RENOTEAM

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : RENOTEAM
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 627.929.894

Publication

17/04/2015
ÿþOndernemingsnr : Benaming

(voluit) (verkort)

Rechtsvorm :

Ot~,~7, 9.t9 - áhay

RENOTEAM

Vennootschap onder Firma

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

bsiaVial°°1:11,1, 1111111111111111111111§1111111

*15055965*

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

c

eet g g na c

0l APP. 2015

ter griffe varbilmeedcli2tndstaiigE

rc

" F., , .-. s

Zetel : Molenheide 12 - 1840 LONDERZEEL

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichtingsakte

Uittreksel uit de oprichtingsakte van 15 januari 2015, geregistreerd te Vilvoorde, kantoor der registratie dd. 31 maart 2015, boek 630, blad 13, vak 12, vijf bladen, geen verzendingen - ontvangen 50,00 euro (vijftig euro). De Adviseur-Ontvanger (get.)

Het jaar tweeduizend en vijftien. op 15 januari.

zijn verschenen :

De Heer TYLICKI Roman, geboren op 23 mei 1973 te Nidzica, wonende te Antoon Van Den Bosschelaan 89, 2100 Deurne, N.N. 73.05.23-561-26;

De Heer VAN SANDE Marc, wonende, geboren op 06 juni 1958 te Malderen, wonende te Molenheide 12, 1840 Londerzsel, N.N. 58.06.06-389-12;

die verklaren bij onderhandse akte een vennootschap onder firma op te richten en dit met in acht name van de hierna vernielde modaliteiten en statuten :

art. 1 - BENAMING

De vennootschap heeft de vorm van een vennootschap onder firma met de maatschappelijke naam 'RENOTEAM'.

art. 2 - MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De maatschappelijke zetel wordt gevestigd te Molenheide 12, 1840 Londerzeel. Hij kan ten allen tijde naar elke andere plaats in België worden overgebracht bij eenvoudige beslissing door de raad van beheer of door de enige beheerder zaakvoerder.

De vennootschap mag eveneens bij eenvoudige beslissing door de raad van beheer of door de enige zaakvoerder, administratie zetels, filialen, kantoren of bedrijfszetels oprichten in België of in het buitenland.

art. 3 - MAATSCHAPPELIJK DOEL

De vennootschap heeft tot doel :

- Algemene isolatiewerkzaamheden. Onderneming voor warmte- en geluidsisolering. Het plaatsen van tussenwanden van gipsplaten.

- Het uitvoeren van chapewerken

- Het algemene schrijnwerk van gebouwen, de uitvoering van timmerwerk alsmede de fabricage en de plaatsing van trappen, paviljoenen en barakken. Onderneming voor het leggen van parketvloeren en het plaatsen van alle houten wand- en vloerbekledingen. Plaatsen en herstellen van schrijnwerk. De installatie van stores en zonneschermen.

Het aannemen en uitvoeren van alle werken behorende tot het bouwbedrijf. Algemene bouwonderneming. Algemene metsel- en betonwerken evenals de plaatsing van geprefabriceerde elementen. Het herstellen en renoveren van bouwwerken. Onderneming voor het optrekken van fabrieksschouwen, nijverheidsovens en gebouwen in het algemeen.

- Onderneming voor het bouwen van stellingen, alsmede voor het invoegen en reinigen van gevels. De montage van binnen- en buitenschrljnwerk in metaal.

"

e - Onderneming voor algemene grondwerken, o.a. het uitvoeren van boringen, peilingen, uitdiepingen, funderingswerken en versterkingswerken van de bodem. Het neerslaan van de grondwaterspiegel, - De aanleg en het onderhoud van alle wegen, paden, banen, velden, terreinen, parkgin en tuinen.

" e Onderneming voor het plaatsen van afsluitingen en omheiningen, Het leggen van klinkers. Het graven en

onderhouden van vijvers. De bouw van autowegen, straten en andere wegen en paden voor voertuigen en

voetgangers (inclusief het plaatsen van vangrails). De bouw van speel- en sportterreinen, zwembaden,

enz.

- Klein- en groothandel in producten voor de bouwnijverheid.

ere

- Het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, ordenen, huren en verhuren, in

Nleasing geven, het doen bouwen of laten verbouwen van onroerende goederen, evenals alle welkdanige

0

onroerende transacties en verrichtingen in de meest brede zin dit zowel in binnen- als buitenland.

- Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of

onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

et

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen

et van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de et

eigen handelszaak. De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen. In dat geval zullen de terzake geldende wettelijke bepalingen dienen nageleefd te worden. De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken,

Bovendien mag de vennootschap deze handelingen verrichten voor eigen rekening of voor rekening van derden of in deelneming, evenals alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot het

t verwezenlijken van haar doel, of de uitbreiding ervan vergemakkelijken, verrichtingen van industriële,financiële, roerende en onroerende aard. Ze mag daarbij overgaan tot aankoop, verkoop en verhuring van onroerende goederen.

De vennootschap zal zich mogen interesseren door inbreng, deelname of anderszins in alle bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen in België en in het buitenland die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband staat met het hare,

~ 4

art. 4 - DUUR

De vennootschap wordt opgericht vanaf heden voor een onbepaalde duur. Zij kan ontbonden worden bij ' beslissing van de algemene vergadering, die beraadslaagt als voor een wijziging van de statuten.

art. 5 - KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal wordt bepaald op 100,00 Euro gesplitst in 100 maatschappelijke deelbewijzen van ieder 1,00 Euro. Het kan verhoogd of verminderd worden, in een of meerdere keren, mits eenparige beslissing van alle vennoten, verenigd in algemene of buitengewone algemene vergadering. Elke wijziging van het kapitaal zal verplicht gepubliceerd worden in de bijlagen bij het Belgische Staatsblad.

art. 6 - SAMENSTELLING MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL "

Het maatschappelijk kapitaal wordt als volgt onderschreven

De Heer TYLICKI, verschijner sub.1

ten belope van 50,00 Euro wat 50 aandelen vertegenwoordigt.

De Heer VAN SANDE, verschijner sub.2

ten belope van 50,00 Euro wat 50 aandelen vertegenwoordigt.

eDe inschrijvers verklaren en erkennen dat al deze aandelen volledig volstort werden en het totale maatschappelijke kapitaal uitmaken

e art.17 - BESTUUR

De vennootschap zal bestuurd worden door een enkele zaakvoerder of door meerdere zaakvoerders die geen college vormen en dus over individuele machten beschikken.

d De duur van het mandaat wordt vrij door de algemene vergadering bepaald. De uittredende zaakvoerder

er, wordt zonder beslissing van de algemene vergadering automatisch voor eenzelfde duur herkozen.

De heer TYLICKI en de heer VAN SANDE worden tot zaakvoerders benoemd. Hun mandaat is onherroepelijk behoudens in geval van vrijwillig ontslag of herroeping om wettige reden. Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd behoudens wanneer de algemene vergadering anders beslist.

art.23 - BIJEENROEPING ALGEMENE VERGADERING

De algemene vergadering wordt bijeengeroepen door een zaakvoerder bij gewone brief, die de agenda bevat. Deze moet ten minste acht voile dagen voor de datum van de vergadering aan de vennoten worden toegezonden.

Zij moet tenminste eenmaal per jaar worden bijeengeroepen de eerste vrijdag van de maand september om

pq 19 uur, en dit voor de eerste maal in tweeduizend en zestien, en dit om de balans en resultatenrekening van vorig boekjaar goed te keuren en om de bestuurders en commissarissen decharge te verlenen. Indien deze

-1:1 dag een wettelijke feestdag is wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden.

DL

art.27 - MAATSCHAPPELIJK JAAR

Het maatschappelijk jaar vangt aan op één april en eindigt op één en dertig maart van ieder jaar.

Uitzonderlijk zal het eerste boekjaar op heden aanvangen en op één en dertig maart tweeduizend en zestien eindigen.

art.34 - VOLMACHT

De comparanten verlenen bij deze bijzondere volmacht, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan mevrouw VAN DOREN Martine, bediende, wonende te Winkelstraat 67, 2890 Sint-Amands, en dit voor zoveel als nodig om namens en voor rekening van de nieuw opgerichte vennootschap, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle noodzakelijke en wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren ten opzichte van de Kruispuntbank van Ondernemingen, inzonderheid de activatie van de nieuw opgerichte vennootschap, en dit eveneens bij alle Federale Overheidsdiensten.

Gedaan te Londerzeel op de maatschappelijke zetel en op datum als ten hoofde vermeld, Na de gedane voorlezing hebben alle verschijners ondertekend.

Na de gedane voorlezing hebben aile verschijners ondertekend.

Tegelijk hierbij neergelegd de volledige oprichtingsakte.

VAN SANDE Marc TYLICKI Roman

Zaakvoerder Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

gVoor; behouden aan het l3eigisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
RENOTEAM

Adresse
MOLENHEIDE 12 1840 LONDERZEEL

Code postal : 1840
Localité : LONDERZEEL
Commune : LONDERZEEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande