REGENESYS EU

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : REGENESYS EU
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 544.577.301

Publication

30/01/2014
ÿþY

Mod 21

Fº%t In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

tquon

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 2 i i1

DE GRIFFIÉf ,

Griffie

Ondernemingsnr : o'4'.5 59p. sa./

Benaming

(voluit) : ReGenesys EU

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Bio incubator, Gaston Geensiaan 1, 3001 Heverlee

Onderwer" akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Filip DEBUCQUOY te Kinrooi op dertig december tweeduizend dertien dat:

I. De naamloze vennootschap (Corporation) naar het recht van de staat Delaware (Verenigde Staten van Amerika) met de benaming Advanced Biotherapeutics, Inc., met zetel te 3201 Carnegie Avenue, Cleveland Ohio 44115-2634, opgericht onder de benaming Advanced Therapeutics, Inc., bij akte gedateerd van achtentwintig januari tweeduizend, ingediend bij de Delaware Division of Corporations op achtentwintig januari tweeduizend, waarvan de benaming werd gewijzigd in de huidige bij akte gedateerd van eenendertig maart tweeduizend, ingediend bij de Delaware Division of Corporations op elf april tweeduizend. Hier vertegenwoordigd door de Heer CLEMENS Wesley Leonia Henri, accountantibeiastingconsulent, geboren te Diest op elf mei negentienhonderd eenentachtig (rijksregistemummer 81.05.11 333-06), van Belgische nationaliteit, houder van een Belgische Identiteitskaart met nummer 591-7812768-05, wonende te 3290 Diest, Lindenhof 2, handelend in de hoedanigheid van bijzondere volmachtdrager krachtens onderhandse volmachtakte gedateerd van drieëntwintig december tweeduizenddertien,

I1, De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch recht ReGenesys, met maatschappelijke zetel te 3001 Heverlee, Gaston Geenslaan, nummer 1, BTW BE 0877.070.337 RPR Leuven, opgericht bij akte verleden voor notaris Paul Maselis te Brussel (Schaarbeek) op zevenentwintig oktober tweeduizend en vijf, bekendgemaakt in de bijlage bij het Belgisch Staatsblad van veertien november tweeduizend en vijf, onder nummer 05163122, waarvan de statuten laatst werden gewijzigd bij proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten opgesteld door notaris Herbert Houben te Genk op twaalf september tweeduizenddertien, bekendgemaakt in de bijlage bij het Belgisch Staatsblad van vier oktober tweeduizenddertien, onder nummer 13151131. Hier vertegenwoordigd door de Heer CLEMENS Wesley Leonia Henri, accountant/belastingconsulent, geboren te Diest op elf mei negentienhonderd eenentachtig (rijksregisternum-mer 81.05.11 333-06), van Belgische nationaliteit, houder van een Belgische identiteitskaart met nummer 5917812768-05, wonende te 3290 Diest, Lindenhof 2, handelend in de hoedanigheid van bijzondere volmachtdrager krachtens onderhandse volmachtakte gedateerd van drieëntwintig december tweeduizenddertien,

Een naamloze vennootschap hebben opgericht met de naam "ReGenesys EU"

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3001 Heverlee, Bio Incubator, Gaston Geenslaan 1.

Doel

De vennootschap heeft als doel, om voor eigen rekening en voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland:

1, De ontwikkeling, de vervaardiging, het registreren, het op de markt brengen en verkopen van therapeutische celproducten afgeleid van stamceltechnologiën; het voeren van preklinisch onderzoek in verband hiermee; het opvolgen van de ontwikkeling en implementatie van plaatselijke klinische onderzoeken; en het ontwikkelen van producten voor bepaalde ziektesymptomen gebaseerd hierop.

2. Het aankopen, huren, leasen, vervaardigen, overdragen alsook het in licentie geven of nemen van intellectuele eigendomsrechten alsook goederen, lichamelijk dan wel onlichamelijk, materialen of voorraden en in het algemeen alle commerciële, industriële of financiële transacties te stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met voormelde activiteiten.

3. De uitoefening van alle intellectuele, industriële of commerciële eigendomsrechten (in volle eigendom of andere) die verband houden met de ontwikkeling, de vervaardiging, het registreren of het op de markt brengen en/of verkopen van medische producten of intellectuele eigendomsrechten op voormelde producten.

4, Het verrichten van fundamenteel of zuiver wetenschappelijk onderzoek met oog op het ontwikkelen en/of het op de markt brengen en verkopen van therapeutische producten en/of het verwerven van intellectuele eigendomsrechten in de meest ruime zin.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

5. Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen (al dan niet universitair), voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van wetenschappelijk onderzoek, management, marketing, productie en onderzoek & ontwikkeling.

6. Het optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen. De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, functies waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met het voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan.

7, Het nemen van deelnemingen door middel van inbreng in geld of in natura, fusie of inschrijving alsook het deelnemen aan of oprichten van joint ventures in, of samen met elke bestaande of op te richten, vennootschap, onderneming, instituut of universiteitsdepartement.

De vennootschap mag bij wijze van inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking, financiële tussenkomst of anderszins een belang of deelneming verwerven in aile bestaande of nog op te richten vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden of ver-enigingen zonder onderscheid, in België of in het buitenland. De vennootschap mag deze belangen of deelnemingen beheren, valoriseren en te gelde maken.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden, zich borgstellen, aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen of zekerheden stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclus-aief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden verwerven, huren, verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, al dan niet in volle eigendom. De vennootschap mag in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die recht-atreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel of die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking, de uitbreiding of de vergemakkelijking ervan.

Deze lijst wordt bij wijze van voorbeeld gegeven en is niet exhaustief, Het vennootschapsdoel mag uitgebreid of beperkt worden door wijziging van de statuten in overeenstemming met de wettelijke voorzieningen en beperkingen die gelden voor een statutenwijziging.

Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur en begint te werken op datum van heden,

Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt éénenzestigduizendvijfhonderd euro (61.500 ¬ ). Het wordt vertegenwoordigd door zesduizendhonderdvijftig (6.150) aandelen, zonder nominale waarde, die ieder één/zesduizend-honderdvijftigste (916954ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. Op de kapitaalaandelen wordt als volgt in geld ingeschreven, voor de prijs van tien euro (10 ¬ ) per stuk:

A, door voornoemde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch recht ReGene-sys ten belope van zesduizendhonderd (6.100) aandelen, hetzij in totaal voor eenenzestigduizend euro (61.000 ¬ ); en

B. door voornoemde naamloze vennootschap naar het recht van de staat Delaware (Verenigde Staten van Amerika) met de benaming Advanced Biotherapeutics, Inc., ten belope van vijftig (50) aandelen, hetzij in totaal voor vijfhonderd euro (500 ¬ ).

Totaal: zesduizendhonderdvijftig (6.150) aandelen. Deze inbrengen worden bij de oprichting volledig volstort, hetzij ten belope van eenenzestigduizend vijfhonderd euro (61.500 ¬ ).

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 449 van het Wetboek van Vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer 6E66 7340 3856 0943 bij KBC Bank NV te Leuven, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op vierentwintig december tweeduizenddertien afgeleverd bankattest, dat aan deze akte wordt gehecht. De inschrijvers verklaren en erkennen dat ieder aandeel waarop door hen werd ingeschreven, volgestort is ten belope van honderd ten honderd. De vennootschap beschikt dus vanaf heden over een bedrag van eenenzestigduizend vijfhonderd euro (61.500 ¬ ). Het kapitaal is volledig volstort.

Samenstelling van de raad van bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, samengesteld uit ten minste drie leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen. Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn, Zolang de raad van bestuur slechts twee leden telt, houdt de clausule -- vermeld onder artikel 15 van deze sta-tuten  krachtens dewelke aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekomt, op gevolg te hebben,

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen,

De bestuurders zijn herbenoembaar.

Bestuursbevoegdheid van de raad van bestuur

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet.

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid een of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van een of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad delegeren aan hetzij één of meer bestuurders, directeurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders, De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keuze toekennen.

Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van Vennootschappen kan de raad van bestuur zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van nadere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

Vertegenwoordigingsbevoegheid van de raad van bestuur

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, ofwel door twee bestuurders tezamen op-tredend, ofwel door één lid van het directiecomité en één bestuurder tezamen optredend.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur. Wordt een bestuurder belast met het dagelijks bestuur dan draagt hij de titel van "gedelegeerd-bestuurder". Wordt een niet-bestuurder belast met het dagelijks bestuur dan draagt hij de titel van directeur of algemeen directeur of elke andere titel waarmee hij/zij in het benoemingsbesluit wordt aangeduid.

De vennootschap is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden.

Bovendien kan de vennootschap vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

Algemene vergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden op tien juni om tien uur.

Indien deze dag een zaterdag, een zondag of een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Deponering van de effecten

Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moet elke eigenaar van aandelen, indien dit in de oproeping wordt vereist, minstens drie werkdagen voor de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst, zijn voornemen om aan de vergadering deel te nemen schriftelijk ter kennis brengen van de raad van bestuur of de certificaten van zijn aandelen op naam, neerleggen op de maatschappelijke zetel of bij de instellingen die in de bijeenroepingsberichten worden vermeld.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Vertegenwoordiging

Elke aandeelhouder mag zich op de algemene aandeelhoudersvergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet aandeelhouder,

De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322 al. 2 B.W.) en dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering.

De raad van bestuur mag evenwel eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats warden neergelegd drie werkdagen vôôr de algemene vergadering. Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Aanwezigheidslijst

Alvorens aan de vergadering deel te nemen, zijn de aandeelhouders of hun vol-machtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de vooma(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de aandeelhouders en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Boekjaar

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

Winstverdeling

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de Wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Interimdividenden

De raad van bestuur is bevoegd om op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uit te keren, mits naleving van de voorwaarden van artikel 618 van het Wetboek van Vennootschappen.

Ontbinding en vereffening

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. De vereffenaars treden pas in functie na bevestiging door de Rechtbank van Koophandel van de benoeming door de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen. Zij be-

schikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken. Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist. Indien niet aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

Benoeming van de eerste bestuurders

Overeenkomstig artikel 518, § 2 van het Wetboek van Vennootschappen worden door de oprichters tot eerste bestuurders benoemd:

1) dê Heer doctor VAN BOKKELEN Gil Bradford, geboren te Californië (Verenigde Staten van Amerika) op 02 februari 1961, van Amerikaanse nationaliteit, wonende te 7638 Hempfield Lane, Hudson, 44236 Ohio (Verenigde Staten van Amerika); 2) de Heer LEHMANN JR William Otto, geboren te Kentucky (Verenigde Staten van Amerika) op 25 februari 1966, van Amerikaanse nationaliteit, wonende te 2912 Huntington Road, Shaker Heights, 44120 Ohio (Verenigde Staten van Amerika); en 3) de gewone commanditaire vennootschap CeIIAR, met zetel te 9800 Bachte-Maria-Leeme, Groenevelddreef 5, met ondernemingsnummer 0810.901,192 RPR Gent, opgericht bij onderhandse akte gedateerd van 29 maart 2009, bekendgemaakt in de bijlage bij het Belgisch Staatsblad van 14 april 2009, onder nummer 09053342, met als vaste vertegenwcordiger, de Heer doctor PINXTEREN Jozef Albert Martha, geboren te Schoten op 30 november 1965 (rijksregistemummer 65.11.30 185-66), van Belgische nationaliteit, wonende te 9800 Deinze, Groenevelddreef 5.

Het mandaat van de eerste bestuurders neemt een einde onmiddellijk na de jaarvergadering te houden in het jaar tweeduizendnegentien (2019) die zal beraadslagen omtrent de jaarrekening die afsluit per éénendertig december tweeduizendachttien (31.12.2018).

De bestuurders zullen hun mandaat onbezoldigd uitoefenen, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Begin en afsluiting eerste boekjaar

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal afgesloten worden op éénendertig december tweeduizendveertien (31/12/2014).

Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op 10 juni 2015 om tien uur.

Volmacht K.B.O.

De oprichters geven bij deze volmacht aan de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CYNEX TAX & ACCOUNTING met zetel te 3500 Hasselt, Kempische Steenweg 305/5, BTW BE 0465.840.421 RPR Hasselt, vertegenwoordigd door haar gedelegeerd bestuurder, de Heer CLEMENS Wesley, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, het Ondernemingsloket, de Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Filip Debucquoy

Breeërsteenweg 313/1

3640 Kinrooi

(Werd tegelijk neergelegd: een uitgifte van de oprichtingsakte bevattende de volmachten en het bankattest betreffende de inbreng in geld).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor.

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz, van Lul B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
REGENESYS EU

Adresse
GASTON GEENSLAAN 1, BIO INCUBATOR 3001 HEVERLEE

Code postal : 3001
Localité : Heverlee
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande