REGIONALE OMROEP BRABANT, AFGEKORT : ROB

Association sans but lucratif


Dénomination : REGIONALE OMROEP BRABANT, AFGEKORT : ROB
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 433.509.331

Publication

05/05/2014 : Ontslagnemingen en benoemingen van bestuurders:
a) De algemene vergadering heeft op 31 maart 2014 kennis genomen van het ontslag van volgende bestuurders met ingang van 31 maart 2014:

Pieter Vandekerkhove (Grasmarkt 38, bus 3B, 1000 Brussel), Geert Sciot (Schoonaarde 9,3071 Erps-Kwerps)

b) De algemene vergadering heeft volgende personen met ingang van 31 maart 2014 tôt nieuwe

bestuurders benoemd:

Jean-Pierre Defoort (Kortrijkstraat 3,3210 Lubbeek); Nicole Desmyter (F.Verbiestlaan 1,3001 Heverlee);

Malika Errahmani (Holsbeeksesteenweg 153,3010 Kessel-Io); Trui Moerkerke (Naamsesteenweg 155 , 3001 Heverlee); Jan Vanden Bulck ( Naamsesteenweg 155,3001 Heverlee); Nancy Van Espen (Windmolenstraat 38,3070 Kortenberg);

c) De heer Wim Van Petegem werd bevestigd als voorzitter en de heer Toon Boon aïs secretaris- penningmeester.

Op de laatste blz. van LuikB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.
17/04/2013
ÿþ M00 2.2

LL_iff ri In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

1111111111,1M524* N

nr,",srec1z,gcl icï g11t"ir~.~. der

ReSi`312.fÎ!: KfJopilaI ~c,=

' -r't~ ~'

1 da. G ~.< r; 2Q13

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0433.509.331

Benaming

(voluit) : Regionale Omroep Brabant

(verkort) : ROB

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Vaartdijk 3 bus 401 , 3018 Wijgmaal

Onderwerp akte : Raad van bestuur - Ontslag van een bestuurder

Aldus aangenomen door de Algemene Vergadering op 20 maart 2013:

De Algemene vergadering stelt de Raad van Bestuur opnieuw samen voor een periode van drie jaar met als leden : Wim Van Petegem (Fazantenlaan 1, 3010 Kessel-Lo, voorzitter), Antoon Boon (Vuurmolenstraat 3, 3201 Langdorp, ondervoorzitter en secretaris), Ilse Machielsen (Krabbesheidestraat 4, 3360 Bierbeek).

De Algemene vergadering acteert ook formeel het ontslag van Peter Van Biesbroeck als bestuurder.

VV " Vc~ ~ ~ ~mti

peild-e/t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

30/05/2012
ÿþ MOD 2.2

j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Reérgétegd tet tee de Rechtbank van Koeptrrineill,~0~~

te Li~tiV01~, ~ ~~á~t ,r f"

Griffie

111

*12097198'

l

bet aa

Be Stal

Ondernemingsnr: 0433.509.331

Benaming

(voluit) : Regionale Omroep Brabant

(verkort) : ROB

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Ambachtenlaan 25, 3001 Leuven

Onderwerp akte : WIJZIGING GECOORDINEERDE STATUTEN + WIJZIGING RAAD VAN BESTUUR

Regionale Omroep Brabant, afgekort "ROB"

3018 Wijgmaal (Leuven)

KBO 0433 509 331

GECOORDINEERDE STATUTEN

TITEL 1.  Naam, zetel, doel, duur

Artikel 1. - De vereniging heeft als naam: "Regionale Omroep Brabant", afgekort "ROB".

Art. 2. - De zetel is gevestigd in 3018 Wijgmaal (Leuven), Remy Toren, Vaartdijk 3 bus 401, Gerechtelijk arrondissement Leuven.

Art. 3. - De vereniging heeft als regionale omroeporganisatie tot doel het verzorgen van lineaire en niet-lineaire omroepdiensten, inzonderheid op digitale wijze, in overeenstemming met de decretale bepalingen en binnen de grenzen van de haar door de overheid verleende erkenning. De uitzendingen dienen bij te dragen tot de algemene ontwikkeling van de Vlaams-Brabantse bevolking. Ze dienen inzonderheid de informatie en de communicatie van, naar en onder de burgers te bevorderen. De programma's kunnen binnen de provinciale grenzen geografisch worden ontkoppeld.

De vereniging kan alle handelingen stellen om haar doel te bereiken. Inzonderheid kan ze samenwerkingsakkoorden sluiten met andere regionale media.

Art. 4. - De verenigingwordt opgericht voor onbepaalde duur.

TITEL Il.  Leden

Art. 5. - De vereniging bestaat uit effectieve leden en toegetreden leden, Het aantal effectieve leden mag niet minder dan vijf bedragen. De oprichtende leden zijn de eerste effectieve leden. Nieuwe effectieve leden worden aangenomen bij besluit van de Algemene Vergadering met gewone meerderheid van stemmen.

Art. 6. - Naast effectieve leden kunnen toegetreden leden tot de vereniging toetreden mits ze een vastgestelde bijdrage betalen. Hun rechten en verplichtingen worden bepaald in het huishoudelijk reglement. Ze zijn geen lid van de Algemene Vergadering,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

MOD 2.2

1d, "

Art. 7. - De maximale jaarlijkse leden bijdrage bedraagt 250 EUR. Het bedrag van de bijdrage wordt op voorstel van de Raad van Bestuur door de Algemene Vergadering vastgesteld.

Art. 8. - Elk lid kan te allen tijde uit de vereniging treden, door schriftelijk ontslag in te dienen bij de Raad van Bestuur.

Een effectief lid kan slechts uitgesloten worden door een gemotiveerde uitspraak van minstens twee derde van de aanwezige en vertegenwoordigde stemmen in de Algemene Vergadering,. Het ontslag of de uitsluiting geven geen recht tot terugbetaling van de bijdrage en doen geen recht op het maatschappelijk bezit ontstaan.

TITEL HI.  Algemene vergadering

Art. 9. - De Algemene Vergadering bestaat uit alle effectieve leden, Elk lid heeft recht op één stem, De leden kunnen zich met een volmacht laten vertegenwoordigen. Elk aanwezig lid kan slechts één volmacht hebben.

De Algemene Vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de Raad van bestuur, of bij diens ontstentenis de ondervoorzitter, of bij diens ontstentenis de bestuurder met de grootste anciënniteit, of bij gelijke anciënniteit met de hoogste leeftijd.

Art. 10. - De bevoegdheden van de Algemene Vergadering zijn: het wijzigen van de statuten, het benoemen en ontslaan van de bestuurders, het goedkeuren van begrotingen, rekeningen, balansen, werkingsverslagen en het huishoudelijk reglement, het verlenen van kwijting aan de bestuurders, het aannemen en uitsluiten van effectieve leden en het ontbinden van de vereniging.

Art. 11. - De Algemene Vergadering wordt bijeengeroepen door de Raad van Bestuur telkens wanneer deze dit nodig acht, en dit minstens éénmaal per jaar voor de goedkeuring van rekeningen en begrotingen. De Algemene Vergadering komt eveneens samen wanneer minstens één vijfde van de effectieve leden hierom verzoekt.

Voor elke vergadering worden de leden minstens veertien dagen vooraf per gewone brief uitgenodigd.

De uitnodiging vermeldt datum, plaats en uur van de vergadering en de agenda. Elk voorstel, ondertekend door ten minste één twintigste van de leden, wordt op de agenda gebracht, voor zover het punten betreft die niet behoren tot de bevoegdheden die door de wet of krachtens deze statuten uitdrukkelijk aan de Raad van Bestuur zijn toegewezen.

Art.12. - Op de algemene vergadering worden de besluiten genomen bij meerderheid van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde effectieve leden, behalve in de gevallen waarin de wet anders bepaalt, met name bij statutenwijziging, uitsluiting van een effectief lid en ontbinding van de vereniging. Bij staking van stemmen beslist de voorzitter.

Art. 13. - De verslagen en besluiten van de Algemene Vergadering worden ondertekend door de voorzitter en de secretaris en opgenomen in een register, dat wordt bewaard op de maatschappelijke zetel.

De effectieve leden ontvangen een afschrift van de verslagen en besluiten van de Algemene Vergadering. Derden met een wettig belang kunnen een afschrift krijgen van de besluiten van de Algemene Vergadering.

TITEL IV.  Raad van Bestuur

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Art, 14. - De Algemene Vergadering benoemt en ontslaat de bestuurders. Het aantal bestuurders bedraagt minimum drie en maximum elf. Samen vormen zij de Raad van Bestuur voor een periode van drie jaar. Bij het wegvallen van een bestuurder kan de Algemene Vergadering tijdens haar eerstvolgende bijeenkomst een vervanger aanwijzen die het vacante mandaat voleindigt.

Art. 15. De Raad van Bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter, een ondervoorzitter, een secretaris en een penningmeester en bepaalt hun bevoegdheid.

Art. 16. - De Raad van Bestuur wordt opgeroepen door de voorzitter of op verzoek van drie bestuurders. Behoudens hoogdringendheid wordt de oproeping per gewone brief of per e-mail verstuurd minstens acht kalenderdagen voor de datum van de vergadering. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van de stemmen. Bij staking van stemmen beslist de stem van de voorzitter of van de bestuurder die hem vervangt. De stemming is echter geheim, als het gaat om personen.

De verslagen en de besluiten van de Raad van Bestuur worden ondertekend door de voorzitter en de secretaris en opgenomen in een register dat wordt bewaard op de maatschappelijke zetel, Alle effectieve leden ontvangen een afschrift van de verslagen en besluiten van de Raad van Bestuur.

Art. 17. - De Raad van Bestuur bestuurt de vereniging en vertegenwoordigt haar bij elke gerechtelijke en buitengerechtelijke handeling. Hij is bevoegd voor alle aangelegenheden die niet uitdrukkelijk tot de bevoegdheid van de Algemene Vergadering behoren.

Ten opzichte van derden is de vereniging geldig vertegenwoordigd door de gezamenlijke handtekening van de voorzitter en een bestuurder, of bij hun ontstentenis door diegenen die hiertoe door de Raad van Bestuur gemachtigd zijn.

Art. 18. - Het huishoudelijk reglement dient de redactionele onafhankelijkheid te waarborgen en het toezicht te organiseren op de naleving van de geldende wettelijke en decretale bepalingen, die inzonderheid betrekking hebben op de regionale omroepen.

TITEL V. -- Begrotingen, rekeningen

Art, 19, - De Raad van Bestuur bereidt de rekeningen, begrotingen, balansen en werkingsverslagen voor en legt ze jaarlijks ter goedkeuring voor aan de Algemene Vergadering. Het boekhoudkundig jaar van de vereniging valt samen met het kalenderjaar.

TITEL Vi.  Ontbinding, vereffening

Art, 20. - Bij ontbinding van de vereniging benoemt de Algemene Vergadering één of meer vereffenaars, stelt hun bevoegdheden vast en beslist over de bestemming van het nettoactief, Die bestemming moet een vereniging zijn die een soortgelijk belangeloos doel als dat van de vereniging nastreeft.

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Art, 21. - Al wat niet uitdrukkelijk in de statuten is vastgelegd, wordt geregeld door de wetgeving betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk.

Aldus aangenomen door de Algemene Vergadering op 28 maart 2012.

De Algemene vergadering stelt de Raad van Bestuur opnieuw samen met als leden :

Antoon Boon (Vuurmolenstraat 3, 3201 Langdorp),

lise Machielsen (Krabbesheidestraat 4, 3360 Bierbeek),

Geert Sciot (Schoonaarde 9, 3071 Erps-Kwerps)

Peter Van Biesbroeck (Plantsoenbosstraat 3, 3150 Tildonk)

Pieter Vandekerckhove (Van Meyelstraat 28, 1080 Brussel)

Wim Van Petegem (Fazantenlaan 1, 3010 Kessel-Lo)

Zij stelt daarbij lise Machielsen (Krabbesheidestraat 4, 3360 Bierbeek) als nieuwe bestuurder aan en stopt de aanstelling als bestuurder van Monique Delvaux (Dijlestraat 40, 3140 Keerbergen)

V~JIYv~ 1)00 , (Te

N-00-vtleit. K05

'a/oïZr- " behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

29/04/2015
ÿþ Moo 2.2

Lena ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie





NEERGELEGD

7



Griffie Rechtbank van Koophandel

r. n.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr: 0433.509.331

Benaming

(voluit) : Regionale Omroep Brabant

(verkort) : ROB

Rechtsvorm: vzw

Zetel : Vaartdijk 3 bus 401; 3018 Wijgmaal

Onderwerp akte : Ontslagnemingen en benoemingen van bestuurders:

a) De algemene vergadering heeft op 17 maart 2015 kennis genomen van het ontslag van volgende bestuurders met ingang van 17 maart 2015:

Malika Errahmani (Holsbeeksesteenweg 153, 3010 Kessel-Lo)

Eifrid Meis ( Vissegatstraat 67, 3071 Erps-Kwerps)

b) De algemene vergadering heeft beslist volgende bestuurders met ingang van 17 maart 2015 voor een termijn van 4 jaar aan te stellen:

Marie-Consolatrice Bamutese ( Constant Cludsstraat 11, 3078 Meerbeek)

Toon Boon ( Vuurmolenstraat 3, 3201 Langdorp)

Jean-Pierre Defoort (Kortrijkstraat 3 , 3210 Lubbeek)

Nicole Desmyter (F. Verbiestlaan 1, 3001 Heverlee)

Ilse Machielsen (Krabbesheidestraat 4, 3360 Bierbeek)

Trui Moerkerke (Naamsesteenweg 155, 3001 Heverlee)

Jan Vanden Bulck (Naamsesteenweg 155, 3001 Heverlee)

Nancy Van Espen (Windmolenstraat 38, 3070 Kortenberg)

Wim Van Petegem (Fazantenlaan 1, 3010 Kessel-Lo)

c) De heer Wim Van Petegem blijft voorzitter, de heer Toon Boon blijft ondervoorzitter, secretaris en penningmeester.

dom

4üwo9'~yu e~.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
REGIONALE OMROEP BRABANT, AFGEKORT : ROB

Adresse
VAARTDIJK 3, BUS 401 3018 WIJGMAAL

Code postal : 3018
Localité : Wijgmaal
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande