

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel.

Bij beslissing van de zaakvoerder, Geert De Maesschalck, wordt de maatschappelijke zetel verplaatst van Mechelsesteenweg 251 - 2830 Willebroek naar Fazantendreef 9C - 3140 Keerbergen en dit met ingang vanaf 01/12/2013.

e

Geert De Maesschalck

Zaakvoerder

e

N

M

e

~r

ri)

Moa Word 111

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE Rhg13AN§G van

se" HANDEL telviECHELEN

NEERGELEGD

et, taat:.te teer van Luik E vernielden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende Wotan,, heiei van de persra(o)nien)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden to vr rtegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

05/03/2013
ÿþOndernemingsnr : 5j 4,2ó 5~

Benaming (voluit) : RED INVESTMENTS

(verkort):

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Mechelsesteenweg 251, 2830 Willebroek - Blaasveld (volledig adres)

Onderwerpen) akte : OPRICHTING

Tekst

Er blijkt uit de akte verleden voor notaris Rose-Marie Verbeek te Mechelen op 20 februari 2013, neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Mechelen, v66r registratie, dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door :

De heer DE MAESSCHALCK Geert Leon Laura, geboren te Lokeren op 29 maart 1973, nationaal nummer 73.03.29 081-21, hier vermeld met zijn uitdrukkelijke instemming, wonende te (2830) Willebroek-Blaasveld, Mechelsesteenweg 251,

Vorm en naam : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "RED INVESTMENTS"

Zetel : 2830 Willebroek - Blaasveld, Mechelsesteenweg 251

Kapitaal : achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), verdeeld in 1.000 aandelen, zcnder vermelding van nominale waarde.

Op het kapitaal werd integraal door de oprichter ingeschreven, met zijn persconlijke gelden, hij ontvangt hiervoor de duizend aandelen.

De verschijner verklaart dat het maatschappelijk kapitaal werd volgestort tot beloop van in totaal twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) en dat het bedrag van de gedane afbetalingen in contanten werd gestort op een bijzondere rekening met nummer BE99 0016 9152 2776, welke uitsluitend ter beschikking van de venncotschap in oprichting wordt gehouden bij BNP Panbas Fortis bank, kantoor te Wilrijk-Valaar, (deze rekening zal de werkrekening van de vennootschap worden met behoud van hetzelfde nummer). De verschijner verklaart dat elk aandeel voor evenveel en dus voor méér dan één/derde werd volgestort. Het bedrag van de nog niet volgestorte inbreng door de verschijner in totaal, bedraagt zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

Door de voormelde bank werd een bewijs van deponering afgegeven op datum van 19 februari 2013, welk attest ondergetekende notaris verklaart te hebben ontvangen en in bewaring te nemen. Ondergetekende Notaris bevestigt dat deze deponering zodoende heeft plaatsgevonden overeenkomstig de wet.

Ipci De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, al dan niet in eigen naam

en/of voor eigen rekening, alleen of in samenwerking met derden, in groot- als in kleinhandel :

- Consultancy;

- Management;

-Alle zaken in verband met onroerende goederen;

-Aannemings- en bouwwerken;

- Veiligheidscoordinatie;

- EPB verslaggeving;

- Interieurinrichting;

- Facility management.

- Bouwkundig consultancy  veiligheidscoördinator  bouwcoördinator  brouwprcmotor  opmaak

plaatsbeschrijvingen/expertises  energieprestaties -- management project + verkoop kunst --

tentoonstellingsuitbater/houder organisatie evenementen.

- bouw" romotor en zelf bouwen van onroerende " oederen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening,

D

13 377011111

Mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van d

Griffie

2 2 -02- 2013

GRIFFIE F EâHTBANK van KOOPHANDEL te MECHELEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

E ~ Luik B - vervolg

d`oor- - algemene bouwwerkzaamheden, omvattende het optrekken van de gebouwen evenals de bekisting en het ijzervlechtwerk, de gehele of gedeeltelijke voltooiingwerken of de coördinatie hiervan wanneer zij door onderaannemers worden uitgevoerd, het optrekken van gefabriceerde gebouwen, voegwerken, chapewerken, dakbedekking in alle materialen, isolatiewerken tegen vochtigheid, thermische-, en geluidsisolatie, vloer-, en muurbedekking, stukadoorswerken, arduin-, en marmerwerken, timmer-, en schrijnwerk, glaswerk, schilder-, en behangwerk, centrale verwarming, lood-, en zinkwerk, elektrische installatie, metaalbewerking en metalen kunstwerken, restauratiewerken, alle grondwerken, leggen van kabels en diverse leidingen, spoorlijnwerken, wegenwerken en bouw van niet metalen kunstwerken, aanleg en onderhoud van diverse terreinen.

behouden - de aanleg van waterdistributienetten en rioleringen, pijpleidingen voor het vervoer van gas, petroleumproducten, enzovoort; leidingen voor het vervoer en de distributie van elektrische energie,

aan het - de aanleg van telecommunicatielijnen en  netten.

e g~Ï rscf - aanleg en onderhoud van diverse terreinen.

Staatsblad - uitbaten zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden van restaurants, snackbars, sandwichbars, tearooms, verbruiksalons, herbergen, cafés, tavernes, bars, hotels, logementhuizen, motels en alle vormen van logement, eet- en ontspanningsinstellingen, de verkoop en het leveren van maaltijden en bereide schotels, het inrichten van banketten en het verzorgen en opdienen van maaltijden zelfs buiten haar instellingen.

- verhuur van rollend materieel en machines, aannemers materiaal en landbouwmateriaal.

- managementactiviteiten van holdings: het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van het bezit op controle over het maatschappelijk kapitaal en andere activiteiten.

- algemene bedrijfsvoering, financieel management, verkoop management, reputatie management, marketing management, personeel management, refresh management, herorganisatie van bedrijfsmatige structuren, werving en selectie, beheer en advies, bemiddeling.

- het uitvoeren van zowel commerciële als administratieve diensten voor zowel eigen rekening als voor derden, dit in eigen beheer, als tussenpersoon of als gevolmachtigde dit zowel in België als in het buitenland.

- het uitvoeren van allerlei technische, logistieke, warehousing, cleaning, kantoor, engineering, tekenwerk, ontwerp, (laten) realiseren en/of tot uitvoering brengen voor eigen rekening als voor derden en dit zowel voor privé als voor bedrijfsmatige doeleinden en/of gebruikers.

- het HR beleid, al dan niet ter beschikking stellen van personen in alle voorkomende branches en sectoren in de meest ruime zin van betekenis, zoeken, selecteren, plaatsen, verwijzen en begeleiden van personeel ten behoeve van latere werkgevers en/of opdrachtgevers, interim kantoren en tijdelijk werk van eender welke duur.

- overige activiteiten in verband met administratie en callcenter activiteiten,

- overige vormen van onderwijs, opleiding, training,

- overige zakelijke dienstverlening.

- bouwpromotor en zelf bouwen van onroerende goederen.

- import, export, groothandel en kleinhandel van materialen en klein gereedschap en alle andere groot- en kleinhandel en import en export ervan,

- vervoer van goederen en personen eender welke aard en in de breedste zin van betekenis.

- vervaardigen of laten vervaardigen en het vervoeren van alle producten, materialen en samenstellingen van eender welke aard.

- aankoop en verkoop, verhuring van roerende en onroerende goederen en diensten, - agrarische sector, zowel tuinbouw als landbouw en inpakloonverwerking.

- al wat daarmee rechtstreeks en onrechtstreeks verband houdt met goederen, materialen en diensten in de breedste zin van de bewoording.

- het ontwerpen en voeren van reclame- en promotiecampagnes voor eigen rekening, derden via

verschillende kanalen.

- het ontwerpen van publiciteit van teksten en slogans.

- het verkopen van tijd en ruimte voor publiciteit in diverse media,

- het aanbieden van enige diverse reclameruimte in de breedste zin van het woord,

- zowel voor eigen rekening als voor derden, als op commissie in België als in het buitenland onderhoud  reparatie -- revisie van machines en toestellen, roerende en onroerende goederen en materialen, exploitatie van machine en productiebedrijven en parken, ondermeer las- en montagewerken, constructie werkzaamheden, elektra en elektromechanische werken, hydraulica en pneumatica, machine en apparatenbouw, alsmede handel in machines, apparaten en toestellen van eender welke aard, aannemer in metaalwerken en constructies, elektrotechnische installaties, lassen en behandelen van metalen en pvc, aannemer van besturingstechnieken, robotica en automatisatie projecten en dienstverlening.

- het (laten) ontwerpen, vervaardigen, installeren en/of uitvoeren van inrichtingen voor bedrijven en particulieren in het algemeen.

- de aanmaak, perfectionering, advies, bemiddeling en/of verkoop van eigen) software,





"

a %/oor-behouden aan het Luik B - vervolg

" gTgTs Staatsblad softwarepakketten al dan niet de daarbij horende hardware artikelen eender welke.

- de vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiëler roerende of onroerende handelingen verrichten die bijdragen tot het verwezenlijken van haar doelstellingen. Zij mag deelnemen bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving, samenwerking, financiële of andere tussenkomst in alle bestaande of op te richten vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden of verenigingen zonder onderscheid, zowel in België als in het buitenland, waarvan het doel gelijkaardig of aanverwant is aan het hare of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen. De vennootschap mag deze belangen of deelnemingen beheren, valoriseren en te gelde maken. De vennootschap mag zich ten gunste van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft borgstellen of haar aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

De vennootschap mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan het bestuur, de directie, de controle en de vereffening van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen. Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en moet verstaan warden in de meest uitgebreide zin.

Duur : De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, aanvang nemende op de datum van neerlegging ter griffie van onderhavige oprichtingsakte. Zij zal kunnen ontbonden worden bij beslissing van de algemene vergadering, met in acht name van de voorschriften van het wetboek van vennootschappen inzake ontbinding van vennootschappen, onverminderd het recht toegekend aan de vennoten die ten minste één vierde van het aantal op de buitengewone algemene vergadering uitgebrachte stemmen vertegenwoordigen, de ontbinding van de vennootschap uit te spreken, ingeval door geleden verliezen het netto-actief van de vennootschap is gedaald tot minder dan één vierde van het kapitaal.

Bestuur (hierna volgen de artikels van de statuten die hierop betrekking hebben) :

Artikel 15: bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, benoemd door de algemene vergadering, met of zonder beperking van duur en die, indien zij warden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn.

De functie van statutaire zaakvoerder geldt steeds voor de duur van de vennootschap. De aanstelling tot die functie moet blijken uit de tekst van de statuten. Een statutaire zaakvoerder kan slechts ongevraagd worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij op dat ogenblik tevens vennoot is. Zijn opdracht kan ook om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Een zaakvoerder, statutair of niet, kan te allen tijde vrijwillig ontslag nemen door enkele kennisgeving aan de vennootschap, onder de verplichting zijn taak te blijven vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

Vaste vertegenwoordiger

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangeduid is deze verplicht onder haar vennoten, bestuurders, zaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. indien de vennootschap zelf tot bestuurder of zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan,

Artikel 16: vergoeding

De zaakvoerder oefent zijn functie onbezoldigd uit zolang de algemene vergadering hem geen bezoldiging zal hebben toegekend.

Indien het mandaat van de zaakvoerder bezoldigd is, dan bepaalt de algemene vergadering, beslissend met gewone meerderheid van stemmen, het bedrag van deze vaste of evenredige vergoeding. Deze wordt geboekt op de algemene kosten, los van alle eventuele representatie-, reis-en verplaatsingskosten.







Luik B - vervolg

Artikel 17: bevoegdheid van de zaakvoerders (intern bestuur)

a) Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bestuursbevoegdheden aan deze toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

b) Zijn er meerdere zaakvoerders dan beschikt iedere zaakvoerder individueel over de meest uitgebreide macht om namens de vennootschap alle daden van bestuur te stellen die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor bij wet enkel de algemene vergadering bevoegd is en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders. Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen, Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet warden tegengeworpen,

Artikel 18: externe vertegenwoordiging

Onverminderd artikel 19 ("bijzondere volmachten") en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd, jegens derden en in rechte als eiser of verweerder: door één zaakvoerder, die alleen mag optreden, ook als er verschillende zaakvoerders werden aangesteld (tenzij bij hun aanstelling anders zou worden besloten), en zelfs indien die handelingen buiten haar doel liggen (tenzij de vennootschap bewijst dat de derde daarvan op de hcogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs).

Artikel 19: bijzondere volmachten

Iedere zaakvoerder kan bijzondere volmacht verlenen aan een derde. Voor de handelingen waarvoor de zaakvoerders gezamenlijk dienen op te treden overeenkomstig de wet of deze statuten, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de lastgever ingeval van overdreven volmacht.

Artikel 20: belangenconflicten

Het lid van een college van zaakvoerders dat bij een beslissing, een verrichting of een reeks verrichtingen voorgelegd aan het college van zaakvoerders, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, strijdig is met het belang van de vennootschap, is gehouden artikel 259 van het Wetboek van Vennootschappen na te leven.

le er geen college van zaakvoerders en is een zaakvoerder voor een belangenconflict geplaatst als bedoeld bij voormeld artikel 259, § 1, dan stelt hij de vennoten daarvan in kennis en de beslissing mag slechts worden genomen of de verrichting mag slechts worden gedaan voor rekening van de vennootschap door een lasthebber ad hoc.

Artikel 21: notulen bestuursorgaan

De beslissingen van het bestuursorgaan worden in de vorm van een verslag opgetekend in een daartoe bestemd register.

Kopijen en uittreksels van de notulen worden geldig ondertekend door de zaakvoerder

Artikel 22: controle en toezicht.

Indien de algemene vergadering daartoe beslist, en in elk geval zo de vigerende wetgeving het vereist, wordt de controle op de vennootschap opgedragen aan één of meer commissarissen, die door de algemene vergadering wordt aangesteld met inachtneming van de bepalingen van het wetboek van vennootschappen.

Wordt er geen commissaris aangesteld dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en

controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich, op zijn kosten, laten bijstaan of

vertegenwoordigen door een accountant,

Op verzoek van één of meer vennoten, is het bestuursorgaan ertoe verplicht de algemene vergadering bijeen te roepen om te beraadslagen over de benoeming van een commissaris.

Algemene vergadering : De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt elk jaar gehouden op de eerste vrijdag van de maand december, om 18.00 uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag op hetzelfde tijdstip gehouden.

De jaarvergadering hoort lezing van het jaarverslag van de zaakvoerders en, in voorkomend geval, van het verslag van de commissaris en beraadslaagt over alle punten van de agenda. Na goedkeuring van de jaarrekening spreekt de vergadering zich, door bijzondere stemming, uit over de décharge aan de zaakvoerders en, in voorkomend geval, de commissarissen.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergadering worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats in België aangeduid in de bijeenroeping,

De zaakvoerders) of in voorkomend geval de commissarissen kunnen elke algemene vergadering bijeenroepen.

Zij mceten de gewone algemene vergadering bijeenroepen op de bij deze statuten bepaalde dag. Bovendien zijn de zaakvoerder(s) en de commissarissen verplicht een bijzondere of buitengewone jemene vergaderincgic een te roepen op verzoek van één of meer vennoten die alleen of gezamenlijk

f ' ' voorbehouden

aan het SelgIsch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

één/vijfde of meer van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. Het verzoek wordt bij aangetekend schrijven aan de zetel van de vennootschap verzonden, met opgave en met de motivering van de te behandelen onderwerpen. De oproeping tot de dientengevolge te houden algemene vergadering moet worden gedaan binnen de drie weken na het gedane verzoek. In de oproeping kunnen aan de agendapunten opgegeven door de verzoekende vennoten, andere onderwerpen worden toegevoegd.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

Deze oproepingen worden vijftien dagen voor de vergadering gedaan aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de commissarissen en de zaakvoerders. Indien een aandeel aan verschillende eigenaars toebehoort, of wanneer meerdere personen gerechtigd zijn in een aandeel, bijvoorbeeld indien het aandeel met vruchtgebruik is bezwaard, dan worden de oproepingen gedaan aan de overeenkomstig artikel 11 aangewezen perso(o)n(en), hetzij, bij gebreke van dusdanige aanwijzing, aan alle gerechtigden.

Verdaging van de vergadering :

De zaakvoerders hebben het recht, tijdens elke gewone, bijzondere of buitengewone algemene vergadering de zitting één enkele maal vijf weken uit te stellen, tenzij de vergadering is bijeengeroepen op verzoek van één of meer vennoten die ten minste één/vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen, of door de commissarissen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. Vennoten die aan de eerste vergadering niet hebben deelgenomen warden tot de tweede vergadering toegelaten, mits zij, in voorkomend geval, de door de statuten bepaalde formaliteiten hebben vervuld. Op de tweede vergadering wordt de aangekondigde agenda van de eerste vergadering volledig afgewerkt; aan deze agenda kunnen bijkomende agendapunten worden toegevoegd.

Stemrecht : Elk aandeel geeft recht op één stem; onder voorbehoud van wat bepaald is in artikel 10. derde voorlaatste alinea van de statuten en de wettelijke bepalingen,

Schriftelilke besluitvorming : De aandeelhouders kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van de beslissingen die bij authentieke akte moeten worden verleden en de beslissingen te nemen in het kader van de toepassing van artikel 332 van het Wetboek vennootschappen ("verlies van maatschappelijk kapitaal'), Daartoe zal door het bestuursorgaan een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, worden verstuurd naar de aandeelhouders, naar de houders van obligaties of certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven en naar de commissaris, met de vraag aan de aandeelhouders om de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een door het bestuursorgaan bepaalde termijn behoorlijk ondertekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of naar enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen deze termijn de goedkeuring van alle aandeelhouders met betrekking tot de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde besluiten geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien binnen deze termijn bepaalde voorstellen van besluit wel eenparig worden goedgekeurd, doch andere niet,

De houders van obligaties of certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven mogen van de eenparig en schriftelijk genomen besluiten kennis nemen.

Boekjaar : Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgende jaar.

Winst ; Het batig slot dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit,

Van deze winst wordt tenminste één/twintigste (5%) vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen. Deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één/tiende (10%) van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), naar verhouding van ieders aandelen en de daarop verrichtestortingen,

Ontbinding : De vennootschap kan op elk moment warden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering, beslissende in de vormen vereist voor statutenwijziging, hetzij door rechterlijke beslissing, hetzij door de vaststelling dat ze van rechtswege eindigt.

Na haar ontbinding, door besluit van de buitengewone algemene vergadering, door de rechter of van rechtswege, blijft de vennootschap als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening. Alle stukken uit.aande van een ontbonden vennootschap Vermelden dat zij in vereffening is.

" `ebor-behouden aan het

Staatsblad

Luik B - vervolg

Zijn er geen vereffenaars aangesteld, dan zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn van rechtswege vereffenaars,

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen. De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

Slot- en overgangsbepalingen

1. Eerste boekiaar en eerste algemene vergadering

Het eerste boekjaar neemt onmiddellijk een aanvang en wordt afgesloten op 30 juni 2014.

De eerste algemene vergadering heeft plaats in het jaar 2014.

2. Overneming van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek vennootschappen, en met ingang van de dag waarop zij rechtspersoonlijkheid verkrijgt, neemt de vennootschap alle verbintenissen over die, vóór de datum van deze akte, door of namens haar oprichter(s) of zaakvoerders werden aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting. Van zodra de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt, worden deze verbintenissen bijgevolg geacht van meet af aan door de vennootschap zelf te zijn aangegaan.

Alle verbintenissen en alle verplichtingen ondernomen in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting door één of meerdere oprichters of zaakvoerders, vanaf 01 oktober 2012, vóór de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt, worden overgenomen door de bij deze akte opgerichte vennootschap mits uitdrukkelijke of stilzwijgende beslissing van de zaakvoerder(s) die uitwerking zal hebben vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

3. Benoeming van gewone zaakvoerder

De oprichter beslist hierbij te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap : de heer DE MAESSCHALCK Geert, oprichter voornoemd,

Het mandaat van de heer DE MAESSCHALCK Geert is bezoldigd, en is van onbepaalde duur. Hij verklaart dat ondergetekende notaris zijn aandacht heeft gevestigd op de bepalingen vervat in het Koninklijk Besluit nummer 22 van 24 oktober 1934, gewijzigd bij de wet van 4 augustus 1978 en bij de wet van 2 juni 1998, en verklaart niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling vervat in voormeld Koninklijk Besluit.

Krachtens artikel 18 van de statuten is aan de enige zaakvoerder volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte.

De heer DE MAESSCHALCK Geert verklaart het hem verleende mandaat (met de omvang zoals hierboven bepaald), te aanvaarden.

4. Volmacht

De verschijner stelt daarop aan als bijzondere gevolmachtigde met macht van indeplaatsstelling, de

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BSM", kantoor houdende te 2830 Tisselt,

Blaasveldstraat 128-2, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor

de inschrijving van de vennootschap bij de B.T.W.-administratie, de Kruispuntbank voor

Ondernemingen en het ondernemingsloket.

Tegelijk neergelegd : expeditie van de oprichtingsakte

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Neergelegd vóór registratie op de griffie van de rechtbank van koophandel te Mechelen

Notaris Rose-Marie Verbeek met standplaats te Mechelen

t ' " O



`-foor-

behouden

aan het

Selgisch

Staatsblad

05/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.01.2015, GGK 17.07.2015, NGL 30.09.2015 15611-0286-010

Coordonnées
RED INVESTMENTS

Adresse
FAZANTENDREEF 9C 3140 KEERBERGEN

Code postal : 3140
Localité : KEERBERGEN
Commune : KEERBERGEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande